New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
A Browns vezetőedzőjeként még playcaller is volt Belichick, de az most derült ki (legalábbis számomra), hogy 2001-ben Dick Rehbein halálát követően Weisszel megosztották egymás között az irányító edző feladatait:Tom and I have a great relationship and it really started in 2001, when he became the starting quarterback. Our quarterback coach [Dick Rehbein] passed away prior to the start of the season, so we ended up splitting up the quarterback coaching with myself and Charlie Weis, our offensive coordinator at that time. So over the last 14 years, Tom and I, along with the other quarterbacks, meet twice a week. Once to go over our opponent and talk about the initial input of the game plan, then at the end of the week we go back over everything and talk about how we want to start the game, and what things we want to get to first in the game based on practice, and matchups and so forth.LINK
több mint 11 éve
Az Burress volt 😊Változott a világ rendje. Pár héttel ezelőtt még a Helmet Catch volt a legemlékezetesebb SB befejezés. Immár a Butler féle INT az:Nem tűnik annak a combon lövöldőzős típusnak.Feribali
now.nfl.com/play/2856a184-f4cd-4f07-aa49-f5fe9161e7e7?id=2856a184-f4cd-4f07-aa49-f5fe9161e7e7campaign=Facebook_NOW_top10finishes
Azért remélem Butler karrierje remélhetőleg emlékezetesebb lesz, mint Tyreeé volt.Kollega
Broadway Joe is megszólalt

több mint 11 éve
Változott a világ rendje. Pár héttel ezelőtt még a Helmet Catch volt a legemlékezetesebb SB befejezés. Immár a Butler féle INT az:Nem tűnik annak a combon lövöldőzős típusnak.
now.nfl.com/play/2856a184-f4cd-4f07-aa49-f5fe9161e7e7?id=2856a184-f4cd-4f07-aa49-f5fe9161e7e7campaign=Facebook_NOW_top10finishes
Azért remélem Butler karrierje remélhetőleg emlékezetesebb lesz, mint Tyreeé volt.Kollega
több mint 11 éve
Változott a világ rendje. Pár héttel ezelőtt még a Helmet Catch volt a legemlékezetesebb SB befejezés. Immár a Butler féle INT az:Azért remélem Butler karrierje remélhetőleg emlékezetesebb lesz, mint Tyreeé volt.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Stez elmélkedett a mi csoportunkról is, de a Pats-szurkolóktól fél, úgyhogy ide én rakom bewww.nemzetisport.hu/nfl/nfl-brady-otodik-gyurujere-hajt-ryan-akadalyozna-a-miami-szetesoben-2394669

több mint 11 éve
Rosszabb Browns? Mihez képest? Szerintem pont egy jó irányítóra vannak egy igen jó csapattól.........Igen, Hoyerben van/lenne fantázia, egy rosszabb Browns-t is szépen tudott menedzselni.Annyira nehéz ellenállni a kísértésnek, hogy ide tegyem a butt fumble-t, de az 2012.Bezzeg máshol épp próbálják régi barátunkat, Száncsót összehozni a Bills-el. Szóval azért még nem reménytelen a helyzetünk a csoportban 😊KollegaAzért emlékezzünk vissza mi volt akkor amikor Sancheznek nem fr. QB-nak kellett lennie a Jetsnél, hanem csak game manager-nek. 2009, 2010zinedine5
Jó visszaemlékszem: annyira sikerült felidegesíteni Belichicket, hogy végre hajlandó volt belenyúlni a malacperselybe és idehozni egy normális CB-t, hogy legalább az ilyen Sanchez félék ne passzoljanak már 300yard felett ellenünk.
