New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Shane Vereen évi átlag $5 milliót vár következő szerződésétől, írja a Boston Herald. FKKétlem, hogy ezt nálunk megkapná.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
14 év alatt 9 főcsoportdöntő, 6 SB és 4 gyűrű... Nekem elég vegyes érzelmeim vannak az FO munkáját illetően, ha a fenti számokra tekintek. Egyrészt elképesztő, és minden csapat, a csapat szurkolója által irigyelt azt hiszem a fenti számsor, eredménylista. Ahogy többetek megjegyezte a legtöbb szurkoló csak vágyik arra, hogy néha láthassa még januárban is játszani a kedvenceit, DE!
És bocsásson meg mindenki aki másképp gondolja, igenis oda lehet tenni azt, hogy DE, mert hiába irigylésre méltó az elmúlt 14 év eredménylistája, azért valljuk be rengetegszer éreztük úgy mindannyian, hogy lehetne jobb is...
Ha megnézzük a többi sikeresként említett csapatot, azért mindegyiknél látszik, hogy egy-két kiemelkedő játékos, edző alkotta vázra épült a siker alapvetően, aztán az, hogy ebből lett-e több gyűrű, vagy nem, na szerintem ez az ami az FO munkáját tényleg minősítheti. Azt viszont nehéz lenne vitatni, hogy ebben a vázban, amire építkezni lehet a miénk a legjobb, a legtartósabb!!!
Azonban az, hogy találtunk anno egy HOF edzőt és mellé egy HOF irányítót az inkább "szerencse", de nem tudatos FO munka. Az hogy az általuk kínált lehetőséget mennyire képes kihasználni az FO, azzal, hogy a lehető legjobb csapatot rakja a fix csillagok köré, na szerintem ez lenne az FO munkájának a mércéje. Értem én, hogy sikerként élhetnénk meg az évek óta tartó AFC East dominanciát, de engedtessék meg nekem, hogy egy ilyen párossal többet várjak a csapattól.
Az pl. szépen látszott 2007-től, hogyha középről nyomás jön, és ha nincs 2-3-4 gyorsan elszakadni képes elkapó, akkor TB-nek egy célpontot kell tömnie, és abból nem lesz SB...
Az is jól látszott, hogyha a támadóknak nem megy és a védelmünk átjáróházként +300 yardokat produkál nevenincs QB-k ellen, akkor abból nem lesz SB…
Idénre mindezt sikerült összerakni (természetesen szerencse, és sérülésmentesség is kellett) úgy, hogy az FO szerintem messze felülemelkedett az előző éveken, lehet pont annak a tapasztalatai miatt és jól, bátran igazoltak FA poszton, illetve nem haboztak sérülésekre megfelelően reagálni a LB mélységhez. Fantasztikus volt, oda igazoltak sztárt, ahova kellett, és ezzel rendbe tették a pálya hátsó részét, és nem egy sztárelkapót akartak hozni, hanem létrehoztak egy olyan gárdát ahol 3 ember is 1.000 yard környékén van, illetve rajtuk kívül számos célpontja lehetett Bradynek!
Fantasztikus volt az idei FO teljesítmény! Tényleg! De ettől még az elmúlt években lehetett volna jobb is, és reméljük soha nem lesz rosszabb!
több mint 11 éve
A friss hírek szerint a cap 140 és 143 millió között lesz valahol. Ha ez igaz, akkor 7-10 millióval léptük túl a jelen állapot szerint.
több mint 11 éve
Ja, csak még aludtam, aztán csak azon akadt meg elsőre a szemem. De igazából ezeket a mostani történéseket már el sem olvastam, majd ha nagyon ráérek, talán egyszerÉn kérek elnézést,pedig most annyi minden izgalmas történik... 😉 Wyatt: Csak görcs említette a Matthews dolgot,ő viszont csak ironizált ,más meg meg sem említette.kolok1972Belefér, csak unalmas. 😉görcsNa látom, hogy itt végre minden a régi, már kezdtem megrémülni attól, hogy lesz egy olyan hónap, amikor nem jön fel témaként a sok besült korai körös pick, a Seymour trade és a szar FO. Én gyorsan bedobnám még ide az FO munkája elleni érvként az ősbűnt, Clay Matthews III elmulasztását a drafton, illetve JMD takarodj-jal zárnám a posztot, de mivel zseniális volt a PO-ban, és csak nyertünk egy gyűrűt, így talán most megkegyelmezek neki.görcsAz iróniát nem nagyon értem,szimplán van két részben eltérő vélemény,nem látom ,hogy abszolút holtszezonban ennyi miért ne férne bele.kolok1972

több mint 11 éve
14 év alatt 9 főcsoportdöntő, 6 SB és 4 gyűrű... ne hülyéskedjetek már azzal, hogy emögött egy nem sikeres személyzeti politika áll! Persze, volt egy csomó rossz húzás, döntés, meg volt mázli is - elsősorban Brady igazolása -, ahogy volt benne pech is (pld. ha a Hörni pick jól sül el), de alapvetően átgondolt, jó munka folyik az NFL által mesterségesen teremtett szűkös keretek között. A siker legitimál és a mienk egy sikeres csapat, a FO munkájának (is) hála, általában január végéig izgulhatunk, szemben sok más csapat szurkolójával.Nem érdemes gyűrűkben mérni ennek a munkának az eredményességét, mert ha Tyree sisakja kicsit csúszósabb vagy Brady 10 centivel előrébb dobja a passzt Welkernek, akkor most 6 gyűrű lenne, ha pedig Flacco (és a játék hívója) nem teszi meg azt szívességet, amit megtett, akkor valószínűleg dühöngenénk, hogy Revissel együtt is már megint megállította a csapatot a divisional roundban a Ravens.... (A Seattle játékát azért nem sorolom ide, mert szerintem Caroll hívása logikus volt, az interception pedig nem szerencsén, hanem egy tökéletes védekezésen alapult. ) Szóval jó munkát végeznek na, még akkor is ha van melléfogás. (Azért Revist és DMC-t megtarthatnák valahogy.)
