New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Remélem a vezetés tudja mit csinál!Reméljük annál többet senki, hogy vége 😛, s szerintem ha jót akarsz magadnak ne is nagyon feszegesd a témát 😉
A sec nagyon fontos lenne. Bár nem tudom ér e ennyit a Revis. Igaz hogy az SB-n csak egyszer kaptak el mellette.
Ki fog derülni.
Tud valaki fejleményt a leeresztett labdabotrányról?soos78
Amúgy üdv, te is tudod első hsz-ra mit kell kérdezni 😀 de ez ne szegje kedved, remélem érted az iróniát 😀
több mint 11 éve
Remélem a vezetés tudja mit csinál!A sec nagyon fontos lenne. Bár nem tudom ér e ennyit a Revis. Igaz hogy az SB-n csak egyszer kaptak el mellette.
Ki fog derülni.
Tud valaki fejleményt a leeresztett labdabotrányról?
soos78[color][/color]
több mint 11 éve
Külföldi fórumon írta valaki:Azért azt ne feledjük, hogy Revis előtt Talib volt itt nr1 CB-nek, aki csak azért került abban az évben 5 millióba, mert prove-it deal volt a sérülése után. Egy nr1 CB-re szükség van, mert anélkül szétesik a sec. Ez lehet 8-10 millió is, ha valaki lát ilyen játékost (aki tuti beválik), vagy Revis kap 12-14-et, aki elég jól elkaristolt itt.
2013 - Revis nélkül:
1.62 Points per drive
30.3 yards per drive
29.6% scoring
5.3 yards per play
81.0 Passer rating allowed
57.0% completion allowed
2014 - Revis:
1.64 Points per drive
30.2 yards per drive
32.4% scoring
5.3 yards per play
84.0 Passer rating allowed
59.6% completion allowed
Ettől még Revis rohadt jó CB és nagyon jó lenne, ha maradna, de van élet talán utána is.
Mayo cutnál pedig több értelme lenne egy új szerződésnek. Ha kivágjuk akkor 4 milla hely szabadul fel és cserébe kapunk 6 millió halottpénzt. Szerintem jerod Mayo kvalitású LB-t nem nagyon kapsz ennyiért.Boston
Mayo pedig hiába jó kvalitású LB, ha 3.LB-ként nincs rá szükség, ennyiért meg végképp nincs, ha nem lenne a a szerződése ilyen szerződésbarát, már variáltunk volna valamit vele.
több mint 11 éve
nyugi srácok, max nem az 50. hanem az 51. SB-t nyerjük meg :cool:

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Külföldi fórumon írta valaki:2013 - Revis nélkül:
1.62 Points per drive
30.3 yards per drive
29.6% scoring
5.3 yards per play
81.0 Passer rating allowed
57.0% completion allowed
2014 - Revis:
1.64 Points per drive
30.2 yards per drive
32.4% scoring
5.3 yards per play
84.0 Passer rating allowed
59.6% completion allowed
Ettől még Revis rohadt jó CB és nagyon jó lenne, ha maradna, de van élet talán utána is.
Mayo cutnál pedig több értelme lenne egy új szerződésnek. Ha kivágjuk akkor 4 milla hely szabadul fel és cserébe kapunk 6 millió halottpénzt. Szerintem jerod Mayo kvalitású LB-t nem nagyon kapsz ennyiért.
Do your job
több mint 11 éve
andreas
12
All in-t mondtak és bejött, de most jön a kellemetlenebb rész: visszalapátolni a szart a lóba.GogoAnnyira azert nem rossz a cap helyzet hogy mindenkit elzavarjunk. Foleg hogy nem is vagyunk hiresek arrol hogy nagyon vadasznank a FA-eket.
Gostkowski 4,5 millioja szamomra teljesen erthetetlen, legyen akarmilyen hasznos jatekos is. Kihuzhattuk volna a legjobb kickert akar a 3. korben is, ugy sincs sok need es beljebb lennenk 4 millioval, ami egy fel McCourty vagy Ayers ES Branch.
több mint 11 éve
All in-t mondtak és bejött, de most jön a kellemetlenebb rész: visszalapátolni a szart a lóba.A magam részéről pesszimista vagyok, szerintem a négy játékos (Mayo, Wilfork, McCourty, Revis) egyike sem lesz a keret tagja. A magam véleménye szerint a legnagyobb veszteséget az jelentené a védelmünknek, ha nem tudnánk egy minőségi első számú CB-t felmutatni. Mert a másik oldalon, az irányító siettetésénél biztosan nem lesz komolyabb előrelépés.KollegaA masodik felevel egyetertek, pont emiatt Revis kell hogy legyen a prioritas. De ha ot nem sikerul megtartanunk akkor mire aldoznank be a vedelem 3 vezeret? Nekem ez egy nagyon eltaktikazott helyzet lenne ami azert nem jellemzo a FO-ra.andreas
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Sztem Revis marad és Ryan-t vagy Harmon-t próbáljuk majd ki FS ként, de egy Browner cut-on sem lepődnék meg. Még pár nap és kiderül 😀
több mint 11 éve
andreas
12
A magam részéről pesszimista vagyok, szerintem a négy játékos (Mayo, Wilfork, McCourty, Revis) egyike sem lesz a keret tagja. A magam véleménye szerint a legnagyobb veszteséget az jelentené a védelmünknek, ha nem tudnánk egy minőségi első számú CB-t felmutatni. Mert a másik oldalon, az irányító siettetésénél biztosan nem lesz komolyabb előrelépés.KollegaA masodik felevel egyetertek, pont emiatt Revis kell hogy legyen a prioritas. De ha ot nem sikerul megtartanunk akkor mire aldoznank be a vedelem 3 vezeret? Nekem ez egy nagyon eltaktikazott helyzet lenne ami azert nem jellemzo a FO-ra.
több mint 11 éve
Tegnap már vitatkoztunk egy sort ezen, de abban azért talán megegyezhetünk, hogy a védelem egyben tartása, úgy hogy csak a kiegészítő emberek cserélődjenek nem kivitelezhető. Én azt mondtam, hogy egy minőségi CB játéka adta azt az impactet, ami a rájátszásban is eredményessé tette a csapatot, Ti ragaszkodtatok ahhoz, hogy ez inkább McCourty fejlődésének köszönhető és kevésbé a CB játéknak. Fontos, hogy csak a hangsúlyokat raktuk máshová, szerintem. Én ezért nem folytattam a vitát.Talán abban is ki tudunk egyezni, hogy a jelenlegi szituációban még Mayot és Wilforkot tudnánk a legkönnyebben pótolni (minden tiszteletem mellett, érdemeik iránt). De valószínűnek tartom, hogy ez nem lesz elég, a DB-khez is hozzá kell nyúlni, Revis nyilván kifizethetetlen szerződésén túl is.
A magam részéről pesszimista vagyok, szerintem a négy játékos (Mayo, Wilfork, McCourty, Revis) egyike sem lesz a keret tagja. A magam véleménye szerint a legnagyobb veszteséget az jelentené a védelmünknek, ha nem tudnánk egy minőségi első számú CB-t felmutatni. Mert a másik oldalon, az irányító siettetésénél biztosan nem lesz komolyabb előrelépés.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Vince és Solder ketten közel 15 millió capspacet szabadítanak fel, igen kell helyükre más, de nem lehetetlen olcsóbban.StudiVince helyett mondjuk Knighton kiváló csere lenne, és pár millával kevesebbe is kerülne. Solder más kérdés, megfelelő tudású LT-t nemigen találtok 7 milláért se, nemhogy kevesebbért. Az olyant draftolni kell.
(Mondjuk Solder elküldése fura lenne azok után, hogy lehívtátok nála az 5. éves opciót. Igaz, BB-től minden kitelik. 😀 Mindenesetre egy hosszabbítás sokkal valószínűbbnek látszik. Igaz, olyan sokat nem lehetne spórolni vele, a 7 millás jelenlegi caphitje LT poszton önmagában elég baráti.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Vince és Solder ketten közel 15 millió capspacet szabadítanak fel, igen kell helyükre más, de nem lehetetlen olcsóbban.Solder, ha hosszútávút kötne biztos, hogy csökkenne a capben foglalt helye, plusz nyilvánvaló, hogy Wilfork 9 milliós cap számai is tarthatatlanok. Ezzel a két szerződéssel fogunk valamit csinálni.
Mayo már nehezebb falat mert igen rossz a mostani időzítés szerződésében, igazán átvariálni sem lehet hogy 2-3 milliónál több szabaduljon fel, ha megy akkor kell valaki Collins és Magastorony mögé, de Ayers (bár Ő DE azt hiszem) 1-2 misi körül megoldja plusz draft akár.
Studi
Mayora gyakorlatilag nincs szükség. Harmadik számú LB a rendszerünkben alig játszik és ő azért jobb játékos is annál. De 3. LB nem is kereshet ennyit. Ez nonszensz lenne, viszont most meg vagyunk fogva a szerződés részletei miatt. Jó kérdés mi lesz vele.
több mint 11 éve
Sobrinak abban a tekintetben lehet igaza, hogy azt is mérlegre kell tenni, hogy DMC ill. Revis milyen áron tudna maradni. Ti jobban ismeritek a cap helyzetet, de nekem az overthecap alapján úgy tűnik, hogy ha Revis második évét nem hívjátok le (nyilván nem), azzal 8 millával lesztek a sapka alatt. Ebből 5 kelleni fog a draftra plusz évközi mozgástérnek. Marad 3 millió minden másra, és ugye azért Vereen, Ridley, Develin, Tyms, Siliga, stb. pótlása (vagy megtartása) se lesz ingyen. Még, ha összességében nem is lesz drága, 4-6 milla összasen arra is kelleni fog. Ezzel Revis és DMC nélkül is mínuszos a sapka, ergo már egyikük megtartásához is - alaposan - machinálni kell majd pár meglevő szerződéssel. Namost kiével? Wilfork tavaly struktúrált át, ha jól tudom ilyenkor a következő évben új átstruktúrálás nem lehetséges. Szóval nála csak cut jöhet szóba. De akkor kelleni fog a helyére egy jó 0-1 tech játékos. Solderrel lehetne még hosszabbítani, plusz talán Amendola szerződésén spórolni, mindkettő hozhatna pár millát, de összességében 4-5 millánál nem hiszem, hogy többet. Az meg nem elég egy Revis/DMC contracthoz. Én a backloadolgatással is óvatos lennék, mert pl. Chandler Jones, Hightower idén contract évbe lépnek, ezért jövőre még az 5. éves opcióval is 6-7 millával fognak többet keresni, mint idén.Sobri mellett annyi, hogy 2011-es SB csapat csak 21 pontot kapott, most 24-et nyeltünk, tehát jobb volt D 2007-ben, viszont ez nettó baromság ha megnézzük a neveket sec. részről.Abban évben nagyon ült Gronkandez TE pusztítás, csak végére elfogyott sérülés miatt.O oldalon abban évben eszméletlen jók voltunk, ami kozmetikázta sec. gyengeségét.
Nincs mese, Belichick ezt elbaszta. Túl jól draftoltatok az elmúlt években. 😀 Van rá megoldás, hogy ne legyenek ilyen gondok: rosszabbul kell draftolni. 😊peterk2005
Cap részhez, megléptük Ghostot, oké.DMC-Revis páros sokba kerül de nem lehetetlen, csak épp nem ebben az évben kapnának sokat, egy hosszútávúval, kérdés hogy, ők hajlandóak ezt bevállalni, mert azt nem tudom elképzelni az FO. részéről hogy nem kínálnák meg őket. Itt megint azt érzem hogy, a végén Welkeres elmenetel lesz plusz 1 millióért és máshol nem jön be az élet (ne legyen igazam).
Még annyi CB oldalon hogy Revis-DMC szerződéseit simán megkönnyíti Browner 5,5 dead money nélküli kivágása plusz Dennard szintén egy misi.
Vince és Solder ketten közel 15 millió capspacet szabadítanak fel, igen kell helyükre más, de nem lehetetlen olcsóbban.
Mayo már nehezebb falat mert igen rossz a mostani időzítés szerződésében, igazán átvariálni sem lehet hogy 2-3 milliónál több szabaduljon fel, ha megy akkor kell valaki Collins és Magastorony mögé, de Ayers (bár Ő DE azt hiszem) 1-2 misi körül megoldja plusz draft akár.
Amendolan is lehet dolgozni egy kicsit.
Ridley felőlem mehet amerre lát:van Blount,Gray,White
Vereen piacozhat és ott akinek lesz pénze az majd költ rá, csak kérdés ki tud megfizetni 5M egy ilyen hibrid paliért aki csak bizonyos rendszerekben működik.
Branch szerintem marad veterán minimumért.
Beszélgethetünk itt két játékosról, de D fal és O fal az amit igazán kellene javítanunk, mert ha bárhonnan valaki is kiesik összeesünk mint a kártyavár.
Végére még annyit, nekem két ember szerződésével van bajom ez első az Cannon, akinél nem értem hogy adhattunk neki szerződést, a másik pedig Arrington.
