New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Reggie Bush is nálunk jár ma.
több mint 10 éve
Hmm, én pedig majdnem biztos voltam benne, hogy megtesszük. Chandler egy javított Hómanó, harmadiknak meg jó a teljesen más karakterű WrightHómanónak holnap járna 300k roster bónusz.April WineKétlem hogy kivágnánk. Inkább Wright lesz veszélyben, ő is inkább augusztus végén.Gyulus

több mint 10 éve
Hómanónak holnap járna 300k roster bónusz.April WineKétlem hogy kivágnánk. Inkább Wright lesz veszélyben, ő is inkább augusztus végén.
több mint 10 éve
Hómanónak holnap járna 300k roster bónusz.
több mint 10 éve
RZ-ben jó kis fegyver lehet, de Chandler komplett TE-ként akár folyamatosan a pályán lehet, és nőnek a variációk, mert passz is mehet felé, meg futás is mehet az oldalára. Ha más nem, arra jó, hogy ezentúl nem lesz szezononként két pöpec meccse ellenünk 😀Na, Chandler itt. Én örülök neki, ellenünk mindig jól tolta, pöpec kis #2 TE lesz 😊WyattAkkor a Wright-projekt kuka?Burkus

több mint 10 éve
Na, Chandler itt. Én örülök neki, ellenünk mindig jól tolta, pöpec kis #2 TE lesz 😊WyattAkkor a Wright-projekt kuka?
több mint 10 éve
Na, Chandler itt. Én örülök neki, ellenünk mindig jól tolta, pöpec kis #2 TE lesz 😊

több mint 10 éve
Fairley a Rams-be ment, róla már nem kell ábrándozni.April WineNa oda aztán pont szükség volt még egy állat DT-re 😀

több mint 10 éve
TE Scott Chandler a Patriots és a Ravens között fog dönteni hamarosan
több mint 10 éve
Fairley a Rams-be ment, róla már nem kell ábrándozni.
több mint 10 éve
Viszont mintha mi is inkább erre készülnénk, és az elit secondary helyett erősebb front sevent akarunk összetenni, remélhetőleg hatással lesz majd a törekvések visszaszorítására

több mint 10 éve
😊 Jogos.Már melyik útra?Szerintem egy minőségi, tömeges DT,NT kell Siliga mellé és korrekt, akár brutál is lehet a front 7.Jaja, én is örülök, hogy Spikes után megint vagy egy kifejezetten run-stopper védő, nagyon hiányzott tavaly. Rex Ryan McCoy igazolásával és azzal, hogy Cassell a QB, szvsz. hosszú drive-okat játszó run-heavvy offense-t készít amúgy is elő, de sztem erre az útra fog lépni a Jets offense is.
Sheard úgy nyilatkozott, hogy csak azért jött a Pats-be, mert a győzni akarok mentalitást, hangulatot mindennél többre értékeli..
4-3-ban ő jobban használható..Az első két évében lényegesen agresszívabb és hatékonyabb is volt ebben a sémában. Ott tud igazán érvényesülni a robbanékonysága, agresszivitása. Meggyőzően támadja a falat, QB-t. Szerintem itt megint robbantani fog. És nagyon nagy plusz, hogy futás elleni védekezésben elit közeli játékos.kyobalu
Wilforknak örülnék, de mindenképp kellene még egy jó NT. Drafton nincs olyan, aki elérhető valszeg és van benne fantázia?Burkus
A 41 perc helyett most már 50 percet fognak ellenünk támadni?Wyatt
Igen, azt gondolom, hogy a csoportriválisok erősítései elsődlegesen a Pats dominancia megtörését célozzák, olyan gameplan lehetővé tételét, hogy a Pats O minél kevesebbet legyen fenn. Ezt pedig hosszú saját drive-okkal tudják elérni, akkor meg futni fognak, ha lehet.
Mondjuk, a mostani secondaryt elnézve a csoportriválisok helyében dolgoznék a mélységi passzokon is, mert nagyon nem tudnak kudarcot vallani velük 😊
több mint 10 éve
Már melyik útra?Szerintem egy minőségi, tömeges DT,NT kell Siliga mellé és korrekt, akár brutál is lehet a front 7.Jaja, én is örülök, hogy Spikes után megint vagy egy kifejezetten run-stopper védő, nagyon hiányzott tavaly. Rex Ryan McCoy igazolásával és azzal, hogy Cassell a QB, szvsz. hosszú drive-okat játszó run-heavvy offense-t készít amúgy is elő, de sztem erre az útra fog lépni a Jets offense is.
Sheard úgy nyilatkozott, hogy csak azért jött a Pats-be, mert a győzni akarok mentalitást, hangulatot mindennél többre értékeli..
4-3-ban ő jobban használható..Az első két évében lényegesen agresszívabb és hatékonyabb is volt ebben a sémában. Ott tud igazán érvényesülni a robbanékonysága, agresszivitása. Meggyőzően támadja a falat, QB-t. Szerintem itt megint robbantani fog. És nagyon nagy plusz, hogy futás elleni védekezésben elit közeli játékos.kyobalu
Wilforknak örülnék, de mindenképp kellene még egy jó NT. Drafton nincs olyan, aki elérhető valszeg és van benne fantázia?Burkus
A 41 perc helyett most már 50 percet fognak ellenünk támadni?
Náluk pont ez volt eddig is, Marshall megszerzésével és Deckerrel pedig pont, hogy inkább a passz felé lenne várható valami nyitás. Ami nekünk nem feltétlenül lenne baj, mert pont az ilyen Jets-típusú csapatokkal szenvedünk, amelyek ellen nem lehet futni, viszont ők cserébe átviszik rajtad a lasztit

több mint 10 éve
Szerintem egy minőségi, tömeges DT,NT kell Siliga mellé és korrekt, akár brutál is lehet a front 7.Jaja, én is örülök, hogy Spikes után megint vagy egy kifejezetten run-stopper védő, nagyon hiányzott tavaly. Rex Ryan McCoy igazolásával és azzal, hogy Cassell a QB, szvsz. hosszú drive-okat játszó run-heavvy offense-t készít amúgy is elő, de sztem erre az útra fog lépni a Jets offense is.
Wilforknak örülnék, de mindenképp kellene még egy jó NT. Drafton nincs olyan, aki elérhető valszeg és van benne fantázia?
több mint 10 éve
Branch érthető választás lenne..Futás ellen kifejezetten pofás volt..De piacon van még Fairley, Mosley,Starks,Raji, Sims is.. Valaki mindenképpen kell Siliga mellé! BB tudná motiválni bármelyiket..kyobaluWilfork is szabad még. Szigorúan szurkolóként, Rajit látnám (ha már Vincet nem), mivel BC Eagle volt.
Szakmaibb érvet ne várjatok... 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Branch érthető választás lenne..Futás ellen kifejezetten pofás volt..De piacon van még Fairley, Mosley,Starks,Raji, Sims is.. Valaki mindenképpen kell Siliga mellé! BB tudná motiválni bármelyiket..Knighton skinsbe ment, 1év 4 misi... ennyit simán megérhetett volna nekünk is 😀ghstzRVagy nem. Knighton ennél sokra többre (a duplájára) tartotta magát és hosszú távút akart. Ehhez képest ez a szerződés - a fél ligát érintő körútja után - azt jelzi, hogy nála valami nagy gond van. Inkább Branch vissza a feléért.😊tomi-tomi
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Pont ma reggel olvastam twitteren, hogy a kondijával nem voltak megelégedve. Fairley-ről van valami hír, aláírt már valahova? Úgy tudom mi is érdeklődtünk iránta.Knighton skinsbe ment, 1év 4 misi... ennyit simán megérhetett volna nekünk is 😀ghstzRVagy nem. Knighton ennél sokra többre (a duplájára) tartotta magát és hosszú távút akart. Ehhez képest ez a szerződés - a fél ligát érintő körútja után - azt jelzi, hogy nála valami nagy gond van. Inkább Branch vissza a feléért.😊tomi-tomi
több mint 10 éve
Knighton skinsbe ment, 1év 4 misi... ennyit simán megérhetett volna nekünk is 😀ghstzRVagy nem. Knighton ennél sokra többre (a duplájára) tartotta magát és hosszú távút akart. Ehhez képest ez a szerződés - a fél ligát érintő körútja után - azt jelzi, hogy nála valami nagy gond van. Inkább Branch vissza a feléért.😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Knighton skinsbe ment, 1év 4 misi... ennyit simán megérhetett volna nekünk is 😀

több mint 10 éve
Szerintem egy minőségi, tömeges DT,NT kell Siliga mellé és korrekt, akár brutál is lehet a front 7. Sheard úgy nyilatkozott, hogy csak azért jött a Pats-be, mert a győzni akarok mentalitást, hangulatot mindennél többre értékeli..
4-3-ban ő jobban használható..Az első két évében lényegesen agresszívabb és hatékonyabb is volt ebben a sémában. Ott tud igazán érvényesülni a robbanékonysága, agresszivitása. Meggyőzően támadja a falat, QB-t. Szerintem itt megint robbantani fog. És nagyon nagy plusz, hogy futás elleni védekezésben elit közeli játékos.
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Combos LB sorunk van egyenlőre 😊NB2Nekem ugy tunik, hogy a depth elengedese mayo itt maradasa miatt tortenik, legalabbis remelem (bar a paycut vagy modositas valoszinu igy is). Ha jon colin mccarthy, akkor sheard-colin-mayo-ht-collins-mid round draft pick 4.-5.kor elegnek tunik 😊
több mint 10 éve
Sajnos Ayers is elment a Ramshez 2 évre 6 misi ebből 3 garantált, pedig szívesen láttam volna őt nálunk még ennyit nekünk is megért volna szerintem. Mind1 ez van, de akkor már Branch maradjon legalább 😊manuszka86Inkább DE-ként használtuk, Chandler Jones visszatérése után alig kapott lehetőséget. Erre a posztra Sheard alkalmasabb. Bár én már azt is láttam, hogy valaki miatta akadt ki, hogy nem akarunk a következő tíz évben bajnoki címet nyerni, szal már semmin nem lepődöm meg

több mint 10 éve
Combos LB sorunk van egyenlőre 😊
több mint 10 éve
Sajnos Ayers is elment a Ramshez 2 évre 6 misi ebből 3 garantált, pedig szívesen láttam volna őt nálunk még ennyit nekünk is megért volna szerintem. Mind1 ez van, de akkor már Branch maradjon legalább 😊
több mint 10 éve
A Rutgers-es CB-ket kell elsősorban figyelemmel kísérnünk 😛EgonMajdnem nyert. Idén Rutgers LB-ket kell figyelni. Jonathan Freeny a Dolphins-ból.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)