Wyatt, Clay Matthews ügyét hagyjuk, mert az nekem nagyon fáj. 😀 (Mielőtt rákezdenél a témára, csak hülyéskedem,)
több mint 11 éve
Én kérek elnézést,pedig most annyi minden izgalmas történik... 😉 Wyatt: Csak görcs említette a Matthews dolgot,ő viszont csak ironizált ,más meg meg sem említette.Belefér, csak unalmas. 😉görcsNa látom, hogy itt végre minden a régi, már kezdtem megrémülni attól, hogy lesz egy olyan hónap, amikor nem jön fel témaként a sok besült korai körös pick, a Seymour trade és a szar FO. Én gyorsan bedobnám még ide az FO munkája elleni érvként az ősbűnt, Clay Matthews III elmulasztását a drafton, illetve JMD takarodj-jal zárnám a posztot, de mivel zseniális volt a PO-ban, és csak nyertünk egy gyűrűt, így talán most megkegyelmezek neki.görcsAz iróniát nem nagyon értem,szimplán van két részben eltérő vélemény,nem látom ,hogy abszolút holtszezonban ennyi miért ne férne bele.kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Kívánok minden fanyalgónak kipróbálni egy évnyi Browns, Raiders, Jax, Bucs, Bills (az érintettek kérem ne értsék ezt félre 😉) fanságot, azt szorozza meg 10-l és szerintem mindjárt helyre áll a világ rendje benne 😉 😛A hsz első részével teljesen azonosulni tudok. Kb. évente leírtam én is, h minden egyes évben örülök amikor megvan a 9. győzelem (pozitív mérleg), amikor megnyerjük a csoportot, stb. mivel abszolút nem természetes az NFL-ben h egy csapat ennyi időn át sikeres legyen.
A Giants-t meg nem sikeres csapatnak tartani, két SB győzelemmel, még ha mázli is volt benne, és nincsenek is mindig PO- ban, szimplán badarság.dande
Minden év elején van néhány csúnya mérkőzésünk, ami alapján simán alakulhatna másképp is az idényünk...úgy, mint a Bills-é (ahol általában kipukkad a lufi a szezon felénél), vagy éppen a Browns-nál, ahol tök mindegy hol és kit draftolnak, valahogy sosem tudnak egy pozitív mérleget összehozni.
Eddig sikerült kijavítani a hibákat és 4 éve folyamatosan AFC döntőbe kerülünk. Ez azonban különleges szerintem.
Szerintem ezt többségében így is kezeljük, mi Pats szurkolók is. Én legalább is megbecsülök minden PO részvételt.
Giants: lehet, h nem jött ki jól a hsz-ból, a Giantsnél, én az inkonzisztens PO részvételt hiányolom abból, h az elmúlt 15 év élcsapatai közé lehessen sorolni őket. Sikeresnek sikeresek, ezt nem lehet vitatni, egyszer egyszer durrantanak egy nagyot...aztán a puskapor kifogy 2-3-4 évre és csak szenvednek. Ami viszont nem az élcsapat ismérve... Ezért is írtam, h el lehet vitatkozni rajta...
több mint 11 éve
Továbbra is fenntartom a véleményem FO ügyben. Vannak más jó FO-k is de a mienk kiemelkedik. Másfél évtizede konzisztens előrelátó munka folyik ott, szilárd alapot biztosítva a franchise-nak. Ezt egyetlen másik FO sem mondhatja el magáról. Hibák rossz döntések vannak, de nincs olyan FO az egész ligában akinek ne lenne ennél több sara. Csak az ember a saját csapatának hibáit jobban látja és a többi csapatét meg hajlamos hanyagolni.Megoszlik a véleményünk. Ennyi. Tiszteletben tartom a Tiédet.
Maniac84
több mint 11 éve
Kívánok minden fanyalgónak kipróbálni egy évnyi Browns, Raiders, Jax, Bucs, Bills (az érintettek kérem ne értsék ezt félre 😉) fanságot, azt szorozza meg 10-l és szerintem mindjárt helyre áll a világ rendje benne 😉 😛Eagles fanként pl persze mi inkább a majdnem sikeres csapat vagyunk, de ha az összképet nézzük az elmúlt cirka 10 évből, akkor inkább sikeresnek gondolhatjuk magunkat, és egy szavam sem lehet, Reid minden hülyeségével együtt. S azt remélhetjük Chippel sem várnak sokkal rosszabb évek ránk.
Igen mindig nyerni szeretnénk, de ha valahol, akkor az NFL-ben már egy konstans pozitív szezon sorozatnak is örülni kell, nemhogy 10-n x évnyi folyamatos divízió győzelmi esélynek.
A Giants-t meg nem sikeres csapatnak tartani, két SB győzelemmel, még ha mázli is volt benne, és nincsenek is mindig PO- ban, szimplán badarság.
több mint 11 éve
"Nálunk is emberek dolgoznak ott, ők is hibáznak, hibáztak. Ne túlozzuk el szerintem a szerepüket."BB és TB a valaha volt legjobbak között lesz emlegetve, de akkor az nem túlzás, hogy kettejüknek tulajdonítod a többi élcsapathoz képesti különbséget? Nyilvánvalóan nagy részük van benne, de ettől még a franchise más szereplőinek érdemét nem kell lekicsinyíteni.
"...csak mi sikeresebbek vagyunk, mivel BB "ül a kispadon" és TB dobálja a labdákat.
Ez azonban nem az FO, vagy GM Bill Belichick érdeme, hanem HC Bill Belichick és QB Tom Brady-é. Szerintem ez a különbség a többi "élcsapathoz" képest."Rule
Nagyra tartom a Ravens és a Steelers FO-t is, de egyikre sem cserélném a mienket. Közel sem hibátlanok ők sem, sőt. Emlékeim szerint fordultak már elő mindkettőnél komoly cap management problémák és legalább annyi félresikerült pickjük, hibás döntésük volt mint nekünk. Hibátlan munkát egyik FO sem végez az lehetetlenség, de valahogy nálunk sosincs komoly salary cap probléma. Nem kötünk olyan szerződéseket amelyek ha besülnek akkor ne lehessen relatíve kis veszteséggel kilépni belőle. Amit meg korábban már más is felhozott nem csak a jelenben gondolkodunk, a szerződések hihetetlen összehangoltan kerülnek megkötésre, évekre előregondolkozva, úgy hogy a többi core játékosé mellé passzoljon és sose legyen "salary cap hell" és ha a lehetőség felkínálja magát akkor FA piacon is aktívak tudjunk maradni.
Divat az FO-ra kenni az elmúlt 10 év "sikertelenségét", miközben 2 SB vereség is volt hihetetlen balszerencsés körülmények között. Ettől Az FO még jó munkát végzett hiszen összerakta azt a keretet ami lehetővé tette az SB győzelmet csak nem jött össze. Az idei SB cím sem csak az idén elvégzett munka eredménye. Annak, hogy ez a keret összejöhessen a korábbi években hozott FO döntések, megkötött szerződések is nagy szerepet játszottak, nem csak a mostaniak. A sec-ünk meg való igaz, hogy évekig gyengus volt, nem sikerült megerősíteni, de más egységek ezt tudták úgy kompenzálni, hogy az elitben maradjunk. Nyilván a többi csapategység ereje nem az FO érdeme volt, a sec gyengesége viszont az ő bűnük volt. Ugyanmár, az éremnek mindig két oldala van. Mondjon nekem valaki olyan csapatot akinek az elmúlt 10 évben nem volt legalább 1-2 hasonlóan gyengus csapatrésze mint nekünk a sec pár évig.
Továbbra is fenntartom a véleményem FO ügyben. Vannak más jó FO-k is de a mienk kiemelkedik. Másfél évtizede konzisztens előrelátó munka folyik ott, szilárd alapot biztosítva a franchise-nak. Ezt egyetlen másik FO sem mondhatja el magáról. Hibák rossz döntések vannak, de nincs olyan FO az egész ligában akinek ne lenne ennél több sara. Csak az ember a saját csapatának hibáit jobban látja és a többi csapatét meg hajlamos hanyagolni.