Megoldás nem jött ki belőle, de az látszik hogy annyira nem rossz a helyzet mint ahogy itt néha felvázolódik!
több mint 11 éve
Sobrinak abban a tekintetben lehet igaza, hogy azt is mérlegre kell tenni, hogy DMC ill. Revis milyen áron tudna maradni. Ti jobban ismeritek a cap helyzetet, de nekem az overthecap alapján úgy tűnik, hogy ha Revis második évét nem hívjátok le (nyilván nem), azzal 8 millával lesztek a sapka alatt. Ebből 5 kelleni fog a draftra plusz évközi mozgástérnek. Marad 3 millió minden másra, és ugye azért Vereen, Ridley, Develin, Tyms, Siliga, stb. pótlása (vagy megtartása) se lesz ingyen. Még, ha összességében nem is lesz drága, 4-6 milla összasen arra is kelleni fog. Ezzel Revis és DMC nélkül is mínuszos a sapka, ergo már egyikük megtartásához is - alaposan - machinálni kell majd pár meglevő szerződéssel. Namost kiével? Wilfork tavaly struktúrált át, ha jól tudom ilyenkor a következő évben új átstruktúrálás nem lehetséges. Szóval nála csak cut jöhet szóba. De akkor kelleni fog a helyére egy jó 0-1 tech játékos. Solderrel lehetne még hosszabbítani, plusz talán Amendola szerződésén spórolni, mindkettő hozhatna pár millát, de összességében 4-5 millánál nem hiszem, hogy többet. Az meg nem elég egy Revis/DMC contracthoz. Én a backloadolgatással is óvatos lennék, mert pl. Chandler Jones, Hightower idén contract évbe lépnek, ezért jövőre még az 5. éves opcióval is 6-7 millával fognak többet keresni, mint idén.Nincs mese, Belichick ezt elbaszta. Túl jól draftoltatok az elmúlt években. 😀 Van rá megoldás, hogy ne legyenek ilyen gondok: rosszabbul kell draftolni. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Azért DB-ekre nem kell így ráparázni.Absz. nincs igazad. Amikor gyenge volt a secondary, ellenünk minden csapat nyugodtan várta a meccs végét, hogy majd GW drive-ot csinál, ellenünk nem kunszt végigdobni fél perc alatt a pályát. (Ahogy tette ezt a Giants a második SB vereségnél, kezdve a Mannigham-elkapással.) Minden rookie QB carrier-high eredménnyel, 350+ passzolt yarddal és 150 feletti ratinggel végzett ellenünk - nem volt jó.
Voltunk fos sec-el is SB-ban - igaz nem is nyertük meg. Nade nem a sec miatt.
Valamint a meccsgyőztes INT-et se top CB szerezte, hanem egy kiegészítő ember.
Ha jó BB rendszere, akkor mindegy 1-2 név, mivel alapszakasz zsebben, a PO-hoz meg kell egy jó Brady, jó gameplan, nameg olyan értelmetlen homály hívás, mint a Ravensé volt a meccs végén.
Szóval a Pats tizeniksz éve egy rendszer, és mindenki csereszabatos. Persze jobb egy allpro team, megfelelő mélységgel, de egy olyan csoportban, mint az AFC East, még ha Edelman játszik is CB-t megvan a PO. Ott meg már nem a DB-ken múlik. (Lásd Seahawks, talán alltime legjobb secjük van, de a SB-t mi nyertük.)Sobri Jóska
A kiegészítő ember azért tudta megcsinálni a nagy játékot, mert a másik két elkapón Revis, illetve Browner állt és a Pats edzői team tudta - gondolom a videós elemzésekből és a felállásból - hogy a Hawks a nekik legjobb matchupot fogják megjátszani. (Butler tökéletes playt csinált - végre is kell hajtani, az az ő érdeme.) Asszem, azt talán átláttad a szezon során, hogy a "Revis Island" puszta léte milyen nagy segítség volt a secondarynek, hogy gyakran az ellenfél irányítója (Wilson, Luck, Rodgers) csak táncolt ide-oda a zsebben hosszú másodpercekig és nem tudott kinek passzolni, hiába volt enyhén szólva harmatos a passrush nálunk.
Ja és szerintem, ha a Seattle tavaly meg tud egyezni Brownerrel és a sérült DB helyére nem egy huszonötödik senki megy be, akin két vagy három TD-t és számos kritikus játékot csinált a csapat, hanem pld. Browner keseríti Edelman vagy LaFell életét, akkor szerintem a Seattle megvédi a címét. Ezen az egy (el)igazoláson múlt (utólag).
Most végképp nem tudok mást csinálni, mint hinni a Mesterben, hogy kifőztek valamit, amivel egy ütőképes keretet tartanak össze, mert így - figyelembe véve a piacot és a draftra jelentkezett állományt - már most meleg lehet az idei pite. És most, egy gyűrű birtokában a FA játékosainknak már az sem szempont, hogy SB contender-e a csapat.
több mint 11 éve
Azért DB-ekre nem kell így ráparázni.Voltunk fos sec-el is SB-ban - igaz nem is nyertük meg. Nade nem a sec miatt.
Valamint a meccsgyőztes INT-et se top CB szerezte, hanem egy kiegészítő ember.
Ha jó BB rendszere, akkor mindegy 1-2 név, mivel alapszakasz zsebben, a PO-hoz meg kell egy jó Brady, jó gameplan, nameg olyan értelmetlen homály hívás, mint a Ravensé volt a meccs végén.
Szóval a Pats tizeniksz éve egy rendszer, és mindenki csereszabatos. Persze jobb egy allpro team, megfelelő mélységgel, de egy olyan csoportban, mint az AFC East, még ha Edelman játszik is CB-t megvan a PO. Ott meg már nem a DB-ken múlik. (Lásd Seahawks, talán alltime legjobb secjük van, de a SB-t mi nyertük.)
több mint 11 éve
Szerintem meg egyikőjükkel sem sikerül megegyeznünk.. DMC-nek elit safety pénz kell..Az ő posztján 9,2-10 misi az amit az elit játékosok kapnak..Ő most jelenleg a legjobb FA a pozíciójában..Mi ennyit nem fogunk neki adni...Revis, ha legjobb cornereket nézzük minimum 14 misit akar/év..Idén megdobja a tárgyalási pozícióját a SB cím is..Minimum annyit kellene adni neki, mint Sherman-nek..Az inkább már 14,5-15 misi /év..Szerintem ennyit mi nem fogunk adni neki..Ketten elvinnének 25 misit a kalapból..Túl a nagy vízen sok columnista abban reménykedik, hogy van még 6 nap velük megegyezni egy hosszútávúban..Biztos, hogy Cesario eléjük is rakott egy hosszabb távú együttműködésről tervet, terveket, de szerintem megmérik a piacot..S biztos lesz csapat, akinek lesz pénze rájuk..Nekünk pedig marad a "tálentumok" keresése.. Szerintem új secondary lesz szeptemberben..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Jó lenne ha Wyatt-nek igaza lenne, de én most kicsit pesszimistán látom a helyzetet. A DMC-Revis duóból csak az egyiket sikerül majd megtartani. Revis-re látok nagyobb esélyt, DMC-t meg fogja valaki kínálni egy évi 10M-es szerződéssel, annyit meg BB-ék nem fognak kiperkálni neki. Csak ne a Jets-ben kössön ki, (mondjuk a Colts-nak sem örülnék...) A kérdés az, hogy mégis hogyan fogjuk pótolni ha valóban távozik, csapaton belül nem látok megoldást a posztra, a draft class elég gyengus és az FA-ktől sem vagyok elájulva...

több mint 11 éve
DMC-vel megegyeztek a háttérben a hosszú távú ajánlatról, Revis nem 2x millát fog elvinni, hanem aláír 13-ért négy évre, Gost meg utánuk kap egy olcsót, addig is jó ez ígyWyattEzt belájkolom nagyon.
Ha bejön, akkor meg vendégem vagy egy akármire. 😀
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
DMC-vel megegyeztek a háttérben a hosszú távú ajánlatról, Revis nem 2x millát fog elvinni, hanem aláír 13-ért négy évre, Gost meg utánuk kap egy olcsót, addig is jó ez így

több mint 11 éve
Muszáj volt Gost-ra ez a franchise tag? Nagyon tartok így tőle, hogy Revist és DMC-t nem tudjuk egyszerre megtartani. Nagyon kéne mindkettő játékost.Mi lesz így az ötödikkel és az újabb dinasztiával? 😐
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
A boston.com szerint Revis is tesztelni fogja a piacot. Ergo a csapat nem kéri a második évi opciót. Ez még pletyka, nem hivatalos. (Ez szvsz várható és logikusnak tűnő lépés is. Az ő esetében a 2. évi opció lehívása nonszensz lenne, valószínűleg már tavaly a szerződéskor így tervezte mindkét fél.)Burkus: Nagyon meglepne, ha kiderülne, hogy megállapodtatok. Nem tagelték, 1 hét van a piacnyitásig, és ő is és az ügynöke is tökéletesen tisztában van vele, hogy az egyik legkeresettebb FA lesz. Ha maradni is akarna, akkor is hülye lenne nem kivárni ezt a pár napot és "beméretni" az árát. Kiindulva Thomas és Byrd tavalyi pénzéből, az az ár akár még a tag környékén v. fölött is lehet. Átlagban.

több mint 11 éve
Schefter szerint Gostra raktuk a taget!cspeti98Na kezdődik... ezért nem érdemes előre totózni, hogy mi lesz, úgysem az lesz a végén. Ezek szerint DMC-vel megállapodtunk? Vagy megy piacra? Nem sok 4,5 Ghostnak évente?