New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
A Bills nagyon beindult! Kérdés, hogy mire mennek Cassellel?semmire
www.nfl.com/news/story/0ap3000000476357/article/buffalo-bills-agree-to-acquire-matt-casselEgon
több mint 11 éve
A Bills nagyon beindult! Kérdés, hogy mire mennek Cassellel?Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
Egész idáig azon ment a hajcihő itt, hogy sehogysem férünk bele majd a capbe, erre jön egy olyan hír, hogy egy 10 millás WR után érdeklődünk. Imádom az offseasont 😀WyattNana. Reggie Busht is hirbe hoztak velunk.
több mint 11 éve
Az is jó kérdés, hogy mit akar a vezetőség. A gyűrű összejött, mivan akkor ha 1-2 éves építkezésbe fognak bele? TB-ben úgy néz ki benne van még 3 év is, egy kis fiatalos feltöltődés nálam most simán beleférne.
több mint 11 éve
Dola, sőt Mayo szerződését sem ismerem részleteiben.. De egy ilyen jellegű húzás tipikus BB döntés lenne..Szerintem meg AJ messze leadna az igényeiből, ha hozzánk jöhetne..De mint mondtam, ez csak agyalás.. Valami meglepi biztos lesz a következő 4-5 napban, mert nagyon csönd van..Nem hiszem, hogy lefelezné az igényét.Egész idáig azon ment a hajcihő itt, hogy sehogysem férünk bele majd a capbe, erre jön egy olyan hír, hogy egy 10 millás WR után érdeklődünk. Imádom az offseasont 😀WyattElsőre nekem is ez ugrott be..De elgondolkodtam rajta picit..Amennyiben AJ jönne hozzánk egy Mayo trade keretében, akkor csak úgy bólintanának rá az edzők, FO, ha alaposan lead a 10 misis igényéből..Különben kivágják a Texans-tól mit szart a palánkon..Kaphatna max 5M/év contractot..Egy 34 éves zenitjén túl lévő volt top elkapónak bőven sok..Mayo-val nem kell szaroznunk+van fölös 5 misink+elküldhetjük az egyik WR-t aki viszonylag sokat keres..Nálam Dola széke inog ebben a pillanatban..(bármennyire is kedveljem) Ott is nyerhető 5,2 misi..Így egy ilyen trade-el akár 10 misit is nyerhetnénk, s lenne egy olyan "sztár" elkapónk, aki a belét is kidolgozná, hogy gyűrűt szerezzen.. Persze csak okoskodás, agyalás..Senki se tudja, hogy mik lehetnek a háttérben..kyobalu
Amendolán post june-cuttal lehet spórolni 4.5 millát, de akkor jövőre lesz 2.4 milla DM még róla. Vagy most 3.6, és akkor meg spórolunk 2 millátWyatt
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Nem hiszem, hogy lefelezné az igényét.Egész idáig azon ment a hajcihő itt, hogy sehogysem férünk bele majd a capbe, erre jön egy olyan hír, hogy egy 10 millás WR után érdeklődünk. Imádom az offseasont 😀WyattElsőre nekem is ez ugrott be..De elgondolkodtam rajta picit..Amennyiben AJ jönne hozzánk egy Mayo trade keretében, akkor csak úgy bólintanának rá az edzők, FO, ha alaposan lead a 10 misis igényéből..Különben kivágják a Texans-tól mit szart a palánkon..Kaphatna max 5M/év contractot..Egy 34 éves zenitjén túl lévő volt top elkapónak bőven sok..Mayo-val nem kell szaroznunk+van fölös 5 misink+elküldhetjük az egyik WR-t aki viszonylag sokat keres..Nálam Dola széke inog ebben a pillanatban..(bármennyire is kedveljem) Ott is nyerhető 5,2 misi..Így egy ilyen trade-el akár 10 misit is nyerhetnénk, s lenne egy olyan "sztár" elkapónk, aki a belét is kidolgozná, hogy gyűrűt szerezzen.. Persze csak okoskodás, agyalás..Senki se tudja, hogy mik lehetnek a háttérben..kyobalu
Amendolán post june-cuttal lehet spórolni 4.5 millát, de akkor jövőre lesz 2.4 milla DM még róla. Vagy most 3.6, és akkor meg spórolunk 2 millát

több mint 11 éve
Egész idáig azon ment a hajcihő itt, hogy sehogysem férünk bele majd a capbe, erre jön egy olyan hír, hogy egy 10 millás WR után érdeklődünk. Imádom az offseasont 😀WyattElsőre nekem is ez ugrott be..De elgondolkodtam rajta picit..Amennyiben AJ jönne hozzánk egy Mayo trade keretében, akkor csak úgy bólintanának rá az edzők, FO, ha alaposan lead a 10 misis igényéből..Különben kivágják a Texans-tól mit szart a palánkon..Kaphatna max 5M/év contractot..Egy 34 éves zenitjén túl lévő volt top elkapónak bőven sok..Mayo-val nem kell szaroznunk+van fölös 5 misink+elküldhetjük az egyik WR-t aki viszonylag sokat keres..Nálam Dola széke inog ebben a pillanatban..(bármennyire is kedveljem) Ott is nyerhető 5,2 misi..Így egy ilyen trade-el akár 10 misit is nyerhetnénk, s lenne egy olyan "sztár" elkapónk, aki a belét is kidolgozná, hogy gyűrűt szerezzen.. Persze csak okoskodás, agyalás..Senki se tudja, hogy mik lehetnek a háttérben..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Ez hasonló pletyka, mint ami volt évekig, hogy Fitzgerald nálunk köt ki. WR-re nincs szükségünk, akkor sem a Dola megy, akkor sem ha marad, szerintem.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
tradel is csak 4,2 milliót spórolnánk. Ennyit meg elvinne Johnson, ha nagyon keveset kérne akkor is
több mint 11 éve
Egész idáig azon ment a hajcihő itt, hogy sehogysem férünk bele majd a capbe, erre jön egy olyan hír, hogy egy 10 millás WR után érdeklődünk. Imádom az offseasont 😀

több mint 11 éve
Állítólag érdeklődünk Andre Johnson után a Texans-nál..Mayo-ra elcserélném, ha belemenne egy paycutba azért, hogy nagyobb sansza legyen egy gyűrűre..Nekünk is egyből nagyobb pénzügyi terünk lehetne..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Gyakorlatilag az egész offseasonunkat Mayo szerződése lehetetleníti el. Ha nem lenne vagy nagyot spórolva kitudnánk vágni akkor simán megtudnánk tartani minden fontosat. Az a szerződés nagyon mellé ment így utólag, főleg ezzel a sérüléses kitétellel.
több mint 11 éve
Mark Dominik jelenlegi ESPN szaki, volt Tampa Bay általános igazgató szerint Revis marad nálunk.. 😀 De nagyon furcsa ez a nagy csend az FO tájékán ezen a héten.. Nemteccik...
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Teljesen egyetértek, bár szerintem Rexy mindent a Pats ellen játszik most is, és a vélelmezett gyengeségeinkre épít csapatot.Kibírtam volna röhögés nélkül, ha nem kell évente kétszer Shady ellen készülni 😀Az Eagles csúnyán lenyúlta a Bills-t. 😀
Bár Kikónak szerintem középtávon is sokkal nagyobb lenne a haszna, és pláne nem keresne ennyitWyatt
Shady remek játékos, de nem kevés km van a lábában és már tavaly is a lassulás jelei mutatkoztak rajta. A hab a tortán meg az lesz, hogy olcsóért behúzzák Spillert FA-ről, aki tol náluk egy megszokott "Shady-s" szezont. 😀Maniac84
Nem leszek túl boldog, ha neadjisten nem lesz sem VW sem Mayo és évente kétszer jönnek és futnak...
több mint 11 éve
Kibírtam volna röhögés nélkül, ha nem kell évente kétszer Shady ellen készülni 😀Az Eagles csúnyán lenyúlta a Bills-t. 😀
Bár Kikónak szerintem középtávon is sokkal nagyobb lenne a haszna, és pláne nem keresne ennyitWyatt
Shady remek játékos, de nem kevés km van a lábában és már tavaly is a lassulás jelei mutatkoztak rajta. A hab a tortán meg az lesz, hogy olcsóért behúzzák Spillert FA-ről, aki tol náluk egy megszokott "Shady-s" szezont. 😀

több mint 11 éve
Kibírtam volna röhögés nélkül, ha nem kell évente kétszer Shady ellen készülni 😀Bár Kikónak szerintem középtávon is sokkal nagyobb lenne a haszna, és pláne nem keresne ennyit

