New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Én nem értem miért akar letradelni itt ilyen sok ember. Nincs sok needünk igazából (Revis és DMC hosszabbítással számolok, nélkülük más a helyzet) és így is az első 4 körben 6 pickünk van. Semmi értelme még több picket halmozni, mert az lesz csak, hogy a draftoltjaink még az 53-as rostert se érik meg.
több mint 11 éve
Scherff nem fog 15-ig se csúszni, így teljesen irreleváns mit akarunk vele csinálniNem is lenne őrültség elcserélni az első kört.
a top OG-ok meg inkább "csak" második körösek (ha rosszul tudom akkor javítson ki vki), szóval max egy letrade-del lehetne
amúgy én is hoznék OG-t félre ne értsd, csak nem első körben, most is inkább le kéne tradelni
milyen jó is lenne 2db 2nd - 2db 3rd - 4/2-re húzniZERO_L
Így néz ki idén.
1st Round (32nd Overall)
2nd Round (64th Overall)
3rd Round (96th Overall)
3rd Round (Compensatory, Projected)
4th Round (Via TB – Logan Mankins)
4th Round (Assigned)
6th Round (Via TB – Jonathan Casillas)
7th Round (Via TEN – Akeem Ayers)
7th Round (Via HOU – Ryan Mallett)
The following pick have been traded away:
5th Round (Jonathan Casillas)
6th Round (Akeem Ayers)
7th Round (Greg Salas)
A 2. és 3. körben jó lenne még 1-2 lehetőség.
több mint 11 éve
Uh 5M-ért biztos remek teljesítményt fog nyújtani ... mondjuk a Tenessee-ben.vpiSzerintem a kies New York államot nézte ki magának 😕
A drafton szerintem 90% esélye van a letradenek. 5-6 hellyel hátrébb olcsóbban megkaphatjuk ugyanazt az emberkét. Felfele semmi mozgásterünk a pénz miatt. Olyan égető nagy needünk nincs, nem rossz ötlet a hátsó körös cetlik számát gyarapítani.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Scherff nem fog 15-ig se csúszni, így teljesen irreleváns mit akarunk vele csinálnia top OG-ok meg inkább "csak" második körösek (ha rosszul tudom akkor javítson ki vki), szóval max egy letrade-del lehetne
amúgy én is hoznék OG-t félre ne értsd, csak nem első körben, most is inkább le kéne tradelni
milyen jó is lenne 2db 2nd - 2db 3rd - 4/2-re húzni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Azért az előttünk lévő 31 csapat feltehetően nem OG-t húz..Mindenhol más prioritások vannak..Nálam OG, DT, DE lenne a prioritás..kyobalupont 32.re OG-t húzni?
Én ha lehet kihagynám 😉ZERO_L
De nem véletlen szerintem, hogy Scar ott van a Combine-on és a személyes megbeszéléseket ő viszi falemberekkel.. A szóba jöhető nagy neveket, minőségi játékosokat meghallgatta..Brandon Scherff elsőszámú OT-vel állítólag kifejezetten hosszan beszélt..Állítólag átképeznénk guardnak..Scar nagy reménységnek tartja.. BB mellett ki tudja mi lesz a drafton.. De szerintem jön OL ember a játékosbörzén..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Nálam OG, DT, DE lenne a prioritás..kyobalupont 32.re OG-t húzni?
Én ha lehet kihagynám 😉

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
1. Vereen taksálhatja magát évi 3-4 millió környékére, amihez jó kiindulópont az évi 5 felvetése.Ezen nagyot röhögtem én is.Shane Vereen évi átlag $5 milliót vár következő szerződésétől, írja a Boston Herald. FKervinatorHirtelen azt hittem, hogy a vicc topicba léptem o_oEgon
Viszonyítási alapként Woodhead SD-s szerződése anno 3 év, 7.25 m volt.
Ja és ő kb. ugyanolyan jó elkapó és produktívabb futó, mint Shane.
Ha igaz, h ennyit akar, akkor készülhetünk a White-érára.
Szerk.: a szakik azt írják, hogy egy Donald Brown, Sproles szintű, 3 év 10,25 milliós szerintük már reális lehet. Frász tudja...Gyulus
2. Se Woodhead, se Brown, se Sproles nem nyert SB-t, Vereen igen. Ráadásul nem is perifériaemberként.
több mint 11 éve
örökké emlékezetes marad Vereen SB-ban mutatott játéka, de ilyen jó kis RB class mellett, szerintem nem engedhetünk meg egy RB-nek ilyen kaliberű szerződést, aki kvázi leginkább csak elkapásokban használható, futásban annyira nem produktív. Meg talán lehetne próbálkozni a Gray nevezetű emberrel is.Ezen nagyot röhögtem én is.Shane Vereen évi átlag $5 milliót vár következő szerződésétől, írja a Boston Herald. FKervinatorHirtelen azt hittem, hogy a vicc topicba léptem o_oEgon
Szerk.: a szakik azt írják, hogy egy Donald Brown, Sproles szintű, 3 év 10,25 milliós szerintük már reális lehet. Frász tudja...Gyulus

JT Daniels fan
több mint 11 éve
Alapvetően én sem értettem Wright mellőzését..Az ősz folyamán lényegesen jobban használtuk, főleg RZ target-ként..Ami felé ment, szinte mindig elkapta..33 passzból 26-ot elkapott..Szerzett 6 TD-t.. Gronk és LaFell utánn a legeredményesebb a csapatban.. Kinti szakik alapján állítólag nem futja pontosan a routokat, nem igazán meghatározó még szélső corner blokkolásokban sem, és nem igazán vált be Hörni klónként.. A Combine-on meghallgattuk az első számú TE "sztárt" Maxx Williams-t, aki nagyon szeretne hozzánk kerülni..A sérült, de állítólag kifejezetten impresszív Nick O'Leary-t, valamint nem nagy meglepetésre a Rutgers legjobb TE-jét Tyler Kroftot.. 😀 A posztjukon mindannyian benne vannak a legjobb 6 prospectben idén.. Szerintem jön OG,TE és RB is a draftról... Nálam OG, DT, DE lenne a prioritás..Persze két nap után nem lehet sok mindent leszűrni a combine-ról, de a csapat interjúk, személyes meghallgatások alapján sanszosnak tűnik, hogy OG, TE, RB pozicíókat akarjuk megerősíteni a drafton..Persze ilyenkor beszél mindenki mindenkivel, de nekem fura, hogy idén besegít Scar, és Scott O'Brian is..A TOP OG és OT-ket, TE-ket meghallgattuk..S fura, hogy RB-ek közül azok a játékosok keltették fel a figyelmünket akik tetszenek a Hóxnak is...Közölük kiemelkedik Josh Robinson, akit már most Beast Mode 2-nek hívnak..Idén kifejezetten mély és erős a RB corps a drafton..Azt írják, hogy legalább 10-15 futó van, akik már első évükben dobbanthatnak nagyot választott csapatuknál..Vereen és Ridley számára nem biztos, hogy ez jó hír..Főleg Vereen igényeivel..kyobaluEz a TE scout, azzal kombinálva, hogy Wright egyre kevesebb szerepet kapott a szezon végén és semmit a a PO-ba, nem sok jót sejtett az ő jövőjét illetően.Burkus
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Persze két nap után nem lehet sok mindent leszűrni a combine-ról, de a csapat interjúk, személyes meghallgatások alapján sanszosnak tűnik, hogy OG, TE, RB pozicíókat akarjuk megerősíteni a drafton..Persze ilyenkor beszél mindenki mindenkivel, de nekem fura, hogy idén besegít Scar, és Scott O'Brian is..A TOP OG és OT-ket, TE-ket meghallgattuk..S fura, hogy RB-ek közül azok a játékosok keltették fel a figyelmünket akik tetszenek a Hóxnak is...Közölük kiemelkedik Josh Robinson, akit már most Beast Mode 2-nek hívnak..Idén kifejezetten mély és erős a RB corps a drafton..Azt írják, hogy legalább 10-15 futó van, akik már első évükben dobbanthatnak nagyot választott csapatuknál..Vereen és Ridley számára nem biztos, hogy ez jó hír..Főleg Vereen igényeivel..kyobaluEz a TE scout, azzal kombinálva, hogy Wright egyre kevesebb szerepet kapott a szezon végén és semmit a a PO-ba, nem sok jót sejtett az ő jövőjét illetően.
