New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Valószínűleg a D-line-t erősítjük meg, hogy elöl legyünk inkább erősek, agresszívak, hogy hátul DMC-ék lezónázzák a területeket a csak "jó" képességű secondary-vel.. Szerintem ez a járható út. Egy csak "jó" képességű secondary-vel is 4x főcsoport döntőt játszottunk az elmúlt 4 évben. ....Ha összeáll egy brutál D-line, s marad a Ryan-Dennard-Butler-Arrington-DMC-Chung sec akkor szerintem ez a dolog működhet is akár, nagyobb minőségromlás nélkül..kyobalu
Ez a DB sor sajnos max átlagos. Van benne egy elit safety aki felfelé húzza, talán Chung átlag, Arrington max slotban (kb 4 millióért 😊 ), Butlerre nem lehet építeni egy egész szezont, Dennard nagyon visszaesett és van egy Ryan, akiből majd kiderül mi lesz.
Valószínű, hogy változik a def játéka és én is valószínűsítem a D-linera való súlypontáthelyezést, de azért még várok nyáron-kora ősszel egy Mayo-1.corner tradet.zinedine5
Mondhatjuk átlagosnak is..De semmiképpen sem mondhatjuk, hogy kutyaütők lennének..DMC elit játékos..Chung a tavalyi éve alapján a legjobb futás elleni SS volt a ligában, PFF számai nem rosszak, s párban jól megértik egymást DMC-vel..Ryan tavaly előtt a legjobb újonc CB volt, rá dobtak legrosszabb stattal a QB-k a ligában..Tavaly visszavette teljesítményét Revis és Browner jelenléte a csapatban..Butler már tavaly a premeccseken is kimagaslóan teljesített, év végére pedig kifejezetten megbízhatóan játszott..Nagyon gyors, emberező corner..(Miért ne lehetne 1x nekünk is szerencsénk CB választással?) Dennard pedig nem játszott rosszul két éve. Tavaly sérülései voltak..Azért kukába nem dobnám a tavalyi éve miatt. Tudom, hogy Arringtonra ugrasz, de slotban kifejezetten erős corner..Szélre nem szabad kiengedni, de a pálya közepén levesz bárkit. Többször bebizonyította. Ez egy jó játékosokból álló állomány. Véleményem alapján a teljesítményüket messze fel tudná turbózni egy kifejezetten erős, agresszív front7.. Nem hiszem, hogy Mayo-t elcserélnénk egy nagy nevű cornerre.. A szerződésével eléggé be van biztosítva. De átstrukturálás mindenképpen várható nála, ha embereket akarunk szerezni még..S biztos, hogy akarunk..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nehéz megmondani, hogy melyik volt a nagyobb csoda: hogy az a faszfej Asante 2007-ben nem kapta le a labdát, vagy hogy idén Malcolm megcsinálta a játékot. (Egy könnyű INT dropja egy 1. köröstől vs. egy kifejezetten nehéz INT behúzása egy UDFA újonctól.) Ennyin múlhat egy védelem megítélése, egy csapat mennyire érett a gyűrűre, miközben lényegi különbség nincsen. Szóval, szerintem sem volt világverő az idei Pats secondary. De az idei Pats-nek tökéletes volt.tomi-tomi
Lol, én is azon mulattam miközben a csodás secondary megszűnésével kapcsolatos aggódó postokat olvastam, hogy oké, 5-6 év küszködés után végre tavaly valóban sikerült egy nagyon ütős védelmet, egy kifejezetten elit secondary-vel összerakni. Aztán playoffban mi történt? Az a kiváló védelem átment átlagosba, az évekig playoff ellen beoltott offense meg szépen megnyerte nektek a gyűrűt. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Azért a PO-ban Flakon és Russel is szétszopatta a csúcs secondarynket 1-2 perces drive-okkal, huszon-negyven yardos passzokkal..Korábban azt mondták, hogy a SB után eldől, hogy melyik csapat secondary-je a jobb..A válasz az volt, hogy azé aki nyer..Szerintem nem volt ez annyira jó secondary, mint aminek leírták..Nem véletlenül voltunk passz elleni védekezésben csak 17-ek a ligában..A LoB messze jobb képességű volt. Ha összeáll egy brutál D-line, s marad a Ryan-Dennard-Butler-Arrington-DMC-Chung sec akkor szerintem ez a dolog működhet is akár, nagyobb minőségromlás nélkül..kyobalu
Négy félidő végi drive volt, ebből kettőnél minimális-nagyon kevés idő volt hátra. Ebből a kettőből mindjárt TD is lett. A másik kettőnél is haladtak becsülettel, azoknak INT lett az eredménye. Kész szerencse, hogy a TD-sek voltak az 1. félidő végén és az INT-esek a meccs végén.

Nehéz megmondani, hogy melyik volt a nagyobb csoda: hogy az a faszfej Asante 2007-ben nem kapta le a labdát, vagy hogy idén Malcolm megcsinálta a játékot. (Egy könnyű INT dropja egy 1. köröstől vs. egy kifejezetten nehéz INT behúzása egy UDFA újonctól.) Ennyin múlhat egy védelem megítélése, egy csapat mennyire érett a gyűrűre, miközben lényegi különbség nincsen. Szóval, szerintem sem volt világverő az idei Pats secondary. De az idei Pats-nek tökéletes volt.

Én inkább a támadó fociért lelkesedem, úgyhogy én inkább kiemelném, hogy TB pályafutásának PO TD-jai közül közel 20%-ot idén hozott, 36 pontot átlagoltak a PO-ban (ilyen még nem sikerült nekik) - egy csúcsra járatott Off. mellett kellett a védelemnek játszania. Akiknek idén kétszer is sikerült (neccesen), ami sem 2007-ben, sem 2011-ben nem jött össze: GW drive stop.tomi-tomi
Az én véleményem alapján az idei PO és SB sikeresség inkább múlott Tom Brady-n és a támadó alakulaton, mint a "csúcs" secondaryn. A Ravens és a Hawks ellen is felállt a csapat veszett fejsze nyele helyzetből. Ez főleg a jó O# taktikán, tökös hívásokon és Brady cool-ságán múlott. Persze a végső sikerhez kellet Butler zseniális megmozdulása is, de nekem ez a Revis-el agyonsztárolt secondary nem volt annyira meggyőző, mint amennyire felmagasztalta a média és a szurkolók többsége.
A kérdés mindig az, hogy legyen 1-2 nagy sztárod, akit túlságosan is túlfizetsz, s néha-néha megvillan, játszik nagyokat, de inkább átlagosan muzsikál, vagy pedig kialakítasz egy csapatrészt, aki "nagyon jó" játékosok alkotnak és kifejezetten jól működnek együtt? Nekem az utóbbi járhatóbbnak tűnik..Ráadásul véleményem alapján ez a Pats útja is..Ha Bruschi-Vrabel féle időkre emlékszem, akkor inkább volt egy erős, agresszív front7 a védelemben, akitől mindenki tartott és hátul voltak jó képességű játékosok, akik a front7 nyomásából éltek. Szerintem átlag feletti játékos ebben a rendszerben DMC..Valószínűleg ezért is akartuk annyira megtartani..A többiek pedig jó képességű, másodvonalbeli játékosok..De kinőheti magát Ryan és Butler is, mert szerintem nagy tehetségek..
Személy szerint egy brutál front7-t alakítanék ki, akik kifejezetten erősen muzsikálnak futás ellen és nagy nyomást tudnak helyezni a QB-ra..Ha ez létrejönne, akkor DMC-ék elvégeznék a saját melójukat hátul több, mint megbízhatóan.
De mint minden ez is pénz kérdése..Nem tudsz megfizetni egyszerre egy Knightont, Wilforkot, Hardy-t sem..Ezért kellenek minőségi, de olcsóbb játékosok, mint Sheard, akik systemfit-ek lehetnek.. Meglátjuk mi lesz..De szerintem DMC-ék zónázni fognak szeptembertől, s reméljük, hogy egy erősebb front jön létre elöl..

Brady-nek pedig kell egy minőség OG + egy két fronton használható futó. Falembert a draftról várok..FA piacról pedig elhoznám Spillert..Messze jobb játékos, és sokoldalúbb, mint Vereen..
A szép, támadófocit szeretem én is..De így talán október végére összeállhatna így minden megint.. 😀

