New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Maniac84 New England Patriots 601
Ennek olyan Vintieri szaga van. Ő aztán tényleg magasan és nagyon komolyan a liga legjobb és legclutchabb place kickere volt 2005-ben (akkor olyan átlaga volt, ami addig a liga történetében is rekord volt), hosszú-hosszú potenciállal. Akkor a fél liga és az összes Pats fan a fejét fogta, mert valami pimf összeg miatt küldtük el.

A következő fejfogás akkor jött, amikor a 3. körben rugót húztunk a drafton. Most meg kezdődik elölről.

Legyetek nyugodtak, ha a kckeren lehet fogni másfél, 2 milliót, Gost mehet isten hírével, amerre lát! Az Öreg úgy rakja ki, mint azt a proverbális macskát!Kollega
Vina és Gostkowski között ott van az a lényeges különbség, hogy Vina sosem volt elit kickoff terén, Gostkowski pedig az. Az idei PO is jó példa arra, hogy ugyan sok FG-t nem kellett rúgnia, viszont a kickoffjai aranyat értek.

BB gondolkodását ismerve Vina pont ezért a hiányosságáért nem érte meg a több pénzt. Nagy tétben mernék fogadni rá, hogy megkapja Gostkowski a 3M/év környéki szerződést. Szerintem máshol fogunk spórolni.

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ami Wilforkot illeti, ha elküldenénk, és hoznánk helyette egy elit fizetésű FA-t, asszem felköpnék a levegőbe és aláállnék. Azért ő mégiscsak az élmezőnybe tartozik a posztján. Lehet, hogy van nála esetleg jobb játékos, de annyival jobb biztosan nincs. Ő mégiscsak Patriot. Ráadásul az egész védelem köré van építve.

De ettől nem tartok, ilyet még sohasem csináltunk emlékezetem szerint.Kollega
Richard Seymour biztos mást gondol erről...Boston
Szerintem arra gondolt, hogy ugyanarra a posztra egy másik nagypénzes játékos érkezése lenne kizárt, mert ilyen nem volt. Legalábbis az elején erre gondoltam, aztán lehet, hogy csak túl^^

több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Ami Wilforkot illeti, ha elküldenénk, és hoznánk helyette egy elit fizetésű FA-t, asszem felköpnék a levegőbe és aláállnék. Azért ő mégiscsak az élmezőnybe tartozik a posztján. Lehet, hogy van nála esetleg jobb játékos, de annyival jobb biztosan nincs. Ő mégiscsak Patriot. Ráadásul az egész védelem köré van építve.

De ettől nem tartok, ilyet még sohasem csináltunk emlékezetem szerint.Kollega
Richard Seymour biztos mást gondol erről...

Do your job
több mint 11 éve
.
Nálam egyik sem hibrid, Vereen csak elkapáshoz használható, Ridley csak futáshoz. Viszont magasan Ridley a legjobb futó a keretben. Nem bánnám, ha kapna egy egyéves szerződést, de ha jön drafton valami pöpec emberke, ám legyen 😊Wyatt
Komolyan? Magasan a legsokoldalúbb RB a csapatban, elkap, ha kell fut (4.1avr) és magasan a legjobb blokkoló RB-nk. Minden no huddle támadásunknál ő van fent, prioritás a megtartása.