Amúgy azt hittem ezt viccnek veszitek, ahogy én is. Ha valaki, Ryan biztosan tudja, hogy pont most, egy ilyen kaliberrel semmivel sincs előrébb a csapata. Nálánál jobb game managerek is kerülnek majd utcára szerintem. Jobban aggódnék, ha azt hallanám, hogy Brian Hoyerért kilincsel.Kollega
És Mallett-et szerezné meg mellé backup QB-nek.Burkus
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Szerintem Sanchez egyáltalán nem annyira rossz, mint amennyire be van állítva, ervinatorMost villanthatott volna a Phillynél, de nem igazán sikerült. Mondom ezt úgy, hogy ölég nehéz volt a sorsolásuk...
több mint 11 éve
Szerintem Sanchez egyáltalán nem annyira rossz, mint amennyire be van állítva, meg merném kockáztatni azt is, hogy jobb, mint Hoyer vagy Mallett. Utolsó éveiben kvázi értelmes elkapója nem volt, Santonio Holmes nevezhető annak, aki 2011-ben elég szar teljesítményt nyújtott, míg 2012-t szinte teljesen kihagyta sérülés miatt. Billsnél ott lenne neki egy Sammy Watkins, aki elég szép rookie évet hozott össze.Igen, Hoyerben van/lenne fantázia, egy rosszabb Browns-t is szépen tudott menedzselni.Annyira nehéz ellenállni a kísértésnek, hogy ide tegyem a butt fumble-t, de az 2012.Bezzeg máshol épp próbálják régi barátunkat, Száncsót összehozni a Bills-el. Szóval azért még nem reménytelen a helyzetünk a csoportban 😊KollegaAzért emlékezzünk vissza mi volt akkor amikor Sancheznek nem fr. QB-nak kellett lennie a Jetsnél, hanem csak game manager-nek. 2009, 2010zinedine5
Jó visszaemlékszem: annyira sikerült felidegesíteni Belichicket, hogy végre hajlandó volt belenyúlni a malacperselybe és idehozni egy normális CB-t, hogy legalább az ilyen Sanchez félék ne passzoljanak már 300yard felett ellenünk.
Amúgy azt hittem ezt viccnek veszitek, ahogy én is. Ha valaki, Ryan biztosan tudja, hogy pont most, egy ilyen kaliberrel semmivel sincs előrébb a csapata. Nálánál jobb game managerek is kerülnek majd utcára szerintem. Jobban aggódnék, ha azt hallanám, hogy Brian Hoyerért kilincsel.Kollega
És Mallett-et szerezné meg mellé backup QB-nek.Burkus
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Igen, Hoyerben van/lenne fantázia, egy rosszabb Browns-t is szépen tudott menedzselni.Annyira nehéz ellenállni a kísértésnek, hogy ide tegyem a butt fumble-t, de az 2012.Bezzeg máshol épp próbálják régi barátunkat, Száncsót összehozni a Bills-el. Szóval azért még nem reménytelen a helyzetünk a csoportban 😊KollegaAzért emlékezzünk vissza mi volt akkor amikor Sancheznek nem fr. QB-nak kellett lennie a Jetsnél, hanem csak game manager-nek. 2009, 2010zinedine5
És Mallett-et szerezné meg mellé backup QB-nek.