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 417 — Ajmo Vatreni
Valószínűleg a D-line-t erősítjük meg, hogy elöl legyünk inkább erősek, agresszívak, hogy hátul DMC-ék lezónázzák a területeket a csak "jó" képességű secondary-vel.. Szerintem ez a járható út. Egy csak "jó" képességű secondary-vel is 4x főcsoport döntőt játszottunk az elmúlt 4 évben. ....Ha összeáll egy brutál D-line, s marad a Ryan-Dennard-Butler-Arrington-DMC-Chung sec akkor szerintem ez a dolog működhet is akár, nagyobb minőségromlás nélkül..kyobalu
Ez a DB sor sajnos max átlagos. Van benne egy elit safety aki felfelé húzza, talán Chung átlag, Arrington max slotban (kb 4 millióért 😊 ), Butlerre nem lehet építeni egy egész szezont, Dennard nagyon visszaesett és van egy Ryan, akiből majd kiderül mi lesz.
Valószínű, hogy változik a def játéka és én is valószínűsítem a D-linera való súlypontáthelyezést, de azért még várok nyáron-kora ősszel egy Mayo-1.corner tradet.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
halkan merem megkérdezni, akkor a P.Thomas - R. Bush firtató kérdésemet, most már fel lehet tenni?:A:ZERO_L
Majd ha a spíllert is elvitte valaki más. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Azért a PO-ban Flakon és Russel is szétszopatta a csúcs secondarynket 1-2 perces drive-okkal, huszon-negyven yardos passzokkal..Korábban azt mondták, hogy a SB után eldől, hogy melyik csapat secondary-je a jobb..A válasz az volt, hogy azé aki nyer..Szerintem nem volt ez annyira jó secondary, mint aminek leírták..Nem véletlenül voltunk passz elleni védekezésben csak 17-ek a ligában..A LoB messze jobb képességű volt. Ha összeáll egy brutál D-line, s marad a Ryan-Dennard-Butler-Arrington-DMC-Chung sec akkor szerintem ez a dolog működhet is akár, nagyobb minőségromlás nélkül..kyobalu
Négy félidő végi drive volt, ebből kettőnél minimális-nagyon kevés idő volt hátra. Ebből a kettőből mindjárt TD is lett. A másik kettőnél is haladtak becsülettel, azoknak INT lett az eredménye. Kész szerencse, hogy a TD-sek voltak az 1. félidő végén és az INT-esek a meccs végén.

Nehéz megmondani, hogy melyik volt a nagyobb csoda: hogy az a faszfej Asante 2007-ben nem kapta le a labdát, vagy hogy idén Malcolm megcsinálta a játékot. (Egy könnyű INT dropja egy 1. köröstől vs. egy kifejezetten nehéz INT behúzása egy UDFA újonctól.) Ennyin múlhat egy védelem megítélése, egy csapat mennyire érett a gyűrűre, miközben lényegi különbség nincsen. Szóval, szerintem sem volt világverő az idei Pats secondary. De az idei Pats-nek tökéletes volt.

Én inkább a támadó fociért lelkesedem, úgyhogy én inkább kiemelném, hogy TB pályafutásának PO TD-jai közül közel 20%-ot idén hozott, 36 pontot átlagoltak a PO-ban (ilyen még nem sikerült nekik) - egy csúcsra járatott Off. mellett kellett a védelemnek játszania. Akiknek idén kétszer is sikerült (neccesen), ami sem 2007-ben, sem 2011-ben nem jött össze: GW drive stop.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Nem tudom ezekkel a képességekkel Ninkovich mit muzsikálna más csapatokban, de itt nagyon megtalálta a helyét. Rendre kulcsjátékokat csinál meg. Sokszor szoktam mondani, hogy ő a szegény ember Tedy Bruschija. Lehet, hogy csak engem emlékeztet rá a játéka, de én így vagyok vele.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Sheard leigazolásának én nagyon örülök, ezzel a DL széle kész is van, a Jones-Ninko-Sheard hármas elit szintet képvisel. A fal közepéről kellene egy kicsit több nyomás én nagyon bízok ez ügyben Easley-ben, ha meg még a velünk szóba hozott Fairley is érkezne az egy brutális DL-t jelentene. 😀

