New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Sziasztok.Én 198 centi vagyok és 114 kiló, nekem az XL a jó (pólóra rávéve). Talán ez segít valamit, hogy hova lődd be magad a méretet illetően.
(Ezt a hozzaszolast elkuldtem a pats.hu-n is, de talan itt nem Offtopic)
Szoval...
Megfogadtam kb 3 eve ha megnyeri a csapat a 4. gyurujet, akkor az Isten sem ment meg attol h rendeljek magamnak egy eredeti Tom Brady mezt. 😊
Ezt neztem ki magamnak:
www.nflshop.com/Tom_Brady_New_England_Patriots_Jerseys/Mens_New_England_Patriots_Tom_Brady_Nike_Navy_Blue_Game_Jersey
Az egyeduli gondom a meretezes, ebben kernem a segitsegeteket, gondolom mar nehanyotok beszerzett hasonlot.
Nem vagyok egy apro termetu (183 magas, 95 kilo) de amennyire tudom az USA meretek nagyobbak mint az europaiak, szoval egy L-es meretben gondolkozok. (Sejteseim szerint az egy europai XL-esnek felel meg)
Ellenben ezt irjak a shopban, h true size fit:
"Fit: Men's Nike Game Jerseys fit true to size. We recommend ordering one size larger than you normally wear for a looser fit or up two sizes if you plan on layering underneath the jersey."
Szoval hol az igazsag? 😕
En tobbnyire polokent tervezem hornadni, laza polo meretet keresek, h egy vekonyabb pulcsit is ala tudjak huzni.
Van vkinek tapasztata, h melyik meretet celozzam be? L jo, vagy inkabb XL? 100 dolcsit nem szivesen vagnek ki az ablakon, ha nem jo a meret...
Elore is koszonom, es bocs, h tul hosszu voltam.szoki
több mint 11 éve
Tudjátok mi lenne jó elégtétel? Jövőre játszunk New Yorkban. Jó lenne egy jó nagy maflást adni neki. Olyan AFC döntő szintűt. 😀Azt a meccset várom a legjobban.
több mint 11 éve
Sziasztok.Nekem L-es van és kicsit lehetne nagyobb. Mondjuk én vaterán vettem, de az is varrott Nike mez. A méreteink kb hasonlóak lehetnek. De én simán XL-est vennék most már. Pláne ha rá akarod venni másra is. (poló, egyebek)
(Ezt a hozzaszolast elkuldtem a pats.hu-n is, de talan itt nem Offtopic)
Szoval...
Megfogadtam kb 3 eve ha megnyeri a csapat a 4. gyurujet, akkor az Isten sem ment meg attol h rendeljek magamnak egy eredeti Tom Brady mezt. 😊
Ezt neztem ki magamnak:
www.nflshop.com/Tom_Brady_New_England_Patriots_Jerseys/Mens_New_England_Patriots_Tom_Brady_Nike_Navy_Blue_Game_Jersey
Az egyeduli gondom a meretezes, ebben kernem a segitsegeteket, gondolom mar nehanyotok beszerzett hasonlot.
Nem vagyok egy apro termetu (183 magas, 95 kilo) de amennyire tudom az USA meretek nagyobbak mint az europaiak, szoval egy L-es meretben gondolkozok. (Sejteseim szerint az egy europai XL-esnek felel meg)
"Fit: Men's Nike Game Jerseys fit true to size. We recommend ordering one size larger than you normally wear for a looser fit or up two sizes if you plan on layering underneath the jersey."
Szoval hol az igazsag? 😕
En tobbnyire polokent tervezem hornadni, laza polo meretet keresek, h egy vekonyabb pulcsit is ala tudjak huzni.
Van vkinek tapasztata, h melyik meretet celozzam be? L jo, vagy inkabb XL? 100 dolcsit nem szivesen vagnek ki az ablakon, ha nem jo a meret...
Elore is koszonom, es bocs, h tul hosszu voltam.szoki
több mint 11 éve
Sziasztok.(Ezt a hozzaszolast elkuldtem a pats.hu-n is, de talan itt nem Offtopic)
Szoval...
