New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Bibi az, hogy nálunk is kijött egy hír tegnap, mely szerint nem akarunk bankot robbantani érte.Soha nem mondd, hogy soha, de szvsz. BB ezt nem adja meg, ha másért nem ,mert nem tudja. Az elemzők szerint olyan fizetést akar, ami Brady fizetésével rivalizál, mert olyan szintű és fontosságú játékos (az elemzők szerint) mint Brady. Sajna igazuk van.BurkusDanna információi szerint - pats.hu - Revis 48 millát akar három évre 40 millió garantálttal.BurkusHuhh, ha ez igaz, nem tudom melyik csapat fogja megadni neki. :/Beki
több mint 10 éve
Soha nem mondd, hogy soha, de szvsz. BB ezt nem adja meg, ha másért nem ,mert nem tudja. Az elemzők szerint olyan fizetést akar, ami Brady fizetésével rivalizál, mert olyan szintű és fontosságú játékos (az elemzők szerint) mint Brady. Sajna igazuk van.Danna információi szerint - pats.hu - Revis 48 millát akar három évre 40 millió garantálttal.BurkusHuhh, ha ez igaz, nem tudom melyik csapat fogja megadni neki. :/Beki
több mint 10 éve
Danna információi szerint - pats.hu - Revis 48 millát akar három évre 40 millió garantálttal.BurkusÉn is! Csak nem kapom meg... 😛
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Danna információi szerint - pats.hu - Revis 48 millát akar három évre 40 millió garantálttal.BurkusHuhh, ha ez igaz, nem tudom melyik csapat fogja megadni neki. :/
több mint 10 éve
Danna információi szerint - pats.hu - Revis 48 millát akar három évre 40 millió garantálttal.
több mint 10 éve
DMC évi fél milláról mondott le, hogy a bajnok csapatnál maradjon és ne a liga egyik legrosszabb (no offence) csapatánál kössön ki, ez nálam minden csak nem home discountZERO_LA biztosra szavazott, a lehetséges nagyobb pénz helyett. Ez nem baj. Szerintem örülhetünk, hogy maradt, ha kilóg a sorból, akkor felfelé lóg ki minden szempontból.
Én csak azt kifogásoltam, hogy annyira szerintem nem fontos, hogy minden áron megérje itt tartani. Mivel azt gondolom, hogy a védelmünkben egy jó CB nagyobb különbséget tesz, mint egy jó safety. Mielőtt valaki azt gondolja, hogy bármi kifogásom is lenne ellene.
Szerencsére volt metszéspont az igények és a lehetőségek között.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
DMC évi fél milláról mondott le, hogy a bajnok csapatnál maradjon és ne a liga egyik legrosszabb (no offence) csapatánál kössön ki, ez nálam minden csak nem home discountZERO_LÍrd le nyugodtan, hogy mi voltunk a másik igen komoly kérője. 😀😀
több mint 10 éve
DMC évi fél milláról mondott le, hogy a bajnok csapatnál maradjon és ne a liga egyik legrosszabb (no offence) csapatánál kössön ki, ez nálam minden csak nem home discount

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Ma is tanultam valamit 😉 köszi!Revis és Pats vs Jets témához. Javítson ki valaki, ha rosszul számolom.Legjobb tudomásom szerint aszerint adóznak, hogy hol játsszák az adott meccset épp (ottani tv-ek alapján mindig).
Jets ajánl egy 16 mio per év szerződést
Pats ajánl egy 15 mio per év szerződést
New York államban 8,82% az adó
Massachusets államban 5,15% az adó
Tehát New Yorkban: 16 mio - 1,411 mio adó = 14,588 mio
Massachusetsben: 15 mio - 0,772 mio adó = 14,228 mio
Máris nem akkora a különbség.Spigo
Javítsatok ki, ha tévednék!
De az 5,15% valóban kevesebb, mint a 8,82 😊bogec7
Akkor gondolom ez azokra a kifizetésekre vonatkozik, amit meccsenként kapnak ( alapfizu, meccsenkénti roster bonusz). Az áláírási pénz és elért incentívák már állami, nem?
több mint 10 éve
Az én véleményem szerint - persze ez csak egy teljesen szubjektív "tipp" - nem egymillió az a gap, aminél Revis inkább a Jets-et választja, ennél jóval többért éri meg neki kínlódni egy teljesen új, se füle se farka secondaryben, ahelyett, hogy DMC-vel és a többivel játszana együtt. Itt hányan elmondták, hogy DMC el fog menni azért a plusz kétmillióért és nem lett igazuk (ha igaz a hír, hogy a Jags 10M $-t kínált), volt home discount.Revis és Pats vs Jets témához. Javítson ki valaki, ha rosszul számolom.Legjobb tudomásom szerint aszerint adóznak, hogy hol játsszák az adott meccset épp (ottani tv-ek alapján mindig).
De az 5,15% valóban kevesebb, mint a 8,82 😊bogec7
több mint 10 éve
....BurkusA draft végéig kár azon agyalni gyengültünk-e vagy sem, Vince is visszajöhet, még az FA bomba sem robbant, messze még a vége
ezt az all-in dolgot még mindig nem tudom megemészteni, de lehet nem is kell
a védelem biztos lábakon áll, 1-2 ember cserélődik, de ebben semmi új nincs, ez az NFL velejárója

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Revis és Pats vs Jets témához. Javítson ki valaki, ha rosszul számolom.Legjobb tudomásom szerint aszerint adóznak, hogy hol játsszák az adott meccset épp (ottani tv-ek alapján mindig).
De az 5,15% valóban kevesebb, mint a 8,82 😊
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 10 éve
Revis és Pats vs Jets témához. Javítson ki valaki, ha rosszul számolom.Jets ajánl egy 16 mio per év szerződést
Máris nem akkora a különbség.
több mint 10 éve
Nagy draft/UDFA kukázás kell, hogy ne gyengüljünk az előző szezonhoz képest, illetve hogy a hiányosságokat orvosoljuk. Wilfork távozásával a futás elleni védekezés tovább gyengült, Mayo szinte biztos, hogy nem marad (ha Hightower várhatóan hadrafoghatónak bizonyul a szezonig), ahogy a Dola és Browner esetében is erre tippelek a cap miatt. (Én is arra számítok, hogy Revis marad, az elemzések szerint csak a Jets mutat komoly érdeklődést rajtunk kívül és ha nem ígérnek annyival a Pats ajánlat fölé, hogy azt már nincs értelme matchelni, akkor Revis szívesebben fog maradni egy SB címvédő, PO esélyes csapatban és egy jól működő szisztémában, mint a teljesen felforgatott Jetsben, ahol nem sok esélye van komoly sikerre.) Mindegyik játékos hiányozni fog, Dola esetében külön tragédia, hogy akkor küldjük várhatóan el két évi szenvedés után, amikor végre komoly faktor lett az offense-ben és kialakult a chemistry közte és Brady között. Browner pedig a sikeressé vált secondarynek kulcsfigurája, az agresszív védekezésével "terrorizálta" az ellenfél elkapóit.Ha Hightower sérülése súlyos - és a hírek szerint az - és Mayo nem megy bele a paycutba, akkor mi lesz? Cut aztán jön Ayers/Casillas Collins mellé és reménykedünk, hogy Collins nem sérül meg?
Conollyt is meg kellene tartani valahogy, amikor ő és Wendell játszott guardot és Stork volt a center, akkor kifejezetten pofás volt a fal, amikor az egyik is kiesett, jöttek a nehézségek. Megjegyzem, az O-falon erősíteni kellene, mert a Bills/Jets erős D-falak mellé jön a Suh-al megerősített, Wake-t felvonultató Miami, igencsak lesz dolguk a srácoknak.
Erre mondtam, hogy all-in voltunk az előző szezonban, összeraktunk egy remek védelmet a végsőkig kifeszítve a pénzügyi határokat és most képtelenek vagyunk ezt egybetartani (mert pénzügyi lehetetlenség). De legalább megérte. 😊
több mint 10 éve
Én Revis miatt nem aggódom, szinte biztosra veszem, hogy maradni fog. Viszont Browner be lesz áldozva szerintem.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Browner akkor megint lemaradna Obama meglátogatásáról???? 😥

több mint 10 éve
Ha Brownert inkább engedjük elmenni nagyobb pénzért, hogy itt tudjuk tartatni Revist becsületes szerződésért, akkor azt mondom , hogy OK..De ha mindkettő megy, akkor ott vagyunk, ahol a part szakad, s noname QB-k megint szerte szét passzolnak bennünket.. Jelenleg én elengedném Revist..Bármennyire is fájna.. Ennyit nem fizetnék senkinek..Licitháborúba pedig nem mennék bele a Jets-el érte..Megtartanám Brownert, s bíznék Butlerben, Ryan-ben hogy felnő a feladathoz...Állítólag Vereen után érdeklődik igen intenzíven a Giants és a Jets is.. Mi a pótlására erősen szemezünk Roy Helu Redskins játékossal..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Reiss blogjáról: noted earlier Monday, Jeff Howe of the Boston Herald reported that cornerback Brandon Browner was given the freedom to shop around the NFL to gauge his value, which could be an indication he's being viewed as a candidate for potential cap relief.Sőt Browner tegnap óta követi a Titanst twitteren.
Jaj ne...tudom, h cap space, meg minden, de úgy örülnék, ha nem vernénk szét a liga egyik legjobb secondary-ét. Őszintén szólva Browner nagyon kellett ebbe a védelembe, kiváló védekezéseket produkált az atletikus, magas elkapókon. Ha Browner cut lesz ÉS Revis-t elviszi a Jets holnap,+ Wilforkot sem igazoljuk vissza (a legeslegrosszabb forgatókönyv szerint akár Wilfork is kiköthet a Jetsben), akkor az egész védelem egy tátongó lyuk lesz. Se a futással nem tudunk mit kezdeni, se a passzokkal.
....hosszú lesz ez a nap (nézhetem most egész délután a twitter bejegyzéseket, h elsőkézből meg tudjam a Revis hosszabbítás bejelentését, Amendola pay cutját, és ki tudja még milyen jó híreket :cool: :cool: )Rule
több mint 10 éve
Reiss blogjáról: noted earlier Monday, Jeff Howe of the Boston Herald reported that cornerback Brandon Browner was given the freedom to shop around the NFL to gauge his value, which could be an indication he's being viewed as a candidate for potential cap relief. Jaj ne...tudom, h cap space, meg minden, de úgy örülnék, ha nem vernénk szét a liga egyik legjobb secondary-ét. Őszintén szólva Browner nagyon kellett ebbe a védelembe, kiváló védekezéseket produkált az atletikus, magas elkapókon. Ha Browner cut lesz ÉS Revis-t elviszi a Jets holnap,+ Wilforkot sem igazoljuk vissza (a legeslegrosszabb forgatókönyv szerint akár Wilfork is kiköthet a Jetsben), akkor az egész védelem egy tátongó lyuk lesz. Se a futással nem tudunk mit kezdeni, se a passzokkal.
....hosszú lesz ez a nap (nézhetem most egész délután a twitter bejegyzéseket, h elsőkézből meg tudjam a Revis hosszabbítás bejelentését, Amendola pay cutját, és ki tudja még milyen jó híreket :cool: :cool: )
több mint 10 éve
10m most, 5m jövő tavasszal.Nem a sapkáról beszéltem, a cash flowról. A 15 milliós aláíráspénzt most fizetik ki, nem?BurkusNem feltétlen/nem előírás. Főleg nem Boston-ban. Brady rendszeresen 2-3 év alatt kapta meg.
tomi-tomi
több mint 10 éve
Ez a 16 millió nagyjából el is megy Chandler Jones és Hightower 5. éves opciójára.Jövőre C. Jones és HT lesz contract year-ben... Az ő megtartásuk sem lesz sétagalopp...Castleai01Náluk lesz még 5. éves opció ha jól tudom, mint most Soldernél. Azt meg ne felejtsük el, hogy jövőre sokkal jobb helyzetben leszünk, mert idén Wilfork kivételével senkit se tudtunk kivágni akinek van realitása és nagyot lehet vele spórolni. Jövőre vannak ők:
Mayo 8 M
Amendola 4,3 M
Cannon 3,75 M
Ez 16M egyből és lehet, hogy a cap is nő majd valamennyit.Rajtuk kívül meg csak Solder a jelentős FA-nk. Jövőre cap terén nem lesz gondunk. Csak ez az év ilyen fos.tamasboldizsar
több mint 10 éve
Ki mondta, hogy arról beszéltél? 😊Nem a sapkáról beszéltem, a cash flowról. A 15 milliós aláíráspénzt most fizetik ki, nem? (Csak eloszlik az évek alatt a cut esetén a dead money szempontjából.)BurkusAzért van 😀Based on details available: Patriots S Devin McCourty's new deal includes a signing bonus of $15M. His 2015 cap hit is $6M.tamasboldizsarKöltjük szépen a Brady-féle cash flow megtakarítást.Burkus
De így, hogy csak 6 millát számít a satyeszbe, lesz ott még hely. Csak növekedjen olyan ütemben a cap, ahogyan várjuk, hogy nehogy a végére nézzünk szépen bele 😀
Mondjuk legfeljebb ugyanúgy elküldjük, ahogyan Mankinst, szal ettől nem félekWyatt
Én arra mondtam, hogy azért lett ez a sok plusz pénzecske, hogy költsük is el a fontosakra. A többi már csak caphelyzetre vonatkozott

több mint 10 éve
Nem a sapkáról beszéltem, a cash flowról. A 15 milliós aláíráspénzt most fizetik ki, nem?BurkusNem feltétlen/nem előírás. Főleg nem Boston-ban. Brady rendszeresen 2-3 év alatt kapta meg.
Ezért is volt fontos TB módosítása, mert így lehetőség van plusz lehetőségként felkínálni. (Eddigi információk alapján DMC-nél éltek is vele.) Nem feltétlen fontos, de két hasonló ajánlatnál lehet döntő szempont. Nem mindegy 10-15-20 millió esetén a kifizetési ütemezés.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Vagy van az a lehetőség, hogy Brownert megtartjuk, mert a nagyobb darab elkapók ellen tetszetősen tolja (még akkor is, ha a zebrák igencsak kedvelik). A többiek meg előre lépnek kicsit és megmutatják, hogy Belichick is ki tud nevelni egy CB-t.Ebben az esetben DMC is bebizonyíthatja, hogy tényleg ő a top a helyén és nem csak akkor jó, ha támogatja egy top shutdown corner.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Jövőre C. Jones és HT lesz contract year-ben... Az ő megtartásuk sem lesz sétagalopp...Castleai01Náluk lesz még 5. éves opció ha jól tudom, mint most Soldernél. Azt meg ne felejtsük el, hogy jövőre sokkal jobb helyzetben leszünk, mert idén Wilfork kivételével senkit se tudtunk kivágni akinek van realitása és nagyot lehet vele spórolni. Jövőre vannak ők:
Mayo 8 M
Amendola 4,3 M
Cannon 3,75 M
Ez 16M egyből és lehet, hogy a cap is nő majd valamennyit.Rajtuk kívül meg csak Solder a jelentős FA-nk. Jövőre cap terén nem lesz gondunk. Csak ez az év ilyen fos.