A legjobb FA CB-k gyorsan elkeltek, így úgy tűnik elindultunk abba az irányba, hogy a DL legyen baromi erős, emellett elit az LB sorunk is. Ha valamilyen úton-módon tudnánk szerezni egy vállalható CB1-et akkor rendben lesz a D.Maniac84
őőő. elit?! 😀braxa88
A tietek jobb az nem kérdés, de ettől ez még simán top5 trió a 4-3 DE-k között. Chandler Jones elit, Ninkovich minimum nagyon jó, Sheard pedig szintén a nagyon jó kategóriába esett amikor a barnák nem OLB-ként erőltették.Maniac84
Jones nagyon jó
Ninkovich max jó
Sheard eddig átlagnál nem mutatott többett
amugy:  www.profootballfocus.com/blog/2015/02/26/2015-depth-charts-new-england-patriots/
de sztem is jó a ez a hármas, jól fog működni.braxa88
Szerintem Ch.Jones és Ninko is "nagyon jó" kategória. Ninko a snapek 95%-ban fent volt. Messze vezeti a ligát 2 éve az NFL-ben..Lehet, hogy nincs benne a leggyorsabb játékos DE-k listáján, de kifejezetten erős, minőségi, megbízható játékos aki jó futás és passzok ellen is..S ráadásul évente hoz 8-10 sacket, s legalább ugyanennyi QB hitet, siettetést..Sheard valami ilyesmi játékos, kicsit nagyobb sebességgel..Szerintem ez a hármas kifejezetten erős lesz..A DL-ban marad Siliga, Chris Jones és Easley...Siliga a tömeg középen, Jones a pótlék..Easley pedig valószínű, hogy idén robbanhat, szituációs edge rusherként..Tárgyalunk Fairley-val és állítólag Knighton-al is..Ha egyikőjük sikerülne, akkor szerintem igen tetszetős D-line alakulhatna ki, főleg úgy, hogy a LB sorunk Hightowerrel, Collinsal és Mayo-val a PFF szerint is minimum "nagyon jó" szinten lenne..Ha még sikerülne itt tartani Ayers-t, akkor pedig nagyon örülnék..
Bruschi tegnap azt mondta, hogy több mint valószínű, hogy sémaváltás lesz nálunk..Nincsenek első osztályú cornereink és a piacon nincs is már olyan minőségű játékos, akiért érdemes lenne nagy pénzt adni..Több mint valószínű, hogy ezért engedtük el Brownert is..Valószínűleg a D-line-t erősítjük meg, hogy elöl legyünk inkább erősek, agresszívak, hogy hátul DMC-ék lezónázzák a területeket a csak "jó" képességű secondary-vel.. Szerintem ez a járható út. Egy csak "jó" képességű secondary-vel is 4x főcsoport döntőt játszottunk az elmúlt 4 évben. Persze nem szabad elfelejtkezni Revis és Browner érdemeiről, de nem is szabad mindenki felé emelnünk őket..Azért a PO-ban Flakon és Russel is szétszopatta a csúcs secondarynket 1-2 perces drive-okkal, huszon-negyven yardos passzokkal..Korábban azt mondták, hogy a SB után eldől, hogy melyik csapat secondary-je a jobb..A válasz az volt, hogy azé aki nyer..Szerintem nem volt ez annyira jó secondary, mint aminek leírták..Nem véletlenül voltunk passz elleni védekezésben csak 17-ek a ligában..A LoB messze jobb képességű volt. Ha összeáll egy brutál D-line, s marad a Ryan-Dennard-Butler-Arrington-DMC-Chung sec akkor szerintem ez a dolog működhet is akár, nagyobb minőségromlás nélkül..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Sheard leigazolásának én nagyon örülök, ezzel a DL széle kész is van, a Jones-Ninko-Sheard hármas elit szintet képvisel. A fal közepéről kellene egy kicsit több nyomás én nagyon bízok ez ügyben Easley-ben, ha meg még a velünk szóba hozott Fairley is érkezne az egy brutális DL-t jelentene. 😀

A legjobb FA CB-k gyorsan elkeltek, így úgy tűnik elindultunk abba az irányba, hogy a DL legyen baromi erős, emellett elit az LB sorunk is. Ha valamilyen úton-módon tudnánk szerezni egy vállalható CB1-et akkor rendben lesz a D.Maniac84
őőő. elit?! 😀braxa88
A tietek jobb az nem kérdés, de ettől ez még simán top5 trió a 4-3 DE-k között. Chandler Jones elit, Ninkovich minimum nagyon jó, Sheard pedig szintén a nagyon jó kategóriába esett amikor a barnák nem OLB-ként erőltették.Maniac84
Jones nagyon jó
Ninkovich max jó
Sheard eddig átlagnál nem mutatott többett
amugy:  www.profootballfocus.com/blog/2015/02/26/2015-depth-charts-new-england-patriots/
de sztem is jó a ez a hármas, jól fog működni.
több mint 10 éve
Maniac84 New England Patriots 601

őőő. elit?! 😀braxa88
A tietek jobb az nem kérdés, de ettől ez még simán top5 trió a 4-3 DE-k között. Chandler Jones elit, Ninkovich minimum nagyon jó, Sheard pedig szintén a nagyon jó kategóriába esett amikor a barnák nem OLB-ként erőltették. Nagyon sokat fog számítani a szezon végén, hogy Ninko és Jones nem hullafáradtan érkezik a PO-ba. Az elmúlt 2 szezonban az idény elején többnyire rendben volt a pass rush, de a végére a brutális terhelés miatt elfogyott.

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 417 — Ajmo Vatreni
De mindek spájzolunk ennyi Wr-t? Csak megy a lóvé....ParadSEC
Bár ebben nem vagyok biztos, de ugye a salary capbe, csak a top 51 számít bele, így az ilyen 6-7-800 ezres szerződések elvileg kilöknek az 51-ből egy minimum közelít, ami azt jelenti, hogy a capbe csak a különbözet kerül be.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550

őőő. elit?! 😀
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Egyre több helyen írják, hogy Sheardöt leszerződtettük. Ha igaz, akkor nagy lájk
Remélhetőleg ez előrevetíti azt is, hogy a szezon végére is életben maradnak a DE-jeink 😊
Ehh, 2 év 11 milla viszont cseszett sok
5.5 milla garantált. Az is. 3. számú DE-nek ennyiért rohadtul nagy pénz, kíváncsi vagyok, hogyan oldjuk meg majd a felállásokatWyatt
A DE depth totális hiánya évek óta az egyik legnagyobb (csak nem annyira nyilvánvaló) hiányossága a roster-nek. Érdemi rotációhoz - mind mennyiségben, minőségben - nem hozhattak kutyaütőt. Lehet, hogy papíron nem lesz kezdő, de a szerepe túl fog lépni a 3. számú DE jelentésén. Ld. Arrington. Ha Sheard lesz a liga egyik legjobb szituációs pass rusher-e, akkor az öt és félért meg fog felelni (nekem).

Másrészt van benne egy biztosítási díj is szerintem. Erősebb pozíció jövőre Chandler Jones ügynökével tárgyalni, ha van a roster-en egy hozzá valamennyire mérhető minőség. (Cannon-Vollmer, Solder, Bolden-Vereen,Ridley - ez már idén a harmadik ilyen, viszonylag drága szerződés. Mindegyiknél ott van az a játékos, akit sikertelen hosszabbítás esetén pótolni kell.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
De mindek spájzolunk ennyi Wr-t? Csak megy a lóvé....

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Maniac84 New England Patriots 601

A legjobb FA CB-k gyorsan elkeltek, így úgy tűnik elindultunk abba az irányba, hogy a DL legyen baromi erős, emellett elit az LB sorunk is. Ha valamilyen úton-módon tudnánk szerezni egy vállalható CB1-et akkor rendben lesz a D.

több mint 10 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
Felkészül Colin McCarthy 😊 (Remélem)
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Beindult a kukázás. Ezt akartuk, innen jönnek a jövő Wes Welkerei 😀Kollega
Gibsonnál már én is gondoltam erre, jó helyről is jön a cél érdekében 😀

több mint 10 éve
Beindult a kukázás. Ezt akartuk, innen jönnek a jövő Wes Welkerei 😀

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
halkan merem megkérdezni, akkor a P.Thomas - R. Bush firtató kérdésemet, most már fel lehet tenni?:A:

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Beindultunk, megvan Revis helyettese is
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/yxubap1powl4qoafgoob
Chimdi Chekwa Stats, News and Video - DB | NFL.com
Latest on DB Chimdi Chekwa including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com
😊

több mint 10 éve
 www.patriots.com/news/article-1/Patriots-sign-WR-Kevin-Dorsey-and-WR-Brandon-Gibson/39d082f9-81d9-4c86-8ce9-ab78317d5437

Patriots sign WR Kevin Dorsey and WR Brandon Gibson

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Na Sheardnak örülök még ennyiért is. Egy jó DT-vel már nagyon pofásan nézne ki ez a front7.
több mint 10 éve
Na itt a szerződése is
Jabaal Sheard contract w/Patriots: $4M to sign, $1M base salary in 2015, $1M in roster bonus. $4M base salary in 2016, $1M in roster bonus.

több mint 10 éve
Egyre több helyen írják, hogy Sheardöt leszerződtettük. Ha igaz, akkor nagy lájk
Remélhetőleg ez előrevetíti azt is, hogy a szezon végére is életben maradnak a DE-jeink 😊
Ehh, 2 év 11 milla viszont cseszett sok
5.5 milla garantált. Az is. 3. számú DE-nek ennyiért rohadtul nagy pénz, kíváncsi vagyok, hogyan oldjuk meg majd a felállásokat

több mint 10 éve
én arról a minimumról is lemondanék(visszacsorgatnám Kraftnak, jó magyarosan 😀), csak azért hogy BB-vel és TB-vel minden nap egy levegőt szívhassak 😉ZERO_L
Fogadkozni a politikusok is tudnak, hogy a becsületesség élő szobrai lesznek.
Aztán megválasztják őket. 😀