New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ezzel nem értek egyet. Egy olyan védelemben, ahol két ilyen jó CB-kel dolgozik, szerintem ő az a hal, amelyik nagyon jól úszik a rajjal.Kollega
Ennek a Pats védelemnek DMC az Earl Thomasa. A LOB nem lenne LOB, ha nem lenne ott Thomas. Én sokszor inkább elengedném Revist - aki már benne van a korban, és még drágább lesz, mint DMC -, mint őt, aki ideális korban van, még legalább 5-6 kiváló év bőven benne van, több poszton is bevethető, és még az is lehet, hogy el sem érte a teljesítménye zenitjét.

Egyébként ha nem tagelitek - még megtörténhet, hogy mégis -, akkor nem lehet, hogy egyszerűen azért nem, mert úgy nem sikerülne határidőre beférni kötelező cap alá? Egyszerűen nem jut más értelmes érv eszembe. Egyrészt idén talán éppen a safety tag a legbarátságosabb a maga 9.5 millájával, másrészt egy non-exclusive tag azért is megérné, mert ha nem akarjátok/tudjátok matchelni, akkor jönne 2 első körös pick kompenzációként. Ilyen ziccert Belichick tuti nem hagyna ki.

(Azt a scenariot, hogy nem lesz tagelve, de még az FA nyitás előtt szépen megegyeznek én nem látom valószínűnek. Miért tenné, amikor tudja, hogy az egyik legjobban keresett FA lesz, amire összesen 1 hetet kell várnia? "Hazaszeretetből"? Annál azért az NFL business orientáltabb.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Legyen elég 3-3.5 is bőven. DMC is köt majd egy átlag évi 7.5, max 8 millás hosszú távút, aztán jólvanWyatt
A héten a 40 éves Bryant kapott 3 éves 8,5M-es szerződést. A piacot, meg a top K szerződéseket nézegetve, tuti hogy kevés a 3M még a 3,5M is necces.
DMC ügyben viszont maximálisan egyetértek, évi 8M legyen elég. 😊Maniac84
Abban még talán egyetértek, hogy annál többet ér, mint amennyit eddig kapott. De azt nem látom, hol lenne neki az az extra képessége, amivel a topban lenne a DB-k között. Jól befér a rendszerünkbe, de nem látom, hogy annyira pótolhatatlan lenne.Kollega
Végül is csak liga szinten top 3-as FS, az tök gyorsan pótolható lesz. Pláne, a parádés DB pickjeinkkel 😊Wyatt
Ezzel nem értek egyet. Egy olyan védelemben, ahol két ilyen jó CB-kel dolgozik, szerintem ő az a hal, amelyik nagyon jól úszik a rajjal.Kollega
Jaja, 2013-ban is jól úszott a verhetetlenül jó CB-kkel, azért volt a liga legjobbja pl a PFF-nél isWyatt
Abban az évben egy Talib nevű szintén elég jó CB volt mellette. De nem ez a lényeg. Szerintem a mi cap helyzetünkben, ebben a védelemben ő nem nélkülözhetetlen. Nagyon remélem, hogy meg fognak egyezni vele és itt marad, de a taggel járó bért neki nem fogjuk tudni előteremteni.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Legyen elég 3-3.5 is bőven. DMC is köt majd egy átlag évi 7.5, max 8 millás hosszú távút, aztán jólvanWyatt
A héten a 40 éves Bryant kapott 3 éves 8,5M-es szerződést. A piacot, meg a top K szerződéseket nézegetve, tuti hogy kevés a 3M még a 3,5M is necces.
Abban még talán egyetértek, hogy annál többet ér, mint amennyit eddig kapott. De azt nem látom, hol lenne neki az az extra képessége, amivel a topban lenne a DB-k között. Jól befér a rendszerünkbe, de nem látom, hogy annyira pótolhatatlan lenne.Kollega
Végül is csak liga szinten top 3-as FS, az tök gyorsan pótolható lesz. Pláne, a parádés DB pickjeinkkel 😊Wyatt
Jaja, 2013-ban is jól úszott a verhetetlenül jó CB-kkel, azért volt a liga legjobbja pl a PFF-nél is

több mint 11 éve
Ezzel nem értek egyet. Egy olyan védelemben, ahol két ilyen jó CB-kel dolgozik, szerintem ő az a hal, amelyik nagyon jól úszik a rajjal.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Hogy lett a 7-ből 12 millió nálad?tamasboldizsar
igaz, top51-et nézve jóval kevesebb 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Hogy lett a 7-ből 12 millió nálad?
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
már "csak" 12 millióval vagyunk túl a capspace-n, nálam ez a nap híre 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Végül is csak liga szinten top 3-as FS, az tök gyorsan pótolható lesz. Pláne, a parádés DB pickjeinkkel 😊

több mint 11 éve
Abban még talán egyetértek, hogy annál többet ér, mint amennyit eddig kapott. De azt nem látom, hol lenne neki az az extra képessége, amivel a topban lenne a DB-k között. Jól befér a rendszerünkbe, de nem látom, hogy annyira pótolhatatlan lenne.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Maniac84 New England Patriots 601
DMC ügyben viszont maximálisan egyetértek, évi 8M legyen elég. 😊

több mint 11 éve
Legyen elég 3-3.5 is bőven. DMC is köt majd egy átlag évi 7.5, max 8 millás hosszú távút, aztán jólvan

több mint 11 éve
Maniac84 New England Patriots 601
Nagy itt a csönd.

Ma van a franchise tag határideje, Reiss szerint ha felhasználjuk akkor nagyobb az esély arra, hogy Gostkowski kapja (4,5M) nem pedig DMC (9,5M).
Nem nagyon örülnék ha így alakulna. Egyrészt ilyen gyengus safety felhozatal mellett nem kéne DMC-t FA-re engedni, másrészt Gostkowski-nak ennyi erővel inkább az orra alá kéne tolni egy 5 éves ennyit átlagoló szerződést (meggyőződésem, hogy évi 4M is elég lenne...), nem pedig erre "pocsékolni" a tag-et.

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
DMC mit nyilatkozott?GhostLead
Tulajdonképpen kettőt is nyilatkozott. Az egyikben azt mondta, hogy imád itt játszani, előnyben van a Pats a szerződtetésénél, nagyon játékos barát összeg idén a safety franchise tag összege.
A másikban kiemelte, hogy ez a helyzet tisztán üzleti döntést igényel, a Mankins trade-ből azt tanulta, hogy itt bárkivel, bármi megtörténhet, a Pats mindig arra törekszik, hogy évről évre a legjobb csapatot rakja össze. Egy kicsit keményebb hangvételű volt, s végig többes szám 3. személyben beszélt a Pats-ről.

Ha a kettőt összerakom, akkor nagyjából az jön ki, hogy kemény tárgyalásra készüljetek, erőltessétek meg magatokat, nem szarom össze magam, ha a FT-et fogjátok emlegetni/rám tenni.

Nyitólépésnek jó volt ez. (Pénzügyi szempontból kellemetlen dolog CB posztról átállni S posztra.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
GhostLead New England Patriots 295
DMC mit nyilatkozott?
több mint 11 éve
Én meg Vrabelt nem értem (így utólag persze). Ő akart még pár évet játszani. Megmondták, hogy itt már nincs lehetőség.

Most ugye a Vilfork helyzet miatt jött ez szóba. Ha a pénzt választja, egy rossz szavam nem lesz rá, köszönök neki mindent (sőt, ha NFC-s csapatba megy, még hálás is leszek). Ha marad kevesebbért, szobra lesz a Patriots Placen.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
... a régi öregek közül én egyedül a Vrabel-tradet nem értettem, szerintem ő inkább itt akarta volna befejezni a pályafutását.
Troy Brown kifejezetten érdekes eset, őt speciel 2005-ben ki is vágtuk a cap miatt, hogy aztán olcsóbban visszahozzuk.

Mankinst őszintén szólva én annyira nem sajnálom. Kihisztizte magának a topG fizetést, ez lett a vége. Még élénken él bennem a 2010-es holdout emléke, amikor 7 meccset hagyott ki a cap nélküli évben kapott max RFA tender miatt. A mostani szezon elején is felajánlották neki a fizucsökkentés lehetőségét. Lemaradt az gyűrűről, szophat a Bucsban...
több mint 11 éve
Teljesen egyértelmű volt, hogy jön QB, bár én Teddyt vártam 😛
Ahogyan DT is, és szerencsére tényleg megtehettük, hogy talentre mentünk, és a kis kockázat, kis nyereség helyett a nagy kockázat, de nagyobb lehetőségre

több mint 11 éve
Mi vagyunk itt a Kávéházi Konrádok, a csapatnál meg már rég eldöntötték/eldöntik, hogy mi és ki merre és fogadok, hogy megint olyan lépések jönnek, amire senki sem számít. Ki állította volna a FA előtt, hogy Revis és Browner nálunk fog játszani, Mankinst meg eltrédelik? Úgysem lehet nagyon kiszámítani BB észjárását. (Ezért is utálnak a többiek ellenünk játszani.) DMC-t jó lenne megtartani, de a mostani megnyilatkozásai alapján nem vagyok benne, hogy BB megtartja, legfeljebb megtageli és elcseréli egy első körös pickért.

A mock draftokon is ezért röhögök és már nem is nagyon követem őket, legfeljebb azért, hogy a draftra tisztában legyek azzal, hogy kit érdemes és kit nem figyelni. Ha nekem valaki azt mondja, hogy mi első körben egy térdnélküli DE/DT hibridet húzunk "jó lesz még valamire" jeligével, azt hittem volna, hogy elment az esze. Aztán tessék..Burkus
tedd mellé Garoppolo picket is... az nekem kicsit olyannak tűnt anno, hogy túl nagy szükségünk nincs rá, de mi megtehetjük, hogy csak azért pickeljük, nehogy más (=egyértelmű QB needes csapat) jól járjon 😀 😀

azért azóta kiderült, hogy elég system fitnek tűnik a srác, aztán augusztusban megnézzük mennyit fejlődött

persze BB-nél soha nincs biztos, de talán-talán kijelenthető, hogy QB-t idén nem fogunk draftolni (legalábbis az első 5 körben tuti) 😀

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Mi vagyunk itt a Kávéházi Konrádok, a csapatnál meg már rég eldöntötték/eldöntik, hogy mi és ki merre és fogadok, hogy megint olyan lépések jönnek, amire senki sem számít. Ki állította volna a FA előtt, hogy Revis és Browner nálunk fog játszani, Mankinst meg eltrédelik? Úgysem lehet nagyon kiszámítani BB észjárását. (Ezért is utálnak a többiek ellenünk játszani.) DMC-t jó lenne megtartani, de a mostani megnyilatkozásai alapján nem vagyok benne, hogy BB megtartja, legfeljebb megtageli és elcseréli egy első körös pickért.

A mock draftokon is ezért röhögök és már nem is nagyon követem őket, legfeljebb azért, hogy a draftra tisztában legyek azzal, hogy kit érdemes és kit nem figyelni. Ha nekem valaki azt mondja, hogy mi első körben egy térdnélküli DE/DT hibridet húzunk "jó lesz még valamire" jeligével, azt hittem volna, hogy elment az esze. Aztán tessék..
több mint 11 éve
Matt Light, kapásból eszembe jut...

DMC most van a legjobb korban, ha kap egy 5 éves szerződést azzal sem lehetne kijelenteni biztosan, hogy innen vonul vissza

Ty Law a Pats után megfordult 4 csapatban, én személy szerint a franchise ikonjaként tekintek rá még úgy is, hogy egész patrióta karrierjét nem volt szerencsém végig követni

szóval szerintem túl van lihegve ez a "csapatból való visszavonulás", kétségtelen jól hangzik a szurkolóknakZERO_L
Valóban. Light. Sőt Troy Brown. Biztosan megfeledkeztem még pár emberről. Speciel semmilyen értékítéletet nem akartam mondani azokról, akiket a stáb elküldött, eltradelt. A két ember (és persze akik nem jutnak eszembe szintén) inkább abban volt különleges, hogy azon túl, hogy mindenek felett csapatemberek voltak, aktív játékos koruk utolsó percéig hozzá tudtak tenni a csapat játékához. Erről Belichicket is meg tudták győzni, vagy az Öreg őket, hogy ennyi volt. Emellett pedig nagy mentorai és példaképei voltak a fiatalabbaknak.

A mostani csapatból Ninkovichot és Wilforkot látom én ilyen karakternek, azzal együtt, hogy Vince szerintem tovább fog állni, mert ott nagyon sok millió a különbség.

Nem gondolnám, hogy Bledsoe, Law, McGinest és még sokan mások nem lennének hatalmas ikonjai ennek csapatnak amiatt, hogy nem itt hagyták abba a játékot.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Matt Light, kapásból eszembe jut...

DMC most van a legjobb korban, ha kap egy 5 éves szerződést azzal sem lehetne kijelenteni biztosan, hogy innen vonul vissza

Ty Law a Pats után megfordult 4 csapatban, én személy szerint a franchise ikonjaként tekintek rá még úgy is, hogy egész patrióta karrierjét nem volt szerencsém végig követni

szóval szerintem túl van lihegve ez a "csapatból való visszavonulás", kétségtelen jól hangzik a szurkolóknak

több mint 11 éve
Eddig Faulk és Bruschi kapta meg a lehetőséget, hogy innen vonuljon vissza, ha emlékezetem nem csal. Talán még Brady lesz a következő, bár itt még sok körülmény játszik majd szerepet.
Ha megnézem, a két játékos életútját és a karakterüket, szerintem DMC nem ilyen.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
DMC szerintem megfogja kapni a pénzét és BB kedvence szal nem hinném hogy rajta spórolna az öreg 😊
Revis kérdés az érdekes lehet, mert végül is ha azt nézzük amiért jött azt meg is kapta mindjárt az első évében, gyűrűvel a kezén jó kérdés hogy most még utoljára nagy lóvét akar szakítani v. beéri esetleg 13-14/évvel.....nem vagyok benne biztos hogy ő neki az elég lesz és nem e keres más opciót inkább.
Ofc a legmenőbb az lenne ha mindketten maradnának 😀

több mint 11 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
DMC úgy nyilatkozott, hogy nem esne neki jól a franchise tag...De megjegyezte, hogy anyagilag kifejezetten jó lenne, mert nagyon játékosbarát összeg idén a posztján... Nekem úgy tűnik, hogy nem lesz vele egyszerű egy hosszútávút aláírni, szeretné, ha meg lenne fizetve. Eddig úgy nyilatkozott, hogy innen szeretne nyugdíjba menni, mostanában pedig azt, hogy Mankins trade óta tudja, hogy ez az egész az üzletről szól, s simán el tudja képzelni, hogy más csapatnál köt ki..Szerinte csak a szurkolók lelkében lehet egyben tartani egy No1 csapatot..Tavaly a Patriots No1 team volt, amit nagyon nehezen lehet csak egyben tartani..Persze örülne ennek és egy új SB menetelésnek ugyanazzal a csapattársakkal, de erre kicsi esélyt lát.. Jó lenne már valami konkrétat látni DMC és Revis körül.. Az ő szerződésük fogja meghatározni az egész FA és Draft tevékenységüket..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Na igen, bár ott a potenciált is megveszik, hogy még kb 10 évig használható.
Btw, simán el tudok képzelni egy 5 éves szerződést, jó kis backloaded elosztásban, így Revisnek is jól fog kinézni, 3 év múlva mi is kirakjuk a nagyon húzós évek előtt, és előtte menedzselhető lesz a szerződése capügyileg