több mint 11 éve
aszem ez ki lett maxolva 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Egy jó kis cikk az MMQB-ról Dave DeGuglielmo-ról és az OL-ről:DeGuglielmo előtt le a kalappal én az első 4 meccs után elküldtem volna a halál f@szára... még jó hogy nem így történt
mmqb.si.com/2015/02/13/new-england-patriots-offensive-line-dave-deguglielmo/
Arról viszonylag kevés szó esett, hogy milyen remek munkát végzett az új OL edzőnk. Nem vagyok szerintem egyedül azzal, hogy Scar visszavonulása után aggódtam a támadófal miatt. Pats fan-ként DeGuglielmo munkásságáról a lehető legnagyobb dicséret ha azt mondom, hogy Scar se tudott volna többet kihozni ebből az OL-ből. 😊
(Az mondjuk elég érdekes, hogy nem tudott arról, hogy Mankins-t lehet elcseréljük, ugyanakkor értesült róla mint a játékosok. Teher alatt nő a pálma. 😀)Maniac84
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Egy jó kis cikk az MMQB-ról Dave DeGuglielmo-ról és az OL-ről:mmqb.si.com/2015/02/13/new-england-patriots-offensive-line-dave-deguglielmo/
Arról viszonylag kevés szó esett, hogy milyen remek munkát végzett az új OL edzőnk. Nem vagyok szerintem egyedül azzal, hogy Scar visszavonulása után aggódtam a támadófal miatt. Pats fan-ként DeGuglielmo munkásságáról a lehető legnagyobb dicséret ha azt mondom, hogy Scar se tudott volna többet kihozni ebből az OL-ből. 😊
(Az mondjuk elég érdekes, hogy nem tudott arról, hogy Mankins-t lehet elcseréljük, ugyanakkor értesült róla mint a játékosok. Teher alatt nő a pálma. 😀)

több mint 11 éve
Egy legenda születése, avagy az út eleje Sobri kiégése felé 😛 😉www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap3000000470265/2000-NFL-Scouting-Combine-Tom-Brady
több mint 11 éve
Hoyer sztem! nem jobb, mint Sanchez igaz nem is rosszabb. Ha megint normálisan építik fel Sancho köré a játékot, esetleg Spiller is maradna, akkor eljuthatnak addig míg Ortonnal jutottak illetve tovább. Orton sem jobb mint Sancho, aki talán nálunk is tanult egy-két dolgot ami hasznára válhat. Csak ugye Schwartzit meg kellett volna tartani, de Rexy meg nem nagyon viselt volna el olyan kalibert maga mellett D szakemberként mint ő. Kiderül mire jutnak, ha Sancho egyáltalán ide jön.dandeKépességekben szerintem sem nagy különbség, én a karakterben látom a különbséget. Szerintem Hoyer győztes típus, Sanchez meg nem. Csak erre gondoltam, különben egyetértünk.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Amúgy azt hittem ezt viccnek veszitek, ahogy én is. Ha valaki, Ryan biztosan tudja, hogy pont most, egy ilyen kaliberrel semmivel sincs előrébb a csapata. Nálánál jobb game managerek is kerülnek majd utcára szerintem. Jobban aggódnék, ha azt hallanám, hogy Brian Hoyerért kilincsel.KollegaHoyer sztem! nem jobb, mint Sanchez igaz nem is rosszabb. Ha megint normálisan építik fel Sancho köré a játékot, esetleg Spiller is maradna, akkor eljuthatnak addig míg Ortonnal jutottak illetve tovább. Orton sem jobb mint Sancho, aki talán nálunk is tanult egy-két dolgot ami hasznára válhat. Csak ugye Schwartzit meg kellett volna tartani, de Rexy meg nem nagyon viselt volna el olyan kalibert maga mellett D szakemberként mint ő. Kiderül mire jutnak, ha Sancho egyáltalán ide jön.