több mint 11 éve
Wyatt fölöslegesen húzod fel magad..Sokan nem tudják egyáltalán, hogy mi a 3-4 és a 4-3 D-line közötti különbség..S persze ennek következtében nem tudják, hogy ezekben a sémákban mi az ILB és OLB szerepe..Fölösleges elmagyarázni, hogy Matthews draftolásakor mi milyen sémát játszottunk inkább, s akkor miért nem illeszkedett a tervbe.. De Matthews munkáját, robbanékonyságát, agresszivitását, játék intelligenciáját mint szélen, s főleg idén középen elvitatni nem lehet...Ráadásul szerény véleményem szerint őt kifejezetten jól lehet alkalmazni 3-4-ben és 4-3-ban is.. Nem hozzánk került..Ennyi..Az okokat estig lehetne sorolni, de fölösleges..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Belefér, csak unalmas. 😉Na látom, hogy itt végre minden a régi, már kezdtem megrémülni attól, hogy lesz egy olyan hónap, amikor nem jön fel témaként a sok besült korai körös pick, a Seymour trade és a szar FO. Én gyorsan bedobnám még ide az FO munkája elleni érvként az ősbűnt, Clay Matthews III elmulasztását a drafton, illetve JMD takarodj-jal zárnám a posztot, de mivel zseniális volt a PO-ban, és csak nyertünk egy gyűrűt, így talán most megkegyelmezek neki.görcsAz iróniát nem nagyon értem,szimplán van két részben eltérő vélemény,nem látom ,hogy abszolút holtszezonban ennyi miért ne férne bele.kolok1972
több mint 11 éve
Na faszom megunt eljutottunk Clay Matthewshoz. Ilyen komolyan mondom nincs, amit itt páran leművelnek

több mint 11 éve
Ilyet nem tudok, de olyat sem, ahol Tom Brady irányított és Bill Belichick volt a főedző...
LordTamas
.Az eredeti állítás az volt ,hogy az utolsó 1,5 évtizedben olyan munkát végzett a FO amelyet más csapatok még csak megközelítőleg sem. Erre mondta Rule,hogy az idei szezonban remek munkát végeztek a váratlan helyzetek kezelésében,de ha az almúlt időszak egészét nézzük,akkor azért árnyaltabb a kép és talán az a kijelentés,hogy olyan munkát végeztek , amit más megközelítőleg sem,már nem állja meg a helyét és erre számtalan példát lehetne hozni( Seymour trade,számtalan besült korai körös pick,két épkézláb DT-vel nekiindulni a szezonnak...)kolok1972Úgy látom LordTamas és kolok1972 értette igazából, h mit próbáltam leírni.
Nagyon szép eredményeink vannak. Ezt senki nem vitatja. Nagyon nagy siker a 6 SB részvétel és a 4 gyűrű. Nagyon szép siker a sok 10+ win-es szezon. Le a kalappal a folyamatos AFC döntő előtt is.
Voltak nagyon szép FO teljesítmények az évek során - ahogy írtam az idei év, kifejezetten jól sikerült.
VISZONT... volt sok melléfogás miatt, nem gondolom, h az eredeti állítás:
"A 4 SB győzelemben óriási része van a kiváló FO-nak. Tankönyvekbe illik az a minőségi munka ami ezen a téren zajlik nálunk, nagyon kevés FO van amely akár csak megközelítőleg hasonló minőséget képvisel.Maniac84"
Nálunk is emberek dolgoznak ott, ők is hibáznak, hibáztak. Ne túlozzuk el szerintem a szerepüket.
Én személy szerint a legnagyobb problémának a 2010 környékén szétbombázott secondaryt tartom, ami egyértelműen FO kudarc. (az, h a WR-ek milyen mértékben váltak be, az több összetevős)
Emiatt kitartok azon véleményem mellett, h az FO-nk semmivel nem jobb - igaz nem is rosszabb -, mint más élcsapatoké.
Élcsapatokat az elmúlt 15 évben, valahogy így határolnám be:
- rendszeresen rájátszás résztevők voltak (pl. a NYG-t én nem sorolnám ide)
- részt vettek legalább 1 SB-on
- az alapszakaszban során is rendszeresen pozitív mérleget produkáltak, + néhány 10+ wint
pl.
Steelers: volt 3 SB részvételük, abból kettőt nyertek. Két évig most gyengébbek voltak, de idén visszatértek. Rendszeres rájátszás résztvevők
Ravens: ezt sem kell szerintem magyaráznom, elég komoly emlékeink vannak róluk
Indy: először PM, aztán most Luck; egy pocsék évet vállaltak be, azt leszámítva szinte mindig rájátszás-résztevők voltak; 2 SB részvétel, abból 1 W.
Packers: jó néhány rájátszás részvétel, SB win, úgy hogy váltottak egy irányítót közben
...és még van kb. 5-6 csapat, akiken el lehet vitatkozni, h érdemes-e ide sorolni őket vagy sem (pl. Chargers, Broncos, Seahawks, Saints,.......Giants, stb.) Nekik kevésbé kiegyensúlyozott a teljesítményük (pl. az SD-nek nem sikerült SB-ba jutnia)
Szóval úgy gondolom, h nem jobb tőlük az FO-nk, nem tankönyvbe illő amit csinálnak, nincs az FO-nk megközelíthetetlen távolságban...
...csak mi sikeresebbek vagyunk, mivel BB "ül a kispadon" és TB dobálja a labdákat.
Ez azonban nem az FO, vagy GM Bill Belichick érdeme, hanem HC Bill Belichick és QB Tom Brady-é. Szerintem ez a különbség a többi "élcsapathoz" képest.
több mint 11 éve
Na látom, hogy itt végre minden a régi, már kezdtem megrémülni attól, hogy lesz egy olyan hónap, amikor nem jön fel témaként a sok besült korai körös pick, a Seymour trade és a szar FO. Én gyorsan bedobnám még ide az FO munkája elleni érvként az ősbűnt, Clay Matthews III elmulasztását a drafton, illetve JMD takarodj-jal zárnám a posztot, de mivel zseniális volt a PO-ban, és csak nyertünk egy gyűrűt, így talán most megkegyelmezek neki.görcsAz iróniát nem nagyon értem,szimplán van két részben eltérő vélemény,nem látom ,hogy abszolút holtszezonban ennyi miért ne férne bele.
több mint 11 éve
Na látom, hogy itt végre minden a régi, már kezdtem megrémülni attól, hogy lesz egy olyan hónap, amikor nem jön fel témaként a sok besült korai körös pick, a Seymour trade és a szar FO. Én gyorsan bedobnám még ide az FO munkája elleni érvként az ősbűnt, Clay Matthews III elmulasztását a drafton, illetve JMD takarodj-jal zárnám a posztot, de mivel zseniális volt a PO-ban, és csak nyertünk egy gyűrűt, így talán most megkegyelmezek neki.
több mint 11 éve
Edelman jól felmondja a leckét:Szerintem a zsebében van egy magnó és arról BB hangja szól 😊 Nem csodálom, hogy a sajtó rögtön nekünk esett a labda-ügy miatt, az elvárt minimum szintéjén kapnak kiszolgálást, de ez így van jól. Mást úgysem tudnak, csak kavarni a ....
Q. Do you think Kam Chancellor should have been penalized for the vicious hit on you during the fourth quarter of the Super Bowl?
A. I don’t have an opinion on that. Kam Chancellor’s doing his job. Whether it was or wasn’t [a penalty], that’s for the refs to decide.
Q. Did you get a concussion on that play?
A. Due to our team policy, I can’t discuss that.
Q. You stumbled after that play, but you stayed in the game. Does that mean you were not injured?
A. Next question.
Q. Were you tested for a concussion?
A. I went through all the protocols.
www.nytimes.com/2015/02/15/sports/football/julian-edelman-catching-or-throwing-worthy-of-the-nfl.html?_r=1Sinisa
A Ravens meccsnél elfogadom, hogy egy playen múlt (azzal, hogy akkor a Ravens sokkal jobb volt, mint a Denver), de a Seahawks elleni SB már strukturális problémákat tárt fel. Az idei kudarc szintén az, mert lehet, hogy Manning sérült volt, de a védelem is betlizett (életemben nem láttam pld. Talibot ilyen rosszul játszani.) Szerintem nem végzett jó munkát Elway, aki Manning leigazolásával all-in ment és nem jött be neki. És az all-in SB gyűrűt jelent, nem részvételt a főcsoportdöntőben. Kíváncsi vagyok, hogy a bevállalják-e a kockázatot 19 milláért idén, mert bármit is csinálnak, azon, hogy Manning sosem lesz nyerő típus, nem tudnak változtatni.Ne csúsztass ,ilyet nem állított egyik hozzászóló sem.Az eredeti állítás az volt ,hogy az utolsó 1,5 évtizedben olyan munkát végzett a FO amelyet más csapatok még csak megközelítőleg sem. Erre mondta Rule,hogy az idei szezonban remek munkát végeztek a váratlan helyzetek kezelésében,de ha az almúlt időszak egészét nézzük,akkor azért árnyaltabb a kép és talán az a kijelentés,hogy olyan munkát végeztek , amit más megközelítőleg sem,már nem állja meg a helyét és erre számtalan példát lehetne hozni( Seymour trade,számtalan besült korai körös pick,két épkézláb DT-vel nekiindulni a szezonnak...)Ezzel még semmi olyat nem állított senki,mint amit Te próbálsz sugallni.kolok1972Ilyet nem tudok, de olyat sem, ahol Tom Brady irányított és Bill Belichick volt a főedző...Szerintem baromi jó munkát végzett Elway és elcsúsztak a Ravens ellen egy hosszú passzon a végén, ennyi..majd következő évben Seahawks a döntőben lett jobb, idén végig SB contender volt a csapat és jövőre egészséges PM-el még mindig képben lesznek..most akkor mert nem nyertek super bowlt, meg 2x be se jutottak szar munkát végzett a FO? ugyan már..nem lehet SB-t játszani minden évben, sőt főcsoport döntőt sem..épp ezért érthetetlen számon kérni több SB győzelmet, a 3.évezred legeredményesebb csapatánál..én ugyanis arra reagáltam, amikor 5.-6.-7. super bowl győzelmeket kért számon a hozzászóló)Muck
Szerintem bőven lehet kritizálni a FO és GM Belichick munkáját 2008 és 2014 között. Nyilván nem volt rossz a csapat menedzsment, de nem is volt a legjobb. A folyamatos sikereket pedig elsősorban annak köszönhetjük, hogy BB zseni, mikor gameplan-t kell összerakni, Brady pedig egyszerűen G.O.A.T. Szerintem legalábbis.LordTamas
több mint 11 éve
.Az eredeti állítás az volt ,hogy az utolsó 1,5 évtizedben olyan munkát végzett a FO amelyet más csapatok még csak megközelítőleg sem. Erre mondta Rule,hogy az idei szezonban remek munkát végeztek a váratlan helyzetek kezelésében,de ha az almúlt időszak egészét nézzük,akkor azért árnyaltabb a kép és talán az a kijelentés,hogy olyan munkát végeztek , amit más megközelítőleg sem,már nem állja meg a helyét és erre számtalan példát lehetne hozni( Seymour trade,számtalan besült korai körös pick,két épkézláb DT-vel nekiindulni a szezonnak...)Ilyet nem tudok, de olyat sem, ahol Tom Brady irányított és Bill Belichick volt a főedző...Szerintem baromi jó munkát végzett Elway és elcsúsztak a Ravens ellen egy hosszú passzon a végén, ennyi..majd következő évben Seahawks a döntőben lett jobb, idén végig SB contender volt a csapat és jövőre egészséges PM-el még mindig képben lesznek.most akkor mert nem nyertek super bowlt, meg 2x be se jutottak szar munkát végzett a FO?ugyan már..nem lehet SB-t játszani minden évben, sőt főcsoport döntőt sem..épp ezért érthetetlen számon kérni több SB győzelmet, a 3.évezred legeredményesebb csapatánál..én ugyanis arra reagáltam, amikor 5.-6.-7. super bowl győzelmeket kért számon a hozzászóló)Muck
Szerintem bőven lehet kritizálni a FO és GM Belichick munkáját 2008 és 2014 között. Nyilván nem volt rossz a csapat menedzsment, de nem is volt a legjobb. A folyamatos sikereket pedig elsősorban annak köszönhetjük, hogy BB zseni, mikor gameplan-t kell összerakni, Brady pedig egyszerűen G.O.A.T. Szerintem legalábbis.LordTamas
több mint 11 éve
Ilyet nem tudok, de olyat sem, ahol Tom Brady irányított és Bill Belichick volt a főedző...ha ezen múlik a siker, akkor miért nem nyertünk minden évben? vagy miért pont abban a 4évben, amikor igen..Nem végzett sem jobb, sem rosszabb munkát a vezetőség..egyszerűen nekünk volt szerencsénk ezekben az években a sorsdöntő helyzetekben..és itt nem azt mondom, hogy a szerencsének köszönhetjük, hanem hogy a kulcs pillanatok a mi javunkra dőltek el..Mert Eli szabadulása utáni sisakos elkapásnál sem az döntött hogy BB milyen munkát végzett..Ahogy a másik elvesztett SB sem ezen múlt..és az sem, hogy nem jutottunk Super Bowlba utána évekig, hiszen nincs olyan csapat aki ennyiszer bejutott volna az utóbbi 14 évben mint a Pats..egyszerűen el kellene fogadni, hogy nem lehet minden évben döntőzni, akkor sem ha tökéletes döntéseket hoznak a vezetők, mert vannak ellenfelek is, akik szintén hozhatnak tökéletes döntéseket..és évről évre mindig más hozhat tökéletesebb döntést, aki emiatt legyőz minket, mert csak a 2. legtökéletesebb döntést hozták nálunk (nyilván nem így volt, csak sarkítok, mert nem értem hogy lehet számon kérni ilyesmit..pl a Broncosnál Elway rossz munkát végzett, mert nem nyertek SB-t 3 év alatt PM vezetésével? Szerintem baromi jó munkát végzett Elway és elcsúsztak a Ravens ellen egy hosszú passzon a végén, ennyi..majd következő évben Seahawks a döntőben lett jobb, idén végig SB contender volt a csapat és jövőre egészséges PM-el még mindig képben lesznek..most akkor mert nem nyertek super bowlt, meg 2x be se jutottak szar munkát végzett a FO? ugyan már..nem lehet SB-t játszani minden évben, sőt főcsoport döntőt sem..épp ezért érthetetlen számon kérni több SB győzelmet, a 3.évezred legeredményesebb csapatánál..én ugyanis arra reagáltam, amikor 5.-6.-7. super bowl győzelmeket kért számon a hozzászóló)
több mint 11 éve
Edelman jól felmondja a leckét:Q. Do you think Kam Chancellor should have been penalized for the vicious hit on you during the fourth quarter of the Super Bowl?
A. I don’t have an opinion on that. Kam Chancellor’s doing his job. Whether it was or wasn’t [a penalty], that’s for the refs to decide.
Q. Did you get a concussion on that play?
A. Due to our team policy, I can’t discuss that.
Q. You stumbled after that play, but you stayed in the game. Does that mean you were not injured?
A. Next question.
Q. Were you tested for a concussion?
A. I went through all the protocols.
www.nytimes.com/2015/02/15/sports/football/julian-edelman-catching-or-throwing-worthy-of-the-nfl.html?_r=1
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Ilyet nem tudok, de olyat sem, ahol Tom Brady irányított és Bill Belichick volt a főedző...Jesszus..ez mi ez? Mondjál már még egy franchise-t az utóbbi 14 évből, amelyik 14 évig az elitben van és 6SB-t játszik + számtalan Főcsoport döntőt? MuckA 4 SB győzelemben óriási része van a kiváló FO-nak. Tankönyvekbe illik az a minőségi munka ami ezen a téren zajlik nálunk, nagyon kevés FO van amely akár csak megközelítőleg hasonló minőséget képvisel.Maniac84Való igaz, h az FO-nak nagy szerepe volt benne. Viszont az FO-nak nagy szerepe volt abban is, h nem 5,6, vagy 7 SB győzelmünk van. Tom Bradyvel és Bill Belichickkel.
Szóval szerintem semmivel nem jobb az FO, mint más élcsapatoknál, ha a 4 SB győzelemre gondolunk.
Ha csak a 4. SB győzelemre, akkor idén valóban jól sikerült a sérültek pótlása. Jól sikerültek a FA piacon a mozgások (Revis, Browner, LaFell, visszaigazolások, átstukturálosok, stb.).... 14 év (2001-2014) viszonylatában ezt nem merném kijelenteni...Rule
Szerintem bőven lehet kritizálni a FO és GM Belichick munkáját 2008 és 2014 között. Nyilván nem volt rossz a csapat menedzsment, de nem is volt a legjobb. A folyamatos sikereket pedig elsősorban annak köszönhetjük, hogy BB zseni, mikor gameplan-t kell összerakni, Brady pedig egyszerűen G.O.A.T. Szerintem legalábbis.
több mint 11 éve
Szerintem a ti Ol-etek nem közepes, ha így lenne, nem lett volna meg a negyedik gyűrű. A folyamatosan jó fal Brady sikereinek egyik fontos része........Továbbra is tartom, hogyha felköpnék a levegőbe és aláállnék, ha Wilforkot lecserélnénk Suhra.Suh sem embernek, sem játékosnak nem szimpatikus. És szerintem nem 20M dolláros "dörrenés", a mi elég közepes OL-unk szépen limitálta a Detroit meccsen. Mindig benne van a balhé és most már nagyon meg fogják mázsálni legközelebb (többmeccses eltiltás.) Ngata-át sokkal jobban el tudnám képzelni/fogadni.
Ha nagyon muszáj, akkor inkább Rajit kérném, ő legalább BC Eagles volt 😊
De ne aggódjon senki, hogy valaki nevesebbet tudnánk hozni FA-ról, hacsak valaki olyat nem találunk, aki a lefele száguldó karrierjét szeretné nálunk megmenteni, ha már Revisnek sikerült jeligére.Kollega
Revis idejött nagy pénzért és gyűrűért. Szerintem mostantól már csak a nagy pénzt nézi. A szakértők többsége beszélt arról, hogy a sebessége megkopott, amit remek helyezkedéssel kompenzál. Neki egy olyan 3-4 éves nagy szerződés kell, ami akkor is hozza az aprót, ha már nem ő a No1 CB akár az adott csapaton belül sem Ahogy Talib is megkötötte a maga nagy szerződését, amit aztán egyáltalán nem igazolt az idei játékával, különösen nem a Kóc ellen. Szerintem lesz egy-két őrült csapat - pld. a Jets - amelyik megadja neki a nagy pénzt. (A Jets mellé visszahozza Cromartie-t és azt hiszik majd, hogy ezzel vissza is tértek a régi nagy idők. 😊 )
Emlékezzetek rá, Samuel sem lírázott, hanem ment a Phillyhez a nagy zséért.Burkus
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Nem tom. Utána kellene nézni, hogy ennél gyorsabban épített-e már át valaki egy világbajnok védelmet egy teljesen másik világbajnok védelemmé. Szerintem senki......Jesszus..ez mi ez? Mondjál már még egy franchise-t az utóbbi 14 évből, amelyik 14 évig az elitben van és
Való igaz, h az FO-nak nagy szerepe volt benne. Viszont az FO-nak nagy szerepe volt abban is, h nem 5,6, vagy 7 SB győzelmünk van. Tom Bradyvel és Bill Belichickkel.
...Rule
...
