New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Szolgálati: Hamarosan érkezik a 3 Games to Glory 4. része. Már előrendelhető a csapat shopjában. Már meg is kértem Joe bácsit, hogy küldje, ha megjelent 😉

Másik kérdés: Ha jól tudom, a Patriots radio play-by-play hangja egy Bob Socci nevű őrült arc. Ezekben az összefoglalókban az NFL filmen időnként bevágják azt az elvetemült, rekedt üvöltést, nekem meg égnek áll tőle a nemlétező hajam!
Ha valakinek lenne arról infója, hogy lehetne esetleg megszerezni a döntőt a Patriots radio hangjával, kérem ne tartsa vissza!

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Én mindig ideges leszek, ha papírlapot látok a kezében, de aztán kibetűztem a szöveget és úgy már megnyugodtam:

Már többen is linkelték, hogy Belichick Lettermanál volt.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
Egy elemzésben azt írták, hogy Revis talán marad -12-13 millióért hosszabb távra.
Jó lenne. Persze ezek csak találgatások, de akkor is jó lenne.

több mint 11 éve
Minden napi videónkat add meg nekünk ma... 😀
🏈

több mint 11 éve
szoki New England Patriots 2
Koszonom mindenkinek a valaszokat. Akkor azt hiszem L-es lesz. 😊
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

Gronk is „csak” 198Wyatt
Ne bassz! Tényleg! 😀tomi-tomi
Annyi. 6 láb 6 hüvelyk. Az 198. Brady 193. Törpe... 😊
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

Gronk is „csak” 198Wyatt
Ne bassz! Tényleg! 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Még gyarapodok egy kicsit és Wilfork helyére is jó leszek 😊Burkus
Wilfork-nak magas vagy, Gronknak alacsony; maradj Burkus! 😊tomi-tomi
Maradjon. De Gronk is „csak” 198

több mint 11 éve
Még gyarapodok egy kicsit és Wilfork helyére is jó leszek 😊Burkus
Wilfork-nak magas vagy, Gronknak alacsony; maradj Burkus! 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 467 — nabege2@yahoo.com
 www.youtube.com/watch?v=e6gf_QCO8JE

HD minőségű összefoglaló az alapszakasz legszebb jeleneteiről! Jó felidézni.Burkus
Nézve ezt a videót, közhely, de ez tényleg csapatjáték! Az SB-n megénekelt játékosokon kívül hány és hány játékos tette a dolgát a CSAPATÉRT! Valahol sajnálom is egy picit, hogy az SB-n sem Wright, sem Gray nem kapott szerepet. Tyms lehet a jövő évi meglepetés emberünk!
több mint 11 éve
Az igazság kiderült: miért így történt az utolsó játékhívás.

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

HD minőségű összefoglaló az alapszakasz legszebb jeleneteiről! Jó felidézni.Burkus
Arrington igazi TD-gyár. Az is mókás, hogy Brownernek hányszor dobták hátra az interception után 😀
De nagyon nagy mínusz, hogy nem volt benne Brady futása a Delfinek ellen 😕

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

HD minőségű összefoglaló az alapszakasz legszebb jeleneteiről! Jó felidézni.
több mint 11 éve
Nem tudom láttátok-e már, de gondoltam belinkelem:
 www.youtube.com/watch?v=6aqXfF1iPdomalkav
Kb. ez a reális. Jackson megcsinálta az interceptiont, eltette a labdát, aztán támadt egy jobb ötlete: leeresztette és megcsinálta a balhét. Nem tudom, azt nézték-e a videókon, hogy mi történt a labdával az INT után.

BB nem egy ideális interjúalany, ezt be kell látni. 😊
több mint 11 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Nem tudom láttátok-e már, de gondoltam belinkelem:
 www.youtube.com/watch?v=6aqXfF1iPdo
több mint 11 éve
Én 198 centi vagyok és 114 kiló, nekem az XL a jó (pólóra rávéve). Talán ez segít valamit, hogy hova lődd be magad a méretet illetően.Burkus
Ezt csak azért írtad, hogy kétszer is meggondoljuk, ha beléd kötünk itt a fórumon 😊
Vettem főnök!vpi
Felírtam én is: Burkusnak nem beszólni 😊
Amúgy combine-ra nem akarsz menni?😊 Vagy egyenes irány a Pats, ilyen méretekkel biztos tudnának veled számolni, ráadásul a fizetési sapka gondunk is kisebb lenne😊NB2
Ja. 6kg izmot rá pakolnak és pont kijön egy új Gronk. Szerintem rookie minimumért már rendelné is a repjegyet 😊vpi
Még gyarapodok egy kicsit és Wilfork helyére is jó leszek 😊
több mint 11 éve
batyu New England Patriots 630
Revis

Demecs
Ezért írt alá a Patshez, hát megkapta jól 😊.

több mint 11 éve
Revis

több mint 11 éve

több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Sziasztok.

