New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
Az is lehet, hogy van egy B terv, ha Revis elmegy és valamelyik CB-t trade árán fogjuk megszerezni, vagy ha az sem, akkor miért ne húzhatnánk mi is egy Shermant az 5. körben.ervinator
Hát ja. Kb. 25 csapat bizakodik abban minden évben, hogy sikerül egy Brady-t húzniuk a 6. körben. Úgy negyven évente egyszer be is jön az ilyesmi. 😀peterk2005
20.
Ha Steve Youngot elfogadod "nem első 5 körben draftolt kurva sikeres qb"-nak.

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Hát itt azért el lett mondva (szép magyarsággal) úgy néhány tucatszor, hogy ezt a védelmet nem lehet egyben tartani. A legpesszimistább jóslatom már nem jött be, mert DMC itt maradt és van még elemi esély arra is, hogy Browner és Wilfork is itt kössön ki.

Most az tök nyilvánvaló, hogy ugyanazt nem fogjuk tudni játszani, de az is, hogy Belichick meg pont abban a legnagyobb, hogy kitalálja ezekkel az emberekkel, hogy lehet eredményes. Az aggódás ott van (részemről), hogy az ilyen átépítések ritkán lesznek egyből sikeresek.

Én pedig szívesen látnék Brady kezén még egy gyűrűt. Egyrészt mert van még ott hely 😊 Másrészt mert talán attól már leesne mindenkinek, hogy ő a g.o.a.t. 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Azért világvégét nem kell vizionálni..
Kell egy harapós, minőségi DT a fal közepére..A piacon van még Branch, Mosley, Melton, Raji, Sims etc..Sheard vizit alapján akarunk egy minőségi edge DE-t..Ott is van még pár minőségi, jó játékos..Orakpo, Hardy, Morgan..Hátha sikerül megegyezni Ayers-el is..Easley hátha egészséges lesz és megmutatja miért is draftoltuk..LB sor:HT+Collins+ha marad Mayo és úgy néz ki Morris is akkor pipa..Ha már kiment Revis és nagy valószínűséggel Browner is, akkor annak örülnék, ha egy kifejezetten kemény, ütős D-line-al állnánk ki..Legalább futás ellen legyünk jók, és végre aprítsanak a mi rushereink is..A Ryan-Dennard-Butler-Arrington-Green csomag akár elég is lehet zónázni..
O#: Kell egy minőségi guard..Szerintem ez draft lesz..Első körben lesz még minőségi falember. WR-TE poszton elegek vagyunk..Harvint nem hoznám Dola helyett..Mindenhol magatartásbeli problémák voltak vele, sehol sem tudott beilleszkedni..Vereen helyett kell egy elkapásokra is képes de kemény futó..Spiller álom lenne..De veteránként még megmutathatná magát Pierre Thomas, vagy akár Steven Jackson is..De idén kifejezetten erős a draft class RB-ből...
BB szépen lassan betöltögeti a lyukakat, ahogy szokta..Nálunk horror pénzeket nem kap senki..Novemberre megint összeáll majd minden.. Relax.. 😀

