New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Meh.... Ennyiért én kizártnak tartom, hogy megtartanátok. A tavalyi évről van neki 5 milla áthozott cap hitje, amit szintén be kellene majd valahol kalkulálni az első 1-2 évben - ami limitálja, hogy mennyire lehet megtömni az első pár évet (ebben a nagyságrendben amiről szó van, gyakorlatilag semennyire).
De én egyébként is sokallom az összeget. Oké, hogy megint emelkedik a cap, de Revis már nem ér évi 16 millát ennyi időre. Inkább a 13 - max 14 - lenne valahol a reális, az is inkább 3-4 évre. Mindenesetre Belichick szerintem csak addig fog elmenni, hogy DMC-t ne kelljen beáldoznia - és teljesen igaza lesz.peterk2005
5x14=70

Évi 14-et meg fogunk neki adni. Nekünk lehetne nyilván kedvezőbb konstrukciót is kitalálni, de reálisan nézve ennyi kelleni fog, hogy itt maradjon. Revis nem hülye. Pontosan tudja, hogy ez az utolsó nagy szerződése és azt is tudja, hogy máshol ennél többet is kaphatna, szóval szerintem ennyi kelleni fog a részünkről.Maniac84
Nekem ez nagyon sok. Ilyet tuti nem kap. 5 evre nem kotjuk le. Nem hiszem akarna meg egy olyan evet mint tampaban. Sok love, de semmi esely. Megizlelte es ha csapatjatekos, akkor marad 2-3 evet max 30ert es abban is kevesebb a fix. Ha elol lenne nyomas nem kene hatra ilyen kaliber.Demecs
Vagy ha van hátul ilyen kaliber akkor nem kell előre akkora nyomás...so-so.
Ha avr 12 milla felett ír alá akkor menjen.
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 417 — Ajmo Vatreni
Meh.... Ennyiért én kizártnak tartom, hogy megtartanátok. A tavalyi évről van neki 5 milla áthozott cap hitje, amit szintén be kellene majd valahol kalkulálni az első 1-2 évben - ami limitálja, hogy mennyire lehet megtömni az első pár évet (ebben a nagyságrendben amiről szó van, gyakorlatilag semennyire).
De én egyébként is sokallom az összeget. Oké, hogy megint emelkedik a cap, de Revis már nem ér évi 16 millát ennyi időre. Inkább a 13 - max 14 - lenne valahol a reális, az is inkább 3-4 évre. Mindenesetre Belichick szerintem csak addig fog elmenni, hogy DMC-t ne kelljen beáldoznia - és teljesen igaza lesz.peterk2005
5x14=70

Évi 14-et meg fogunk neki adni. Nekünk lehetne nyilván kedvezőbb konstrukciót is kitalálni, de reálisan nézve ennyi kelleni fog, hogy itt maradjon. Revis nem hülye. Pontosan tudja, hogy ez az utolsó nagy szerződése és azt is tudja, hogy máshol ennél többet is kaphatna, szóval szerintem ennyi kelleni fog a részünkről.Maniac84
Nekem ez nagyon sok. Ilyet tuti nem kap. 5 evre nem kotjuk le. Nem hiszem akarna meg egy olyan evet mint tampaban. Sok love, de semmi esely. Megizlelte es ha csapatjatekos, akkor marad 2-3 evet max 30ert es abban is kevesebb a fix. Ha elol lenne nyomas nem kene hatra ilyen kaliber.Demecs
Márhogy 3 évet 30 millióért?

Azt elfelejthetjük. Minimum 12/év lesz amit aláír és ha tippelnem kéne az első 3 évben nagyrészt garantálttal.
Nekünk pedig ha tetszik ha nem szükségünk van egy nr1 cornerre. Ha valaki tud egy megközelítőleg ilyet olcsóbban az szóljon.

Itt jegyezném meg, hogy a Seahawksos Maxwell évi 10-et kér és annak közelében fog kapni. Nagyságrendekkel rosszabb corner.
több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
5x14=70

Nekem ez nagyon sok. Ilyet tuti nem kap. 5 evre nem kotjuk le. Nem hiszem akarna meg egy olyan evet mint tampaban. Sok love, de semmi esely. Megizlelte es ha csapatjatekos, akkor marad 2-3 evet max 30ert es abban is kevesebb a fix. Ha elol lenne nyomas nem kene hatra ilyen kaliber.

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Folytatva a lazább témákat, Brady megint megnyerte a netet 😀

több mint 11 éve
 bleacherreport.com/articles/2376205-tom-brady-imagined-as-the-movie-star-he-hopes-to-be?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-national 😊

több mint 11 éve
Maniac84 New England Patriots 601
5x14=70

Évi 14-et meg fogunk neki adni. Nekünk lehetne nyilván kedvezőbb konstrukciót is kitalálni, de reálisan nézve ennyi kelleni fog, hogy itt maradjon. Revis nem hülye. Pontosan tudja, hogy ez az utolsó nagy szerződése és azt is tudja, hogy máshol ennél többet is kaphatna, szóval szerintem ennyi kelleni fog a részünkről.

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
De én egyébként is sokallom az összeget. Oké, hogy megint emelkedik a cap, de Revis már nem ér évi 16 millát ennyi időre. Inkább a 13 - max 14 - lenne valahol a reális, az is inkább 3-4 évre. Mindenesetre Belichick szerintem csak addig fog elmenni, hogy DMC-t ne kelljen beáldoznia - és teljesen igaza lesz.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
5 év? Nem sok az kicsit? 28 eves.Demecs
Még ha annyi lenne, de szezon kezdetre már 30.tamasboldizsar
Ahhoz, hogy megtartsuk rá kell egy picit licitálnunk Sherman szerződésére. A garantált összeg túlnyomó részét pontosan a kora miatt kellene az első 3 évbe betolni, 5. évre meg csak kevés garantáltat. Ez így gyakorlatilag egy 4 éves szerződés lenne egy kis 5. éves caphit-tel ha akkor meg akarnánk már válni tőle. Nagy kockázat így nem lenne benne, mert 3 elit év még biztosan van Revisben.

több mint 11 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
5 év? Nem sok az kicsit? 28 eves.Demecs
Még ha annyi lenne, de szezon kezdetre már 30.
több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
Lassan idejeevrne hallani valamit Revis helyzetéről. Reiss szerint kinéz neki egy 5 éves 80M-es szerződés.  espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4778412/patriots-market-watch-darrelle-revis

Szerintem olcsóbban is meg lehetne tartani, az első pár évben kellene neki magas garantáltat adni. Sherman szerződése lehetne jó kiindulópont (4 év 56M és 40M garantált). Egy 5év 70M 45M garantáltas ajánlat elég kellene, hogy legyen. Úgy hogy a garantált túlnyomó része az első 3évben legyen, az 5. évben pedig max. 2-3M garantált.Maniac84
5 év? Nem sok az kicsit? 28 eves.

több mint 11 éve
Lassan ideje lenne hallani valamit Revis helyzetéről. Reiss szerint kinéz neki egy 5 éves 80M-es szerződés.  espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4778412/patriots-market-watch-darrelle-revis

Szerintem olcsóbban is meg lehetne tartani, az első pár évben kellene neki magas garantáltat adni. Sherman szerződése lehetne jó kiindulópont (4 év 56M és 40M garantált). Egy 5év 70M 45M garantáltas ajánlat elég kellene, hogy legyen. Úgy hogy a garantált túlnyomó része az első 3évben legyen, az 5. évben pedig max. 2-3M garantált.

több mint 11 éve
FunHun New England Patriots 1 908
 nep.247sports.com/Bolt/Surgery-will-keep-Donta-Hightower-out-6-7-months-35812661NB2
Ez viszont Mayo malmára hajthatja a vizet és még nehezebb lesz egy a csapat capjének kedvező megegyezés vele...
több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
;
és Siliga helyére ki fog menni?
ő is csak arra jó, hogy egy bizonyos szinten maradjon a DL, és sajnos már Vince se képes arra, hogy folyamatosan teret nyisson, a belső nyomásról nem is beszélve

már pedig olyan ember kéne ide vagy FA-ről vagy draftról, aki középről is tudja folyamatosan terrorizálni a falat, a mi DT-ink hoznak egy jó átlagot és ennyiZERO_L
Easley. Nem véletlenül volt első körös. Mellettük pedig ott van még Chris Jones, aki szintén képes kezdő szintű teljesítményre. Emellett jöjjön persze nagy tehetség, ha akad, az sosem baj. De az túlzás, hogy nincs emberünk ideWyatt
szinten tartásra van (ehhez Easley-nek nagyon be kéne válnia, Ras-I Dowling viszont üdvözöl 😉 ), de azzal megint ott vagyunk mint tavaly, az elit Oline-ok szépen átfutnak rajtunk, belső nyomás meg minimális, max blitzZERO_L
Hát remélhetőleg egy egészséges offseason után megmutatja, miért vették egy kalap alá Donalddal. Ha igen, akkor nem lesz az rossz. Dowling szerintem nem egy kategóriaWyatt
Nagyon jó lenne ha villanna Easley, de azokkal a szétcseszett térdekkel nem hiszem hogy tényező lesz. Ilyen fiatalon már 2-3 komoly beavatkozása volt hát ez nem sok jót sejtett! Bár ne legyen igazam és zúzza csak halomra az ellent! 😉

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 160 — nabege2@yahoo.com
 nep.247sports.com/Bolt/Surgery-will-keep-Donta-Hightower-out-6-7-months-35812661
több mint 11 éve
ő is csak arra jó, hogy egy bizonyos szinten maradjon a DL, és sajnos már Vince se képes arra, hogy folyamatosan teret nyisson, a belső nyomásról nem is beszélve

már pedig olyan ember kéne ide vagy FA-ről vagy draftról, aki középről is tudja folyamatosan terrorizálni a falat, a mi DT-ink hoznak egy jó átlagot és ennyiZERO_L
Easley. Nem véletlenül volt első körös. Mellettük pedig ott van még Chris Jones, aki szintén képes kezdő szintű teljesítményre. Emellett jöjjön persze nagy tehetség, ha akad, az sosem baj. De az túlzás, hogy nincs emberünk ideWyatt
szinten tartásra van (ehhez Easley-nek nagyon be kéne válnia, Ras-I Dowling viszont üdvözöl 😉 ), de azzal megint ott vagyunk mint tavaly, az elit Oline-ok szépen átfutnak rajtunk, belső nyomás meg minimális, max blitzZERO_L
Hát remélhetőleg egy egészséges offseason után megmutatja, miért vették egy kalap alá Donalddal. Ha igen, akkor nem lesz az rossz. Dowling szerintem nem egy kategória

több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football

szinten tartásra van (ehhez Easley-nek nagyon be kéne válnia, Ras-I Dowling viszont üdvözöl 😉 ), de azzal megint ott vagyunk mint tavaly, az elit Oline-ok szépen átfutnak rajtunk, belső nyomás meg minimális, max blitz

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve

Easley. Nem véletlenül volt első körös. Mellettük pedig ott van még Chris Jones, aki szintén képes kezdő szintű teljesítményre. Emellett jöjjön persze nagy tehetség, ha akad, az sosem baj. De az túlzás, hogy nincs emberünk ide

több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football

már pedig olyan ember kéne ide vagy FA-ről vagy draftról, aki középről is tudja folyamatosan terrorizálni a falat, a mi DT-ink hoznak egy jó átlagot és ennyi

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
a lehető legjobb az lenne, ha olyat húznánk aki mind guardban mind tackle poszton tud játszani

például Erving-et 3 posztosnak írják, első kör végére-második kör elejére tippelik és a cbs-en ezt írják róla: Most weaknesses are correctable with NFL coaching. (azért még empty-ék értékelését megvárom, mielőtt nagyon belelkesednék 😊 )

viszont DL-ben Vince helyére totál nincs emberünk, oda meg nem hiszem hogy 2. kör végén még bent fog maradni értelmes ember (első kör végén sokkal több realitása van, hogy valamilyen szinten de a pótlását meg tudjuk találni)ZERO_L
?
Siliga csókoltat 😛

több mint 11 éve
a lehető legjobb az lenne, ha olyat húznánk aki mind guardban mind tackle poszton tud játszani

például Erving-et 3 posztosnak írják, első kör végére-második kör elejére tippelik és a cbs-en ezt írják róla: Most weaknesses are correctable with NFL coaching. (azért még empty-ék értékelését megvárom, mielőtt nagyon belelkesednék 😊 )

viszont DL-ben Vince helyére totál nincs emberünk, oda meg nem hiszem hogy 2. kör végén még bent fog maradni értelmes ember (első kör végén sokkal több realitása van, hogy valamilyen szinten de a pótlását meg tudjuk találni)

több mint 11 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
én jobban örülnék, ha a két prémium picket inkább csak a 2 falra lőnénk el, DE-DT-OG sokkal jobban kell mint egy top5 RB

jobb (főleg a PO-ban) futásblokkoló fal kellZERO_L
szerintem is a fő prioritás a két fal lenne. Ehhez persze nem ártana a secondaryt egyben tartani...
feltételezve azonban, h Revis egy hosszútávú szerződéssel marad
DMC pedig taggel vagy szintén hosszútávúval megoldható (én az utóbbinak örülnék), a két falat kellene megerősíteni.

Nálam ezen belül az O-line a prioritás. Nem tartható, h két PO meccsre + legalább egy alapszakasz meccsre (Broncos) teljesen fel kelljen adni a futójátékot és TB vállára helyezni minden felelősséget.

