New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Valami miatt én is úgy gondolom, hogy nehéz meccs lesz Wilfork-al és Mayo-val is..Wilfork nem fog lejjebb adni az igényéből, Mayo pedig eléggé be van betonozva a szerződésével, sok a garantált pénze 2015-re és 2016-ra is..Sok vita, hiszti lesz..Wilfork-al nem sikerül majd megegyezni, Mayo-val talán.. DE talán nem véletlen, hogy pár FA-el kezdenek minket összeboronálni..Az egyik Pernell McPhee LB, DE a Ravens-ből, a másik C.J.Spiller a Bills-ből..Mindkettő érdekes dolgokat vethet fel.. Így érdekes nézni a Mayo, Ridley, Vereen projekteket.. 😀

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Mayo-nál tuti, hogy bepróbálkoznak egy átstrukturálássál. Neki a saját szempontjából jó szerződése van, csak kicsit több mint 4M-et spórolnánk egy cut-tal és maradna 6M dead money. Ebből szerintem itt max. 2 millát lehet faragni, cserébe több garantáltért 2016-ra és 2017-re.Maniac84
Ezt hol nézted?
Mert Mayónak a hátralévő összes évében egyedül a 2015-ösben van garantált tartalma, 1.2 millió. Innentől kezdve csekély 9 millát spórolnánk vele a cuttal már idén, és onnantól kezdve egy fillért nem kapna a spotrac szerint
 www.spotrac.com/nfl/new-england-patriots/jerod-mayo/
Márpedig innentől kezdve ez sikít egy új szerződésért, és Mayo szempontjából nézve ez minden csak nem biztos
Na, mondjuk pont itt ír 6 millás DM-et, most hogy nézem, érdekesWyatt
Jófajta szerződés. 6 millió volt az aláírási bónusz - ebből van még 1,2 millió. Viszont 2012-ben életbe lépett egy 12 milliós opciós garantált - ebből van még 4,8 millió (2,4 2015-re és 2,4 2016-ra). Június 1. utáni kivágással is legfeljebb 7 milliót lehet spórolni.
Viszont elég nehéz lesz az átstrukturálás is, jelentős összegek vannak még a hátralévő évekre. Van aláírt papírja 30 millióról, hat millás garantálttal három évre. Nagyon belátónak és bevállalósnak kell lennie, hogy összejöjjön.

Baby Vince meg már a múlt héten elkezdte a kampányát. Esze ágában sincs visszavonulni. Bárki úgy gondolná, hogy milyen szép kerek karrier lenne, hogy élete első és utolsó idényében nyert SB-t, ő nem ilyen típusú fiú. Szóval, lesz ott harc.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Ha esetleg nem sikerülne Revis-szel a hosszabbítás, akkor a 25M-es fizuja ellenére is megtartanátok vagy a spórolás mellett döntenétek és cutolnátok(20M-t felszabadítva)?

Még ha sikerülne is nagyon sok ember fizuját átalakítani (reálisan Mayo-n lehet a legtöbbet faragni), akkor se hiszem, hogy DMC-Vereen-Ghost-ra mind maradna pénz, ráadásul még Ridley,Branch,Ayers,Develin,Siliga,Connolly-t sem ártana megtartani

kemény kis offseason lesz ez, kiváncsi vagyok hogy döntenek FO-nál, félek hogy BabyVince lesz az egyik nagy áldozat, bár anno Welker ügyet is sokan kritizálták, aztán mégis a csapat járt jobban, szóval... 😊ZERO_L
Mayo-nál tuti, hogy bepróbálkoznak egy átstrukturálássál. Neki a saját szempontjából jó szerződése van, csak kicsit több mint 4M-et spórolnánk egy cut-tal és maradna 6M dead money. Ebből szerintem itt max. 2 millát lehet faragni, cserébe több garantáltért 2016-ra és 2017-re.

Wilfork-on tudunk a legtöbbet spórolni és neki az alkupozíciója is gyengus. 9M-es fizetés jövőre amiből csak szűk 900 ezer garantált. Cut esetén 8M spórolás. Neki fel fognak ajánlani évi 3-4 millát 2-3 évre, ha nem megy bele akkor tuti cut.