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem kell pánikolni. Revisért biztosan kapunk egy nagyszerű 3. körös picket '16-ban 😊Kollega
Nem kaptok, mert kitettétek. (Az opció nem lehívása gyak. a cuttal egyenértékű.) Kompenzáció pedig csak lejáró szerződésű szabadügynökért jár. Ugyanez igaz Brownerre, ha nem jön vissza. És Wilforkra is (ha érte még járna egyáltalán valami).
peterk2005
Nem kitettük, hanem nem éltünk az opciós jogunkkal. 2008-ban Donte Stallworth opciós jogával nem éltünk, aki aztán a Brownshoz igazolt, a Patriots meg kapott egy 5. körös kompenzációs picket.Spigo
Wow, ezt nem tudtam. Most már legalább tudom. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Sztem nincs semmiféle pánikhangulat,mindenki szimpla fotelszurkolóként próbál belelátni BB varázskonyhájába,ami lehetetlen.Azért nyilván nem kell pezsgőt bontani,ha távozott Vereen,Wilfork,Revis és jó eséllyel Browner is,a többit meg majd meglátjuk.Ebből Wilfork és Revis távozásával valóban reálisan számolni kellett.kolok1972
Ebből egyedül Revis az igazán nagy veszteség. De ennyiért sok. És ez nem önigazolási kényszer (all-in persze), hanem felelős csapatépítés. El kell fogadni, hogy van fizetési sapka és draftrendszer azért, hogy a liga kiegyenlített legyen, ne alakuljanak ki dinasztiák és a kicsik is PO-ba érhessenek három éven belül. Az, hogy BB-ék erre 14 éve magasról tesznek, annak én csak örülök 😊
Ryannél én is így gondolom (írtam is már tucatszor), azon a poszton nálunk a második évben kb mindenkit ki akarnak vágni. Aztán ha a harmadikra elő tud lépni, akkor fasza, remélhetőleg sérülés nem akadályozza majd meg ebben. Darabra nem tűnik rossznak ez, Ryan, Butler (neki elég karcos lenne azért szerintem az év, ha most kezdő lenne), Arrington, Dennard, de tény, hogy az lenne a pöpec, ha ez a #2-től indulna. Mert egy igazi első számú CB nagyon kell ebbe a sorba, anélkül elég nagy ugrást kellene bemutatni. Ha jön egy jó képességű CB, akkor viszont nem hiszem hogy nagy gáz lenne, ez a sor elég mellé

több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 215 — Patriots GM
Nem kell pánikolni. Revisért biztosan kapunk egy nagyszerű 3. körös picket '16-ban 😊Kollega
Nem kaptok, mert kitettétek. (Az opció nem lehívása gyak. a cuttal egyenértékű.) Kompenzáció pedig csak lejáró szerződésű szabadügynökért jár. Ugyanez igaz Brownerre, ha nem jön vissza. És Wilforkra is (ha érte még járna egyáltalán valami).
peterk2005
Nem kitettük, hanem nem éltünk az opciós jogunkkal. 2008-ban Donte Stallworth opciós jogával nem éltünk, aki aztán a Brownshoz igazolt, a Patriots meg kapott egy 5. körös kompenzációs picket.
több mint 10 éve
April Wine New England Patriots 256

peterk2005
Ezt valószínűleg rosszul tudod.

Revis, Wilfork, and Browner are all eligible for 2016 comp pick calculations. See Donte' Stallworth precedent in 2008.

Revis was not released. His option was not picked. That is a significant difference for the compensatory pick calculation.

If Pats do not sign as many UFAs as they will lose (3 so far), the 3rd round pick for Revis should be the 98th pick in the 2016 draft
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az is lehet, hogy van egy B terv, ha Revis elmegy és valamelyik CB-t trade árán fogjuk megszerezni, vagy ha az sem, akkor miért ne húzhatnánk mi is egy Shermant az 5. körben.ervinator
Hát ja. Kb. 25 csapat bizakodik abban minden évben, hogy sikerül egy Brady-t húzniuk a 6. körben. Úgy negyven évente egyszer be is jön az ilyesmi. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Sztem nincs semmiféle pánikhangulat,mindenki szimpla fotelszurkolóként próbál belelátni BB varázskonyhájába,ami lehetetlen.Azért nyilván nem kell pezsgőt bontani,ha távozott Vereen,Wilfork,Revis és jó eséllyel Browner is,a többit meg majd meglátjuk.Ebből Wilfork és Revis távozásával valóban reálisan számolni kellett.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve

Egyébként nem értem mi ez a pánik? Reálisan kb. erre lehetett számítani, nem? Hetek óta azt mondja mindenki, hogy a cap helyzet alapján vagy DMC vagy Revis jöhet össze. A kettő együtt szinte lehetetlen, legalábbis anélkül, hogy ésszerűtlenük a gyeplőt a lovak közé dobnátok és mindent feltennétek a két játékosra. Belichick meg minden, csak nem ennyire hülye. És az is világos volt, hogy kettejük közül Belichick számára DMC megtartása a fontosabb. (Szerintem ez is teljesen ésszerű.)

Úgyhogy csak megtörtént az, amire minden valószínűség és az ésszerűség alapján amúgy is számítani lehetett.

több mint 10 éve
Nem kell pánikolni. Revisért biztosan kapunk egy nagyszerű 3. körös picket '16-ban 😊

Talib anno traddel érkezett, én például bízok némi draft napi machinációban. Azt a 32. picket simán megérné beáldozni, ha valakinek jobban kell.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Amig nem lesz tömeg középen addig nincs semmi esély arra hogy legyen Prush. Easley minden csak nem tömeg, Siliga nálam befutó de Branch is nagyon kéne még vagy a draftról hozhatnánk vkit. Hamár a Sec gyengült a front7-el kéne izmositani, a többit talán az O és a ST megoldja

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 417 — Ajmo Vatreni
Ez nem ér meg ennyit... az nem ér meg annyit... Önigazolási rohamotok van? Az a két CB, akiken jelentős részben alapult a SB győzelem, nincs és remény sincs a megfelelő pótlásra. "Next man up", előlép Logan Ryan, hogy pótolja Revist - ugyan már! A piacon meg már nagyon nincs senki, aki meg van, közel sincs minőségben. Vereen évek alatt tanult bele abba a szerepkörbe, aminek a PO-ban pld. a LOB-al szemben alapvető jelentősége volt a sikerhez. Szerintem fontos láncszeme volt a gépezetnek és nagy kár, hogy nem maradt. Burkus
Nem tudom miért írja le mindenki Ryan-t. Meg volt a neki az első szezon után következő szokásos kis CB-s második szezon, amikor kereste önmagát. Így volt ez DMC-vel is. Szerintem pöpec játékot láthatunk majd tőle.nDRo
Legalább lesz még egy safetynk.
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Tomi-tomi örökzöldjét idézném "ki fogunk esni a csoportból" ......március 11 van.....
több mint 10 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Ez nem ér meg ennyit... az nem ér meg annyit... Önigazolási rohamotok van? Az a két CB, akiken jelentős részben alapult a SB győzelem, nincs és remény sincs a megfelelő pótlásra. "Next man up", előlép Logan Ryan, hogy pótolja Revist - ugyan már! A piacon meg már nagyon nincs senki, aki meg van, közel sincs minőségben. Vereen évek alatt tanult bele abba a szerepkörbe, aminek a PO-ban pld. a LOB-al szemben alapvető jelentősége volt a sikerhez. Szerintem fontos láncszeme volt a gépezetnek és nagy kár, hogy nem maradt. Burkus
Nem tudom miért írja le mindenki Ryan-t. Meg volt neki az első szezon után következő szokásos kis CB-s második szezon, amikor kereste önmagát. Így volt ez DMC-vel is. Szerintem pöpec játékot láthatunk majd tőle.
több mint 10 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Ha Sheard jönne és Easley egészséges lenne akkor valami valami passrush talán lehetne. Pl.: 3&long-nál egy ilyen felállással: Ninko-Easley-Chandler J.-Sheard
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Ok tomi,ezt adom,de szted hogy oldjuk meg a CB helyzetet? Ki lesz az első ÉS a második számú CB?Mert per pillanat se bivaly D-line,se secondary?(De legalább passrush se 😊 )kolok1972
Mit tudom én!😊 Nem én keresek évi több millió dollárt.😀

El kell fogadni, hogy a Pats nem tud 2015-re és 2016-ra előteremteni 16 és 17 milliós full garantált cap space-t. A Jets igen. Mi ezt a helyet TB fizetésével töltjük ki, nekik meg ott van Geno.