Ezt neztem ki magamnak:
Szoval hol az igazsag? 😕
Elore is koszonom, es bocs, h tul hosszu voltam.
több mint 11 éve
Fogalmam sincs de jól jönne az tuti! 😀Wilforknak örülnék ha bele menne a fizucsökkentésbe mert ha végre Bill báék vennék a fáradságot és egy igazán nagy szörnyet hoznának középre akkor lehetne végre nyomás középen. Annyira rossz volt nézni ahogy szenvedtek a bajnokság vége felé a védőfalban... ChJ,Ninko elfogytak a végére de nagyon a pufifánkok meg csak a futást fogták, de ennyi. Nagyon kellene vérfrissítés Wilfork mellé, helyett. A rotáció adott, de ezen a poszton kéne nagyot alkotni, és azért egy gyalugép Saftynek is tapsikolnék. Ez a védelem simán szállíthana még egy gyűrűt passrush jelenlétével.ParadSECKi lenne az a szörny?polonic
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Ha három CB-vel állunk fel, valakinek kell harmadiknak is lennie 😊Nincsenek érzelmeim felé, egyszerűen csak nem ér annyit amennyit kap (4,6 cap number).Tudom, hogy nem szereted, s valóban szarul játszott a SB-on. De véletlenül sem slot CB-et játszott. A nagy darab colos Matthews jutott Arrington-nak (Revis-Baldwin, Browner-Kearse párosok után), őt meg érthetően számokon kívül futtatták go/fly route-on. (Mást nem is nagyon tud szerintem.) Arrington számokon kívül, 10-15 centivel magasabb elkapóval szemben = rémálom.tomi-tomiArrington slotban igencsak jól tolja, Kollegajaja, mint Glenndalebenzinedine5
(Egyébként nyilván trollkodás volt az eredeti hozzászólás :A: )zinedine5
De itt az idő, hogy Logan Ryan és újdonsült kisteherautó tulajdonos elé lépjen a rangsorban. Szerintem jó esélye van arra, hogy eltradeljük valahová, kb. egy 5. körért, plusz egy special team játékosért, ahogy szoktuk.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Nincsenek érzelmeim felé, egyszerűen csak nem ér annyit amennyit kap (4,6 cap number).Tudom, hogy nem szereted, s valóban szarul játszott a SB-on. De véletlenül sem slot CB-et játszott. A nagy darab colos Matthews jutott Arrington-nak (Revis-Baldwin, Browner-Kearse párosok után), őt meg érthetően számokon kívül futtatták go/fly route-on. (Mást nem is nagyon tud szerintem.) Arrington számokon kívül, 10-15 centivel magasabb elkapóval szemben = rémálom.tomi-tomiArrington slotban igencsak jól tolja, Kollegajaja, mint Glenndalebenzinedine5
(Egyébként nyilván trollkodás volt az eredeti hozzászólás :A: )
több mint 11 éve
Óriási plusz...Tudom, hogy nem szereted, s valóban szarul játszott a SB-on. De véletlenül sem slot CB-et játszott. A nagy darab colos Matthews jutott Arrington-nak (Revis-Baldwin, Browner-Kearse párosok után), őt meg érthetően számokon kívül futtatták go/fly route-on. (Mást nem is nagyon tud szerintem.) Arrington számokon kívül, 10-15 centivel magasabb elkapóval szemben = rémálom.tomi-tomiArrington slotban igencsak jól tolja, Kollegajaja, mint Glenndalebenzinedine5

több mint 11 éve
Tudom, hogy nem szereted, s valóban szarul játszott a SB-on. De véletlenül sem slot CB-et játszott. A nagy darab colos Matthews jutott Arrington-nak (Revis-Baldwin, Browner-Kearse párosok után), őt meg érthetően számokon kívül futtatták go/fly route-on. (Mást nem is nagyon tud szerintem.) Arrington számokon kívül, 10-15 centivel magasabb elkapóval szemben = rémálom.Arrington slotban igencsak jól tolja, Kollegajaja, mint Glenndalebenzinedine5
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Arrington slotban igencsak jól tolja, Kollegajaja, mint Glenndaleben
több mint 11 éve
Én nem gondolnám, hogy lenne az a pénz, amivel emelni lehetne védelem minőségét, meg nincs is minek. A secondary egyben tartása mellett a mélység növelése lehet a reális cél.Lehet, hogy keveset értek ehhez a sporthoz, de nem értem honnan lenne ennél komolyabb passrush abban a sémában, ahogy mi felállunk. Ezt még nem magyarázta el senki. Honnan vennénk el az embert a 4-2 nickel felállásból a blitzhez?