(Ezt a hozzaszolast elkuldtem a pats.hu-n is, de talan itt nem Offtopic)

Szoval...

Megfogadtam kb 3 eve ha megnyeri a csapat a 4. gyurujet, akkor az Isten sem ment meg attol h rendeljek magamnak egy eredeti Tom Brady mezt. 😊

Ezt neztem ki magamnak:

www.nflshop.com/Tom_Brady_New_England_Patriots_Jerseys/Mens_New_England_Patriots_Tom_Brady_Nike_Navy_Blue_Game_Jersey

Az egyeduli gondom a meretezes, ebben kernem a segitsegeteket, gondolom mar nehanyotok beszerzett hasonlot.

Nem vagyok egy apro termetu (183 magas, 95 kilo) de amennyire tudom az USA meretek nagyobbak mint az europaiak, szoval egy L-es meretben gondolkozok. (Sejteseim szerint az egy europai XL-esnek felel meg)

Ellenben ezt irjak a shopban, h true size fit:

"Fit: Men's Nike Game Jerseys fit true to size. We recommend ordering one size larger than you normally wear for a looser fit or up two sizes if you plan on layering underneath the jersey."

Szoval hol az igazsag? 😕

En tobbnyire polokent tervezem hornadni, laza polo meretet keresek, h egy vekonyabb pulcsit is ala tudjak huzni.

Van vkinek tapasztata, h melyik meretet celozzam be? L jo, vagy inkabb XL? 100 dolcsit nem szivesen vagnek ki az ablakon, ha nem jo a meret...

Elore is koszonom, es bocs, h tul hosszu voltam.szoki
187/87 nike mezt vettem ugyaninnen, XL-est de nagy, maradj az L-esnél.
több mint 11 éve
Na itt mosolyog az öreg mint a tejbetök...

tv.yahoo.com/video/bill-belichick-pete-carroll-super-131635008-cbs.html

több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 277
Sziasztok.

(Ezt a hozzaszolast elkuldtem a pats.hu-n is, de talan itt nem Offtopic)

Szoval...

Megfogadtam kb 3 eve ha megnyeri a csapat a 4. gyurujet, akkor az Isten sem ment meg attol h rendeljek magamnak egy eredeti Tom Brady mezt. 😊

Ezt neztem ki magamnak:

www.nflshop.com/Tom_Brady_New_England_Patriots_Jerseys/Mens_New_England_Patriots_Tom_Brady_Nike_Navy_Blue_Game_Jersey

Az egyeduli gondom a meretezes, ebben kernem a segitsegeteket, gondolom mar nehanyotok beszerzett hasonlot.

Nem vagyok egy apro termetu (183 magas, 95 kilo) de amennyire tudom az USA meretek nagyobbak mint az europaiak, szoval egy L-es meretben gondolkozok. (Sejteseim szerint az egy europai XL-esnek felel meg)

Ellenben ezt irjak a shopban, h true size fit:

"Fit: Men's Nike Game Jerseys fit true to size. We recommend ordering one size larger than you normally wear for a looser fit or up two sizes if you plan on layering underneath the jersey."

Szoval hol az igazsag? 😕

En tobbnyire polokent tervezem hornadni, laza polo meretet keresek, h egy vekonyabb pulcsit is ala tudjak huzni.

Van vkinek tapasztata, h melyik meretet celozzam be? L jo, vagy inkabb XL? 100 dolcsit nem szivesen vagnek ki az ablakon, ha nem jo a meret...

Elore is koszonom, es bocs, h tul hosszu voltam.szoki
Szia
Én 180 cím/90 kg vagyok, szóval majdnem mint te. A Hesteres mezem L-es és egy pulcsi kényelmesen alá fér. Szerintem L neked az ideális. Persze hacsak nem lufi kabátra akarod húzni a mezt...

több mint 11 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 625 — Patriot
Én 198 centi vagyok és 114 kiló, nekem az XL a jó (pólóra rávéve). Talán ez segít valamit, hogy hova lődd be magad a méretet illetően.Burkus
Ezt csak azért írtad, hogy kétszer is meggondoljuk, ha beléd kötünk itt a fórumon 😊
Vettem főnök!vpi
Amúgy combine-ra nem akarsz menni?😊 Vagy egyenes irány a Pats, ilyen méretekkel biztos tudnának veled számolni, ráadásul a fizetési sapka gondunk is kisebb lenne😊NB2
Ja. 6kg izmot rá pakolnak és pont kijön egy új Gronk. Szerintem rookie minimumért már rendelné is a repjegyet 😊

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 467 — nabege2@yahoo.com
Vettem főnök!vpi
Amúgy combine-ra nem akarsz menni?😊 Vagy egyenes irány a Pats, ilyen méretekkel biztos tudnának veled számolni, ráadásul a fizetési sapka gondunk is kisebb lenne😊
több mint 11 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 625 — Patriot
Vettem főnök!

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi