New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Revist nem tudom, hogy fogjuk pótolni.
Az sejthető volt, hogy lesznek vezéráldozatok, de egy normális CB1 nélkül fura lenne nekivágni a szezonnak.
Bár igazából SB-t nyertünk úgyhogy én leszarok mindent és bízok Billben.zinedine5
Pont uezt gondoltam én is.kolok1972
Ez jogos, én is úgy vagyok vele, hogy a negyedik gyűrű után bónusz minden további siker, ha nem lesz, akkor is láthattuk a liga történetének legsikeresebb edző/QB párosát sok éven át. Ettől még pocsék érzés letolt gatyával állni a csoportban, miközben a többiek erősödnek (és már tavaly is szorongattak, ld. Miami vereség vagy a két Jets meccs.)

Remélem, vagy reális B-terv a szitura. A Seatlle meg csak erősödött...
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ok tomi,ezt adom,de szted hogy oldjuk meg a CB helyzetet? Ki lesz az első ÉS a második számú CB?Mert per pillanat se bivaly D-line,se secondary?(De legalább passrush se 😊 )kolok1972
Mit tudom én!😊 Nem én keresek évi több millió dollárt.😀

Ezt dobta a gép. Szerintem ott kezdett elcsúszni az ideális menetrend, hogy DMC nem írt alá év közben. Elkezdték a hosszú távú, másokat kordában tartó, B-terv szerződéseket megkötni (Chung, Bolden, Cannon). Nem volt nehéz kitalálni, hogy március 10-ig DMC és Revis szerződtetése a top prioritás. Mindkettőjük ügynöke zseniálisan játszotta meg a helyzetet. Kraft-ék meg nem akartak két szék közül a pad alá esni; DMC adta magát. 1. Kisebb cap hit. (De azért bődületesen jó szerződés Devin-nek!) 2. Hajlandó volt totál piacnyitás előtt megegyezni - ez volt home town diszkont.

Így viszont már kevés pénz maradt ÉS Revis elhúz(hat)ta a döntést piacnyitás utánra. Ez mind adta ki összességében, hogy Browner-t is ki kellett engedni 15 milliós licitnél nem nagyon ugrálhatsz 6-7 millióval a zsebedben.

Engem az "bosszant" hogy egyrészt azt mondjuk, hogy nem tettek meg mindent Revis-ért, másrészt miért engedtük el Browner-t. Pont azért engedtük ki (és nem el!), mert a mindennél is többet megtettek Revis-ért.

El kell fogadni, hogy a Pats nem tud 2015-re és 2016-ra előteremteni 16 és 17 milliós full garantált cap space-t. A Jets igen. Mi ezt a helyet TB fizetésével töltjük ki, nekik meg ott van Geno.

Szerinted?!😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 417 — Ajmo Vatreni
Az is lehet, hogy van egy B terv, ha Revis elmegy és valamelyik CB-t trade árán fogjuk megszerezni, vagy ha az sem, akkor miért ne húzhatnánk mi is egy Shermant az 5. körben.

ervinator
2014. 6. Thomas
2013. 3. Ryan
2012. -
2011. 2. Ras-I
2011. 7. M. Williams
2010. 1. DMC
2009. 2. Butler
2008. 2. Wheatley
2008. 4. Wilhite
2007. 6. Richardson

Lehet ebben valami, az a 5. kör a tuti. Annak kell lennie, mert a többi nemigen jött be.
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Ok tomi,ezt adom,de szted hogy oldjuk meg a CB helyzetet? Ki lesz az első ÉS a második számú CB?Mert per pillanat se bivaly D-line,se secondary?(De legalább passrush se 😊 )

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ez nem ér meg ennyit... az nem ér meg annyit... Önigazolási rohamotok van? Az a két CB, akiken jelentős részben alapult a SB győzelem, nincs és remény sincs a megfelelő pótlásra. "Next man up", előlép Logan Ryan, hogy pótolja Revist - ugyan már! A piacon meg már nagyon nincs senki, aki meg van, közel sincs minőségben. Vereen évek alatt tanult bele abba a szerepkörbe, aminek a PO-ban pld. a LOB-al szemben alapvető jelentősége volt a sikerhez. Szerintem fontos láncszeme volt a gépezetnek és nagy kár, hogy nem maradt.

Talán fel kellene melegíteni Kraftnek a kapcsolatot Pete Caroll felé, hogy egy pofás kis trade keretében nem akarja átengedni Shermant... Bár én Revist jobb (intelligensebb) játékosnak tartom.Burkus
Pislants már rá az overthecap -re. Browner piacra engedése után lett volna 13,5 millió hely Revis 2015-ös cap hit-jére. Tekintsük el attól az apróságtól, hogy ő 16-ot akar(t) full garantáltan 2015-re. Ha sikerült volna 13,5-re rábeszélni, akkor is ott állnánk letolt gatyával. Draftolni is csak újabb kivágások árán tudtunk volna, nemhogy (vissza)igazolni.

Vereen egy év alatt tanult bele, utána folyamatosan sérült volt. Abban a pillanatban, hogy az 5 milliót kiejtette a száján, neki itt kaput zártak. Btw tényleg fontos tényező az is, hogy Welker-rel közös az ügynökük. Kraft-nak elég hosszú a memóriája.

Persze, lehet ez önigazolási roham. Vagy a tények elfogadása valami rózsaszínű habos-babos mese álmodozása helyett.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Ez nem ér meg ennyit... az nem ér meg annyit... Önigazolási rohamotok van? Az a két CB, akiken jelentős részben alapult a SB győzelem, nincs és remény sincs a megfelelő pótlásra. "Next man up", előlép Logan Ryan, hogy pótolja Revist - ugyan már! A piacon meg már nagyon nincs senki, aki meg van, közel sincs minőségben. Vereen évek alatt tanult bele abba a szerepkörbe, aminek a PO-ban pld. a LOB-al szemben alapvető jelentősége volt a sikerhez. Szerintem fontos láncszeme volt a gépezetnek és nagy kár, hogy nem maradt.

Talán fel kellene melegíteni Kraftnek a kapcsolatot Pete Caroll felé, hogy egy pofás kis trade keretében nem akarja átengedni Shermant... Bár én Revist jobb (intelligensebb) játékosnak tartom.Burkus
Azt már a szezon után tudtuk, hogy vezéráldozatokra lesz szükség, hogy beférjünk idén a cap alá. Megpróbáltuk megtartani Revist, még az ésszerű határokat is túlléptük picit, de a Jets jobb anyagi helyzetben volt, amivel lehetetlen volt versenyezni, ennyi igazából, siratni kár, tovább kell lépni. Browner már másabb kérdés, hogy miért nem hívtuk le az opcióját, de lehet úgy gondolták, hogy nem jelent akkora upgradet, mint amit tudna hozni Ryan-Butler duo.

Az is lehet, hogy van egy B terv, ha Revis elmegy és valamelyik CB-t trade árán fogjuk megszerezni, vagy ha az sem, akkor miért ne húzhatnánk mi is egy Shermant az 5. körben.

A gyűrű megvan ez volt a cél, hogy Brady utolsó éveire még jöjjön össze is győzelem. Innentől, ha az összes vezérünket elvesztettük volna, akkor is megérte.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Az sejthető volt, hogy lesznek vezéráldozatok, de egy normális CB1 nélkül fura lenne nekivágni a szezonnak.
Bár igazából SB-t nyertünk úgyhogy én leszarok mindent és bízok Billben.zinedine5
Pont uezt gondoltam én is.

több mint 10 éve

Revisre egész egyszerűen nem volt meg a pénzügyi háttér. Csak akkor tudtunk volna megtartani,ha a fél csapatot beáldozzuk érte.Ennyit pedig nem ért,én így értettem.A többivel egyet értek,nem is vagyok nagyon boldog,de abban Wyattnek igaza van hogy messze még a vége.

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 417 — Ajmo Vatreni
Bár igazából SB-t nyertünk úgyhogy én leszarok mindent és bízok Billben.
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Sajnos nem lepődtem meg, hogy a pénz felé vette az irányt, bár ha tényleg volt az asztalon egy 35M garantált pénzes szerződés, akkor az már fejvakarós.

