New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Úgyhogy szerintem nem fog 8 millát még csak megközelítő ajánlatot se kapni. 3-4 milláért max. el mehet valahová majd, ha van még kedve focizni. Bár én a helyében nem erőltetném, inkább friss gyűrűvel a kezemen egy Bruschi féle bye-t mondanék, hogy "tisztán" Patriot maradhassak. Ahogy hallom értelmes ember, edzősködésen is töri a fejét. Inkább afelé mozdulnék - akár organizationon belül, valami assistant coach szerepben - ha erre vevő a FO (miért ne lenne az).

Egy kérdés: Ezzel gondolom az időnkénti 3-4 próbálkozásoknak is vége lesz, ugye? Wilforkon kívül nem nagyon volt eddig sem akinek a 3-4 igazán feküdt volna, most aztán végképp nem nagyon lesz ilyen...peterk2005
Bruschi zseniális, nagyszerű visszavonulási gesztusát BabyVince nem akarja/nem tudja megtenni. Tedy a felkészülési edzőtábor egyik napjának végén bement BB-hez: "Az idő lejárt." BB felnézett: "Igen."
Wilfork a SB győzelem után egyértelműen megmondta, hogy folytatni akarja.

Utóbbi két évben nem volt klasszikus 3-4 felállás. Chandler Jones-ról hamar kiderült, hogy alkalmatlan 3-4-ben RDE-nek, Wilfork is kevés volt már egyedül középen. Az idei évre az alapfelállás a 4-2-5 volt, sőt a tavalyi idény 2. felétől (Mayo kiesésétől kezdve). Az idénynyitón a Miami ellen a három klasszis és egészséges LB miatt megpróbálta BB a 4-3-4-et/3-3-5-öt, volt már jobb ötlete.

Szerintem Mayo csak azért ússza meg (ha megússza) a kivágást/cserét, mert Hightower felépülése túl sokáig fog tartani. De az is lehet, hogy Ayers-t (s esetleg Casillas-t) visszahozza olcsó áron, Mayo pedig elmegy.

Amendola is könnyen gyűrűvel távozhat, Hóemberrel és Dennard-dal trióban. Revis 20 milliós opcióját elengedve, s beszámítva a draftot és az idényre félretett pénzt, nagyjából lesz 18-20 milliós mozgástér. Ez elegendő lehet Revis-re és DMC-re - TB cash flow-t megkönnyítő lépésével azonnal pénztárhoz fáradhatnak az aláírási garantáltjukért.

szerk. Az sem lenne meglepő, ha jövőre Harmon lenne a kezdő FS. Revis itt tartásával az idei single high safety szerepet Harmon is be tudná tölteni kevés minőségveszteséggel. Más szóval, DMC ára túl magas és ő túl jó lett erre a szerepre. Revis-szel a secondary elbír egy gyengébb minőségű safety-t. DMC-vel a secondary igényel egy Talib/Revis közeli minőséget CB poszton.

Vereen (sokat akar, Pats FO-val nem játszadozunk 5 milliós poénokkal, főleg nem Kraftot meghazudtoló ügynökkel) és Ridley (nagyobb - feature back - szerepre vágyakozik, itt Blount/Gray/Bolden/Gaffney mellett ez lehetetlen) mehetnek.

Viszonylag kevés need van, ezek is mind orvosolhatóak draftról és/vagy olcsó FA szerződéssel.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Kedvenc Vince jelenetem:

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Maniac84 New England Patriots 601
Logikus lépés, kell a cap space és Wilfork már sajnos nem is érne ennyit, de ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy 2015-ben nem nálunk fog játszani. Ettől még köthetünk vele "olcsóért" szerződést, persze nem ez a legvalószínűbb kimenetel, de nagyon sok minden köti ide Vince-t a csapaton kívül is. Csak arra akartam kilyukadni, hogy korai még búcsúzkodni tőle, arra majd ráérünk ha végül valóban máshova igazol.

