New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Maniac84 New England Patriots 601
Azért a Wilfork Branch összehasonlításba vegyük be, hogy Wilfork 3 évvel idősebb.tamasboldizsar
Ez nem új helyzet, tavaly is megvolt az életkor különbség. Branch 15%-nyi snapet töltött pályán, Wilfork pedig több mint 70%-nyit. Ahogy mondtam nagyon kíváncsi vagyok a részletekre, nem lennék meglepődve ha ebből a 6,6M-ből vagy 1,5M nehezen elérhető ösztönző lenne. Másrészt ha meg valóban ennyi az értéke Branch-nek akkor azt nem olyan nagy elvetemültség kijelenteni, hogy Wilfork legalább 1-1,5M-val többet ér nála éves szinten.

több mint 10 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Azért a Wilfork Branch összehasonlításba vegyük be, hogy Wilfork 3 évvel idősebb.
több mint 10 éve
April Wine New England Patriots 256
Hómanó és Blount is megkapta a roster bónuszát (300k, 100k).
több mint 10 éve
Alan Branch marad 2 év 6,6 millióThundersNFL
Örülök, hogy marad de ez első blikkre picit sok, kíváncsi leszek a részletekre. Ha valóban ennyi és nem szinte teljesíthetetlen ösztönzők húzzák fel az összeget akkor ezután Wilfork joggal követelhet 4,5-5M-et magának. Vele kapcsolatban eddig úgy gondoltam hogy 2 év 8M-ért tartani tudnánk, mert ugyan baromi sok pénz 2M de ennyiről még szerintem lemondott volna azért, hogy ne kelljen költöznie. Így ennek tükrében már esetleg egy kicsit útjába állhat a büszkesége.

több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 650 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Bush 49ers, nem bánom annyira. Max Vereen-szerepkör lett volna, arra meg túl drágaWyatt
Nem sok Lions meccset láttam tavaly, de egyáltalán nem nyűgözött le. Nincs az az érzésem, hogy valami nagy lehetőséget szalasztottunk el.
Legvégső esetben Gaffney-ből/White-ból kiverik a szükséges minimumot. Gaffney-nak örülnék is, lenne végre egy all down RB a csapatban.tomi-tomi
Tavaly igazoltatok (ha jól emlékszek) egy Houston nevű RB-t, belőle nem lesz semmi?Bazzani
Gaffney-t lopta el BB a Panthers-től, mielőtt IR-re tették volna, Houston nevűre én nem emlékszem.tomi-tomi
Jól emlékeztem csak már kiraktátok.
 www.rotoworld.com/player/nfl/9970/stephen-houstonBazzani
Hogy a tökbe tudsz emlékezni rá??? A másik konferencia egyik csapatában volt rostertöltelék Lófasz Jóska. Óriási!tomi-tomi
Sok gumibogyó szörpöt ivott! 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 650 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Alan Branch marad 2 év 6,6 millió

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Bush 49ers, nem bánom annyira. Max Vereen-szerepkör lett volna, arra meg túl drágaWyatt
Nem sok Lions meccset láttam tavaly, de egyáltalán nem nyűgözött le. Nincs az az érzésem, hogy valami nagy lehetőséget szalasztottunk el.
Legvégső esetben Gaffney-ből/White-ból kiverik a szükséges minimumot. Gaffney-nak örülnék is, lenne végre egy all down RB a csapatban.tomi-tomi
Tavaly igazoltatok (ha jól emlékszek) egy Houston nevű RB-t, belőle nem lesz semmi?Bazzani
Gaffney-t lopta el BB a Panthers-től, mielőtt IR-re tették volna, Houston nevűre én nem emlékszem.tomi-tomi
Hogy a tökbe tudsz emlékezni rá??? A másik konferencia egyik csapatában volt rostertöltelék Lófasz Jóska. Óriási!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nagy nyomokat érthető módon nem hagyott senkiben 😊
Gaffneynek én is örülnék. Bár igazából nekem hótnyóc, csak működjön a futás. Felőlem Ridley is visszajöhet

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 094 — Axel Foley
 www.rotoworld.com/player/nfl/9970/stephen-houston

több mint 10 éve
Gaffney-t lopta el BB a Panthers-től, mielőtt IR-re tették volna, Houston nevűre én nem emlékszem.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Tavaly igazoltatok (ha jól emlékszek) egy Houston nevű RB-t, belőle nem lesz semmi?

több mint 10 éve
Annyi különbséggel, hogy Bush nem kapja el a felé dobott labdákat.

több mint 10 éve
Legvégső esetben Gaffney-ből/White-ból kiverik a szükséges minimumot. Gaffney-nak örülnék is, lenne végre egy all down RB a csapatban.

több mint 10 éve
Bush 49ers, nem bánom annyira. Max Vereen-szerepkör lett volna, arra meg túl drága

több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
Spikes felejtős, kifele lógna ebből az LB sorbból. Amúgy Rajival mi a helyzet? Mondjuk jó kérdés hogy így sérülés után hogyan tudna visszatérni, de egyik nagy kedvencem.

több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
DT és CB poszton van vmi normális FA a piacon?ZERO_L
DT első kettő, ami szabad: Randy Starks (Ex-Miami) és Vince Wilfork 😊

Tramon Williams még nem egyezett meg a Szentekkel, egyébként CB fronton semmi.

Ahhoz képest, hogy Spikes mekkora arccal távozott tőlünk, szintén nincs még csapata...Burkus
Spikest megérné beáldozni valakire és visszahozni? Bár kire...HT szintet lépett, Mayo-t felesleges kivágni, Collins atletikusabb...DeX
Kizárt. Sheard pont a futás elleni védekezésben jó. Spikes meg csak abban volt jó.
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
A spotrac szerint Scott nélkül van még kb 13millánk:
 www.spotrac.com/nfl/new-england-patriots/cap/
Én várok még egy Mayo átalakítást (kb+4 milla).
Az O-ból gyakorlatilag csak egy minőségi run blocker G ( Connoly vissza 2M/év és elveim ellenére 1. körben hoznék intOL-t a draftról) és egy 3down RB hiányzik viszont érkezett egy multi TE és ne felejtsük el, hogy ez az O 36 pontot átlagolt a PO ban.
Jöhetnek a 2TE-s felállások Gronk-al és Chandler-el, ez tetszik.
A D-be érkezett egy régen várt minőségi DE, kell egy DT (Branch vissza+ draft 2.kör) és egy CB1.
Minőségi CB nincs már a piacon, trade keretében hozhatnánk valakit de azon sem lepődnék meg ha szezon közben egy PO álmoktól búcsúzó csapattal üzletelnénk majd. (tampa--Verner? 😀 )
több mint 10 éve
DeX New England Patriots 294 — WR

Ahhoz képest, hogy Spikes mekkora arccal távozott tőlünk, szintén nincs még csapata...Burkus
Spikest megérné beáldozni valakire és visszahozni? Bár kire...HT szintet lépett, Mayo-t felesleges kivágni, Collins atletikusabb...

több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Keenan Lewist állítólag árulja a Saints. Egy 4. körös picket például szerintem gazdagon megérne az 5 milliós cap számával. Főleg, hogy milyen cornerek vannak még a piacon...

Do your job
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

Ahhoz képest, hogy Spikes mekkora arccal távozott tőlünk, szintén nincs még csapata...
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
DT és CB poszton van vmi normális FA a piacon?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Hómanónak holnap járna 300k roster bónusz.April Wine
Kétlem hogy kivágnánk. Inkább Wright lesz veszélyben, ő is inkább augusztus végén.Gyulus
Hmm, én pedig majdnem biztos voltam benne, hogy megtesszük. Chandler egy javított Hómanó, harmadiknak meg jó a teljesen más karakterű WrightWyatt
Szerintem marad Hómanó, Chandler jobban blokkol mint Wright, de emlékeim szerint közel sem annyira jól mint a hóember. Wright kivágását sem venném biztosra, őt WR-ként is fel lehet zavarni a pályára. TB meg válogathat RZ-ben, hogy melyik magas célpontjának dobja a TD-t. 😀Maniac84
Már csak a sorminta kedvéért is szerintem meg Hóember lesz a vesztes. Chandler nem sokkal gyengébb blokkolásban nála, elkapásban viszont sokkal jobb kaliber. A Jets gyűjti a DB-eket, lássuk mire mennek 6-4, 6-6 és 6-7 magas TE-ekkel.

több mint 10 éve
Hómanónak holnap járna 300k roster bónusz.April Wine
Kétlem hogy kivágnánk. Inkább Wright lesz veszélyben, ő is inkább augusztus végén.Gyulus
Hmm, én pedig majdnem biztos voltam benne, hogy megtesszük. Chandler egy javított Hómanó, harmadiknak meg jó a teljesen más karakterű WrightWyatt
Szerintem marad Hómanó, Chandler jobban blokkol mint Wright, de emlékeim szerint közel sem annyira jól mint a hóember. Wright kivágását sem venném biztosra, őt WR-ként is fel lehet zavarni a pályára. TB meg válogathat RZ-ben, hogy melyik magas célpontjának dobja a TD-t. 😀

több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
óóóó Chandler jött neki nagyon örülök, BB mindig áradozott róla milyen jó TE, na ez a húzás tetszik Gronk mellé még egy "komplett" TE jött. Szerintem is inkább Hómanó van veszélyben. Bush-t nem szeretném itt látni, sérülékeny,öreg és sokat is kérne valszeg, akkor inkább húzzunk a draftról RB-t későbbi körökben.

több mint 10 éve
Reggie Bush is nálunk jár ma.April Wine
Nagyszerű, futni nem fog, de legalább Vereen helyét betöltheti. Mondjuk kétlem, hogy olcsó lesz