New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
April Wine New England Patriots 256
Annak nagyobb esélyét látom, hogy Gostot meglepjük egy tag-gel. Bár az is szép pénz, de ez talán egyik félnek sem rossz megoldás.Kollega
Gostkowskinál valamivel több lenne a franchise tag (a patscap szerint 4,59m), mert rá a 120 %-os szabály vonatkozik.
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Továbbra is tartom, hogyha felköpnék a levegőbe és aláállnék, ha Wilforkot lecserélnénk Suhra.
Ha nagyon muszáj, akkor inkább Rajit kérném, ő legalább BC Eagles volt 😊

De ne aggódjon senki, hogy valaki nevesebbet tudnánk hozni FA-ról, hacsak valaki olyat nem találunk, aki a lefele száguldó karrierjét szeretné nálunk megmenteni, ha már Revisnek sikerült jeligére.Kollega
Rajit?! 😀
Valami kis értelme legyen már a pletykáknak 😀
Btw, Suh-ról nem tudom, ki fantáziál, amikor 20 alatt nem megy sehová, mi meg állítólag szenvedni fogunk (amúgy simán nem), hogy beférjünk a capbe 😀Wyatt
Igyekeztem ám jelezni, hogy nem gondolom teljesen komolyan. 😉
Meg azt is, hogy tartsuk már egybe a védelmet, mert annyira szeretem ezeket a srácokat wuduzás nem működik.

Itt meg megjelent egy kis cikk a tag kiosztásról:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/zxfsu3g0sj9rh3pjxipv
Franchise tag primer: Predicting who gets tagged
To tag or not to tag? Cowboys wideout Dez Bryant is a no-brainer, but what about Denver's Demaryius Thomas? Gregg Rosenthal and Marc Sessler break down the decisions facing teams league-wide.

Hogy mindjárt vitatkozni is kezdjek vele, azt tippeli, hogy DMC tag alatt fog játszani nálunk 2015-ben. Hát nem gondolnám, hogy az idei 3,9m után ki tudnánk neki fizetni 9,6-ot, ami várható. Annak nagyobb esélyét látom, hogy Gostot meglepjük egy tag-gel. Bár az is szép pénz, de ez talán egyik félnek sem rossz megoldás.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
A 4 SB győzelemben óriási része van a kiváló FO-nak. Tankönyvekbe illik az a minőségi munka ami ezen a téren zajlik nálunk, nagyon kevés FO van amely akár csak megközelítőleg hasonló minőséget képvisel.Maniac84
Való igaz, h az FO-nak nagy szerepe volt benne. Viszont az FO-nak nagy szerepe volt abban is, h nem 5,6, vagy 7 SB győzelmünk van. Tom Bradyvel és Bill Belichickkel.
2011-ben úgy jutottunk SB-ba, h Edelman CB poszton játszott, és nemhogy shut down CB (Talib, Revis) nem volt a csapatban, de egy Browner féle nagy ütköző sem.
Évekig csak nyeltük a yardokat a secondary teljesítménye miatt. A rájátszásban meg ha megállították az O-t, akkor meg nem tudott a kulcsszituációkban stop táblát tenni a DEF az ellenfél elé (Ravens, Broncos...Jets).
Ez legalább annyira FO.
Tavaly még hányan sírtak ezen a fórumon is, h nem volt mélysége a csapatnak. Amint az első sorból kidőlt két ember, ST playerek léptek előre.inkább kevesebb, mint több sikerrel. Tavaly bejött ugyan a next man up....de azt sem lehetett mindig előadni. Pl. az AFC döntőben ezt érezte meg a csapat. Nem volt elég hosszú a kispad.
Idén nagyon jól menedzselte BB a szezon közbeni kidőléseket. Szinte minden érkező valódi segítséget jelentett.
De hány éven keresztül volt súlytalan defense-ünk? Hány elvesztegetett év volt az, Brady-vel a fedélezeten? Hány draft-cetlit dobtunk ki az ablakon kb. 2006 és 2010. között (és néhányat persze azóta is)? Talán csak Mayo vált be az akkor draftoltak közül?
Másrészt, ha jól tudom az első 2(3) SB-t nyerő csapat keretének egy jelentős részét nem a BB féle FO draftolta.

