New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Így legyen ötösöm....Ő már tudja, hogy jövőre simán behúzzuk az 50. SB-t!batyu...ThundersNFLNeked a 2015 mit jelent az aláírásodban? 😉Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Ő már tudja, hogy jövőre simán behúzzuk az 50. SB-t!...ThundersNFLNeked a 2015 mit jelent az aláírásodban? 😉Matthew99
több mint 11 éve
...ThundersNFLNeked a 2015 mit jelent az aláírásodban? 😉

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Minitronból rövid időtartamra Minitroll lett...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Az utóbbi napokat végigmelóztam, úgyhogy valaki magyarázza már el, hogy Edelman + Gronk mi az atyaúristent művelt, amiért minden második postban őket emlegetitek, csak a lényeget nem látom...mi rosszat csináltak?MinitronEdelman:
instagram.com/p/ysPqNctetD/?modal=true&utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=video
offline.hu/kikapcs/2015/02/szex-utani-szelfit-posztolt-julian-edelmannel-a-tinderen-most-magyarazkodik-a-rajong
Blount:
fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/1514611_10152542193401431_530191711760308620_n.jpg?oh=a3c3e63222c84f298884f0cc832f2819&oe=5568B6B5&__gda__=1431204457_03e8c1db0114379343db3172d2491626
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Az utóbbi napokat végigmelóztam, úgyhogy valaki magyarázza már el, hogy Edelman + Gronk mi az atyaúristent művelt, amiért minden második postban őket emlegetitek, csak a lényeget nem látom...mi rosszat csináltak?
több mint 11 éve
Gronk és Hómanó 8ezret fizet a döntő végi verekedés miatt.A Seahawkstól Irwin 10-et, Bennett 8-at fizet.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
How long can he keep Tom Brady and Bill Belichick around?“As long as the good Lord lets me breathe,” Kraft replied.
www.bostonglobe.com/sports/2015/02/06/robert-kraft-wants-keep-tom-brady-bill-belichick-around-for-long-time/7WPzByCVAGnDX3jpu5W0cM/story.html
csak szegény Jimmy-t sajnálom 😉

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Ma 10 éve:Jó volt visszanézni ennyi év után.
www.youtube.com/watch?v=9IFmdtON_rodande
több mint 11 éve
Jah, felhívnám a figyelmet arra, hogy ebben a sztoriban senki sem hibáztatja Julian Edelmant! Annyira még az amerikaiak sem hipokriták, hogy kiakadjanak, hogy egy 28 éves nőtlen férfi nemi életet él. A város nem rá, hanem a nőre volt kiakadva, aki kihasználta, hogy alszik.A Gronk ügyben az volt a sértődés tárgya (joggal szerintem), hogy a frivol fotók olyan mezben készültek, amin az MHK logo volt.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
nem kell ezen pörögni, nolie, meg minden, Edelweiss kidőlt, a csajszi meg bément a szobába, azt selfizett - szerinted mé tiltották ki gyorsan mindenhunnan?Gronk képei jobbak voltak az avatarodon látható művésznővel 😀winstonItt a sztori természetesen nem az, h a csajszi mennyire volt erőszakos Edelmannel(=csak egyszer kérdezte meg az enyhén ittas elkapót, h akkor felmegy-e vele, vagy esetleg kétszer is meg kellett kérdeznie).A rohadt szemét kurva, leitatta, elcsábította, majd megerőszakolta azt a szegény ártatlan Juliant, aki biztosan végig ellenkezett. 😀 Oda ne rohanjak.StezJaja, magánügy. A világon semelyik országban sem dicsekszenek el a kis csitrik, hogy ha valami "hírességgel" dugatták meg magukat.Na ez speciel nekem tök mindegy. Amíg nem nekem kell, addig mindenki azzal bújik ágyba akivel akar. Na jó, Bradyre azért kicsit irigy vagyok 😊
Addig örüljetek, amíg nem Michael Sam posztol ki egy ilyen képet valamelyik Pats-játékossal a háttérben. XDStez
Ez meg olyan ügy, amire a jövő héten már a kutya sem fog emlékezni, csak így kihasználni, hogy valaki alszik. Kicsit olyan, mintha megerőszakolta volna.Kollega
A képmutatás a lényeg szerintem.
Az NFL-ben nagyon figyelnek a látszatra. A Pats-nél (ld. Kraft, BB) meg főleg. Egy olyan hamis eszményképet akarnak kelteni, h náluk mindenki szent és tiszteletben tartanak minden szabályt. (vö. gyerek-és nőverő RB-ek, ill.pisztollyal meg drogokkal lebukó játékosok....)
Ebbe az eszményképbe nem illeszkedik az - ami egyébként teljesen normális egy 20-30 közötti, nőtlen fiatal esetén -, h egy átmulatott éjszaka után beleakad egy ismeretlen csajba.
Képmutatás? Rohadtul az.
De akkor is próbálják fenntartani a látszatot, h már pedig ilyen nincs.
Természetes a dolog valójában?
Persze...ha én lettem volna ekkora sztár, én sem hagytam volna ki a dolgot 25 éves korom körül, h minden héten másik csajt vigyek ágyba.
A fotót nem kellett volna posztolni...ennyi.Rule

