New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem a sapkáról beszéltem, a cash flowról. A 15 milliós aláíráspénzt most fizetik ki, nem? (Csak eloszlik az évek alatt a cut esetén a dead money szempontjából.)Azért van 😀Based on details available: Patriots S Devin McCourty's new deal includes a signing bonus of $15M. His 2015 cap hit is $6M.tamasboldizsarKöltjük szépen a Brady-féle cash flow megtakarítást.Burkus
De így, hogy csak 6 millát számít a satyeszbe, lesz ott még hely. Csak növekedjen olyan ütemben a cap, ahogyan várjuk, hogy nehogy a végére nézzünk szépen bele 😀
Mondjuk legfeljebb ugyanúgy elküldjük, ahogyan Mankinst, szal ettől nem félekWyatt
több mint 10 éve
Mivel határidőig nem lesz/volt megegyezés a felek között, szerintem lemondhatunk Revis-ről...A Jets-nek MUSZÁJ megszereznie, nemcsak azért mert need-re jönne és a legfőbb riválist gyengítenék vele, hanem már csak dacból is,,,
Rengeteg pénzük van, szerintem bedobnak majd neki egy 100+ millás, 6-7 éves contractot, 50 körüli garantálttal, mi meg majd csak pislogunk... 😉
(Persze MINDENKI tudni fogja hogy ez csak egy 3 éves contract lesz, utána jó eséllyel cutolják majd és benyelik a dead money-t utána, de ember legyen a talpán aki nemet tud mondani ekkora számokra...)
Nálam ez a legvalószínűbb forgatókönyv, de ne legyen igazam...
(Magánvéleményem hogy Revis kellene, de nem éri meg hosszú távon a Csapat szempontjából... Jövőre C. Jones és HT lesz contract year-ben... Az ő megtartásuk sem lesz sétagalopp...)
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
Azért van 😀Based on details available: Patriots S Devin McCourty's new deal includes a signing bonus of $15M. His 2015 cap hit is $6M.tamasboldizsarKöltjük szépen a Brady-féle cash flow megtakarítást.Burkus
De így, hogy csak 6 millát számít a satyeszbe, lesz ott még hely. Csak növekedjen olyan ütemben a cap, ahogyan várjuk, hogy nehogy a végére nézzünk szépen bele 😀
Mondjuk legfeljebb ugyanúgy elküldjük, ahogyan Mankinst, szal ettől nem félek

több mint 10 éve
Based on details available: Patriots S Devin McCourty's new deal includes a signing bonus of $15M. His 2015 cap hit is $6M.tamasboldizsarKöltjük szépen a Brady-féle cash flow megtakarítást.
több mint 10 éve
Based on details available: Patriots S Devin McCourty's new deal includes a signing bonus of $15M. His 2015 cap hit is $6M.Kb. 10 millióval vagyunk a cap alatt.
több mint 10 éve
Egyébként ezzel 5 milla DM beragad akkor is ha megegyezünk vele? Mert akkor felejtős, hogy marad.tamasboldizsarPersze, az 5 misit tavaly már megkapta, csak elkönyvelve lett két évre az akkori 10. Ezért tök mindegy, hogy új szerződést kap, elmegy innen, opcióval élünk, az az 5 milla akkor is ott van. De a 20 millás helyből azért meg lehet oldani dolgokat