Ha nem csal meg az emlékezetem, a 2000-es évek első felében volt 4-5 igazi playmaker LB-ünk, de hátul igazán elit csak Law és Harrison volt. Aztán már Law sem, mert állandóan sérült volt. Most meg ott van hátul Revis, Browner, Arrington slotban igencsak jól tolja, safetyben meg DMC.
Ha a frontot megnézem, ma ki lenne ott a playmaker? Aki volt Bruschi, McGinest, Vrabel, Colvin, elöttük meg Warren és Seymour. Ide a maiak közül ki férne, legfeljebb Ninko, Vince és Mayo, ha véletlenül egészséges. Ez a védelem egyszerűen teljesen másként van felépítve (viszont igencsak jól tolják így is).
Viszont a játék is megváltozott. Ha ma azt csinálnánk, amit a régiek játszottak, az ellenfeleink 15 yardonként haladnának, mert ők a LOS-nél elhantolták az irányítókat. Hátul meg az elkapókat. Ezt ma már nem lehet.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
www.patriots.com/media-center/videos/How-well-do-the-New-England-Patriots-players-know-coach-Bill-Belichick/4a02dfa0-35b1-4aef-92ef-fc9dcb243af5Zseniális 😀 Feldobta a napot
kemény 5/2 az én arányom... totál kiismerhetetlen 😀ZERO_L

több mint 11 éve
sportgeza.hu/sport/nfl/2015/02/11/hernandez_targyalas_vadalku/a sokkoló fordulat talán túlzás 😊
több mint 11 éve
www.patriots.com/media-center/videos/How-well-do-the-New-England-Patriots-players-know-coach-Bill-Belichick/4a02dfa0-35b1-4aef-92ef-fc9dcb243af5kemény 5/2 az én arányom... totál kiismerhetetlen 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Wilforknak örülnék ha bele menne a fizucsökkentésbe mert ha végre Bill báék vennék a fáradságot és egy igazán nagy szörnyet hoznának középre akkor lehetne végre nyomás középen. Annyira rossz volt nézni ahogy szenvedtek a bajnokság vége felé a védőfalban... ChJ,Ninko elfogytak a végére de nagyon a pufifánkok meg csak a futást fogták, de ennyi. Nagyon kellene vérfrissítés Wilfork mellé, helyett. A rotáció adott, de ezen a poszton kéne nagyot alkotni, és azért egy gyalugép Saftynek is tapsikolnék. Ez a védelem simán szállíthana még egy gyűrűt passrush jelenlétével.ParadSECKi lenne az a szörny?
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
Csak szólok, hogy tavaly draftoltunk erre a szerepkörre embert, aki idén lehet, hogy egészséges is lesz. Rotációban pedig Siliga és Jones bőven jó lesz

több mint 11 éve
Wilforknak örülnék ha bele menne a fizucsökkentésbe mert ha végre Bill báék vennék a fáradságot és egy igazán nagy szörnyet hoznának középre akkor lehetne végre nyomás középen. Annyira rossz volt nézni ahogy szenvedtek a bajnokság vége felé a védőfalban... ChJ,Ninko elfogytak a végére de nagyon a pufifánkok meg csak a futást fogták, de ennyi. Nagyon kellene vérfrissítés Wilfork mellé, helyett. A rotáció adott, de ezen a poszton kéne nagyot alkotni, és azért egy gyalugép Saftynek is tapsikolnék. Ez a védelem simán szállíthana még egy gyűrűt passrush jelenlétével.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Az idei szezont elnézve, Wilfork nem tud már meghatározó lenni, amit mutat a futás elleni védelem kevéssé sikeres volta. Sajnálnám, ha nem lenne a csapatnál, semmivel sem rosszabb mint Siliga vagy Branch, de már nem az a faktor, ami a sérülése előtt volt. Félek, ha nem tudnak vele megegyezni, akkor BB szívfájdalom nélkül megválik tőle.BurkusTény, hogy túl sokat vinne el a cap-ből.