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Gronk képei jobbak voltak az avatarodon látható művésznővel 😀Itt a sztori természetesen nem az, h a csajszi mennyire volt erőszakos Edelmannel(=csak egyszer kérdezte meg az enyhén ittas elkapót, h akkor felmegy-e vele, vagy esetleg kétszer is meg kellett kérdeznie).A rohadt szemét kurva, leitatta, elcsábította, majd megerőszakolta azt a szegény ártatlan Juliant, aki biztosan végig ellenkezett. 😀 Oda ne rohanjak.StezJaja, magánügy. A világon semelyik országban sem dicsekszenek el a kis csitrik, hogy ha valami "hírességgel" dugatták meg magukat.Na ez speciel nekem tök mindegy. Amíg nem nekem kell, addig mindenki azzal bújik ágyba akivel akar. Na jó, Bradyre azért kicsit irigy vagyok 😊
Addig örüljetek, amíg nem Michael Sam posztol ki egy ilyen képet valamelyik Pats-játékossal a háttérben. XDStez
Ez meg olyan ügy, amire a jövő héten már a kutya sem fog emlékezni, csak így kihasználni, hogy valaki alszik. Kicsit olyan, mintha megerőszakolta volna.Kollega
Az NFL-ben nagyon figyelnek a látszatra. A Pats-nél (ld. Kraft, BB) meg főleg. Egy olyan hamis eszményképet akarnak kelteni, h náluk mindenki szent és tiszteletben tartanak minden szabályt. (vö. gyerek-és nőverő RB-ek, ill.pisztollyal meg drogokkal lebukó játékosok....)
Ebbe az eszményképbe nem illeszkedik az - ami egyébként teljesen normális egy 20-30 közötti, nőtlen fiatal esetén -, h egy átmulatott éjszaka után beleakad egy ismeretlen csajba.
Képmutatás? Rohadtul az.
Persze...ha én lettem volna ekkora sztár, én sem hagytam volna ki a dolgot 25 éves korom körül, h minden héten másik csajt vigyek ágyba.
A fotót nem kellett volna posztolni...ennyi.Rule
több mint 11 éve
Itt a sztori természetesen nem az, h a csajszi mennyire volt erőszakos Edelmannel(=csak egyszer kérdezte meg az enyhén ittas elkapót, h akkor felmegy-e vele, vagy esetleg kétszer is meg kellett kérdeznie).A rohadt szemét kurva, leitatta, elcsábította, majd megerőszakolta azt a szegény ártatlan Juliant, aki biztosan végig ellenkezett. 😀 Oda ne rohanjak.StezJaja, magánügy. A világon semelyik országban sem dicsekszenek el a kis csitrik, hogy ha valami "hírességgel" dugatták meg magukat.Na ez speciel nekem tök mindegy. Amíg nem nekem kell, addig mindenki azzal bújik ágyba akivel akar. Na jó, Bradyre azért kicsit irigy vagyok 😊
Képmutatás? Rohadtul az.
A fotót nem kellett volna posztolni...ennyi.
több mint 11 éve
Kisit most már szégyellem magam, de ezt az újabb agyam-eldobom-tündérmesét nem bírom kihagyni:nesn.com/2015/02/gisele-bundchen-i-knew-tom-brady-was-the-one-on-very-first-date/
És akkor még egy 40 yardos lézer passz:

Én kérek elnézést!
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Azért itt filozófiai mélységek és vetületek lettek megérintve! Már két böfögés között. 😀Ez megint ütött 😀tata-tatata the Pats won the superbowl and everyone else can go fuck themselves
ZERO_L
😀zinedine5
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Ez megint ütött 😀tata-tatata the Pats won the superbowl and everyone else can go fuck themselves
ZERO_L
😀
több mint 11 éve
A rohadt szemét kurva, leitatta, elcsábította, majd megerőszakolta azt a szegény ártatlan Juliant, aki biztosan végig ellenkezett. 😀 Oda ne rohanjak.Jaja, magánügy. A világon semelyik országban sem dicsekszenek el a kis csitrik, hogy ha valami "hírességgel" dugatták meg magukat.Na ez speciel nekem tök mindegy. Amíg nem nekem kell, addig mindenki azzal bújik ágyba akivel akar. Na jó, Bradyre azért kicsit irigy vagyok 😊
több mint 11 éve
😀 😀 😀 tényleg jót buliztak a srácok 😊Egészségére 😀
offline.hu/kikapcs/2015/02/szex-utani-szelfit-posztolt-julian-edelmannel-a-tinderen-most-magyarazkodik-a-rajongOszi
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
Ez megint ütött 😀 
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Jaja, magánügy. A világon semelyik országban sem dicsekszenek el a kis csitrik, hogy ha valami "hírességgel" dugatták meg magukat.Na ez speciel nekem tök mindegy. Amíg nem nekem kell, addig mindenki azzal bújik ágyba akivel akar. Na jó, Bradyre azért kicsit irigy vagyok 😊
Ez meg olyan ügy, amire a jövő héten már a kutya sem fog emlékezni, csak így kihasználni, hogy valaki alszik. Kicsit olyan, mintha megerőszakolta volna.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Jules is bajban van, neki is van/volt barátnője. Már nem tom hol láttam, de egy cikkben megszavaztatták, hogy melyik Super Bowl szereplőnek van a legszebb asszonykája, és ott az Edelmané is látható volt. Sokaknak nem tetszik a jófiús Brady-imázs, íme van egy rossz fiúnk is. Ja, vagy hogy ez sem tetszik? Pedig rajta általában van sapka....lucaspersze, Zsizell elisharapná a deflatedballjait gyósansutianapItt Tommy bír az első éjszaka jogával 😀gdavidSzegény Julian..Ha pár nap múlva kijózanodik, nagyon nagy fejmosást kap BB-től.. De kell egy ilyen lüke is a csapatba.. 😀 Csak ennél nagyobb ügyei ne legyenek...kyobalumérmászüzességifogadalomisvan?!sutianap

edelemann nem jófijús - ű kentstates, őszintekőkemény

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Jules is bajban van, neki is van/volt barátnője. Már nem tom hol láttam, de egy cikkben megszavaztatták, hogy melyik Super Bowl szereplőnek van a legszebb asszonykája, és ott az Edelmané is látható volt. Sokaknak nem tetszik a jófiús Brady-imázs, íme van egy rossz fiúnk is. Ja, vagy hogy ez sem tetszik? Pedig rajta általában van sapka....persze, Zsizell elisharapná a deflatedballjait gyósansutianapItt Tommy bír az első éjszaka jogával 😀gdavidSzegény Julian..Ha pár nap múlva kijózanodik, nagyon nagy fejmosást kap BB-től.. De kell egy ilyen lüke is a csapatba.. 😀 Csak ennél nagyobb ügyei ne legyenek...kyobalumérmászüzességifogadalomisvan?!sutianap
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 11 éve
Jaja, magánügy. A világon semelyik országban sem dicsekszenek el a kis csitrik, hogy ha valami "hírességgel" dugatták meg magukat.Addig örüljetek, amíg nem Michael Sam posztol ki egy ilyen képet valamelyik Pats-játékossal a háttérben. XD