Ettől persze még kritika jogosan érheti a ház elejét is, hiszen mindenki hibázik..de irreális elvárások ne legyenek már, a megálmodott tökéletes csapat nem lehetünk évről évre mindig..ha ez ennyire egyszerű lenne, minden NFL csapat tökéletes rosterrel rendelkezne..Muck
Bocs, elfelejtettem. Úgy, hogy átépítés közben azért beesett egy döntő, csak úgy, ajiba.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Továbbra is tartom, hogyha felköpnék a levegőbe és aláállnék, ha Wilforkot lecserélnénk Suhra.Suh sem embernek, sem játékosnak nem szimpatikus. És szerintem nem 20M dolláros "dörrenés", a mi elég közepes OL-unk szépen limitálta a Detroit meccsen. Mindig benne van a balhé és most már nagyon meg fogják mázsálni legközelebb (többmeccses eltiltás.) Ngata-át sokkal jobban el tudnám képzelni/fogadni.
Ha nagyon muszáj, akkor inkább Rajit kérném, ő legalább BC Eagles volt 😊
De ne aggódjon senki, hogy valaki nevesebbet tudnánk hozni FA-ról, hacsak valaki olyat nem találunk, aki a lefele száguldó karrierjét szeretné nálunk megmenteni, ha már Revisnek sikerült jeligére.Kollega
Revis idejött nagy pénzért és gyűrűért. Szerintem mostantól már csak a nagy pénzt nézi. A szakértők többsége beszélt arról, hogy a sebessége megkopott, amit remek helyezkedéssel kompenzál. Neki egy olyan 3-4 éves nagy szerződés kell, ami akkor is hozza az aprót, ha már nem ő a No1 CB akár az adott csapaton belül sem Ahogy Talib is megkötötte a maga nagy szerződését, amit aztán egyáltalán nem igazolt az idei játékával, különösen nem a Kóc ellen. Szerintem lesz egy-két őrült csapat - pld. a Jets - amelyik megadja neki a nagy pénzt. (A Jets mellé visszahozza Cromartie-t és azt hiszik majd, hogy ezzel vissza is tértek a régi nagy idők. 😊 )
Emlékezzetek rá, Samuel sem lírázott, hanem ment a Phillyhez a nagy zséért.
több mint 11 éve
Jesszus..ez mi ez? Mondjál már még egy franchise-t az utóbbi 14 évből, amelyik 14 évig az elitben van és 6SB-t játszik + számtalan Főcsoport döntőt? Ez nyilván magától érkezett eredménysor, nem a FO szisztematikus munkájának az eredménye..LOL..Amiket felsoroltál kritikaként, az minden NFL csapatnál felsorolható..a draft lutri, az ott kiválasztott játékosok tömegesen végzik bust jelzővel, persze mi Pats fanok inkább a saját draftjaink eredményességét nézzük, de nem vagyunk hátrébb semmivel sem, mint bármelyik másik csapat..és nem csak a draft a FO munkája, meg ha az mellémegy egy draft class formájában, akkor ne lehetne FA, UDFA formában korrigálni akár szezon közben is..a folyamatos szerződés átstrukturálások, a több évre előre való gondolkozás is egy olyan opció, ami egy fotel szurkolónak nem kell, hogy a látószögében legyen..de a FO bizony évekre előre tervez, akár egy poszt betöltésénél, akár egy szerződés tartalmánál..A 4 SB győzelemben óriási része van a kiváló FO-nak. Tankönyvekbe illik az a minőségi munka ami ezen a téren zajlik nálunk, nagyon kevés FO van amely akár csak megközelítőleg hasonló minőséget képvisel.Maniac84Való igaz, h az FO-nak nagy szerepe volt benne. Viszont az FO-nak nagy szerepe volt abban is, h nem 5,6, vagy 7 SB győzelmünk van. Tom Bradyvel és Bill Belichickkel.
Szóval szerintem semmivel nem jobb az FO, mint más élcsapatoknál, ha a 4 SB győzelemre gondolunk.
Ha csak a 4. SB győzelemre, akkor idén valóban jól sikerült a sérültek pótlása. Jól sikerültek a FA piacon a mozgások (Revis, Browner, LaFell, visszaigazolások, átstukturálosok, stb.).... 14 év (2001-2014) viszonylatában ezt nem merném kijelenteni...Rule
Szóval a 3.évezred messze legeredményesebb NFL franchise FO-jának kritizálása elég oka fogyott, főleg ha valaki 5.-6.-7. SB win elmaradását akarja a nyakukba varrni..Néha sokkolóak ezek a kommentek 😊
Ettől persze még kritika jogosan érheti a ház elejét is, hiszen mindenki hibázik..de irreális elvárások ne legyenek már, a megálmodott tökéletes csapat nem lehetünk évről évre mindig..ha ez ennyire egyszerű lenne, minden NFL csapat tökéletes rosterrel rendelkezne..