Egyetértek abban is, h ne top5 RB-re menjünk rá. Olyan offense fal kell, aki a passz blokkolás mellett futáshoz is tud húzni/tolni.... a ligaelit D falak ellen is.
OG mellett én egy OT-nek is örülnék. Nem biztos, h árt a mélység...
több mint 11 éve
én jobban örülnék, ha a két prémium picket inkább csak a 2 falra lőnénk el, DE-DT-OG sokkal jobban kell mint egy top5 RB

jobb (főleg a PO-ban) futásblokkoló fal kell és akkor olyanok mint Gray, Blount esetleg Ridley is tudna elit DL ellen futni, normális RB-t bárhol lehet találni a piacon lsd Forsett

több mint 11 éve
Garoppolo New England Patriots 14
Ha tényleg hasonló kaliber lesz mint Blount akkor nagyon jól jártunk.
több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Reiss azt írja h Tyler Gaffney elvileg már 100%-an egészséges.... szóval gyakorlatilag ő az idei egyik draft pickünk.

Engem kicsit Blountra emlékeztet, a méretei ellenére szeret a szélen futkározni, lábon kihordja a szereléseket... és a scouting reportok szerint kifejezetten jó pass protector (na, az nem Blount erőssége) és 4,5-ön hozta a 40 yardot.
Rotációs backnek esetleg jó lesz... előreláthatóan Gray lesz és a sérülése után 1 éves szerződéssel visszatérő(?) Ridley lesz az ellenfele.

Vereenről én lemondtam. Tény, hogy az idei szezon végén nagyon beindult, de előtte többször is becsődölt, amikor rá alapoztuk (volna) a playcallingot (pl tavaly, Gronk IR után). Inkonzisztens és sosem lesz igazán veszélyes futó. Anno Woodhead lazán beelőzte a depth charton. A wheel route alatt összeszedett non-contact sérüléseiről nem is beszélek.
Nem egy Kevin Faulk, márpedig csak őt tartóztatnánk "piaci", vagy épp piac feletti áron.

Ridley szvsz jobban jár, ha nem kockáztat, egy ilyen sérülés könnyen kiütheti a ligából, az RB egyébként is fogyóeszköz.

Már most érdekesen mutat az RB-poszt... Bolden (ST/tartalék 3rd down) és Blount (erőfutó) adott, de White tavaly csak a TC-ben ficánkolt, nagy kérdés hogy mennyire számolnak vele. Gray kuka vagy esetleg kinézhet neki egy BJGE-szintű karrier. Gaffney egy nagy kérdőjel.

Összességébe véve nem is lenne szükség RB rookiera, ha továbbra is a rotációs backfieldre törekszünk.
Az mondjuk óriási húzásnak tartanám, ha bevállalnánk egy top5, rendszerünkbe minden szempontból illő (elvileg) all-down back picket és a 2. pickkel mondjuk egy OG-t és megindulnánk a run-heavy irányvonalon.
Kétlem, hogy a jövőben újra megengedhetnénk magunknak, hogy 2 PO meccsen is totál felhagyjunk a futással és az "öreg" Tomra bízzuk az egész meccset, 40-50 passzkísérlettel. Igenis futnunk kell az elít run D-k ellen is. Tom is tovább fogja bírni ha csökken a teher...
[Gordon-Gurley gondolom túlzás, te pl. Tevin Colemant vagy Jay Ajadit el tudnám képzelni magunknál. Duke Johnson túl kicsi.]
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Én nem értem miért akar letradelni itt ilyen sok ember. Nincs sok needünk igazából (Revis és DMC hosszabbítással számolok, nélkülük más a helyzet) és így is az első 4 körben 6 pickünk van. Semmi értelme még több picket halmozni, mert az lesz csak, hogy a draftoltjaink még az 53-as rostert se érik meg.tamasboldizsar
Azért, mert ha az első kör végéből hátra tradelsz mondjuk 4-5 helyet, akkor ugyanazt a játékost megkaphatod, plusz kevesebb fizetésért, plusz kaphatsz még cetlit (cetliket). Ehhez két dolog kell, először is partner. Ha nem adódik, akkor ugyebár nem lesz trade.
A második dolog: ha az öreg valakibe annyira beleszeret, hogy feltétlenül akarja, akkor akár egy magasabb helyen is elhozza, ha tart tőle, hogy kiviszik előtte.
Ennyivel a draft előtt csak tippelni lehet, hogy lesz-e ilyen, de a mai állás szerint logikusnak tűnik a letrade.

Az meg őszintén szólva engem kicsit se érdekel, hogy a végén a draftoltak lesznek a rosteren, vagy UDFA-k. Legfeljebb az utóbbiak egy INT-tel lezárják majd a döntőt.

We are all PATRIOTS!