több mint 11 éve
nyilván ez az 5M is csak pletyka, de ha igaz, akkor sem hülyeség, bemondott egy nagy számot, hátha vmelyik elkeseredett (rengeteg cap space-el rendelkező) GM megadja neki az évi 4M-etSzerintem Vereent túlértékeli a gyűrüjét. Emlékeim szerint Fafej sokkal megbízhatóbb RB volt, rengeteg 3.down-t rá játszottunk, és többségében megoldotta. Én nagyon sajnáltam, hogy elment. Vereen nekem kicsit örök igéret maradt. Tavaly is, az első meccsen szuper volt, aztán lesérült, vártuk, hogy visszatérjen, de mindig volt valami, hogy miért nem megy neki. Szerencsére a SB-on kijött neki a lépés, de a konstans jó teljesítménnyel szerintem adós maradt. Persze az feltolja az árát, ha a legfontosabb meccsen jól játszik, de nem mondanám, hogy az ő szezonja lett volna,
ha jól tudom Fafej 2 évre írt alá a Chargershez, 3,5M-ért(wiki), nyáron meg megtoldotta ezt +2 évvel 5,5M-ért
azért ennél Vereen már csak a koránál fogva is többet ér
ha tényleg ilyen jó az RB draft, akkor meg kell tudni találnunk az utódját(+White)
és ha már draft, én inkább a DL-be húzni az első körben, főleg BabyVince helyére, de ha ott nincs megfelelő értékben játékos akkor DE, mert még (egy jó) Easley-vel is kéne valaki backup a posztra (Jones-nak jövőre új szerződés kell, Ninko nem lesz fiatalabb)
már ha FA piacon nem igazolunk ide, perszeZERO_L
Uh 5M-ért biztos remek teljesítményt fog nyújtani ... mondjuk a Tenessee-ben.
több mint 11 éve
nyilván ez az 5M is csak pletyka, de ha igaz, akkor sem hülyeség, bemondott egy nagy számot, hátha vmelyik elkeseredett (rengeteg cap space-el rendelkező) GM megadja neki az évi 4M-etha jól tudom Fafej 2 évre írt alá a Chargershez, 3,5M-ért(wiki), nyáron meg megtoldotta ezt +2 évvel 5,5M-ért
azért ennél Vereen már csak a koránál fogva is többet ér
ha tényleg ilyen jó az RB draft, akkor meg kell tudni találnunk az utódját(+White)
és ha már draft, én inkább a DL-be húzni az első körben, főleg BabyVince helyére, de ha ott nincs megfelelő értékben játékos akkor DE, mert még (egy jó) Easley-vel is kéne valaki backup a posztra (Jones-nak jövőre új szerződés kell, Ninko nem lesz fiatalabb)
már ha FA piacon nem igazolunk ide, persze

több mint 11 éve
Hány futó van most a csapatnál aktívan? 6 vagy 7? Azért egy jó fal mögött láttuk mit tud egy nevesincs futó is művelni. Nem kell oda olyan nagy sztár, ha csak nem kifejezetten a futó csapatot akarunk. Blount , Bolden és White az akiknek van papírja, hogy itt játszhat. A többiek meg aggódhatnak. Ha draftolunk egyet megint, akkor ennyi elég kellene legyen. Ridleyt tudtuk pótolni. Ha találunk olyat mint Vereen, akkor ő se fog maradni. Mert minek adni neki milliókat, ha pár száz ezerért is van hasonló kaliber. BB-t meg nem fogja meghatni, hogy gyűrű van valakinek az ujján. Ha sokat kér és lehet pótolni, akkor elengedik.Welker biztos nem jön vissza hozzánk.. Aki így megy el, az nem jön vissza. Pont. Kubiak pedig azt nyilatkozta, hogy számol vele..
Más. Olvastam, hogy Welker visszatér és pedzegették hozzánk is. Én nem akarom, hogy nálunk legyen. JE tökéletesen játsza amit ő vagy még jobban is.Demecs
RB ügyben..Vereen amennyiben nem enged az igényéből, akkor több mint valószínű megy..Ridley valószínűleg felméri a piacot, de sérülése miatt nem hiszem, hogy nagyon kapkodni fognak érte..Egy proov it szerződéssel megtarthatnánk olcsón..Ez tőle függ, de szerintem nem marad. Gray szerintem megy..Valami miatt BB nem bízott benne az utolsó két hónapban..Akkor ezek szerint szerződése Blount-nak, Bolden-nek, White-nak és Gaffney-nek van..Ebből kettő még nem mutatott semmit, Bolden szinte csak ST játékos, Blount pedig egysémás futó..Azért így nekem elég karcsú..Szerintem jön egy jó, minőségi futó a draftról..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Más. Olvastam, hogy Welker visszatér és pedzegették hozzánk is. Én nem akarom, hogy nálunk legyen. JE tökéletesen játsza amit ő vagy még jobban is.DemecsVeterán minimumért jöjjön csak 😊 Backup slotnak szerintem jó lenne.