Durván beindultak a csoportriválisok, de totál nyugodt vagyok. Egyiknél sincs normális QB (adnak is másnak kezdő QB pénzt), addig meg nehéz odakerülni a csoport élére.Imitheking
[/b]

Volt valami Sanchez nevű egyén aki 2x is csúnyán megszopatott bennünket a PO-ban... nem kell ahhoz csoport élére kerülni...ThundersNFL
Igen. És egy Revis vezette secondary + az eddig is igen jó front7 fel fogja adni a leckét. Az irányító pedig bárki lesz, megint komoly esélye lesz egy GWD-ra tért ölelő mélységi passzokkal,ha már csak 25 mp van hátra a meccsből. 😕
több mint 10 éve

Talán fel kellene melegíteni Kraftnek a kapcsolatot Pete Caroll felé, hogy egy pofás kis trade keretében nem akarja átengedni Shermant... Bár én Revist jobb (intelligensebb) játékosnak tartom.
több mint 10 éve
Az egész történetben nekem csak a Browner dolog nem tiszta.Ennyi pénzért Revist nem tudtuk megtartani,nem is ért nekünk ennyit,ez tiszta sor. De akkor Brownert minek engedtük ki a piacra? Amennyire abnormálisak az árak CB fronton (is) nyilvánvalóan lesz jobb ajánlata,mint amit mi tudunk fizetni,tehát piaci kondíciók között nem látok nagy sanszot,hogy meg tudjuk tartani.Akkor nem is akartuk? És akkor rögtön #1CB és #2CB minuszból indulunk? Vagy bízunk a híresen jó CB draftunkban? Még nem teljesen tiszta a dolog logikája nekem.

több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 650 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Sajnos nem lepődtem meg, hogy a pénz felé vette az irányt, bár ha tényleg volt az asztalon egy 35M garantált pénzes szerződés, akkor az már fejvakarós.

Durván beindultak a csoportriválisok, de totál nyugodt vagyok. Egyiknél sincs normális QB (adnak is másnak kezdő QB pénzt), addig meg nehéz odakerülni a csoport élére.Imitheking
[/b]

Volt valami Sanchez nevű egyén aki 2x is csúnyán megszopatott bennünket a PO-ban... nem kell ahhoz csoport élére kerülni...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Ha más nincs akkor szerintem Webb vagy Joseph középső körért mozdítható. CB Trade lesz ebből.
több mint 10 éve
Maniac84 New England Patriots 601
Sajnálom, hogy távozik Revis, de ez a szerződés amit a Jets-től kapott számunkra túl vaskos lett volna, jogosan. Örüljenek a Jets fanek nyugodtan, majd amikor visszavonul a legendájuk milyen kellemetlen érzés lesz, hogy az egyetlen SB-jét velünk nyerte? 😀

Browner-t szinte biztos, hogy bukjuk. Kövezzetek meg de szerintem nem biztos, hogy olyan nagy tragédia ez. Nem vagyok teljesen meggyőződve arról, hogy igazi No.1. corner nélkül is hatásos tud lenni, mondom ezt úgy, hogy a flag-ek ellenére is szívesen néztem a játékát.

Jön a B-terv, ami szerintem jó eséllyel tartalmazza Wilfork-ot is kb. 4M környékén. Harvin-nak én nem örülnék annyira, sok vele a fejfájás, de ha valóban olcsóért jönne akkor üsse kő. A Sheard-Spiller duó viszont kifejezetten jól hangzik. A fő kérdés viszont az, hogy CB-t kit hozunk, iszonyat mód elszabadultak az árak.

több mint 10 éve
Én biztos voltam benne ,hogy Revis a Jetsben fog kikötni és Brownert is meg fogja vki kínálni vmi eszetlen szerződéssel. ( nálam a Revis deal is az) Így mi értelme volt,hogy nem hívtuk le a Browner opciót ? És ki lesz így a Cb1? Én nem látok a piacon olyat akire ezt rá lehet húzni! (Sztem Browner sem az)

több mint 10 éve
Imitheking New England Patriots 1 916

Durván beindultak a csoportriválisok, de totál nyugodt vagyok. Egyiknél sincs normális QB (adnak is másnak kezdő QB pénzt), addig meg nehéz odakerülni a csoport élére.
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 650 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Köszönünk Revisnek mindent de a pénz nagyobb Úr...
Piszok nehéz szezon elé nézünk, de remélem a BB és TB mágiában van bőven tartalék

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na, Helu nem jön, én nem bánom
A felvetett Spiller, Harvin, Sheard hármas tetszetős, sőt Culliver is 😊

több mint 10 éve
kd13 New England Patriots 139 — kisdef@citromail.hu
Most, hogy Revis hazatért Browner szerintem marad, FA piacon pedig remélem ránéznek Chris Culliverre. Jöhet egy kis költekezés, Sheard, Spiller, Harvin, Cecil Shorts, stb. Ha érkezik pár playmaker FA-n az O-ba, akkor az egész draftot beáldozhatnánk a falakra (úgysem fog megtörténni). Butler nem csak az intnél, hanem a becserélése után végig zseniálisan játszott SB-n, szóval még a Browner-Butler-Ryan-Arrington-Dennard sem hangzik olyan borzalmasan.

Source: Darrelle Revis' contract with the Jets: 5 years, $70M ($39 FULLY guaranteed). $48M in first 3 years. Az igen.

Szerk.: Ridleyről van hír? Remélem visszaigazoljuk, szerintem ő lenne a legjobb futó a rosteren.Foldesi26
A Vikings szeretné állítólag megszerezni Ridleyt. Harvinra pedig a Bills is rámozdult.
több mint 10 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
Most, hogy Revis hazatért Browner szerintem marad, FA piacon pedig remélem ránéznek Chris Culliverre. Jöhet egy kis költekezés, Sheard, Spiller, Harvin, Cecil Shorts, stb. Ha érkezik pár playmaker FA-n az O-ba, akkor az egész draftot beáldozhatnánk a falakra (úgysem fog megtörténni). Butler nem csak az intnél, hanem a becserélése után végig zseniálisan játszott SB-n, szóval még a Browner-Butler-Ryan-Arrington-Dennard sem hangzik olyan borzalmasan.

Source: Darrelle Revis' contract with the Jets: 5 years, $70M ($39 FULLY guaranteed). $48M in first 3 years. Az igen.

Szerk.: Ridleyről van hír? Remélem visszaigazoljuk, szerintem ő lenne a legjobb futó a rosteren.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Matt Lombardo ‏@MattLombardo975 3 p3 perccel ezelőtt

Revis' agent... “@schwartzfeinsod: Pending legal, @Revis24 has agreed to terms with the New York Jets #RevisIsland #nyjets”dande
Hát, jó volt, szép volt, nem örülök, de legalább hozzásegített minket egy bajnoki címhez

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 303 — Így remélem megfelelek nektek.....
Matt Lombardo ‏@MattLombardo975 3 p3 perccel ezelőtt

Revis' agent... “@schwartzfeinsod: Pending legal, @Revis24 has agreed to terms with the New York Jets #RevisIsland #nyjets”
több mint 10 éve
Gerix New York Giants 139
Állítólag Vereen aláír a Giantshezkolok1972
Blount pedig Cardinals...DeX
Hö? Eltradeltük?gordon
Jó lenne, kapni érte valami ellenértéket 😀
Btw, Vereen nekünk sajna nem ér sokat, kíváncsi leszek, hogyan használják majd ottWyatt
Nem er sokat?Ugyan mar ,a szezonban Brady nyilatkozta,h mennyire fontos szamara Vereen.Nincs penzetek ,ennyi a story...Gerix
Azt majd a jövő eldönti mennyire volt fontos a csapat számára.

Brady mellől sok "fontos embert" vittek már el az utóbbi időben, aztán valahogy mindig túléltük 😊ZERO_L
Nem mondtam h nem fogjatok tulelni...Amedig Brady ott van addig nagy bajban sosem lesztek.Szeretem Bradyt ,m sztem az egyik legkivalobb sportolo,es amit evrol evre tesz a csapatert azert respect.Lassan mar ingyen jatszik nalatok,csak h a csapat jobb legyen😊
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Állítólag Vereen aláír a Giantshezkolok1972
Blount pedig Cardinals...DeX
Hö? Eltradeltük?gordon
Jó lenne, kapni érte valami ellenértéket 😀
Btw, Vereen nekünk sajna nem ér sokat, kíváncsi leszek, hogyan használják majd ottWyatt
Nem er sokat?Ugyan mar ,a szezonban Brady nyilatkozta,h mennyire fontos szamara Vereen.Nincs penzetek ,ennyi a story...Gerix
Azt majd a jövő eldönti mennyire volt fontos a csapat számára.

Brady mellől sok "fontos embert" vittek már el az utóbbi időben, aztán valahogy mindig túléltük 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/