több mint 11 éve
Ezt én mind értem - all-in meg lapátolás - de azt mondja meg nekem valaki, hogy ha ennyire rossz a cap, akkor minek kötöttünk ilyen szerződést Cannon-el?Burkusha jól tudom Cannon-t kitehetjük 1M dead money és 3,7M capsave-vel köv offseason-ben, ergo kapott egy éves "prove it" szerződést...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Például nagyon jól ellennék azzal, ha Revis helyett Butler lenne egy elit no1. CB, DMC-vel meg tudnánk egyezni. Vince innen vonuljon vissza, ha eljön majd az ideje. Mayo pedig maradjon egy próbaszerződéssel és egészségesen zúzzon középen.Végtére ők mind Patrióták, Revisnek meg köszönünk mindent, de ő akkor is csak egy Jet 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Azért azt se felejtsük el hogy jövőre szerződést KELLENE hosszabbítanunk majd a Solder/C. Jones/ Hightower trióval is... 😉Ha idén lenne Revis ÉS McCourty hosszútávú, azzal a fenti trió egyikéről, másikáról jó eséllyel le is lehetne mondani hiszen csak konzerválnánk a szűkös mozgásteret ezzel, már ami a Cap szituációnkat illeti...
És már kettejükhöz is "vezéráldozatok" lennének szükségesek, hát még akkor mi kellene majd jövőre a fent nevezettek megtartásához?
Gondolom azért BB-ék erre is gondolhatnak mikor a döntéseket hozzák...
Nem könnyű szakma ez, na... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 11 éve
Ezt az all-in dolgot el lehetne már felejteni, nem voltunk soha all-in-ben...A caphelyzet meg nem olyan vészes, a szóban forgó játékosok közül (DMC, Revis, Mayo, Wilfork) 2-3 simán megtartható lenne. Nekem most az nem tetszik, hogy DMC jó eséllyel nem lesz ebben benne. Ha hosszútávút szerettünk volna vele kötni akkor a franchise tag-et rárakjuk, mert azzal erősítjük a pozíciónkat és kiegyezünk 8-9M/évben, így viszont 10M alatt nem nagyon úsznánk meg, így ő kilőve. Ezzel ráadásul Revis pozíciója is erősödött, mert azt talán nem engedhetjük meg magunknak, hogy mindkét sec ászunkat egyszerre veszítsük el. Ő így pláne nem lesz olcsó, eddig úgy gondoltam, hogy 13-14M elég lenne, most már komoly esélyt látok arra, hogy kellhet 15-16M is. Mayo cut badarság lenne 4M spórolásért, nagyobb esély van inkább arra, hogy egy marék szotyiért elcseréljük. Azt meg minek ha úgysem tudjuk a DMC-Revis duót egyben tartani akkor nincs szükség nagyobb cap helyre, bőven elegendő akkor egy Wilfork cut vagy átstrukturálás is.
Számomra nem biztató ahogy ez eddig alakul, mert a tárgyalási pozíciónk DMC-vel is Revis-szel szemben is gyengülni látszik. Aztán persze BB-ék kifőznek valamit a boszorkánykonyhában és tök feleslegesen spekulálgatunk itt. 😀

több mint 11 éve
Ezt én mind értem - all-in meg lapátolás - de azt mondja meg nekem valaki, hogy ha ennyire rossz a cap, akkor minek kötöttünk ilyen szerződést Cannon-el?BurkusHátha ez az ágyú így jól sül el 😛
több mint 11 éve
Ezt én mind értem - all-in meg lapátolás - de azt mondja meg nekem valaki, hogy ha ennyire rossz a cap, akkor minek kötöttünk ilyen szerződést Cannon-el?
több mint 11 éve
Rohadtul szándékosan nem Revisre hegyeztem ki amit írtam, hanem egy minőségi első számú CB-t írtam. Enélkül ez a védelem elég jó volt abban, hogy az ellenfelek ne tegyenek fel sok pontot a táblára, de bármelyik Zs kategóriás offense is jó volt 200-250 yardra. Ez pontosan addig volt elég, amíg az alapszakasz tartott. A PO-ban, ahol jöttek a valóban elit offensek, meg kevés volt. Miután jött egy elit CB, ez a játékrendszer megkapta azt a pluszt, ami kellett. Tavaly Talib-ot Revisre és Brownerre cseréltük és ez elég volt már a bajnoki címhez is. Végül is én ezért gondolom, hogy ebbe a rendszerbe jobban kell egy elit első CB, mint egy elit FS.Ami a mondanivalóm másik részét illeti: El biztosan nem fogjuk zavarni ezt a négy embert, csak megfizetni sem. Ezért vagyok pesszimista ebben a kérdésben. Részemről szeretném mindegyiket itt látni szeptemberben, csak nehezen hiszem, hogy sikerülhet.
Illetve nehezen hiszem, hogy még egyszer összejön az a varázslat, mint tavaly. Amikor itt mind a kötelet és a gerendát kerestük Talib elengedése miatt, hogy felkössük magunkat, az Öreg egyszer csak krákogott egyet, és halkan annyit mondott: Revis.
Bár Belichick meg már annyiszor eljátszotta ezt a trükköt, hogy akár már elkezdhetnék benne bízni 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
jó volt látni a csapatot győzni a 2011 es döntő után. Imádom Őket!
soos78[color][/color]