Mayo-nál inkább trade-re lehet esély, de ő szerintem marad. Wilfork-ot viszont könnyen lehet, hogy nem látjuk többet Pats mezben. Amit persze nagyon sajnálnék, de ha nem megy bele a fizucsökkentésbe akkor a cut a helyes döntés. Az elmúlt másfél évtized sikereit a remek cap management-nek is köszönhetjük, most sem fognak BB-ék túlfizetni egy öregedő klasszist.Maniac84
A két ember akin tudunk rendesen keresni, Ők erős hendikeppel indulnak ugye, sérülések hada, plusz már nem mai gyerekek NFL-es korban.
VW-nek nem sokan adnak nagy pénzt mikor van egy Suh vagy Knighton épp a piacon és ugye a kora.
Mayo meg játszik az első harmadában a szezonnak utána IR, Ő nehezebb dió 6M DM miatt, de ha esze van lead az igényéből.
Vannnak "beteg" tézisek ami szerint akár 43 millát is spórolhatnánk:  www.patsfans.com/salary-cap/?p=1373
több mint 11 éve
April Wine New England Patriots 256
A draft napjánál már jóval előbb okosak leszünk, mert Vince 4 milliós roster bónusza a szezon első napján, azaz március 10-én fizetendő. És ugyancsak ez az a nap, amikorra már be kell férni a cap-be.
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
 vine.co/v/OUnMn17Dlla

Grammy-n is szerzett egy INT-et 😀

( de azért itt is van mit gyakorolni:  vine.co/v/OUnvpxgU9Fg )ZERO_L
inkább aranyos mint okoszinedine5
A Josh Duhamel, Jules Edelman, Malcolm Butler hármasból egyértelműen az első a leggyengébb színész (aki nem hiszi, annek javaslom a Las Vegas évadait, meg az összes elcseszett Transformers filmet amiben benne van).

Hogy foci is legyen: vajon kinek kell Mayo személyében egy olyan LB, aki baromi tehetséges, már az is nagy esemény, ha egy fél szezont egészséges tud maradni. Szerintem, ha kínálnak egy marék szotyit, akkor már érdemes maradnia. Erre szerintem nem lehet ráfogni, hogy peche van, ilyen sérülékeny játékosnak ki kínálna komolyabb lóvét. Pedig igencsak lenne mit javítani a futás elleni védekezésünkön (nélküle), tehát kéne oda valaki, aki meg tudja csinálni a játékokat.

Wilforknak még lehet pár jó éve, de túl sok már nem. Vele inkább az a gond, hogy a láthatáron nincs senki, aki helyettesíthetné. Kis kiigazítás, neki már van két gyűrűje, és elég kevés esélye egy harmadikra. Ezzel szemben van egy nagyszerű házisárkánya odahaza, aki meg fogja győzni, hogy most már ideje leszakítani a nagy lóvét, valamint mennyivel kellemesebb az éghajlat Floridában, mint Massachusettsben. Ebben az esetben szerintem a draft után leszünk okosabbak.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 417 — Ajmo Vatreni
 vine.co/v/OUnMn17Dlla

( de azért itt is van mit gyakorolni:  vine.co/v/OUnvpxgU9Fg )ZERO_L
inkább aranyos mint okos
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

( de azért itt is van mit gyakorolni:
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.
)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Ha esetleg nem sikerülne Revis-szel a hosszabbítás, akkor a 25M-es fizuja ellenére is megtartanátok vagy a spórolás mellett döntenétek és cutolnátok(20M-t felszabadítva)?

Még ha sikerülne is nagyon sok ember fizuját átalakítani (reálisan Mayo-n lehet a legtöbbet faragni), akkor se hiszem, hogy DMC-Vereen-Ghost-ra mind maradna pénz, ráadásul még Ridley,Branch,Ayers,Develin,Siliga,Connolly-t sem ártana megtartani

kemény kis offseason lesz ez, kiváncsi vagyok hogy döntenek FO-nál, félek hogy BabyVince lesz az egyik nagy áldozat, bár anno Welker ügyet is sokan kritizálták, aztán mégis a csapat járt jobban, szóval... 😊ZERO_L
Mayo-nál tuti, hogy bepróbálkoznak egy átstrukturálássál. Neki a saját szempontjából jó szerződése van, csak kicsit több mint 4M-et spórolnánk egy cut-tal és maradna 6M dead money. Ebből szerintem itt max. 2 millát lehet faragni, cserébe több garantáltért 2016-ra és 2017-re.