több mint 11 éve
Annyira nehéz ellenállni a kísértésnek, hogy ide tegyem a butt fumble-t, de az 2012.Bezzeg máshol épp próbálják régi barátunkat, Száncsót összehozni a Bills-el. Szóval azért még nem reménytelen a helyzetünk a csoportban 😊KollegaAzért emlékezzünk vissza mi volt akkor amikor Sancheznek nem fr. QB-nak kellett lennie a Jetsnél, hanem csak game manager-nek. 2009, 2010zinedine5
Amúgy azt hittem ezt viccnek veszitek, ahogy én is. Ha valaki, Ryan biztosan tudja, hogy pont most, egy ilyen kaliberrel semmivel sincs előrébb a csapata. Nálánál jobb game managerek is kerülnek majd utcára szerintem. Jobban aggódnék, ha azt hallanám, hogy Brian Hoyerért kilincsel.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Azok a secondaryk még őt is naggyá tették jaja 😊 Meg néha azért az Eaglesben is mutatott biztató dolgokat. De ettől függetlenül egy Billsnek elég pl egy game manager, ahhoz a kerethez. Hogy Sancho elég-e a PO-hoz, az passz, de ha egyben tudják tartani azt a D-t, akkor igen vadmalac lesz idén isBezzeg máshol épp próbálják régi barátunkat, Száncsót összehozni a Bills-el. Szóval azért még nem reménytelen a helyzetünk a csoportban 😊KollegaAzért emlékezzünk vissza mi volt akkor amikor Sancheznek nem fr. QB-nak kellett lennie a Jetsnél, hanem csak game manager-nek. 2009, 2010zinedine5

több mint 11 éve
Bezzeg máshol épp próbálják régi barátunkat, Száncsót összehozni a Bills-el. Szóval azért még nem reménytelen a helyzetünk a csoportban 😊KollegaAzért emlékezzünk vissza mi volt akkor amikor Sancheznek nem fr. QB-nak kellett lennie a Jetsnél, hanem csak game manager-nek. 2009, 2010
több mint 11 éve
Ő mindenből kétszer ennyit csinált volna. Mindenből 😊Erről a videóról az jutott eszembe,hogy a SB után a Ravens topikban azt írta egy kolléga ,hogy TB semmi különöset nem csinált a meccsen,ezt Alex Smith is megcsinálta volna....😀😀kolok1972Ha Flakon csinálta volna akkor Best QB ever rangot sem tudnánk lemosni rólaThundersNFL
Egyébként tényleg nem csinált Brady nagy játékokat, de kicsikből olyan sokat megcsinált, amennyit előtte senki. Ilyen éles meccsen, ennyi sikeres passzt tolni - még a két eladott labda ellenére is - erre kevés QB képes. Azon a napon ez volt a módja a győzelemnek. Amitől pedig végképp sírva fakadhatnak, hogy Ő már több mint 10 éve így tolja és esze ágában sincs abbahagyni az ellenfelek elszomorítását.
Bezzeg máshol épp próbálják régi barátunkat, Száncsót összehozni a Bills-el. Szóval azért még nem reménytelen a helyzetünk a csoportban 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Erről a videóról az jutott eszembe,hogy a SB után a Ravens topikban azt írta egy kolléga ,hogy TB semmi különöset nem csinált a meccsen,ezt Alex Smith is megcsinálta volna....😀😀kolok1972Nyilvan. Egesz evben nem kapott ilyen sokat a seahawks. Yard es td. Dobott.
több mint 11 éve
Erről a videóról az jutott eszembe,hogy a SB után a Ravens topikban azt írta egy kolléga ,hogy TB semmi különöset nem csinált a meccsen,ezt Alex Smith is megcsinálta volna....😀😀kolok1972Ha Flakon csinálta volna akkor Best QB ever rangot sem tudnánk lemosni róla
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Erről a videóról az jutott eszembe,hogy a SB után a Ravens topikban azt írta egy kolléga ,hogy TB semmi különöset nem csinált a meccsen,ezt Alex Smith is megcsinálta volna....😀😀
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Minden napi videónkat add meg nekünk ma... 😀Zseniális alkotás, kár, hogy a háttérzene ennyire hangos, elcseszi az igazi élményt...
🏈
Demecs

több mint 11 éve
Szolgálati: Hamarosan érkezik a 3 Games to Glory 4. része. Már előrendelhető a csapat shopjában. Már meg is kértem Joe bácsit, hogy küldje, ha megjelent 😉Másik kérdés: Ha jól tudom, a Patriots radio play-by-play hangja egy Bob Socci nevű őrült arc. Ezekben az összefoglalókban az NFL filmen időnként bevágják azt az elvetemült, rekedt üvöltést, nekem meg égnek áll tőle a nemlétező hajam!
Ha valakinek lenne arról infója, hogy lehetne esetleg megszerezni a döntőt a Patriots radio hangjával, kérem ne tartsa vissza!
We are all PATRIOTS!