Bárhogy is alakul majd ez, bárkinek is a mezét fogja viselni, az nem fog azon változtatni, hogy Pats legenda, méghozzá a legnagyobbak közül. Ezen még egy esetleges Jets mez sem változtatna (mondjuk az azért fájna egy picit).

több mint 11 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Tedy után a jelenlegi egyik legnagyobb kedvencem is távozott a D#-ből. 😕
Gyakorlatilag a régi nagyok közül, akik miatt anno én is elkezdtem szurkolni, egyre kevesebben vannak, sajnos telik az a rohadt idő..
Szomorú vagyok, de nem csalódott, mert abszolút érthető a döntés, mindkét fél részéről, tett ő bőven annyit a Klubbért, hogy Pats ikonként emlékezzünk rá a jövőben is.
Többszörös All-Pro, posztja egyik legjobbja, igazi Patrióta, csapatkapitány, pályán belül és kívül is vezér volt.
Tavaly lemondott a fizetéséről, hogy maradjon, pedig súlyos, komoly sérülésből jött vissza, voltak, akik már akkor kissé talán korán temették, leírták, szerencsére rácáfolt a kritikákra és méltó választ adott, hogy még bőven van benne a potenciál, hiába a kora és megmutatta, hogy a futás elleni védekezés vezérletével top10-es egységgé vált. Pótlása roppant nehéz feladat lesz.
Köszönet az elmúlt évekért, felejthetetlen pillanatokért Baby Vince!
Sok sikert a továbbiakban! Te vagy a legnagyobb, hiányozni fogsz #75!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez lehet, kicsit félreérthető volt. Csúcson van, hiszen most nyert bajnoki címet, amihez sokat tett hozzá. Van benne még néhány évnyi lehetőség, amikor sokat tehet hozzá egy csapat játékához, mentorálhatja a fiatalabbakat (ez neki erőssége), és ehhez mérten komoly pénzt kaphat. Egyszerűen nem lehet hibáztatni azért, hogy nem mond le több millió dollárról.Kollega
Logikus volt a lépés, de ő azért már nem az a 8-10 millát érő "elmozdíthatatlan pont" volt ott a dline közepén mostanában, ami évekig. A sérülés meg a kor utoléri az embert, a mostani Wilforkot már azért elnyomogatták rendesen a jobb OL-ek. Úgyhogy szerintem nem fog 8 millát még csak megközelítő ajánlatot se kapni. 3-4 milláért max. el mehet valahová majd, ha van még kedve focizni. Bár én a helyében nem erőltetném, inkább friss gyűrűvel a kezemen egy Bruschi féle bye-t mondanék, hogy "tisztán" Patriot maradhassak. Ahogy hallom értelmes ember, edzősködésen is töri a fejét. Inkább afelé mozdulnék - akár organizationon belül, valami assistant coach szerepben - ha erre vevő a FO (miért ne lenne az).

Egy kérdés: Ezzel gondolom az időnkénti 3-4 próbálkozásoknak is vége lesz, ugye? Wilforkon kívül nem nagyon volt eddig sem akinek a 3-4 igazán feküdt volna, most aztán végképp nem nagyon lesz ilyen...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Ez így egy szép búcsú és nagyon jó döntés. Fura lesz nélküle a védelem.
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Kell a hely Suh-nak 😀
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Mindkét fél érdekeinek ez felet meg a legjobban. Vince a karrierje csúcsán, egészségesen, megkeresheti a nagy lóvét és lássuk be, ha soha többet nyer semmit,akkor is nagyszerű pályafutást tudhat a magénak. A csapat pedig egyszerűen nem engedhette meg magának, hogy megfizesse.

Nincs sértődés, nincs harag. Azért én még nem írnám le, hogy bárhová megy, sok sikert neki! De hát nem veszi fel azt a zöld mezt...Kollega
Mindjárt 34 évesen? 😮Wyatt
Ez lehet, kicsit félreérthető volt. Csúcson van, hiszen most nyert bajnoki címet, amihez sokat tett hozzá. Van benne még néhány évnyi lehetőség, amikor sokat tehet hozzá egy csapat játékához, mentorálhatja a fiatalabbakat (ez neki erőssége), és ehhez mérten komoly pénzt kaphat. Egyszerűen nem lehet hibáztatni azért, hogy nem mond le több millió dollárról.

Amikor abban az értelemben volt csúcson, amire Te gondoltál, akkor Seymourt küldtük el. Az sokkal csúnyább volt.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Mindkét fél érdekeinek ez felet meg a legjobban. Vince a karrierje csúcsán, egészségesen, megkeresheti a nagy lóvét és lássuk be, ha soha többet nyer semmit,akkor is nagyszerű pályafutást tudhat a magénak. A csapat pedig egyszerűen nem engedhette meg magának, hogy megfizesse.

Nincs sértődés, nincs harag. Azért én még nem írnám le, hogy bárhová megy, sok sikert neki! De hát nem veszi fel azt a zöld mezt...Kollega
ha sok pénzt visz el a cap-ből, akkor miért ne? 😉

(azért erős túlzás, hogy karrierje csúcsán van, ha ott lenne, nem engednénk el)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Mindjárt 34 évesen? 😮

több mint 11 éve

Nincs sértődés, nincs harag. Azért én még nem írnám le, hogy bárhová megy, sok sikert neki! De hát nem veszi fel azt a zöld mezt...

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Bárhova megy, sok sikert neki!
Sokat tett a csapatért, ezt sosem szabad elfelejteni!!

több mint 11 éve

MegelőztélWyatt
Ki lesz a kezdo? Siliga?
Azert ez szomoru.Demecs
Majd kiderül, nálam Siliga, Easley + Chris Jones lenne a felállás, és drafton hoznék ide emberkét mindenképpen

több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645

MegelőztélWyatt
Ki lesz a kezdo? Siliga?
Azert ez szomoru.

több mint 11 éve
April Wine New England Patriots 256
Sajnos várható volt. Hiányozni fog.
több mint 11 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Bukkanír lesz meglássátok!

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 11 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Várható döntés volt..Sajnálom, mert NE ikon volt és marad.. 😕

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Take time think things through take
Egy költő 😊

több mint 11 éve

Megelőztél

több mint 11 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Helyes.
By declining to pick up Wilfork's option, New England clears $8M in cap space. Big move.

JT Daniels fan
több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Ki lepődött meg Hightoweren? 😛Wyatt
ŐŐŐ én...😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Ki lepődött meg Hightoweren? 😛

több mint 11 éve
Egész idáig azon ment a hajcihő itt, hogy sehogysem férünk bele majd a capbe, erre jön egy olyan hír, hogy egy 10 millás WR után érdeklődünk. Imádom az offseasont 😀Wyatt
Nana. Reggie Busht is hirbe hoztak velunk.Demecs
Kell a kihívás a csapatnak. Lehet, hogy csak rámennénk még egyszer arra a 19-0-ra 😊

Minden évben ugyanez a csend van. Nem lehet kitalálni mit forgatnak odakinn. Példának okáért mink itt eléggé meglepődtünk Hightoweren, de akik naponta látták edzeni esetleg sejthették, hogy nem kidobott pénz. Mi pedig keseregtünk, hogy milyen vékony a LB poszt. Szóval ezért is nehéz megmondani valójában hol vannak a needek. Ki tudja, lehet a stáb tökéletesen biztos benne, hogy Butlernek nem ez az egy játéka volt a tarsolyában és elengedik Revist isten hírével.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 650 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nagyon bírom DMC-t de ha Jetsbe menne... csak a pénz miatt akkor menjen a túróba (tudom NFL kőkemény bíznic)

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Újabb McCourty-interjú, ez se biztató (remélhetőleg csak szöveg):

"Patriots safety Devin McCourty — who hails from Nyack, NY, and played his college ball at Rutgers — told NJ Advance Media he would be open to signing with a New York team.

“I would be lying if I said that it wouldn’t be cool being back home,” McCourty said. “But I also know being back home comes with some new stresses and different things that way with family and friends being so close. For me right now, everything is open. I don’t want to turn something down. I’m willing to leave everything open and see how it works out.”
"
(New York Post)

Nem szívesen látnám a Jetsben.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."