Wilfork-on tudunk a legtöbbet spórolni és neki az alkupozíciója is gyengus. 9M-es fizetés jövőre amiből csak szűk 900 ezer garantált. Cut esetén 8M spórolás. Neki fel fognak ajánlani évi 3-4 millát 2-3 évre, ha nem megy bele akkor tuti cut.

Mayo-nál inkább trade-re lehet esély, de ő szerintem marad. Wilfork-ot viszont könnyen lehet, hogy nem látjuk többet Pats mezben. Amit persze nagyon sajnálnék, de ha nem megy bele a fizucsökkentésbe akkor a cut a helyes döntés. Az elmúlt másfél évtized sikereit a remek cap management-nek is köszönhetjük, most sem fognak BB-ék túlfizetni egy öregedő klasszist.Maniac84
csak Vince-el már tavaly is ment a huzavona, kérte is az elcserélését, nem hiszem, hogy még egyszer belemenne egy fizucsökkentésbe, így nem is számolok vele

persze, nagyon jó lenne ha maradna de nem hiszem, hogy ez a második gyűrű komoly változást hozna az értékrendjében tavalyhoz képest, nekünk ennyiért nem éri meg, ő meg nyilván még egy komolyabb összeget le tudna akasztani jobb capsapce-szel rendelkező csapatoknál

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ha már a hülyeségeknél tartunk, beszéljünk inkább Bianca mama legújabb videójáról:
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000469390/article/vince-wilfork-surprises-fan-during-bahamas-vacation?campaign=Facebook_atn_hanzus
😊Kollega
Hogy a viharba nem ismerik meg?zinedine5
Biztos, arra felé tömegével szaladgálnak a 150 kilós monstrumok 😊
Btw, nála tényleg meglepő, hiszen azért elég ismert arc. Ha mondjuk egy Butlert nem ismer fel, akit kb nem is látott eddig sisak nélkül, még az mondom, hogy oké

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mayo-nál tuti, hogy bepróbálkoznak egy átstrukturálássál. Neki a saját szempontjából jó szerződése van, csak kicsit több mint 4M-et spórolnánk egy cut-tal és maradna 6M dead money. Ebből szerintem itt max. 2 millát lehet faragni, cserébe több garantáltért 2016-ra és 2017-re.Maniac84
Ezt hol nézted?
Mert Mayónak a hátralévő összes évében egyedül a 2015-ösben van garantált tartalma, 1.2 millió. Innentől kezdve csekély 9 millát spórolnánk vele a cuttal már idén, és onnantól kezdve egy fillért nem kapna a spotrac szerint
 www.spotrac.com/nfl/new-england-patriots/jerod-mayo/
Márpedig innentől kezdve ez sikít egy új szerződésért, és Mayo szempontjából nézve ez minden csak nem biztos
Na, mondjuk pont itt ír 6 millás DM-et, most hogy nézem, érdekes

több mint 11 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Ha már a hülyeségeknél tartunk, beszéljünk inkább Bianca mama legújabb videójáról:
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000469390/article/vince-wilfork-surprises-fan-during-bahamas-vacation?campaign=Facebook_atn_hanzus
😊Kollega
Hogy a viharba nem ismerik meg?zinedine5
Na ilyen a divat Patriots szurkoló.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
Maniac84 New England Patriots 601

Mayo-nál inkább trade-re lehet esély, de ő szerintem marad. Wilfork-ot viszont könnyen lehet, hogy nem látjuk többet Pats mezben. Amit persze nagyon sajnálnék, de ha nem megy bele a fizucsökkentésbe akkor a cut a helyes döntés. Az elmúlt másfél évtized sikereit a remek cap management-nek is köszönhetjük, most sem fognak BB-ék túlfizetni egy öregedő klasszist.

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 417 — Ajmo Vatreni
😊Kollega
Hogy a viharba nem ismerik meg?
több mint 11 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/crcyhk2tkq87syrf3opi
Vince Wilfork surprises fan during Bahamas vacation
Patriots' Vince Wilfork is in the Bahamas. So is a random guy wearing the nose tackle's jersey. The two collided in a beautiful way, and Wilfork's wife was there to document what transpired.

😊

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Ha már statisztikák...

