New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Én mindig ideges leszek, ha papírlapot látok a kezében, de aztán kibetűztem a szöveget és úgy már megnyugodtam:
Már többen is linkelték, hogy Belichick Lettermanál volt.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Egy elemzésben azt írták, hogy Revis talán marad -12-13 millióért hosszabb távra. Jó lenne. Persze ezek csak találgatások, de akkor is jó lenne.
több mint 11 éve
Koszonom mindenkinek a valaszokat. Akkor azt hiszem L-es lesz. 😊
több mint 11 éve
Annyi. 6 láb 6 hüvelyk. Az 198. Brady 193. Törpe... 😊Ne bassz! Tényleg! 😀tomi-tomi
Gronk is „csak” 198Wyatt
több mint 11 éve
Ne bassz! Tényleg! 😀
Gronk is „csak” 198Wyatt
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Maradjon. De Gronk is „csak” 198Még gyarapodok egy kicsit és Wilfork helyére is jó leszek 😊BurkusWilfork-nak magas vagy, Gronknak alacsony; maradj Burkus! 😊tomi-tomi

több mint 11 éve
Még gyarapodok egy kicsit és Wilfork helyére is jó leszek 😊BurkusWilfork-nak magas vagy, Gronknak alacsony; maradj Burkus! 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=e6gf_QCO8JENézve ezt a videót, közhely, de ez tényleg csapatjáték! Az SB-n megénekelt játékosokon kívül hány és hány játékos tette a dolgát a CSAPATÉRT! Valahol sajnálom is egy picit, hogy az SB-n sem Wright, sem Gray nem kapott szerepet. Tyms lehet a jövő évi meglepetés emberünk!
HD minőségű összefoglaló az alapszakasz legszebb jeleneteiről! Jó felidézni.Burkus
több mint 11 éve
Az igazság kiderült: miért így történt az utolsó játékhívás.
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=e6gf_QCO8JEArrington igazi TD-gyár. Az is mókás, hogy Brownernek hányszor dobták hátra az interception után 😀
HD minőségű összefoglaló az alapszakasz legszebb jeleneteiről! Jó felidézni.Burkus
De nagyon nagy mínusz, hogy nem volt benne Brady futása a Delfinek ellen 😕

több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=e6gf_QCO8JEHD minőségű összefoglaló az alapszakasz legszebb jeleneteiről! Jó felidézni.
több mint 11 éve
Nem tudom láttátok-e már, de gondoltam belinkelem:Kb. ez a reális. Jackson megcsinálta az interceptiont, eltette a labdát, aztán támadt egy jobb ötlete: leeresztette és megcsinálta a balhét. Nem tudom, azt nézték-e a videókon, hogy mi történt a labdával az INT után.
www.youtube.com/watch?v=6aqXfF1iPdomalkav
BB nem egy ideális interjúalany, ezt be kell látni. 😊
több mint 11 éve
Nem tudom láttátok-e már, de gondoltam belinkelem:www.youtube.com/watch?v=6aqXfF1iPdo
több mint 11 éve
Még gyarapodok egy kicsit és Wilfork helyére is jó leszek 😊Ja. 6kg izmot rá pakolnak és pont kijön egy új Gronk. Szerintem rookie minimumért már rendelné is a repjegyet 😊vpiFelírtam én is: Burkusnak nem beszólni 😊Én 198 centi vagyok és 114 kiló, nekem az XL a jó (pólóra rávéve). Talán ez segít valamit, hogy hova lődd be magad a méretet illetően.BurkusEzt csak azért írtad, hogy kétszer is meggondoljuk, ha beléd kötünk itt a fórumon 😊
Vettem főnök!vpi
Amúgy combine-ra nem akarsz menni?😊 Vagy egyenes irány a Pats, ilyen méretekkel biztos tudnának veled számolni, ráadásul a fizetési sapka gondunk is kisebb lenne😊NB2
több mint 11 éve
Sziasztok.187/87 nike mezt vettem ugyaninnen, XL-est de nagy, maradj az L-esnél.
(Ezt a hozzaszolast elkuldtem a pats.hu-n is, de talan itt nem Offtopic)
Szoval...
Megfogadtam kb 3 eve ha megnyeri a csapat a 4. gyurujet, akkor az Isten sem ment meg attol h rendeljek magamnak egy eredeti Tom Brady mezt. 😊
Ezt neztem ki magamnak:
www.nflshop.com/Tom_Brady_New_England_Patriots_Jerseys/Mens_New_England_Patriots_Tom_Brady_Nike_Navy_Blue_Game_Jersey
Az egyeduli gondom a meretezes, ebben kernem a segitsegeteket, gondolom mar nehanyotok beszerzett hasonlot.