több mint 10 éve
Egyébként ezzel 5 milla DM beragad akkor is ha megegyezünk vele? Mert akkor felejtős, hogy marad.
több mint 10 éve
Üzlet az üzlet. Csak nem hinném, hogy vissza akar menni. Én úgy ereztem motivált emiatt.azért az elküldésében nagy része volt az ő pénzéhségének, ha nem tradeljük el akkor kövi évben FA lett volna, tagelni nem lehetett és alig volt cap space szóval valszeg odébb állt volna ellenérték nélkülWesterMeg azt, hogy elküldték annak idején.Adam Schefter @AdamSchefter 45 mp45 másodperccel ezelőttcsak rajtatok áll, tudjátok-e milliókkal kompenzálni a PO-SB-BB-TB faktortZERO_L
Patriots not picking up $20 million option in Darrelle Revis' contract; now set to become free agent Tuesday.
verseny indulBeki
De ez még messze nem jelenti azt, hogy kikerül a piacra, csak azt, hogy egy évre 20 millát nem tudunk fizetni. Egyelőre még tárgyalhatunk vele. Ki tudja lesz-e verseny.Kollega
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
azért az elküldésében nagy része volt az ő pénzéhségének, ha nem tradeljük el akkor kövi évben FA lett volna, tagelni nem lehetett és alig volt cap space szóval valszeg odébb állt volna ellenérték nélkülMeg azt, hogy elküldték annak idején.Adam Schefter @AdamSchefter 45 mp45 másodperccel ezelőttcsak rajtatok áll, tudjátok-e milliókkal kompenzálni a PO-SB-BB-TB faktortZERO_L
Patriots not picking up $20 million option in Darrelle Revis' contract; now set to become free agent Tuesday.
verseny indulBeki
De ez még messze nem jelenti azt, hogy kikerül a piacra, csak azt, hogy egy évre 20 millát nem tudunk fizetni. Egyelőre még tárgyalhatunk vele. Ki tudja lesz-e verseny.Kollega
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Meg azt, hogy elküldték annak idején.Adam Schefter @AdamSchefter 45 mp45 másodperccel ezelőttcsak rajtatok áll, tudjátok-e milliókkal kompenzálni a PO-SB-BB-TB faktortZERO_L
verseny indulBeki
De ez még messze nem jelenti azt, hogy kikerül a piacra, csak azt, hogy egy évre 20 millát nem tudunk fizetni. Egyelőre még tárgyalhatunk vele. Ki tudja lesz-e verseny.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 45 mp45 másodperccel ezelőttcsak rajtatok áll, tudjátok-e milliókkal kompenzálni a PO-SB-BB-TB faktort
verseny indulBeki

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter 45 mp45 másodperccel ezelőttPatriots not picking up $20 million option in Darrelle Revis' contract; now set to become free agent Tuesday.
verseny indul
több mint 10 éve
Én is inkább abban reménykedem, hogy így marad Revis, mellé meg felfejlesztjük Ryant és Butlert

több mint 10 éve
Nah, Browner trade/cut?! Végén még maradni fog Revis is!Kár érte, szerintem nagy szerepe volt a sikerben. Talán a cap space az oka, szerintem is hiba elengedni. Ez nekem arra utal,hogy közel a megállapodás Revis-el, mert nem hiszem, hogy a Dennard/Ryan/Butler hármasból akarja BB a No1 CB-t kiválasztani.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000477452/article/report-patriots-allow-brandon-browner-to-explore-value
szerk1: Mondjuk ilyen CB árak mellett diszkont áron van nálunk, én adnám ha maradna, kell aza fizikális játék, amit tol, szabálytalanságok ide v oda...bogec7
Vagy Harmon játszik FS-t és DMC megy vissza CB-nek. 😊
több mint 10 éve
Nah, Browner trade/cut?! Végén még maradni fog Revis is!Remélem, NFC-be megy, és a Super Bowlba jutással ezúttal megelégszik 😀
www.nfl.com/news/story/0ap3000000477452/article/report-patriots-allow-brandon-browner-to-explore-valuebogec7

több mint 10 éve
A tradeben van ráció. DM nem marad utána. Lenne pénz Revisre és még kapnánk is érte valami aprót.
több mint 10 éve
Nah, Browner trade/cut?! Végén még maradni fog Revis is! szerk1: Mondjuk ilyen CB árak mellett diszkont áron van nálunk, én adnám ha maradna, kell aza fizikális játék, amit tol, szabálytalanságok ide v oda...
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 10 éve

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Ezt a kérdést nem hegyezném ki sem Talibra, sem Revisre. Ha a csapat tud találni akár házon belül, akár házon kívül egy olyan CB-t, aki hatékonyan tud dolgozni a számokon kívül, engem nem érdekel, hogy hívják.A fene tudja, például nekem nagyon bejött, amit Butler csinált, annál a circus catchnél. Egy pillanat alatt kapcsolt és már tolta is ki az embert. Hátha belőle lesz a cserebogár...
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
5m az első évben. Az jó!!!Ez még nem a valós szerződés, csak Miguel (patscap) tippje az ismert paraméterek (5 év, 47,5m, 28,5m garantált) alapján. Így az aláírási pénz + az 1-3 év fizetése kiadná a garantált összeget, De ez így még csak spekuláció, nem a valós számok.
twitter.com/NEPD_LoykoHanSolo
több mint 10 éve
Igazad van, hogy Talib teljesítménye nem volt konzisztens, bár nekem mindig kérdés, hogy mekkora a gameplan szerepe, hogy egy jó játékos rosszul játszik-e vagy sem. (Amit Talib idén bemutatott a Kóc ellen, az nagyon gyenge volt és szerintem ebben a rossz DC stratégiának volt meghatározó szerepe.) Talib ettől még a liga néhány elit CB-inek egyike - mégha nem is Revis szint -, gondolom, Elway nem véletlen igazolta le, mint no1 CB-t egy reményei szerint SB contender csapatba. (Bár lehet, hogy neki nincs olyan jó szeme a játékosokhoz, mint a Pats drukkereknek 😉 )A Talib-Revis összehasonlításnál veszed észre, h mi a különbség egy nagyon jó (időnként domináns) és egy elít CB közt.Ezt a Talib gyereket szerintem nagyon túlértékelitek. Köze sincs egy Revis szinthez. Szerintem.Ja. Mert nem ő volt, aki úgy vette le a pályáról Jimmy Grahamet, hogy nulla elkapással zárt... csak ez az egy jutott most eszembe. Vagy hogy 2012-ban az AFC döntőben Talib sérüléséig partiban voltunk a Ravens-el, utána elvertek minket mint szódás a lovát (hogy erőteljesebben ne fogalmazzak.) Vagy hogy amint leigazoltuk a trade útján a szezonban, rögtön fazonja lett a secondarynek.
Sosem csíptem Talib buráját, de a játéka sem győzött meg mai napig.Minitron
Jó meglátás volt. 😊Burkus
Talib kicsit talán fizikálisabb volt, de azért többször "égette" meg magát. 1,5 évet húzott le nálunk és nem mutatott olyan konzisztens, egyenletes játékot, mint Revis...
Btw, azért elég aggasztó, h a 2 top FA-nk is "kirepül" a piacra. Legalább az egyikükre szükség lesz, különben építhetjük újra a DB sort... és a front7 gyengeségei is jobban ki fognak domborulni..
Suh évi 2x poén lesz, remélem csak erősbíti az interior OL megerősítésére irányuló szándékot.Gyulus
Örülök a DMC egyezségnek és hogy még az FA piac megnyitását megelőzően létrejött, bár osztom a véleményt, hogy kell egy jó no1 CB mellé. Jó lenne, ha egy Revis egyezséget is bejelentenének, azzal én már elégedett lennék a fontosabb FA igazolásokat illetően.
több mint 10 éve
Az AFC-East erősödésének személy szerint kifejezetten örülök.Évekig azt hallgattuk (mint most a Colts), hogy könnyű a liga leggyengébb csoportját megnyerni, bezzeg a playoffban már erősebb csapatok ellen mindig "elhasaltunk". Szóval kell a challenge a csoportból, hogy minden szempontból a lehető legerősebben mehessünk még jó pár évig AFC-Eact champként a playoffba 😊
több mint 10 éve
Halihóóóóóó,Jó ilyen hírrel kezdeni a hetet...😊
Állítólag a Jags 10 m$/évet kínált DMC-nek (bár erről további részletek nem olvashatóak). Ezt csak azoknak akik szerint nem volt semmi "diszkont" a Pats név, sikeresség miatt...
Amúgy a jelenlegi infók alapján cap szempontból igen barátságos a szerződés, főleg az első évet, éveket tekintve. Viszont az könnyen lehet, hogy emiatt 2. vagy a 3. év végéig fog csak tartani ez a szerződés.
Pont emiatt, az első év 5 m$-os caphit miatt akár még Revis is maradhat 1-2 évig hasonló szerződéssel, bár akkor lehet, hogy az utána következő 1-2-3 év lenne deadmoney miatt "elzálogosítva"
több mint 10 éve
andreas
12
barmennyire is sokan ugy gondoljuk hogy Revis fontosabb, azert oruljunk DMCnek nagyon, kierdemelte a nagy penzt es jo erzes azert hogy Vince utan folytatodik azert a patses vervonal. Ha igazak a hirek hogy az elso par evben kicsi a cap hit akkor meg Revis sem lehetetlen.