Szóval szerintem semmivel nem jobb az FO, mint más élcsapatoknál, ha a 4 SB győzelemre gondolunk.
Ha csak a 4. SB győzelemre, akkor idén valóban jól sikerült a sérültek pótlása. Jól sikerültek a FA piacon a mozgások (Revis, Browner, LaFell, visszaigazolások, átstukturálosok, stb.).... 14 év (2001-2014) viszonylatában ezt nem merném kijelenteni...
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Továbbra is tartom, hogyha felköpnék a levegőbe és aláállnék, ha Wilforkot lecserélnénk Suhra.

De ne aggódjon senki, hogy valaki nevesebbet tudnánk hozni FA-ról, hacsak valaki olyat nem találunk, aki a lefele száguldó karrierjét szeretné nálunk megmenteni, ha már Revisnek sikerült jeligére.Kollega
Rajit?! 😀
Valami kis értelme legyen már a pletykáknak 😀
Btw, Suh-ról nem tudom, ki fantáziál, amikor 20 alatt nem megy sehová, mi meg állítólag szenvedni fogunk (amúgy simán nem), hogy beférjünk a capbe 😀

több mint 11 éve

De ne aggódjon senki, hogy valaki nevesebbet tudnánk hozni FA-ról, hacsak valaki olyat nem találunk, aki a lefele száguldó karrierjét szeretné nálunk megmenteni, ha már Revisnek sikerült jeligére.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Maniac84 New England Patriots 601
Suh egyedül többet kérne, mint ez a kettő 😀Wyatt
Csak nem. Wilfork helyett jó lenne. Kicsit jobban betojnának tőlünk az irányítók. Félnének a lábra lépéstől.Demecs
Suh-nak kinéz egy Haynesworth-féle szerződés. Teljesen esélytelen, hogy kívülről érkező játékosnak mi évi 16M környékén fizessünk.

több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
Suh egyedül többet kérne, mint ez a kettő 😀Wyatt
Csak nem. Wilfork helyett jó lenne. Kicsit jobban betojnának tőlünk az irányítók. Félnének a lábra lépéstől.

több mint 11 éve
Suh egyedül többet kérne, mint ez a kettő 😀

több mint 11 éve
Milyen húzás lenne, hogy m egy Wilfork és Revis és jön helyettük Suh. Most olvastam erről az opcióról. 😀
Ha elől tudnánk pusztítani, akkor a Revis nélküli DB állomány elég lenne és akkor maradna is még lové.

több mint 11 éve
Már számtalanszor kötöttünk olyan szerződést, aminek x. évétől cut, vagy restructure.Ezek általában próba contractok, ha bejön újratárgyaljuk, ha nem fájdalommentes búcsú. Revisnél is volt kockázat, ezt árazták be a szerződésében. Ő, meg az ügynöke sem hülye, pontosan tudják mire megy a játék. Most majd az öreg mond két számot (évek, salary), a játékos meg rábólint, vagy nem. Esetleg tesztelheti a piacot, van-e potens kérője, de túl sokáig nem lehet húzni, mert a számláló pörög lefele (lásd Welker). Szerintem neki itt jó. Egész pályafutása során küszködő csapatokban játszott, jól eshet neki, hogy itt csak nem rajta fordul meg minden. De lehet, hogy a két csoportrivális megkínálja valami horror pénzzel, azt nem fogja elutasítani.