Nem vagyok egy apro termetu (183 magas, 95 kilo) de amennyire tudom az USA meretek nagyobbak mint az europaiak, szoval egy L-es meretben gondolkozok. (Sejteseim szerint az egy europai XL-esnek felel meg)
Ellenben ezt irjak a shopban, h true size fit:
"Fit: Men's Nike Game Jerseys fit true to size. We recommend ordering one size larger than you normally wear for a looser fit or up two sizes if you plan on layering underneath the jersey."
Szoval hol az igazsag? 😕
En tobbnyire polokent tervezem hornadni, laza polo meretet keresek, h egy vekonyabb pulcsit is ala tudjak huzni.
Van vkinek tapasztata, h melyik meretet celozzam be? L jo, vagy inkabb XL? 100 dolcsit nem szivesen vagnek ki az ablakon, ha nem jo a meret...
Elore is koszonom, es bocs, h tul hosszu voltam.szoki
több mint 11 éve
Na itt mosolyog az öreg mint a tejbetök...tv.yahoo.com/video/bill-belichick-pete-carroll-super-131635008-cbs.html
több mint 11 éve
Sziasztok.Szia
Szoval...
Megfogadtam kb 3 eve ha megnyeri a csapat a 4. gyurujet, akkor az Isten sem ment meg attol h rendeljek magamnak egy eredeti Tom Brady mezt. 😊
Ezt neztem ki magamnak:
www.nflshop.com/Tom_Brady_New_England_Patriots_Jerseys/Mens_New_England_Patriots_Tom_Brady_Nike_Navy_Blue_Game_Jersey
Az egyeduli gondom a meretezes, ebben kernem a segitsegeteket, gondolom mar nehanyotok beszerzett hasonlot.
Nem vagyok egy apro termetu (183 magas, 95 kilo) de amennyire tudom az USA meretek nagyobbak mint az europaiak, szoval egy L-es meretben gondolkozok. (Sejteseim szerint az egy europai XL-esnek felel meg)
"Fit: Men's Nike Game Jerseys fit true to size. We recommend ordering one size larger than you normally wear for a looser fit or up two sizes if you plan on layering underneath the jersey."
Szoval hol az igazsag? 😕
En tobbnyire polokent tervezem hornadni, laza polo meretet keresek, h egy vekonyabb pulcsit is ala tudjak huzni.
Van vkinek tapasztata, h melyik meretet celozzam be? L jo, vagy inkabb XL? 100 dolcsit nem szivesen vagnek ki az ablakon, ha nem jo a meret...
Én 180 cím/90 kg vagyok, szóval majdnem mint te. A Hesteres mezem L-es és egy pulcsi kényelmesen alá fér. Szerintem L neked az ideális. Persze hacsak nem lufi kabátra akarod húzni a mezt...
több mint 11 éve
Ja. 6kg izmot rá pakolnak és pont kijön egy új Gronk. Szerintem rookie minimumért már rendelné is a repjegyet 😊Felírtam én is: Burkusnak nem beszólni 😊Én 198 centi vagyok és 114 kiló, nekem az XL a jó (pólóra rávéve). Talán ez segít valamit, hogy hova lődd be magad a méretet illetően.BurkusEzt csak azért írtad, hogy kétszer is meggondoljuk, ha beléd kötünk itt a fórumon 😊
Vettem főnök!vpi
Amúgy combine-ra nem akarsz menni?😊 Vagy egyenes irány a Pats, ilyen méretekkel biztos tudnának veled számolni, ráadásul a fizetési sapka gondunk is kisebb lenne😊NB2
több mint 11 éve
Felírtam én is: Burkusnak nem beszólni 😊Én 198 centi vagyok és 114 kiló, nekem az XL a jó (pólóra rávéve). Talán ez segít valamit, hogy hova lődd be magad a méretet illetően.BurkusEzt csak azért írtad, hogy kétszer is meggondoljuk, ha beléd kötünk itt a fórumon 😊
Vettem főnök!vpi
Amúgy combine-ra nem akarsz menni?😊 Vagy egyenes irány a Pats, ilyen méretekkel biztos tudnának veled számolni, ráadásul a fizetési sapka gondunk is kisebb lenne😊
több mint 11 éve
Én 198 centi vagyok és 114 kiló, nekem az XL a jó (pólóra rávéve). Talán ez segít valamit, hogy hova lődd be magad a méretet illetően.BurkusEzt csak azért írtad, hogy kétszer is meggondoljuk, ha beléd kötünk itt a fórumon 😊
Vettem főnök!
több mint 11 éve
Sziasztok.Hasonló darab srác vagyok, mint te. 😊 De nekem az XL-es óriási. Igaz az még a Reebok-os időkből való. De szerintem ezt a méretet úgy kell érteni, hogy aláöltözettel, együtt. Szóval hétköznapi viseletre szerintem kisebb méret kéne.
Szoval...
Ezt neztem ki magamnak:
Szoval hol az igazsag? 😕
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one