A védelemnél pedig még nem tudjuk, hogy BB mennyire akarja újra erőltetni a 3-4-et.
Ha igen akkor Wilfork maradjon, a legjobb NT a csapatban. Szélén a két Jones, Easley és ide még hoznék valakit.
Ninko alulméretezett 3-4es DE-nek visszaléphet az LB sorba, ahol a Collins-Hightower-Mayo-Ninko (Ayers, Casillas) sor talán a liga legjobbja lenne.
Revis kell, ha nem marad akkor is hozunk elit CB-t, ha kell tradel BB abban biztos vagyok.
Nem vagyok az első körös IntOL húzás híve, da ha bent marad egy kiváló runblokker OG 1/32-re akkor el kell hozni.gordon
Komolyan. Futni csak sub D-k ellen futott, akkor sem túl fényesen, bár tényleg volt pár szép megiramodása, ezt pedig ne hasonlítsuk össze azzal, amikor pl egy nyolcemberes box ellen próbál meg valaki futni. Amikor direktbe hívtunk rá futást, látszott, hogy arra nem használható, egy-két yardok max. Sajnálom, mert nagyon szívesen láttam volna az ellenkezőjét, reméltem is, de nem. Passzokkal marha jól lehet keresni, és voltak nagy szép megmozdulásai. Marha jó, hogy ő van fent minden no huddle támadásnál, mert akkor tényleg jól lehet használni, abban a pár futásban, meg az elkapásaival. 3rd downokhoz ideális, meg amikor pörgetni kell a dolgokat. Ha futót akarunk, aki fut is meccsenként, akkor is, amikor az ellenfél is arra készül. Na, akkor arra nem jó. Sajnálom. Lehet olyan sokoldalú felőlem, mint egy dobókocka. Mondjuk persze, sokoldalúbb, mint Ridley, mert őt meg passzokkal nem keressük. Az ideális az lenne, ha lenne egy játékos, akit végig bent lehetne tartani, és az ellenfél nem tudná egyből, hogy ő fog futni (Ridley), vagy max elkapni fog (Vereen).

8 12 1.5
3 6 2.0
1 1 1.0
6 5 0.8
6 38 6.3 15 yardos leghosszabbal
2 1 0.5
1 6 6.0 6
1 2 2.0 2
4 13 3.3 7

Ettől még felőlem maradjon, normális áron, ugyanúgy vagyok vele, mint Woodheaddel. Jó kis fegyver ő ebben a támadósorban, nagyon fontos játékokat hoz. Elkapó RB-ként. De ha lenne olyan játékosunk, aki egyszerre lenne veszélyes minden fronton. Na az lenne az igazán pöpec. Futóként viszont Ridley magasan jobb, mint ahogyan mindenkinél a keretben.

Collinst én nem tolnám 3–4-es OLB-nek. Bár ott is biztos vagyok benne, hogy jó lenne, szal egy próbát megérhetne. De akkor már inkább 4–3-as OLB legyen, és a Hightower, Mayo, Collins hármas tényleg ligaelit lenne.
Btw, a te opciódban az egyetlen igazi pass rusher, Chandler Jonest öletnénk meg 3–4-es DE-ként? A Miami ellen látszott, hogy annál gyilkosabb megoldás nincs. Azzal csak veszíteni tudunk, méghozzá rengeteget.
Ha 3–4, akkor
Ninko, Hightower, Collins, Chandler Jones és Mayótól megváltunk.
Ha a legjobb játékosokat akarjuk a kezdőben (miért ne tennénk), akkor viszont Ninko és Chandler Jones a két DE
Ninko, Wilfork, Easley, Chandler Jones
Hightower, Mayo, Collins
Nálam egyértelműen ez lenne ebből az állományból, ha Wilfork nincs, akkor Siliga, esetleg nézhetünk oda még valakit. De szerintem a 3 LB-ből bűn lenne bárkit kihagyni, annál nagyobb már csak Chander Jones legyilkolása lenne 3–4-es DE-ként

több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
.
Nálam egyik sem hibrid, Vereen csak elkapáshoz használható, Ridley csak futáshoz. Viszont magasan Ridley a legjobb futó a keretben. Nem bánnám, ha kapna egy egyéves szerződést, de ha jön drafton valami pöpec emberke, ám legyen 😊Wyatt
Komolyan? Magasan a legsokoldalúbb RB a csapatban, elkap, ha kell fut (4.1avr) és magasan a legjobb blokkoló RB-nk. Minden no huddle támadásunknál ő van fent, prioritás a megtartása.

A védelemnél pedig még nem tudjuk, hogy BB mennyire akarja újra erőltetni a 3-4-et.
Ha igen akkor Wilfork maradjon, a legjobb NT a csapatban. Szélén a két Jones, Easley és ide még hoznék valakit.
Ninko alulméretezett 3-4es DE-nek visszaléphet az LB sorba, ahol a Collins-Hightower-Mayo-Ninko (Ayers, Casillas) sor talán a liga legjobbja lenne.
Revis kell, ha nem marad akkor is hozunk elit CB-t, ha kell tradel BB abban biztos vagyok.
Nem vagyok az első körös IntOL húzás híve, da ha bent marad egy kiváló runblokker OG 1/32-re akkor el kell hozni.
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ennek olyan Vintieri szaga van. Ő aztán tényleg magasan és nagyon komolyan a liga legjobb és legclutchabb place kickere volt 2005-ben (akkor olyan átlaga volt, ami addig a liga történetében is rekord volt), hosszú-hosszú potenciállal. Akkor a fél liga és az összes Pats fan a fejét fogta, mert valami pimf összeg miatt küldtük el.

A következő fejfogás akkor jött, amikor a 3. körben rugót húztunk a drafton. Most meg kezdődik elölről.

Legyetek nyugodtak, ha a kckeren lehet fogni másfél, 2 milliót, Gost mehet isten hírével, amerre lát! Az Öreg úgy rakja ki, mint azt a proverbális macskát!

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Persze, egy átlagos rúgón lehet spórolni egy-két milliót egy újonchoz képest teszem azt, de van pár túlfizetett emberke, akiken többet is lehetne, és akkor maradhat megoldva a poszt. Igaz, ha annyit rúgunk, mint a PO-ban, akkor mindegy 😀
(három meccs, egy kísérlet, amikor a félidő vége előtt megrekedtünk a Colts 3 yardosán, azon kívül mindegyik támadásunk TD – vagy eladott labda – lett 😀)

több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Ghost meg fene tudja stabil, de ezt is várjuk egy K.-től, de hogy 3+ misiért?Studi
Azért az oké, hogy ez az alap elvárás egy kickertől, de ha nézted más csapatok meccseit, láthattad, mennyit ér és milyen fontos egy megbízható kicker, és azt is, bár sok FA kicker van, a színvonal nem olyan magas.winston
igen, 100%osan egyetértek, pontosan a megbízhatóság az ami megéri azt a pénzt

le lehet nézni a posztot, de PO meccs(ek) mehet(nek) el rajta és ki tudja hány alapszakasz meccs, ha csak egy középszerű vagy viszonylag jó rúgod van

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Maniac84 New England Patriots 601
Ghost meg fene tudja stabil, de ezt is várjuk egy K.-től, de hogy 3+ misiért?Studi
Azért az oké, hogy ez az alap elvárás egy kickertől, de ha nézted más csapatok meccseit, láthattad, mennyit ér és milyen fontos egy megbízható kicker, és azt is, bár sok FA kicker van, a színvonal nem olyan magas.winston
Érdemes a Lions fan-okat megkérdezni, hogy mennyi jó FA van K poszton :p

Én Ghost-ra nem sajnálnám, jelenleg a liga legjobb K-ja. Hosszú évek óta stabil top3 K.
Szerintem megérne 3M-et is. Nem mellesleg bődületes nagy kickoffjai vannak, ez duplázza az értékét.

több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Azért az oké, hogy ez az alap elvárás egy kickertől, de ha nézted más csapatok meccseit, láthattad, mennyit ér és milyen fontos egy megbízható kicker, és azt is, bár sok FA kicker van, a színvonal nem olyan magas.
több mint 11 éve
A magam részéről Gostkowskinak egy centet se. Egy kicker. Pont 300 kiváló minőségű kicker vár rá, hogy rúghasson a ligában. Tényleg jó fej, kedves srác, jó rugó, meg Patriot, de attól ő még csak egy kicker. Amúgy az Öreg ilyen kicker-punter témákban nem szokott mellényúlni. Nem lennék meglepve, ha Gost taggel játszana a szezonban, az mindenkinek jó lenne, kivéve neki 😊

De ettől nem tartok, ilyet még sohasem csináltunk emlékezetem szerint.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Ahogy én látom:
QB: Ez a poszt rendben van, Garoppolo mutatok szép dolgokat, amikor pályára lépett
RB: Ridleyt nem hiszem, hogy meg tudjuk/akarjuk fizetni, pedig az én szememben ő nagyon kéne, mint futni és elkapni is tudó RB. Vereent nem hinném, hogy más csapat nagyon megfizetné, lévén kvázi csak elkapó, így ő aprópénzért visszajön hozzánk, többiek maradnak.
WR: Dobson nagy kérdőjel, hogy mire lehet képes és azon sem lennék meglepődve a Dolát cutolnánk, igaz, hogy sokat nem spórolnánk vele, de sokat keres a teljesítményéhez képest, még ha az PO-ban igen komoly szerepe volt. Ide el tudok képzelni egy középső körös picket.
TE: Ez a poszt azt gondolom okés.
OL: Az alapkezdő elég jól működik a pass protection terén, viszont a futás blokkolásnál akadnak gondok, így ide mindenképp kell ember, legfőképp LG, viszont minőségi mélyítés is kell a többi posztra, mert, ha kiesik valaki, akkor a pass prot. is összeomlik.

DL: Wilfork szerződéséhez nem hiszem hogy idén megint hozzányúlnánk, cutot sem gondolom reálisnak, viszont egy trade bejátszhat, mondjuk Tampába 😀 Easleyről nem mondanék még le, viszont a draftról hoznék egy DT-t aki jó pass rushban is. Chandler Jones és Ninkovich mögé viszont nagyon kellene minőségi dept.
LB: Mayo szerződését szerintem biztosan átstrukturáljuk, így ő maradhat, kellene is, mert elég vékony az LB sorunk. Ayerst is meg kellene tartani, szituációs pass rushernek nagyon megteszi.
CB: Itt az a legnagyobb kérdés, hogy Revis mit akar a jövőben. Ha pénz kell neki, akkor azt máshol bőven meg fogja kapni, ha győzni szeretne, akkor egy csapatbarát 3 éves szerződést el tudok nála képzelni. Viszont a Browner cut nálam simán benne van, hiszen dead money nélkül válhatunk meg tőle és ha jól emlékszem 5,5M spórolnánk vele, drafton ide is várnék embert.
S: Chung rendben van, DMC-t pedig meg kell tartani, fr. tag sem elképzelhetetlen nála, de szerintem meg fogunk egyezni vele. Vele a safety poszt rendben szerintem.

K: Gost megérdemelne egy új szerződést, de Vinatieri esetéből kiindulva, nem elképzelhetetlen, hogy ezt máshol kapja meg. Én azért reménykedem, hogy hosszabítunk vele.ervinator
Ridley nálam nem az futó/elkapó hibrid, inkább Vereenre illik a leírás Ridley mehet isten hírével csak kinek kell ugye sok fumbli plusz a sérülés, van Gray+Blount kb. szotyiért, Vereen pedig nagyobb need számomra.
Mayo szerződése nem könnyű mint tomi-tomi is írta.
Wilfork szerződése csak úgy mint Solderé szemrebbenés nélkül bontható DM nélkül.
Revis határozza meg a CB corps jövöjét ha marad akkor Browner mehet, én 10 környékén áldoznék rá és akkor gondolkoznék Browneren.
DMC hosszútávú meglehet BB kegyelt, bár ez semmit nem jelent. 😀
Ghost meg fene tudja stabil, de ezt is várjuk egy K.-től, de hogy 3+ misiért?
Ayers és Branch még maradhatna nagy segítség volt mind 2.Studi
Többek között ezért rebesgetik hozzánk C.J.Spillert...Na ő hibrid, még akkor is, ha tavaly nem voltak jó számai..2 futó árából lehetne egy elit játékos nálunk..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Ahogy én látom:
QB: Ez a poszt rendben van, Garoppolo mutatok szép dolgokat, amikor pályára lépett
RB: Ridleyt nem hiszem, hogy meg tudjuk/akarjuk fizetni, pedig az én szememben ő nagyon kéne, mint futni és elkapni is tudó RB. Vereent nem hinném, hogy más csapat nagyon megfizetné, lévén kvázi csak elkapó, így ő aprópénzért visszajön hozzánk, többiek maradnak.
WR: Dobson nagy kérdőjel, hogy mire lehet képes és azon sem lennék meglepődve a Dolát cutolnánk, igaz, hogy sokat nem spórolnánk vele, de sokat keres a teljesítményéhez képest, még ha az PO-ban igen komoly szerepe volt. Ide el tudok képzelni egy középső körös picket.
OL: Az alapkezdő elég jól működik a pass protection terén, viszont a futás blokkolásnál akadnak gondok, így ide mindenképp kell ember, legfőképp LG, viszont minőségi mélyítés is kell a többi posztra, mert, ha kiesik valaki, akkor a pass prot. is összeomlik.

DL: Wilfork szerződéséhez nem hiszem hogy idén megint hozzányúlnánk, cutot sem gondolom reálisnak, viszont egy trade bejátszhat, mondjuk Tampába 😀 Easleyről nem mondanék még le, viszont a draftról hoznék egy DT-t aki jó pass rushban is. Chandler Jones és Ninkovich mögé viszont nagyon kellene minőségi dept.
LB: Mayo szerződését szerintem biztosan átstrukturáljuk, így ő maradhat, kellene is, mert elég vékony az LB sorunk. Ayerst is meg kellene tartani, szituációs pass rushernek nagyon megteszi.
CB: Itt az a legnagyobb kérdés, hogy Revis mit akar a jövőben. Ha pénz kell neki, akkor azt máshol bőven meg fogja kapni, ha győzni szeretne, akkor egy csapatbarát 3 éves szerződést el tudok nála képzelni. Viszont a Browner cut nálam simán benne van, hiszen dead money nélkül válhatunk meg tőle és ha jól emlékszem 5,5M spórolnánk vele, drafton ide is várnék embert.
S: Chung rendben van, DMC-t pedig meg kell tartani, fr. tag sem elképzelhetetlen nála, de szerintem meg fogunk egyezni vele. Vele a safety poszt rendben szerintem.

K: Gost megérdemelne egy új szerződést, de Vinatieri esetéből kiindulva, nem elképzelhetetlen, hogy ezt máshol kapja meg. Én azért reménykedem, hogy hosszabítunk vele.ervinator
Ridley nálam nem az futó/elkapó hibrid, inkább Vereenre illik a leírás Ridley mehet isten hírével csak kinek kell ugye sok fumbli plusz a sérülés, van Gray+Blount kb. szotyiért, Vereen pedig nagyobb need számomra.
Wilfork szerződése csak úgy mint Solderé szemrebbenés nélkül bontható DM nélkül.
Revis határozza meg a CB corps jövöjét ha marad akkor Browner mehet, én 10 környékén áldoznék rá és akkor gondolkoznék Browneren.
Ayers és Branch még maradhatna nagy segítség volt mind 2.Studi
Nálam egyik sem hibrid, Vereen csak elkapáshoz használható, Ridley csak futáshoz. Viszont magasan Ridley a legjobb futó a keretben. Nem bánnám, ha kapna egy egyéves szerződést, de ha jön drafton valami pöpec emberke, ám legyen 😊

több mint 11 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Ahogy én látom:

Ayers és Branch még maradhatna nagy segítség volt mind 2.
több mint 11 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Ahogy én látom:

K: Gost megérdemelne egy új szerződést, de Vinatieri esetéből kiindulva, nem elképzelhetetlen, hogy ezt máshol kapja meg. Én azért reménykedem, hogy hosszabítunk vele.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Wilfork ügyben..Azért valószínűleg lesz egy Haloti Ngata is a piacon..Mert több, mint valószínű, hogy nem tudja megtartani a Ravens..S azt csiripelik, hogy annyira nem jó a viszonya a vezetéssel. Én szívesen elnézném nálunk, középen a falban..Ha megy Wilfork, akkor ő minőségi pótlás lehetne...kyobalu
Nem tudod megtartani/megfizetni az öregedő Wilforkot, viszont meg tudod adni Ngata felé amit kér... Én ezzel a cap space-el ezt kivitelezhetetlennek látom. Nálunk a SB contenderség ami idén vonzó tud lenni, de a cap space alapján akármekkora bűvészkedés is lesz a számokkal, felül tudnak ajánlani. (Bengals már most 34 millió, a Kóc 32 millió space-el bír, hogy az első két komolyabb csapatot mondjam, a Jets pedig 49 milliót költhet a mostani állás alapján.)Burkus
Csak gondolkodni mertem kifejezetten jó FA lehetőségeken..Persze hiú ábránd Ngata..De a szekere már tavaly is kifelé állt..Idén még jobban ..Egy csapat sem fog neki a szteroidos botránya után 16 misit megadni..Így mindenképpen változtatnia kell az igényeken..Revis eset..Menjek valahova extra pénzért, vagy keressek egy komoly SB contendert? Egy zeniten túl lévő játékos az utóbbit választja.. Wilfork ügyében pedig biztos fel vannak készülve nálunk Cesario-ék..Lesz valaki a hátsó zsebben..Mint Welker esetén Dola volt.. Ráadásul BB minden évben meglep minket egy viszonylag nagyobb névvel..Az O# csak egy jó LG-ra van, egy elit csapathoz..Én mindenképpen a D-line-t erősíteném..DT és DE kellene nekem..Minőségi, tapasztalt játékos..Akivel lényegesen jobban tudok működni futások ellen..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
April Wine New England Patriots 256
Wilfork ügyben..Azért valószínűleg lesz egy Haloti Ngata is a piacon..Mert több, mint valószínű, hogy nem tudja megtartani a Ravens..S azt csiripelik, hogy annyira nem jó a viszonya a vezetéssel. Én szívesen elnézném nálunk, középen a falban..Ha megy Wilfork, akkor ő minőségi pótlás lehetne...kyobalu
Nem tudod megtartani/megfizetni az öregedő Wilforkot, viszont meg tudod adni Ngata felé amit kér... Én ezzel a cap space-el ezt kivitelezhetetlennek látom. Nálunk a SB contenderség ami idén vonzó tud lenni, de a cap space alapján akármekkora bűvészkedés is lesz a számokkal, felül tudnak ajánlani. (Bengals már most 34 millió, a Kóc 32 millió space-el bír, hogy az első két komolyabb csapatot mondjam, a Jets pedig 49 milliót költhet a mostani állás alapján.)Burkus
Valóban, a szabad ügynök piacról inkább csak veteránminimum környéki játékosokra számíthatunk.
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nem tudod megtartani/megfizetni az öregedő Wilforkot, viszont meg tudod adni Ngata felé amit kér... Én ezzel a cap space-el ezt kivitelezhetetlennek látom. Nálunk a SB contenderség ami idén vonzó tud lenni, de a cap space alapján akármekkora bűvészkedés is lesz a számokkal, felül tudnak ajánlani. (Bengals már most 34 millió, a Kóc 32 millió space-el bír, hogy az első két komolyabb csapatot mondjam, a Jets pedig 49 milliót költhet a mostani állás alapján.)
több mint 11 éve
April Wine New England Patriots 256
A draft napjánál már jóval előbb okosak leszünk, mert Vince 4 milliós roster bónusza a szezon első napján, azaz március 10-én fizetendő. És ugyancsak ez az a nap, amikorra már be kell férni a cap-be.April Wine
Ebben igazad van. De azt nem hiszem, hogy egyszerűen kivágnánk. Inkább trade lesz, még ha nem értékén. Valahogy ezt jobban el tudom képzelni az öreg sith mestertől.
A draft napot arra értettem, hogy tudunk-e helyettest találni. Azt valahogy nem hiszem, hogy egy tapasztalt FA-t igazolnánk a helyére, anyagilag azzal nem vagyunk előrébb, minőségben meg nem lehet nagyot előre lépni, olyan nincs aki _annyival_ jobb lenne. Viszont akkor meg el kell dönteni, hogy ide lőjük el az első körünket, vagy esetleg az OL-re.

Az valahogy nem életszerű, hogy a ligától kapunk még egyet kompenzációként a herce-hurcáért 😊Kollega
Részemről az első kört amúgy is a D-Line-ra költeném, hacsak valami kihagyhatatlan játékos nem csúszik le hozzánk (bár az NCAA prospectekben annyira nem vagyok járatos).
több mint 11 éve
Wilfork ügyben..Azért valószínűleg lesz egy Haloti Ngata is a piacon..Mert több, mint valószínű, hogy nem tudja megtartani a Ravens..S azt csiripelik, hogy annyira nem jó a viszonya a vezetéssel. Én szívesen elnézném nálunk, középen a falban..Ha megy Wilfork, akkor ő minőségi pótlás lehetne...

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
A draft napjánál már jóval előbb okosak leszünk, mert Vince 4 milliós roster bónusza a szezon első napján, azaz március 10-én fizetendő. És ugyancsak ez az a nap, amikorra már be kell férni a cap-be.April Wine
Ebben igazad van. De azt nem hiszem, hogy egyszerűen kivágnánk. Inkább trade lesz, még ha nem értékén. Valahogy ezt jobban el tudom képzelni az öreg sith mestertől.
A draft napot arra értettem, hogy tudunk-e helyettest találni. Azt valahogy nem hiszem, hogy egy tapasztalt FA-t igazolnánk a helyére, anyagilag azzal nem vagyunk előrébb, minőségben meg nem lehet nagyot előre lépni, olyan nincs aki _annyival_ jobb lenne. Viszont akkor meg el kell dönteni, hogy ide lőjük el az első körünket, vagy esetleg az OL-re.

Az valahogy nem életszerű, hogy a ligától kapunk még egyet kompenzációként a herce-hurcáért 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
A Pats-képek keresése közben találtam egyet a Hernandez-tárgyalásról. Persze nem szép, meg pláne nem vicces, de ehhez a képhez volt egy elképzelt kérdésem 😀
Wyatt
Kifejtenéd bővebben, mire gondolsz? 😀😀ervinator
| vastagis? |

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
A Pats-képek keresése közben találtam egyet a Hernandez-tárgyalásról. Persze nem szép, meg pláne nem vicces, de ehhez a képhez volt egy elképzelt kérdésem 😀
Wyatt
Kifejtenéd bővebben, mire gondolsz? 😀😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve

több mint 11 éve
Valami miatt én is úgy gondolom, hogy nehéz meccs lesz Wilfork-al és Mayo-val is..Wilfork nem fog lejjebb adni az igényéből, Mayo pedig eléggé be van betonozva a szerződésével, sok a garantált pénze 2015-re és 2016-ra is..Sok vita, hiszti lesz..Wilfork-al nem sikerül majd megegyezni, Mayo-val talán.. DE talán nem véletlen, hogy pár FA-el kezdenek minket összeboronálni..Az egyik Pernell McPhee LB, DE a Ravens-ből, a másik C.J.Spiller a Bills-ből..Mindkettő érdekes dolgokat vethet fel.. Így érdekes nézni a Mayo, Ridley, Vereen projekteket.. 😀

Ward egy paraszt.. 😉