Tebow nélkül az elmúlt 8 év Playoffjai:

2005 szívás a Broncos ellen
2006 szívás a Colts ellen
2007 szívás a SB-on a Giants ellen
2008 nincs PO
2009 szívás a Ravens ellen
2010 szívás a Jets ellen
2011 szívás a SB-on a Giants ellen
2012 szívás a Ravens ellen

0 SB győzelem

De az tény, hogy kurva sok pontos átadásunk, és passzolt yardunk volt, nem is beszélve a sok rekordról és egyéb rendkívül lényeges adatról...Sobri Jóska
Bump az egyik elmentett kedvenc hszemre.
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 108 — #NoStress
Edelman tette az ünneplés alatt inkább király volt. Hogy a viharba viselkedjen egy EMBER? Egy ilyen kiélezett és feszült meccs után pár nappal? Egy bajnoki ünneplés során? Örömmámorban? Ittasan?
Ez az emberi viselkedés, nem pedig az állandó jópofizás, meg a "tisztelem az ellenfelem, mert nagyon kemény fiúk, és jó játékokat csinálnak meg".
Miért ne lehetne ellentét két csapat játékosai között? Teljesen normális.Weskho
Ezzel a te logikáddal, ha lerúg pár visszapillantótükröt nagy örömmámorában, vagy belehugyozik a postaládádba, az is védhető lenne.
Alapvetően azt kell eldönteni, hogy a sportoló csak ember, vagy közszereplő is.
Hisz a napi politikában is látod, hogy mennyire más, ha te vagy én mondjuk azt, hogy "Orbán egy geci.", vagy ha egy másik politikus/politikacsináló.
Én azt gondolom, hogy ezek az ilyen túlzó "emberi reakciók" teljesen érthetőek, de bolondság ezzel felületet adnia az embernek.
Olyan, minthogy minden férfi maszturbál, ez teljesen emberi viselkedés, de nem szerencsés egy közszereplőnek a maszturbálását a világ elé tárnia. Se nagy örömében, se nagy bánatában, se büszkeségből, vagy hasonlók.
Ahogy a dühét vagy az indulatait se szerencsés.Sobri Jóska
igen, védhető ha utána megfizeti az okozott kárt...
itt most mégis milyen kárt okozott? semmilyent
(sikerült megint összehasonlítani az almát a körtével)

pontosan az érzelmek, indulatok kimutatásával mutatja meg, hogy mennyire emberi egy-egy Istennek hitt sportoló, meg egyébként is attól mert valaki "sztár" a személyiségét nem fogja tudni levetkőzni

tavaly Brady kirohanásaira mindenki emlékszik gondolom, lehet ezt úgy felfogni, hogy egy vezér/role model "tudjon viselkedni" még a nehéz helyzetekben is, de én iszonyatosan örültem ennek, mert az általad sokat hangoztatott "kiégett" jelzőre már sokadjára cáfolt rá ezzel, látszott benne az a mérhetetlen győzni akarás, az a maximalizmus, ami a "6.körös senkit" oda repítette ahol most tartózkodik

én nem robotokat akarok csodálni... álszentség elvárni ezektől a játékosoktól, hogy mikor van egy kamera a közelükben, akkor állandóan a "jó fiút" adják
főleg úgy, hogy az NFL-ben gyilkosokat, bántalmazókat és egyéb bűnözőket lehet találni, és akkor azzal jönni, hogy "nem szerencsés az indulatát kimutatni" hatalmas képmutatásZERO_L
Nem képmutatás, csak egy tény konstatálása.
Ha olvasol is, nem csak írsz, akkor tán látod a "teljesen érthető" jelzős szerkezetemet is, és ez segíthetne egy eképp megfogalmazott árnyaltabb kép meglátásában is, és nem kárhoztatna egy számodra összetettebb textúra bizonyos részének kiragadása által történő ok nélküli álszentezés és képmutatásozás prezentálására.
És mint látod, és az általad leírtak is ezt támasztják alá: valóban nem volt szerencsés eképp viselkednie.

több mint 11 éve
Edelman tette az ünneplés alatt inkább király volt. Hogy a viharba viselkedjen egy EMBER? Egy ilyen kiélezett és feszült meccs után pár nappal? Egy bajnoki ünneplés során? Örömmámorban? Ittasan?
Ez az emberi viselkedés, nem pedig az állandó jópofizás, meg a "tisztelem az ellenfelem, mert nagyon kemény fiúk, és jó játékokat csinálnak meg".
Ezzel a te logikáddal, ha lerúg pár visszapillantótükröt nagy örömmámorában, vagy belehugyozik a postaládádba, az is védhető lenne.
Hisz a napi politikában is látod, hogy mennyire más, ha te vagy én mondjuk azt, hogy "Orbán egy geci.", vagy ha egy másik politikus/politikacsináló.
Én azt gondolom, hogy ezek az ilyen túlzó "emberi reakciók" teljesen érthetőek, de bolondság ezzel felületet adnia az embernek.
Olyan, minthogy minden férfi maszturbál, ez teljesen emberi viselkedés, de nem szerencsés egy közszereplőnek a maszturbálását a világ elé tárnia. Se nagy örömében, se nagy bánatában, se büszkeségből, vagy hasonlók.
Ahogy a dühét vagy az indulatait se szerencsés.Sobri Jóska
igen, védhető ha utána megfizeti az okozott kárt...
itt most mégis milyen kárt okozott? semmilyent
(sikerült megint összehasonlítani az almát a körtével)

