New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Jason La Canfora @JasonLaCanfora 6 mp6 másodperccel ezelőtt Fordítás megtekintéseKapjátok be 😛
Revis's reps have told teams they have $48M for 3yrs on the table now, with $40M guaranteed. My sense if that is from the Jets...Beki

több mint 10 éve
Jason La Canfora @JasonLaCanfora 6 mp6 másodperccel ezelőtt Fordítás megtekintéseEnnyit még ő sem ér!
Revis's reps have told teams they have $48M for 3yrs on the table now, with $40M guaranteed. My sense if that is from the Jets...Beki
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jason La Canfora @JasonLaCanfora 6 mp6 másodperccel ezelőtt Fordítás megtekintéseRevis's reps have told teams they have $48M for 3yrs on the table now, with $40M guaranteed. My sense if that is from the Jets...
több mint 10 éve
A Bills is megindult Revisért.
több mint 10 éve
Na az is igaz. Nem bánnám, ha olyan futónk lenne, aki futóként és elkapóként is jelent veszélyt, és nem lenne egyértelmű már a személye miatt a játékhívás...és az a 3rd down back a snap-ek több mint 50%-ában pályán van.Maniac84Na várjál, nálam nem ugyanaz azért.Ezért mondtam, hogy a 2 játékos értéke kb. ugyanaz. Egyik sem vinne el egyedül egy backfieldet, de az előző évben mindketten bizonyítottak, szépen kidomborodott az erősségük (és a gyengéjük is).Hm? Ingram egy futó, akivel lehet futni. Vereen egy futó, akit csak passzjátékban lehet használni, a futásban használhatatlan 😀WyattVereen 4 év 16 milla..egy 3down rb ért cseppet sokgordonSzerintem ez korrekt, nekünk persze nem érne ennyit, de eléggé összecseng Ingram szerződésével. A két játékos nagyjából hasonló értéket képvisel, persze más erősségekkel.
Nem aggódok, majd a Bush/Helu/P.Thomas trióból hozunk valakit sokkal kevesebbért, meg még a draft is hátravan.Maniac84
Egyébként izgi a Revis-pókerparti. Bárhogy is alakul ma biztosan jobb lesz Pats szurkernek lenni mint Eagles szimpatizánsnak. Kelly-nek tényleg elgurult a gyógyszere. 😀Maniac84
Az egyik fent lehet az 1-2. downnál, másik inkább igazi 3. down back.Wyatt

több mint 10 éve
...és az a 3rd down back a snap-ek több mint 50%-ában pályán van.Na várjál, nálam nem ugyanaz azért.Ezért mondtam, hogy a 2 játékos értéke kb. ugyanaz. Egyik sem vinne el egyedül egy backfieldet, de az előző évben mindketten bizonyítottak, szépen kidomborodott az erősségük (és a gyengéjük is).Hm? Ingram egy futó, akivel lehet futni. Vereen egy futó, akit csak passzjátékban lehet használni, a futásban használhatatlan 😀WyattVereen 4 év 16 milla..egy 3down rb ért cseppet sokgordonSzerintem ez korrekt, nekünk persze nem érne ennyit, de eléggé összecseng Ingram szerződésével. A két játékos nagyjából hasonló értéket képvisel, persze más erősségekkel.
Nem aggódok, majd a Bush/Helu/P.Thomas trióból hozunk valakit sokkal kevesebbért, meg még a draft is hátravan.Maniac84
Egyébként izgi a Revis-pókerparti. Bárhogy is alakul ma biztosan jobb lesz Pats szurkernek lenni mint Eagles szimpatizánsnak. Kelly-nek tényleg elgurult a gyógyszere. 😀Maniac84
Az egyik fent lehet az 1-2. downnál, másik inkább igazi 3. down back.Wyatt

több mint 10 éve
Na várjál, nálam nem ugyanaz azért.Ezért mondtam, hogy a 2 játékos értéke kb. ugyanaz. Egyik sem vinne el egyedül egy backfieldet, de az előző évben mindketten bizonyítottak, szépen kidomborodott az erősségük (és a gyengéjük is).Hm? Ingram egy futó, akivel lehet futni. Vereen egy futó, akit csak passzjátékban lehet használni, a futásban használhatatlan 😀WyattVereen 4 év 16 milla..egy 3down rb ért cseppet sokgordonSzerintem ez korrekt, nekünk persze nem érne ennyit, de eléggé összecseng Ingram szerződésével. A két játékos nagyjából hasonló értéket képvisel, persze más erősségekkel.
Az egyik fent lehet az 1-2. downnál, másik inkább igazi 3. down back.

több mint 10 éve
Ezért mondtam, hogy a 2 játékos értéke kb. ugyanaz. Egyik sem vinne el egyedül egy backfieldet, de az előző évben mindketten bizonyítottak, szépen kidomborodott az erősségük (és a gyengéjük is).Hm? Ingram egy futó, akivel lehet futni. Vereen egy futó, akit csak passzjátékban lehet használni, a futásban használhatatlan 😀WyattVereen 4 év 16 milla..egy 3down rb ért cseppet sokgordonSzerintem ez korrekt, nekünk persze nem érne ennyit, de eléggé összecseng Ingram szerződésével. A két játékos nagyjából hasonló értéket képvisel, persze más erősségekkel.
Egyébként izgi a Revis-pókerparti. Bárhogy is alakul ma biztosan jobb lesz Pats szurkernek lenni mint Eagles szimpatizánsnak. Kelly-nek tényleg elgurult a gyógyszere. 😀

több mint 10 éve
Csak gratulálni tudok én is neki 😊Shane Vereen got $12.35 million over three years from Giants. Strong $.BurkusEgészségére!Feribali
Nyert egy gyűrűt, és elég sokat tett hozzá a döntőben, szóval nagy köszönet neki. Most meg szép pénzt is kap 😊

több mint 10 éve
Shane Vereen got $12.35 million over three years from Giants. Strong $.BurkusEgészségére!
több mint 10 éve
Shane Vereen got $12.35 million over three years from Giants. Strong $.
több mint 10 éve
Can confirm Pats will have Develin, Siliga & Morris back as as ER free agents. No on Tyms and Orton.
több mint 10 éve
ha átíratod a topic címét, akkor nyugodtan beszélgethetünk róla 😉ZERO_L😊 (Y)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
ha átíratod a topic címét, akkor nyugodtan beszélgethetünk róla 😉

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Tényleg, nem is rémlik, hogy itt Harvinról volt-e téma. Pedig nagyon magyarázzák hozzánk. Én csipáznám

több mint 10 éve
Most megy a blockbuster premierje és arról beszélgessünk, hogy milyen a felhozatal a húsz perces rövid filmek között?😊mert mind1, hogy marad vagy megy Revis, egy veterán, jól elkapó RB akkor is kellszerintetek melyik lenne nekünk jobb RB Bush vagy Thomas?Erről minek addig elmélkedni, amíg megy a Revis-Pats pókerparti?
most Busht emlegetik, de nekem kicsit egy kutya a két futóZERO_L
Épp 45 perce toltuk be Browner pénzét is az asztal közepére.tomi-tomi
vélhetően nem fogják agyonbombázni az ajánlatokkal őket, így a pénz talán nem lesz akadály, ha meg lesz "rengeteg" pénzünk, akkor sem fogjuk AP-t leigazolniZERO_L
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
mert mind1, hogy marad vagy megy Revis, egy veterán, jól elkapó RB akkor is kellszerintetek melyik lenne nekünk jobb RB Bush vagy Thomas?Erről minek addig elmélkedni, amíg megy a Revis-Pats pókerparti?
Épp 45 perce toltuk be Browner pénzét is az asztal közepére.tomi-tomi
vélhetően nem fogják agyonbombázni az ajánlatokkal őket, így a pénz talán nem lesz akadály, ha meg lesz "rengeteg" pénzünk, akkor sem fogjuk AP-t leigazolni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
szerintetek melyik lenne nekünk jobb RB Bush vagy Thomas?Erről minek addig elmélkedni, amíg megy a Revis-Pats pókerparti?
Épp 45 perce toltuk be Browner pénzét is az asztal közepére.
több mint 10 éve
szerintetek melyik lenne nekünk jobb RB Bush vagy Thomas?Futóként PT szerintem jobb

több mint 10 éve
Srácok ne kezdjünk el pánikolni, tavaly is így indult a FA, aztán a végére jól alakult. In Bill we trust!
több mint 10 éve
szerintetek melyik lenne nekünk jobb RB Bush vagy Thomas? most Busht emlegetik, de nekem kicsit egy kutya a két futó

több mint 10 éve
Revis ha visszajön, nem lesz semmi látnivalóNinko, Siliga, Easley, Chandler Jones
Hightower (majd), Mayo, Collins
Revis, Chung, DMC, Ryan
Wilforknak köszi, Ryan lépjen elő

több mint 10 éve
Érdekes, minden évben a FA után kiderül, hogy biztos más nyeri a csoportot, aztán valahogy mégis mi vagyunk ott januárban 😊.2009-ben és 2010-ben a Revis vezette védelemmel a Jets mégis kétszer játszott úgy főcsoportdöntőt, hogy Sanchita volt az irányító. (Mi meg ott voltunk januárban a vesztesek között.)
Tök jó érzés, hogy a 4-ik címmel a zsebben egyáltalán nem izgulok. Persze nem egyelőre nem néz ki jól a védelem, de a 2011-es szintet úgysem tudjuk alulmúlni. Ott is egy Welker-elkapás/egészséges Gronk hiányzott a bajnoki címhez. Amíg Brady és Belichick itt van, szinte tök mindegy az offseason 😊.LordTamas
több mint 10 éve
Nono! Temetni nem fogom a szezont a free agency első órájában, de ilyen szétszéledésre én nem emlékszem ennél a csapatnál. A jelenlegi állás szerint a defense java jobbra el. Nem úgy néz ki, hogy sok lehetőségünk lenne az első napon.Egyelőre rengeteg kompenzációs pick néz ki a '16-draftra.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Érdekes, minden évben a FA után kiderül, hogy biztos más nyeri a csoportot, aztán valahogy mégis mi vagyunk ott januárban 😊. Tök jó érzés, hogy a 4-ik címmel a zsebben egyáltalán nem izgulok. Persze nem egyelőre nem néz ki jól a védelem, de a 2011-es szintet úgysem tudjuk alulmúlni. Ott is egy Welker-elkapás/egészséges Gronk hiányzott a bajnoki címhez. Amíg Brady és Belichick itt van, szinte tök mindegy az offseason 😊.
Szerk: a off-seasont amúgy is Veeren nyerte. A Giants négy évente nyer egy Superbowlt ellenünk, ezt Belichick is tudja, ezért inkább idén pihenünk.