Persze, tényleg tök nagyszerű ez a védelem, nekem is fáj majd, amikor valaki elmegy. De azt még mindig nem írtad meg, honnan vegyük elő azt cca 8 milliót. Mert az offensből ennyit nem jön ki, csak ha a felét elküldjük. Ráadásul a védelemben vannak olyanok, akiket aránylag könnyebb pótolni. Wilfork például nem pótolhatatlan (mint írtam, neki is az az érdeke, hogy inkább pénzt keressen a maradék éveiben), Mayo pótolható (de neki érdeke maradni minimumért is). Browner is pótolható, ha nem is olyan könnyen, mint a fentiek és valahogy Revis nélkül is képesek lehetünk ismételni. De így nem tud maradni, mert a cap felett vagyunk.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Annyiban pontosítanék, hogy szerintem a jelenlegi D legfontosabb eleme Revis. Nyilván, ha nem fér be sehogy, akkor el kell küldeni, de bármely más játékosnál értékesebb, mivel egyedül, segítség nélkül levesz 1 ellenfelet a pályáról. Szóval nekem inkább Wilfork cut, Browner cut, akár DMC helyett más, csak maradjon meg Revis.
Persze ez a védelem így jó, ahogy van, minden tagjáért kár lenne, főleg a sec állt nagyon össze. Ha jövőre netán valahogy hozzuk ezt a szintet, tökéletesen elégedett lennék.

Win-now mód: az tény, hogy a Pats-nál ilyen nincs igazán, meg amúgy is hatalmas lutri (lásd Broncos). De az nagyon tetszett az idei szezonban, hogy Talib elengedése után nem kukázni próbáltunk valami levitézlett FA-t, vagy bíztunk a híresen sikeres CB draftunkban, hanem idehoztuk Revist és Brownert (őt lehet korábban), nem kímélve Mr. Kraft pénztárcáját. Persze aztán elengedtük Mankins-t, de nekem ez már win-now mode a'la Belichick.

Tény, hogy az elmúlt 10 évben simán nyerhettünk volna még 2 SB-t, és sokkal jobb ott lenni folyamatosan a tűzközelben, mint 5 évente feltenni mindent egy lapra, de azért a végére már nagyon nehéz volt türelmesnek maradni. Végül bizonyítottá vált, hogy jó ez a megközelítés (azért, mint minden SB győztesnek, szerencse és a sérülésfaktor pozitív része is belejátszott), de gondolom mindenki a haját tépte, amikor 2008-után évekig gyakoroltuk a "hogy lehet elit csapat maradni pass-rush és értékelhető secondary nélkül" játékot.
több mint 11 éve
Jó, most már menjünk kicsit komolyabb témák felé
 www.tmz.com/2015/02/16/chandler-jones-calls-out-jon-jones-hes-scared-to-fight-me/ 😀

több mint 11 éve
Idén nyertünk ugyan de nem azért mert win now módban voltunk Ahogy Wyatt is említette, sosem voltunk win now módban. Revis esetében is "csak" annyi történt, hogy a kínálkozó lehetőségre azonnal le tudtunk csapni a remek cap managementnek köszönhetően anélkül, hogy bármit is feláldoztunk volna a csapat jövőjéből. A 4 SB győzelemben óriási része van a kiváló FO-nak. Tankönyvekbe illik az a minőségi munka ami ezen a téren zajlik nálunk, nagyon kevés FO van amely akár csak megközelítőleg hasonló minőséget képvisel.

több mint 11 éve
Revis elengedése szerintem hatalmas hiba lenne. Bármennyit megér, akár 20-at is, ha másként nem megy. Én nagyon örülnék egy 3év/40 milliós szerződésnek. Máig rémálmaim vannak a 2009-2012 időszak secondary-itől, mikor no name back-up QB-k állandóan 300+ yardokat szórtak, és "nyugodtan" néztem a 3rd and 15-et, mert úgyis beszopjuk. Nyilván érzelmileg sokkal közelebb áll DMC, de értékét tekintve nincs egy szinten Revis-el.

Jobb pass-rush nem ártana, de amennyi coverage sack-et nyomtunk idén, anélkül is el lehet lenni, ilyen elit sec mellett.

Ugyanakkor érdekes, de az idei bajnokságot az offense nyerte meg, minden rájátszás meccsen 28 vagy több pontot termelt. A 2006-os Colts elleni AFCCS-en kívül minden playoff vereségünknél ennél kevesebb pontunk volt a Brady-érában. Tehát inkább Brady, Gronk és az O-fal a kulcs. A D arra kellett, hogy végre megcsinálj a nagy játékokat a végén, ami nem ment az előző két SB-n.

