New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
én arról a minimumról is lemondanék(visszacsorgatnám Kraftnak, jó magyarosan 😀), csak azért hogy BB-vel és TB-vel minden nap egy levegőt szívhassak 😉ZERO_L
Csodás.

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
én arról a minimumról is lemondanék(visszacsorgatnám Kraftnak, jó magyarosan 😀), csak azért hogy BB-vel és TB-vel minden nap egy levegőt szívhassak 😉

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Mondjuk én ingyért is játszanék a Pats-ben :bZERO_L
Azért megnézném azt az önzetlen ingyenességet, ha látnád, hogy a csapattársad elé éppen odatesznek egy 3-4 milliárdos szerződést, és utána elvinnének egy pár órás "városnéző túrára" megmutatni, hogy mit lehet abból a 3-4 milliárdból megvenni. 😀peterk2005
Könnyen tesz ajánlatokat, amikor tudja, hogy valami 480e a minimum a ligában. Méghogy ingyen 😀😀

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Scott Chandlert kivágta a Bills. Jíhá
Akkor ő mondjuk írjon gyorsan alá hozzánkWyatt
Ravenshez mondják.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Scott Chandlert kivágta a Bills. Jíhá
Akkor ő mondjuk írjon gyorsan alá hozzánk

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azért megnézném azt az önzetlen ingyenességet, ha látnád, hogy a csapattársad elé éppen odatesznek egy 3-4 milliárdos szerződést, és utána elvinnének egy pár órás "városnéző túrára" megmutatni, hogy mit lehet abból a 3-4 milliárdból megvenni. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Voltak nagyon durva dolgok ligaszerte

több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Andre Johnson a Kócnál. 114 misi Suh szerződése? Az igen! Mennyi a garantált?Burkus
$114 million and $60 million guaranteed ,ezt találtam a dolphins topicban.GhostLead
Köszönöm. Nem követtem, csak a hírt tudtam, jobban érdekel(t) a saját házunk tája. Fitpatrick a Jetsben (trade).
több mint 10 éve
GhostLead New England Patriots 295
$114 million and $60 million guaranteed ,ezt találtam a dolphins topicban.
több mint 10 éve
Andre Johnson a Kócnál. 114 misi Suh szerződése? Az igen! Mennyi a garantált?Burkus
Suh szerződése kb vasárnap óta tudott 😀 60 misit hazudtak a népe
AJ is fixnek tűnt már tegnap este, ott elővették a Madden08-at
Herremans, Cole, Gore, Andre Johnson. Építik a jövőt

több mint 10 éve
Andre Johnson a Kócnál. 114 misi Suh szerződése? Az igen! Mennyi a garantált?
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
Kérem a kezeket magasba, hogy ki nem írta volna alá ezt a szerződést Revis helyében!!!Egon

De nem mindenki született milliomos.
És aki nem az, az az idejét értékesíti, ezt hívják munkának.
És ha ugyanazért a melóért másutt többet fizetnek, akkor az a helyes döntés, hogy máshol végzed.
De persze nem kell mindenkinek logikusan döntenie.
Én ha választhatnék, hogy mondjuk Magyarországon keressek 5 milliárd forintot a következő 4 évben, vagy külföldön 10-et, az elöbbit választanám. De aki nem, azt is maximálisan meg tudom érteni.

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Kérem a kezeket magasba, hogy ki nem írta volna alá ezt a szerződést Revis helyében!!!Egon

| Mondjuk én ingyért is játszanék a Pats-ben :b |

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Kérem a kezeket magasba, hogy ki nem írta volna alá ezt a szerződést Revis helyében!!!

Azt is írjátok le, hogy hogyan csináltatok volna cap helyet a további need-ekre és a draftpickekre!Egon
Ezt írta volna valaki? Inkább olyanokat olvastam, hogy kár volt Brownert beáldozni erre az ügyre.
Meg szakértő vélekedéseket, hogy miként lehetne működő védelmet csinálni abból ami van.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
A Rutgers-es CB-ket kell elsősorban figyelemmel kísérnünk 😛Egon
Meg az olyanokat akiknek komoly térdsérülése volt 😀

több mint 10 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
A Rutgers-es CB-ket kell elsősorban figyelemmel kísérnünk 😛

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
DT biztos jön majd a piacról Fairley és VW mellett most Knighton-nál is puhatolózunk. Nem kell korai DT draft. Az LB sor így is pöpec, Mayo, HT, Collins mellé nem kell nagy erősítés. Főleg úgy, hogy a snapek kb70%ában 2 lb vel álltunk fel. Kell egy cb1, a draftról pedig egy fasza run blocker G.
több mint 10 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
Kérem a kezeket magasba, hogy ki nem írta volna alá ezt a szerződést Revis helyében!!!

Azt is írjátok le, hogy hogyan csináltatok volna cap helyet a további need-ekre és a draftpickekre!

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
VW olcsóért visszajöhetne, bár akkor is kellene egy korai körös DT pick 😊
Revis távozása nem annyira meglepő, fut a pénz után csak a szokásos....BBék remélem Branchet és Ayerst itt tartják, főleg az utóbbira lennék kíváncsi hogy azért egy fullos felkészüléssel mire lehet képes, vele azért jövőre is igen jó LB sor lenne és tényleg lehetne a falakat pumpálni 😊

több mint 10 éve
 nesn.com/2015/03/reports-vince-wilfork-considering-return-to-patriots-in-free-agency/

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 159 — nabege2@yahoo.com
A nap híre kimarad?! Tyms aláírt!
Btw Fairley iránt éérdeklődünk. Az lájkosWyatt
Tegnap pats.hu-n valaki okos azt írta, hogy Tyms mehet! Enyhén lettem ideges! Sok potenciált látok benne!
több mint 10 éve
Btw Fairley iránt éérdeklődünk. Az lájkosWyatt
Az teccene 😀
több mint 10 éve
Btw Fairley iránt éérdeklődünk. Az lájkos

több mint 10 éve
Cromartie is a Jetsbe tart.
"Cromartie and Revis formed a deadly, physical corner duo under Rex Ryan from 2010-2012. Cro's size, speed and ability to shift positions are a perfect mesh with Revis' physical trail-corner attributes. Add in the signing of Buster Skrine, who can seamlessly kick inside as a slot corner, and the Jets could go from having a dearth at corner to an embarrassment of riches. "

Az idei hat csoportmeccs minimum érdekesnek ígérkezik. Tavaly kettőt vesztettünk el, de a Bills meccs nem számít, idén viszont nem így áll a dolog, pláne úgy, hogy tavaly a secondary nélküli Jets is mindössze egy blokkolt FG-al és 2, illetve 1 ponttal kapott ki.
több mint 10 éve
Maniac84 New England Patriots 601
Így, hogy a Jets-nél kötött ki Revis újra előtérbe kerülhet a tulajuk decemberi Revis-udvarlása. Már Reiss is felvetette,hogy ebből akár még pottyanhat egy Jets pick is nekünk. Egy második körrel kifejezetten elégedett lennék. 😀