Szerinted?!😊tomi-tomi
Ok tomi,90%-ban adom amit írsz,csak ott bukik meg a logika sztem,hogy előre lehetett látni,(nyilván csak valószínűsítésről beszélik,dehát itt nem amatőrökről beszélünk) hogy a Browner féle felszabaduló pénz lófüttyöt sem számít a Revis partiban,egyszerűen a nagyságrendje miatt. Nagyon valószínű volt hogy a Jets olyan bődületes pénzt fog kínálni Revisnek,amit még a Browner féle -ilyen nagyságrendben bagatell összegnek számító- pénzzel sem fogunk tudni überelni. Kicsit olyan ez,mint amikor ketten nyomultok egy bombanőre és akkor kedélyesen megvillantod még a kispolskid kulcsát 😊 .
Akkor viszont nem szabad kiengedni a #2CB-det a piacra,ahol most Maxwelleknek 60 milkákat fizetnek.Abban lehet vmi ,amit Spigo mond,hogy visszaállunk zónázni és ahhoz nem kell Browner,de két CB akkor is kell még. Ryan idén pocsék volt,nem tudom mire lehet még jó.Egyáltalán nem vagyok kétségbeesve,mert a SB győzelem után tényleg nyugodt szívvel drukkolhatok a csapatnak,de attól most még mínuszban vagyunk.El lehet karistolni egy közepes secondaryvel is ,de akkor kéne egy állat d-line,vagy brutál passrush.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Revis: viszlát és kösz a halakat! Ilyen egy igazán jó zsoldos, idejön (azért szinte top fizetésért), hozzásegíti a csapatot a végső győzelemhez, neki is összjön a nagy siker, most meg megy tovább még nagyon pénzt keresni. Egy pillanatig nem tudok haragudni rá.

Brady nagyvonalúsága meg egy van az egész NFL-ben, de azt is meg kell jegyezni, hogy olyan játékos sincs, aki szinte zsebpénznek viszi haza a 10 millió dollárokat. Mint már többen írtátok, a gettóból jött játékosok (Revis nem feltétlen) 50 embert fizetnek a régi sleppből, Tom-ot meg gyakorlatilag "eltartja" Giselle 😊.

Brutálisan gyengült eddig a csapat, de ha jövőre is elkerülnek a kritikus sérülések, Brady hasonlóan játszik és az edzői stáb (Josh a PO-ban zseniális volt) ismét kreatív gameplanekkel áll elő, még ismételhetünk is. Lényegesen kisebb az esély, mint egy Revis/Browner kombóval, de csodálkoznék, ha a nagy FA neveket behúzott csoportriválisok megelőznének. (Amúgy a Jets az elmúlt 15 évben egyszer nyert ellenünk rájátszást, amikor olyan elhibázott gameplanünk volt, hogy azóta fogom a fejem, ráadásul minden ellenünk fordult, fake-punt, Brady int, Crumpler dropok, stb.)

Fel a fejjel, a Chiefs elleni meccs után sokkal borúsabbnak tűnt minden, aztán mi lett a vége...
több mint 10 éve
Azt hallottátok már, hogy 2004. óta nem volt olyan csapat, amelyik duplázni tudott volna?
Általában ez szokott történni egy bajnoki győzelem után. Ha egy csapatnak akkora mázlija van, mint nekünk volt akkor, és a Seattlenek tavaly, hogy a legjobbjai szinte mind szerződésben voltak, akkor rá lehet menni a duplázásra.

Ez a csapat meg utoljára 2003-ban draftolt 20-on belül. Szóval olyan nagy tragédia nem lesz, ha jövőre megint így lesz.

Az elég nyilvánvaló volt, hogy a mi helyzetünkben az első napon nem leszünk aktívak.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 215 — Patriots GM
Márpedig Browner opciót szerinetm azért nem hívta le a csapat, mert már tudta, hogy Revist nem tudja (nem akarja ennyi pénzért) megtartani. Márpedig, ha visszaáll a csapat zónázni, mert nincs Revis, akkor Brownernek nincs sok haszna.