Én nagyon remélem, hogy maradunk win-now módban, Brady utolsó 3(?) évére. De az hihetetlen jó érzés, hogy most már tényleg csak ráadás még egy gyűrű, már bőven elégedett vagyok az évtizeddel 😊.LordTamas
Jó is ez, csak jelenleg a cap fölött vagyunk majd 4 millával. Tehát álmodozni lehet, de a fizetéseket átstrukturálni meg muszáj. Ha akarunk idén draftolni, akkor össze kell kaparni valahonnan kb. 8 milliót, és közben senki sem kap egy centtel se többet, mint tavaly. Legyél biztos benne, hogy a legtöbb játékos nem fog lemondani a pénzéről Kraft úr mosolya kedvéért. A következő gyűrű annyira kutya vacsorája, hogy egy dollárról se érdemes lemondani miatta, nemhogy milliókról, amiről itt szó van.

Szeretjük ezt kicsit lazán kezelni, de ez borzasztóan sok pénz, és nagyon kevesen lehetnek akkora májerek a ligában, hogy azt mondhassák, már kerestem eleget. Wilfork kezén már két gyűrű van. Neki most már a gyerekei, a leendő unokái jólétére kell gondolni. Lehet jófejkedni, mint Ninko, de ha másként számolsz, ő egy nem túl nagy garantált, aránylag sok bónusz szerződéssel máshol (egy gyengébb D-ben) akár sokkal rosszabbul is járhat anyagilag. Így már nem is annyira önzetlen. Nem igaz?

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Revis elengedése szerintem hatalmas hiba lenne. Bármennyit megér, akár 20-at is, ha másként nem megy. Én nagyon örülnék egy 3év/40 milliós szerződésnek. Máig rémálmaim vannak a 2009-2012 időszak secondary-itől, mikor no name back-up QB-k állandóan 300+ yardokat szórtak, és "nyugodtan" néztem a 3rd and 15-et, mert úgyis beszopjuk. Nyilván érzelmileg sokkal közelebb áll DMC, de értékét tekintve nincs egy szinten Revis-el.

Jobb pass-rush nem ártana, de amennyi coverage sack-et nyomtunk idén, anélkül is el lehet lenni, ilyen elit sec mellett.

Ugyanakkor érdekes, de az idei bajnokságot az offense nyerte meg, minden rájátszás meccsen 28 vagy több pontot termelt. A 2006-os Colts elleni AFCCS-en kívül minden playoff vereségünknél ennél kevesebb pontunk volt a Brady-érában. Tehát inkább Brady, Gronk és az O-fal a kulcs. A D arra kellett, hogy végre megcsinálj a nagy játékokat a végén, ami nem ment az előző két SB-n.

Én nagyon remélem, hogy maradunk win-now módban, Brady utolsó 3(?) évére. De az hihetetlen jó érzés, hogy most már tényleg csak ráadás még egy gyűrű, már bőven elégedett vagyok az évtizeddel 😊.LordTamas
DMC posztját tekintve legalább annyira fontos, de tény, hogy mellette nem voltak eddig olyan játékosok, és összességében egyedül annyit nem tudott dobni a csapaton. Bár szerintem az sem ártott, hogy Revis mellett van egy DMC meg egy végre egészségesen játszó Chung. Így nagyon egyben lett hirtelen a történet.
A mindent egy lapra feltevés szerintem nem volt meg tavaly sem, idén sem, de persze megvolt adva a lehetősége annak, hogy már abban az idényben is nyerjünk úgy, hogy közben nem dobtunk el mindent a jövőt illetően. Márpedig egy all-innél nálam az lett volna, hogy mindent megadunk, hogy még egy esélyünk legyen, közben meg elengedjük a liga egyik legjobb LG-jét pl, vagy project játékosokat húzunk az egész drafton gyakorlatilag. Szal én ezzel nem értek egyet.
Az elmúlt évtized is tetszetős, de ha szigorúan azt nézzük, akkor abban csak egy SB-t nyertünk, a mostanit 😊
Nekem az elmúlt másfél évtizeddel kapcsolatban van olyan érzésem, a negyedik megnyerése után, hogy most már nyugodtan várom a szezont. Az első három és a negyedik között mindig vártam, hogy jöjjön már össze végre, nyerjen egyet már elit irányítóként is. Innentől kezdve most már felszabadultabban nézem a dolgokat, de legyen meg azért az ötödik valamikor 😊

több mint 11 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life

Én nagyon remélem, hogy maradunk win-now módban, Brady utolsó 3(?) évére. De az hihetetlen jó érzés, hogy most már tényleg csak ráadás még egy gyűrű, már bőven elégedett vagyok az évtizeddel 😊.
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 160 — nabege2@yahoo.com
Túl jó a csapatunk😊
Revis: évek óta nem volt ilyen jó a hátsó alakzat, szépen lekapta Revis a top elkapókat. Akár év közben, akár az SB-n, én tartanám (ésszerű határokig nálam még 15 is belefér).
Wilfork: talán elengedhetjük, de lehet akkor látnánk csak igazán a hiányát
Gost: nah én azt az álláspontot képviselem, hogy tartsuk meg. Idén ha FG, szinte tuti volt a 3 pont. Nagyon megbízható és nem hiszem, hogy találunk mi is egy Tuckert.
DMC maradni akar, szerintem vele megállapodhatunk. Meg is kéne😊

Én idén a passrushra feküdnék rá. Igen voltak sackjeink, de mégis valahogy nem éreztem azt a fene nagy nyomást az ellen qb-jein.

Mivel nem követem semennyire az egyetemi focit, Wilfork kiváltására van esetleg minőségi opció a drafton?
több mint 11 éve
Kötve hiszem, hogy lenne olyan csapat, amelyik 20m megadna Revisnek erre a szezonra. 14-15 körül meg inkább játszanék a helyében a bajnoknál, mint egy épülgető csapatban.
Inkább Mayo és Wilfork helyzete érdekes. Mayo helyében belemennék egy paycutba. Lehet neki ez az év egy bizonyítás, hogy lehet rá számítani a pályán, nem sérül le újra. Vince esetében az elválás lenne a win-win helyzet, ezért törekedni kellene, hogy békésen váljunk el.
Gost esetében már írtam mit gondolok. Ha a kicker fizetésén lehet egy milliót fogni, akkor vaya con dios!Kollega
Detroitban is így vannak vele 😀
Bár tény, legyen minden támadásból TD, akkor elég olyan is, aki kirúgja a pályáról a kick offokat

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 417 — Ajmo Vatreni
Ebéd elött egy kis könnyedség:

velvet.hu/gumicukor/2015/02/16/a_beckham_csalad_mar_megint_tokeletes_galeria/
több mint 11 éve
Kötve hiszem, hogy lenne olyan csapat, amelyik 20m megadna Revisnek erre a szezonra. 14-15 körül meg inkább játszanék a helyében a bajnoknál, mint egy épülgető csapatban.
Inkább Mayo és Wilfork helyzete érdekes. Mayo helyében belemennék egy paycutba. Lehet neki ez az év egy bizonyítás, hogy lehet rá számítani a pályán, nem sérül le újra. Vince esetében az elválás lenne a win-win helyzet, ezért törekedni kellene, hogy békésen váljunk el.
Gost esetében már írtam mit gondolok. Ha a kicker fizetésén lehet egy milliót fogni, akkor vaya con dios!

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Annyira nem rossz ez a helyzet. Siliga, Develin és Tyms olcsón marad az ERFA-tender miatt, rajtuk kívül van DMC és Revis, utóbbi ha marad (remélem), akkor jóval kevesebbet foglal el majd a sapiból, DMC-ben biztos vagyok, hogy megállapodunk vele, Ghostot én megtartanám, egy rúgó úgysem kerül sokba, Ridley szerintem most kifejezetten olcsón megtartható, de Vereen is csak az elkapásai miatt lehet vonzó, 3rd down backre pedig nem szabad túl sokat költeni. A többi kiegészítő ember, ha maradnak olcsón jó, ha nem, jön más. Egyedül Revis és DMC szerződése legyen rendben, aztán a többi könnyen orvosolható. Ja és mennyien problémáztak Mankinsnél, pedig az a 11 millió, amit idén elvitt volna, igencsak nem jön rosszul kicsit fontosabb emberekre.
Connolly helyére jöhetne drafton egy jó újonc, DE-mélység is kell, meg DT-knél és LB-knél is, de a kezdő ott eléggé rendben van. Mondjuk ha Wilfork megy, akkor nem árthat oda is egy magasan jegyzett ember, de Siliga szerintem elboldogul, mellette pedig Easley megmutathatja idén, miért vártak tőle Donald-szintű dolgokat

több mint 11 éve
Mindenhol azt olvasom, hogy minden Revistől függ. Ha marad el kell küldeni pár embert, ha nem marad, akkor pár akit ki akarnak tenni maradhat. Érdekes lesz. Milyen agymunka mehet most az irodákban.Demecs
sztem nincs agymunka, mindenki neve mellé oda írnak egy (kicsit alkuképes) összeget, ha azt a játékos elfogadja akkor maradhat, ha nem, jön a "next man up"

Revis-t tényleg piszok nehéz lenne pótolni, de azért a felszabaduló 20M és a többieken spórolható min 10-15M elég teret tud adni, hogy BB zsenije kibontakozzon

(mondjuk most nem ártana egy jó kis draft, tavaly 5 potens pickből 1 tudott komolyan segíteni a csapatnak, idén nem ártana ha 3 ilyen embert behúznánk)ZERO_L
Revis-t meg kellene fizetni, évi 14-15M-ért 3-4 évre szerintem maradna és ennyit meg is érne a dolog. Ezzel a húzással pedig rögtön a cap limit alá is csúsznánk, Wilfork cut-tal együtt pedig lenne több mint 10M helyünk amibe beleférne DMC hosszabbítása valamint a fontosabbnak ítélt FA-k megtartása.

A tavalyi draft pickek közül valóban 1 volt ami nagyon bevált (Stork), de pl. Easley sérülten tolta, én tőle sokat várok idén. Garoppolo pedig ígéretes az alapján amit eddig mutatott, valamint azt is érdemes szem előtt tartani, hogy mennyit is spórolunk azzal, hogy a backup QB-nk újoncszerződéses... A szakik egyébként azt mondogatják, hogy az idei class-ben ő lenne a 3. legjobb QB, jó kis value pick volt ez tavaly a 2. körben.

Idei drafttól én azt várnám, hogy az első körökben érkezzen OG/DE/DT. A WR class nagyon jónak tűnik ugyan, de érthető módon fáznék egy korai WR pick-től... Ha a draft-ról lenne 1 azonnali kezdő és 2-3 hasznos kiegészítő én már elégedett lennék.

több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Mindenhol azt olvasom, hogy minden Revistől függ. Ha marad el kell küldeni pár embert, ha nem marad, akkor pár akit ki akarnak tenni maradhat. Érdekes lesz. Milyen agymunka mehet most az irodákban.Demecs
sztem nincs agymunka, mindenki neve mellé oda írnak egy (kicsit alkuképes) összeget, ha azt a játékos elfogadja akkor maradhat, ha nem, jön a "next man up"

Revis-t tényleg piszok nehéz lenne pótolni, de azért a felszabaduló 20M és a többieken spórolható min 10-15M elég teret tud adni, hogy BB zsenije kibontakozzon

(mondjuk most nem ártana egy jó kis draft, tavaly 5 potens pickből 1 tudott komolyan segíteni a csapatnak, idén nem ártana ha 3 ilyen embert behúznánk)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Mindenhol azt olvasom, hogy minden Revistől függ. Ha marad el kell küldeni pár embert, ha nem marad, akkor pár akit ki akarnak tenni maradhat. Érdekes lesz. Milyen agymunka mehet most az irodákban.

több mint 11 éve
Egy kis naptár...

22 Days until Free Agency
73 Days until NFL Draft
206 Days until 2015 Regular Season
346 Days until Brady Wins Ring #5