De az is tény, hogy többnyire duplázzák még mindig.
Amikor nem, akkor: szerintem az SB egyik momentuma volt, amikor a Ninko sack előtti play-ben betolta az OG-t es egy az egyben no gain futást csinált a Lynch-nek.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Valóban! Az ellentéte meg Blount ,akit kivágtak a Steelerstől,ennek örömére SB győztes lett.Welkert rettenetesen sajnálom ,vsz nála nagyobb szívfájdalommal senki nem nézte most a SB-t semleges félként.kolok1972Mankins talánwinston
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Welkert rettenetesen sajnálom ,vsz nála nagyobb szívfájdalommal senki nem nézte most a SB-t semleges félként.kolok1972Mankins talán
több mint 11 éve
Nem látom semmi értelmét az esélylatolgatásnak most a FA és a draft előtt,ez a két dolog teljesen átrajzolhatja az esélyeket.A Coltsnak és a Jetsnek is brutális mennyiségű capspace van,a Coltsot nem írnám le. Welkert rettenetesen sajnálom ,vsz nála nagyobb szívfájdalommal senki nem nézte most a SB-t semleges félként. Ő már ebben a szezonban is epizódszereplő volt a Denverben,nagy veszteség nem éri őket.PM-ről én azt olvastam,hogy az a valószínűbb scenario,hogy visszatér.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Bills D + Rex Ryan vérszomja = durva lesz.Úgy tűnik Welker visszavonul. Manninggel sem biztos akarják folytatni. Ha ez igaz, akkor a broncosra nem is kell figyelni jövőre. Csak a steelers és a ravens lehet akkor ellenfél. A többiektől nem tartok annyira.DemecsNa meg a Colts, a Bills, a Jets. Gondolom az Indyt nem irtad, mert eddig jó matcupunk volt ellenük, de a Steelerst meg írtad, pedig ellenük még jobb volt. Az utóbbi kettő meg egy jó irányítónyira van attól, hogy nagy gondunk legyen vele. Sőt, a Jets egy komolytalan QB-val is igen veszélyes volt. Nem lett ez a liga semmivel sem könnyebb. Sőt, most aztán mindenki a mi nyakunkat akarja majd kitörni.Kollega
több mint 11 éve
Úgy tűnik Welker visszavonul. Manninggel sem biztos akarják folytatni. Ha ez igaz, akkor a broncosra nem is kell figyelni jövőre. Csak a steelers és a ravens lehet akkor ellenfél. A többiektől nem tartok annyira.DemecsNa meg a Colts, a Bills, a Jets. Gondolom az Indyt nem irtad, mert eddig jó matcupunk volt ellenük, de a Steelerst meg írtad, pedig ellenük még jobb volt. Az utóbbi kettő meg egy jó irányítónyira van attól, hogy nagy gondunk legyen vele. Sőt, a Jets egy komolytalan QB-val is igen veszélyes volt. Nem lett ez a liga semmivel sem könnyebb. Sőt, most aztán mindenki a mi nyakunkat akarja majd kitörni.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Úgy tűnik Welker visszavonul. Manninggel sem biztos akarják folytatni. Ha ez igaz, akkor a broncosra nem is kell figyelni jövőre. Csak a steelers és a ravens lehet akkor ellenfél. A többiektől nem tartok annyira.