pontosan az érzelmek, indulatok kimutatásával mutatja meg, hogy mennyire emberi egy-egy Istennek hitt sportoló, meg egyébként is attól mert valaki "sztár" a személyiségét nem fogja tudni levetkőzni

tavaly Brady kirohanásaira mindenki emlékszik gondolom, lehet ezt úgy felfogni, hogy egy vezér/role model "tudjon viselkedni" még a nehéz helyzetekben is, de én iszonyatosan örültem ennek, mert az általad sokat hangoztatott "kiégett" jelzőre már sokadjára cáfolt rá ezzel, látszott benne az a mérhetetlen győzni akarás, az a maximalizmus, ami a "6.körös senkit" oda repítette ahol most tartózkodik

én nem robotokat akarok csodálni... álszentség elvárni ezektől a játékosoktól, hogy mikor van egy kamera a közelükben, akkor állandóan a "jó fiút" adják
főleg úgy, hogy az NFL-ben gyilkosokat, bántalmazókat és egyéb bűnözőket lehet találni, és akkor azzal jönni, hogy "nem szerencsés az indulatát kimutatni" hatalmas képmutatás

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 161 — nabege2@yahoo.com
Fordítsuk le a mi életünkre😊 Gondolom nem csak amifoci szurkolók vagytok, biztos Mo-n is szurkoltok csapatnak. Nah én is szurkolok/szurkoltam. Láttam kb 10 bajnoki ünneplést. Ott is történtek érdekes dolgok, bekiabálások. Amit a csapat és a szurkolók együtt kiabáltak. Az esetek 90%-ban a játékosok már ittak és soxor a szurkolók is. 3 nap múlva már nem is foglalkoztunk vele. És a sajtó sem kapta fel! Ennyi.
több mint 11 éve
Az én szememben Edelman cselekedete nem olyan súlyos, mint Blount-é, de ez relatív.Minitron
Ehhh. Nem erre akartam rávilágítani, hanem arra, hogy az ellenfél védői elég komoly erőket vetettek be, hogy játékon kívül helyezzék. Még csak azt sem mondtam, hogy ennek a keménységnek nincs helye a pályán. Csak azt mondtam, hogy természetes, ha ez nem ébreszt maradandó szeretetet a potenciális áldozat szívében.

Ami Blountot illeti, azt gondolom, hogy az RB pozícióhoz nem kell sok ész. Már számos játékos bizonyította, hogy azon a poszton éjsötét baromként is be lehet kerülni a ligába (sőt, néha azt gondolom ez kívánatos). Nem Blount az első.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 108 — #NoStress
Ahogy a dühét vagy az indulatait se szerencsés.

több mint 11 éve
Weskho New England Patriots 46
Miért ne lehetne ellentét két csapat játékosai között? Teljesen normális.
több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Az én szememben Edelman cselekedete nem olyan súlyos, mint Blount-é, de ez relatív.

több mint 11 éve
Most ismétlik a döntőt a Sporttv-n (bár gépen is megnéztem azóta párszor). Az jutott eszembe, hogy amit ezen a meccsen Jules kapott, szerintem kicsit felmenti abban, ami a parádén történt. Mindent megtettek a védők, szó szerint mindent, hogy kinyírják.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
 www.facebook.com/video.php?v=10153087429442372&set=vb.42693447371&type=2&theater

Kb hasonlóképp történt nálam is, na és nálatok? 😊toothy
Én mattoltam vele a kocsma hawks drukkereit 😊

több mint 11 éve
toothy New England Patriots 222
 www.facebook.com/video.php?v=10153087429442372&set=vb.42693447371&type=2&theater

Kb hasonlóképp történt nálam is, na és nálatok? 😊