Másrészt, könnyen lehet az is, hogy McCourty-nak azért adták meg végül a 9,5 milliót (az előzetesen híresztelt max 8 körülivel szemben), mert már tudták, hogy Revis megy. Főleg, hogy állitólag, már hétfőn kiszállt a csapat a Revis licitből (csak a Jets ezt nem tudta)
több mint 10 éve
andreas 12
Sajnalom Revist mert vele elsoszamu eselyesek maradtunk volna jovore is. De ez van, SB gyoztes ne sirjon hogy nem tudja megtartani a jatekosait. Az hogy hibazott e a vezetes nem ma derul ki, lehet hogy hatalmas lyuk tatong most a sec kozepen, de a bizalmat talan megerdemli Belichick.
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
és gondolom ebből még nem lehet Mayo paycut, Dola paycut meg hasonlók, ügye?

van mozgásterünk, ez a lényeg, nem sok DE VAN, ez bőven elég, hogy BB zsenije kibontakozzon

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ok tomi,ezt adom,de szted hogy oldjuk meg a CB helyzetet? Ki lesz az első ÉS a második számú CB?Mert per pillanat se bivaly D-line,se secondary?(De legalább passrush se 😊 )kolok1972
de legalább van pénz, amit költhetünk, én sem látom most a megoldást(én inkább hagynám az ilyen Webb féle félmegoldásokat), de hányszor volt ez, lsd két éve Talib ide hozatalát év közben

majd BB megoldja, és ha köv évben nem nyerünk SB-t, akkor mi van? semmi...

én kiváncsi vagyok, hogy DMC, a fiatalok, hogyan teljesítenek, most hogy nincs Revis, esetleg egy bika DL-lel megspékelve

Az egész történetben nekem csak a Browner dolog nem tiszta.kolok1972
állítólag azért kellett elküldeni, hogy még egy utolsó ajánlattal(nyilván Brownernek szánt pénzzel) megtartsuk Revist
nem jött be :\ZERO_L
Milyen pénzről beszélsz? 14.240.000. $-al vagyunk a cap alatt. Ennyi kellene kb. a draft előtt, a FA után, ha számolok az évközi kiadásokra is.
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Háát..Revis ügyben nem nagyon vártam mást, de mindent nem kellet volna betolni érte..Browner nálam sem CB1, de minőségi játékos, aki keményen játszik, és magas elkapókon, TE-ken viszonylag nagy biztonsággal védekezik, még ha nem is villámléptű..Nekem ő 5,5 misit megért volna, főleg a mostani CB árakat figyelembe véve..Ezt elcseszték BB-ék..Lehet abban bízni, hogy előlép Butler és Ryan, s tavaly a premeccseken kifejezetten impresszív volt slotban Green is, de azért erre nem lehet alapozni hosszú távon..Az elmúlt évek nem azt mutatják, hogy mi lennénk a hátsó körös CB-ek álomképzője, LOB iskolája..Wilforkot valahogy pótolnunk kell..Kell egy minőségi DT..Kellene egy minőségi DE, LB is, aki nyomást is tud generálni..Állítólag Jabaal Sheard nálunk vizitelt, de nem egyeztünk meg vele..Ráadásul a Revis licit hülyeség miatt, most már kell egy minőségi corner..Hogy ne legyen olyan nagyfokú visszaesés a D#-ben.. O# oldalon Vereent annyira nem bánom..Szerettem, de inkább elkapó volt mint futó..Spillernek tudnék örülni, sőt Pierre Thomasnak is..+ kell egy minőségi OG..Ez nagyon sok poszt..Ennyit nem tudunk költeni..Várhatóan minőségromlás lesz 2015-ben.. Ez azért rossz, mert papíron minden divízió társunk erősödött.. De meglátjuk..Kíváncsi vagyok mit talál ki az öreg..Lesz még szerintem meglepetés..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
de legalább van pénz, amit költhetünk, én sem látom most a megoldást(én inkább hagynám az ilyen Webb féle félmegoldásokat), de hányszor volt ez, lsd két éve Talib ide hozatalát év közben

majd BB megoldja, és ha köv évben nem nyerünk SB-t, akkor mi van? semmi...

én kiváncsi vagyok, hogy DMC, a fiatalok, hogyan teljesítenek, most hogy nincs Revis, esetleg egy bika DL-lel megspékelve

Az egész történetben nekem csak a Browner dolog nem tiszta.kolok1972
állítólag azért kellett elküldeni, hogy még egy utolsó ajánlattal(nyilván Brownernek szánt pénzzel) megtartsuk Revist
nem jött be :\

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/