több mint 11 éve
Hány futó van most a csapatnál aktívan? 6 vagy 7? Azért egy jó fal mögött láttuk mit tud egy nevesincs futó is művelni. Nem kell oda olyan nagy sztár, ha csak nem kifejezetten a futó csapatot akarunk. Blount , Bolden és White az akiknek van papírja, hogy itt játszhat. A többiek meg aggódhatnak. Ha draftolunk egyet megint, akkor ennyi elég kellene legyen. Ridleyt tudtuk pótolni. Ha találunk olyat mint Vereen, akkor ő se fog maradni. Mert minek adni neki milliókat, ha pár száz ezerért is van hasonló kaliber. BB-t meg nem fogja meghatni, hogy gyűrű van valakinek az ujján. Ha sokat kér és lehet pótolni, akkor elengedik.Más. Olvastam, hogy Welker visszatér és pedzegették hozzánk is. Én nem akarom, hogy nálunk legyen. JE tökéletesen játsza amit ő vagy még jobban is.
több mint 11 éve
Persze két nap után nem lehet sok mindent leszűrni a combine-ról, de a csapat interjúk, személyes meghallgatások alapján sanszosnak tűnik, hogy OG, TE, RB pozicíókat akarjuk megerősíteni a drafton..Persze ilyenkor beszél mindenki mindenkivel, de nekem fura, hogy idén besegít Scar, és Scott O'Brian is..A TOP OG és OT-ket, TE-ket meghallgattuk..S fura, hogy RB-ek közül azok a játékosok keltették fel a figyelmünket akik tetszenek a Hóxnak is...Közölük kiemelkedik Josh Robinson, akit már most Beast Mode 2-nek hívnak..Idén kifejezetten mély és erős a RB corps a drafton..Azt írják, hogy legalább 10-15 futó van, akik már első évükben dobbanthatnak nagyot választott csapatuknál..Vereen és Ridley számára nem biztos, hogy ez jó hír..Főleg Vereen igényeivel..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
máshol lehetEzen nagyot röhögtem én is.Shane Vereen évi átlag $5 milliót vár következő szerződésétől, írja a Boston Herald. FKervinatorHirtelen azt hittem, hogy a vicc topicba léptem o_oEgon
több mint 11 éve
Ezen nagyot röhögtem én is.Shane Vereen évi átlag $5 milliót vár következő szerződésétől, írja a Boston Herald. FKervinatorHirtelen azt hittem, hogy a vicc topicba léptem o_oEgon
Szerk.: a szakik azt írják, hogy egy Donald Brown, Sproles szintű, 3 év 10,25 milliós szerintük már reális lehet. Frász tudja...
több mint 11 éve
Ahogy a jó öreg Ford Fairlane mondta volt: Ilyen fickók minden bokorban teremnek!Shane Vereen évi átlag $5 milliót vár következő szerződésétől, írja a Boston Herald. FKervinatorHirtelen azt hittem, hogy a vicc topicba léptem o_oEgon
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Onnantól hogy állítólag DeMarcónak 4 millás átlagot ajánlottak, elég komolytalan. Persze AP 10 körül keres. De Vereen nem egy all down futó, csak egy jól elkapó RB, 2-t ha kap, sztem örülhet majdShane Vereen évi átlag $5 milliót vár következő szerződésétől, írja a Boston Herald. FKNem sokat akar egy kicsit?????(nagyon!)ThundersNFL
Kétlem, hogy ezt nálunk megkapná.ervinator

több mint 11 éve
Shane Vereen évi átlag $5 milliót vár következő szerződésétől, írja a Boston Herald. FKNem sokat akar egy kicsit?????(nagyon!)
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Shane Vereen évi átlag $5 milliót vár következő szerződésétől, írja a Boston Herald. FKervinatorHirtelen azt hittem, hogy a vicc topicba léptem o_o
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
Shane Vereen évi átlag $5 milliót vár következő szerződésétől, írja a Boston Herald. FKKétlem, hogy azt bárhol megkapná...

több mint 11 éve
Shane Vereen évi átlag $5 milliót vár következő szerződésétől, írja a Boston Herald. FKKhm
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL