New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Én mindig ideges leszek, ha papírlapot látok a kezében, de aztán kibetűztem a szöveget és úgy már megnyugodtam:

Már többen is linkelték, hogy Belichick Lettermanál volt.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
Egy elemzésben azt írták, hogy Revis talán marad -12-13 millióért hosszabb távra.
Jó lenne. Persze ezek csak találgatások, de akkor is jó lenne.

több mint 11 éve
Minden napi videónkat add meg nekünk ma... 😀
🏈

több mint 11 éve
szoki New England Patriots 2
Koszonom mindenkinek a valaszokat. Akkor azt hiszem L-es lesz. 😊
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

Gronk is „csak” 198Wyatt
Ne bassz! Tényleg! 😀tomi-tomi
Annyi. 6 láb 6 hüvelyk. Az 198. Brady 193. Törpe... 😊
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

Gronk is „csak” 198Wyatt
Ne bassz! Tényleg! 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Még gyarapodok egy kicsit és Wilfork helyére is jó leszek 😊Burkus
Wilfork-nak magas vagy, Gronknak alacsony; maradj Burkus! 😊tomi-tomi
Maradjon. De Gronk is „csak” 198

több mint 11 éve
Még gyarapodok egy kicsit és Wilfork helyére is jó leszek 😊Burkus
Wilfork-nak magas vagy, Gronknak alacsony; maradj Burkus! 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 160 — nabege2@yahoo.com
 www.youtube.com/watch?v=e6gf_QCO8JE

HD minőségű összefoglaló az alapszakasz legszebb jeleneteiről! Jó felidézni.Burkus
Nézve ezt a videót, közhely, de ez tényleg csapatjáték! Az SB-n megénekelt játékosokon kívül hány és hány játékos tette a dolgát a CSAPATÉRT! Valahol sajnálom is egy picit, hogy az SB-n sem Wright, sem Gray nem kapott szerepet. Tyms lehet a jövő évi meglepetés emberünk!
több mint 11 éve
Az igazság kiderült: miért így történt az utolsó játékhívás.

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

HD minőségű összefoglaló az alapszakasz legszebb jeleneteiről! Jó felidézni.Burkus
Arrington igazi TD-gyár. Az is mókás, hogy Brownernek hányszor dobták hátra az interception után 😀
De nagyon nagy mínusz, hogy nem volt benne Brady futása a Delfinek ellen 😕

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

HD minőségű összefoglaló az alapszakasz legszebb jeleneteiről! Jó felidézni.
több mint 11 éve
Nem tudom láttátok-e már, de gondoltam belinkelem:
 www.youtube.com/watch?v=6aqXfF1iPdomalkav
Kb. ez a reális. Jackson megcsinálta az interceptiont, eltette a labdát, aztán támadt egy jobb ötlete: leeresztette és megcsinálta a balhét. Nem tudom, azt nézték-e a videókon, hogy mi történt a labdával az INT után.

BB nem egy ideális interjúalany, ezt be kell látni. 😊
több mint 11 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Nem tudom láttátok-e már, de gondoltam belinkelem:
 www.youtube.com/watch?v=6aqXfF1iPdo
több mint 11 éve
Én 198 centi vagyok és 114 kiló, nekem az XL a jó (pólóra rávéve). Talán ez segít valamit, hogy hova lődd be magad a méretet illetően.Burkus
Ezt csak azért írtad, hogy kétszer is meggondoljuk, ha beléd kötünk itt a fórumon 😊
Vettem főnök!vpi
Felírtam én is: Burkusnak nem beszólni 😊
Amúgy combine-ra nem akarsz menni?😊 Vagy egyenes irány a Pats, ilyen méretekkel biztos tudnának veled számolni, ráadásul a fizetési sapka gondunk is kisebb lenne😊NB2
Ja. 6kg izmot rá pakolnak és pont kijön egy új Gronk. Szerintem rookie minimumért már rendelné is a repjegyet 😊vpi
Még gyarapodok egy kicsit és Wilfork helyére is jó leszek 😊
több mint 11 éve
batyu New England Patriots 630
Revis

Demecs
Ezért írt alá a Patshez, hát megkapta jól 😊.

több mint 11 éve
Revis

több mint 11 éve

több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Sziasztok.

(Ezt a hozzaszolast elkuldtem a pats.hu-n is, de talan itt nem Offtopic)

Szoval...

Megfogadtam kb 3 eve ha megnyeri a csapat a 4. gyurujet, akkor az Isten sem ment meg attol h rendeljek magamnak egy eredeti Tom Brady mezt. 😊

Ezt neztem ki magamnak:

www.nflshop.com/Tom_Brady_New_England_Patriots_Jerseys/Mens_New_England_Patriots_Tom_Brady_Nike_Navy_Blue_Game_Jersey

Az egyeduli gondom a meretezes, ebben kernem a segitsegeteket, gondolom mar nehanyotok beszerzett hasonlot.

Nem vagyok egy apro termetu (183 magas, 95 kilo) de amennyire tudom az USA meretek nagyobbak mint az europaiak, szoval egy L-es meretben gondolkozok. (Sejteseim szerint az egy europai XL-esnek felel meg)

Ellenben ezt irjak a shopban, h true size fit:

"Fit: Men's Nike Game Jerseys fit true to size. We recommend ordering one size larger than you normally wear for a looser fit or up two sizes if you plan on layering underneath the jersey."

Szoval hol az igazsag? 😕

En tobbnyire polokent tervezem hornadni, laza polo meretet keresek, h egy vekonyabb pulcsit is ala tudjak huzni.

Van vkinek tapasztata, h melyik meretet celozzam be? L jo, vagy inkabb XL? 100 dolcsit nem szivesen vagnek ki az ablakon, ha nem jo a meret...

Elore is koszonom, es bocs, h tul hosszu voltam.szoki
187/87 nike mezt vettem ugyaninnen, XL-est de nagy, maradj az L-esnél.
több mint 11 éve
Na itt mosolyog az öreg mint a tejbetök...

tv.yahoo.com/video/bill-belichick-pete-carroll-super-131635008-cbs.html

több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 229
Sziasztok.

Szoval...

Megfogadtam kb 3 eve ha megnyeri a csapat a 4. gyurujet, akkor az Isten sem ment meg attol h rendeljek magamnak egy eredeti Tom Brady mezt. 😊

Ezt neztem ki magamnak:

www.nflshop.com/Tom_Brady_New_England_Patriots_Jerseys/Mens_New_England_Patriots_Tom_Brady_Nike_Navy_Blue_Game_Jersey

Az egyeduli gondom a meretezes, ebben kernem a segitsegeteket, gondolom mar nehanyotok beszerzett hasonlot.

Nem vagyok egy apro termetu (183 magas, 95 kilo) de amennyire tudom az USA meretek nagyobbak mint az europaiak, szoval egy L-es meretben gondolkozok. (Sejteseim szerint az egy europai XL-esnek felel meg)

"Fit: Men's Nike Game Jerseys fit true to size. We recommend ordering one size larger than you normally wear for a looser fit or up two sizes if you plan on layering underneath the jersey."

Szoval hol az igazsag? 😕

En tobbnyire polokent tervezem hornadni, laza polo meretet keresek, h egy vekonyabb pulcsit is ala tudjak huzni.

Van vkinek tapasztata, h melyik meretet celozzam be? L jo, vagy inkabb XL? 100 dolcsit nem szivesen vagnek ki az ablakon, ha nem jo a meret...

Szia
Én 180 cím/90 kg vagyok, szóval majdnem mint te. A Hesteres mezem L-es és egy pulcsi kényelmesen alá fér. Szerintem L neked az ideális. Persze hacsak nem lufi kabátra akarod húzni a mezt...

több mint 11 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 516 — Patriot
Én 198 centi vagyok és 114 kiló, nekem az XL a jó (pólóra rávéve). Talán ez segít valamit, hogy hova lődd be magad a méretet illetően.Burkus
Ezt csak azért írtad, hogy kétszer is meggondoljuk, ha beléd kötünk itt a fórumon 😊
Vettem főnök!vpi
Amúgy combine-ra nem akarsz menni?😊 Vagy egyenes irány a Pats, ilyen méretekkel biztos tudnának veled számolni, ráadásul a fizetési sapka gondunk is kisebb lenne😊NB2
Ja. 6kg izmot rá pakolnak és pont kijön egy új Gronk. Szerintem rookie minimumért már rendelné is a repjegyet 😊
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 160 — nabege2@yahoo.com
Vettem főnök!vpi
Amúgy combine-ra nem akarsz menni?😊 Vagy egyenes irány a Pats, ilyen méretekkel biztos tudnának veled számolni, ráadásul a fizetési sapka gondunk is kisebb lenne😊
több mint 11 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 516 — Patriot
Vettem főnök!
több mint 11 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Sziasztok.

Szoval...

Ezt neztem ki magamnak:

Szoval hol az igazsag? 😕

Hasonló darab srác vagyok, mint te. 😊 De nekem az XL-es óriási. Igaz az még a Reebok-os időkből való. De szerintem ezt a méretet úgy kell érteni, hogy aláöltözettel, együtt. Szóval hétköznapi viseletre szerintem kisebb méret kéne.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one