New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Azért a Wilfork Branch összehasonlításba vegyük be, hogy Wilfork 3 évvel idősebb.tamasboldizsarEz nem új helyzet, tavaly is megvolt az életkor különbség. Branch 15%-nyi snapet töltött pályán, Wilfork pedig több mint 70%-nyit. Ahogy mondtam nagyon kíváncsi vagyok a részletekre, nem lennék meglepődve ha ebből a 6,6M-ből vagy 1,5M nehezen elérhető ösztönző lenne. Másrészt ha meg valóban ennyi az értéke Branch-nek akkor azt nem olyan nagy elvetemültség kijelenteni, hogy Wilfork legalább 1-1,5M-val többet ér nála éves szinten.

több mint 10 éve
Azért a Wilfork Branch összehasonlításba vegyük be, hogy Wilfork 3 évvel idősebb.
több mint 10 éve
Hómanó és Blount is megkapta a roster bónuszát (300k, 100k).
több mint 10 éve
Alan Branch marad 2 év 6,6 millióThundersNFLÖrülök, hogy marad de ez első blikkre picit sok, kíváncsi leszek a részletekre. Ha valóban ennyi és nem szinte teljesíthetetlen ösztönzők húzzák fel az összeget akkor ezután Wilfork joggal követelhet 4,5-5M-et magának. Vele kapcsolatban eddig úgy gondoltam hogy 2 év 8M-ért tartani tudnánk, mert ugyan baromi sok pénz 2M de ennyiről még szerintem lemondott volna azért, hogy ne kelljen költöznie. Így ennek tükrében már esetleg egy kicsit útjába állhat a büszkesége.

több mint 10 éve
Sok gumibogyó szörpöt ivott! 😊Hogy a tökbe tudsz emlékezni rá??? A másik konferencia egyik csapatában volt rostertöltelék Lófasz Jóska. Óriási!tomi-tomiJól emlékeztem csak már kiraktátok.Gaffney-t lopta el BB a Panthers-től, mielőtt IR-re tették volna, Houston nevűre én nem emlékszem.tomi-tomiTavaly igazoltatok (ha jól emlékszek) egy Houston nevű RB-t, belőle nem lesz semmi?BazzaniBush 49ers, nem bánom annyira. Max Vereen-szerepkör lett volna, arra meg túl drágaWyattNem sok Lions meccset láttam tavaly, de egyáltalán nem nyűgözött le. Nincs az az érzésem, hogy valami nagy lehetőséget szalasztottunk el.
Legvégső esetben Gaffney-ből/White-ból kiverik a szükséges minimumot. Gaffney-nak örülnék is, lenne végre egy all down RB a csapatban.tomi-tomi
www.rotoworld.com/player/nfl/9970/stephen-houstonBazzani
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Alan Branch marad 2 év 6,6 millió
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Hogy a tökbe tudsz emlékezni rá??? A másik konferencia egyik csapatában volt rostertöltelék Lófasz Jóska. Óriási!Jól emlékeztem csak már kiraktátok.Gaffney-t lopta el BB a Panthers-től, mielőtt IR-re tették volna, Houston nevűre én nem emlékszem.tomi-tomiTavaly igazoltatok (ha jól emlékszek) egy Houston nevű RB-t, belőle nem lesz semmi?BazzaniBush 49ers, nem bánom annyira. Max Vereen-szerepkör lett volna, arra meg túl drágaWyattNem sok Lions meccset láttam tavaly, de egyáltalán nem nyűgözött le. Nincs az az érzésem, hogy valami nagy lehetőséget szalasztottunk el.
Legvégső esetben Gaffney-ből/White-ból kiverik a szükséges minimumot. Gaffney-nak örülnék is, lenne végre egy all down RB a csapatban.tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Nagy nyomokat érthető módon nem hagyott senkiben 😊Jól emlékeztem csak már kiraktátok.Gaffney-t lopta el BB a Panthers-től, mielőtt IR-re tették volna, Houston nevűre én nem emlékszem.tomi-tomiTavaly igazoltatok (ha jól emlékszek) egy Houston nevű RB-t, belőle nem lesz semmi?BazzaniBush 49ers, nem bánom annyira. Max Vereen-szerepkör lett volna, arra meg túl drágaWyattNem sok Lions meccset láttam tavaly, de egyáltalán nem nyűgözött le. Nincs az az érzésem, hogy valami nagy lehetőséget szalasztottunk el.
Gaffneynek én is örülnék. Bár igazából nekem hótnyóc, csak működjön a futás. Felőlem Ridley is visszajöhet

több mint 10 éve
Jól emlékeztem csak már kiraktátok.Gaffney-t lopta el BB a Panthers-től, mielőtt IR-re tették volna, Houston nevűre én nem emlékszem.tomi-tomiTavaly igazoltatok (ha jól emlékszek) egy Houston nevű RB-t, belőle nem lesz semmi?BazzaniBush 49ers, nem bánom annyira. Max Vereen-szerepkör lett volna, arra meg túl drágaWyattNem sok Lions meccset láttam tavaly, de egyáltalán nem nyűgözött le. Nincs az az érzésem, hogy valami nagy lehetőséget szalasztottunk el.
www.rotoworld.com/player/nfl/9970/stephen-houston
több mint 10 éve
Gaffney-t lopta el BB a Panthers-től, mielőtt IR-re tették volna, Houston nevűre én nem emlékszem.Tavaly igazoltatok (ha jól emlékszek) egy Houston nevű RB-t, belőle nem lesz semmi?BazzaniBush 49ers, nem bánom annyira. Max Vereen-szerepkör lett volna, arra meg túl drágaWyattNem sok Lions meccset láttam tavaly, de egyáltalán nem nyűgözött le. Nincs az az érzésem, hogy valami nagy lehetőséget szalasztottunk el.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Tavaly igazoltatok (ha jól emlékszek) egy Houston nevű RB-t, belőle nem lesz semmi?Bush 49ers, nem bánom annyira. Max Vereen-szerepkör lett volna, arra meg túl drágaWyattNem sok Lions meccset láttam tavaly, de egyáltalán nem nyűgözött le. Nincs az az érzésem, hogy valami nagy lehetőséget szalasztottunk el.
több mint 10 éve
Bush 49ers, nem bánom annyira. Max Vereen-szerepkör lett volna, arra meg túl drágaWyattAnnyi különbséggel, hogy Bush nem kapja el a felé dobott labdákat.
több mint 10 éve
Bush 49ers, nem bánom annyira. Max Vereen-szerepkör lett volna, arra meg túl drágaWyattNem sok Lions meccset láttam tavaly, de egyáltalán nem nyűgözött le. Nincs az az érzésem, hogy valami nagy lehetőséget szalasztottunk el.
Legvégső esetben Gaffney-ből/White-ból kiverik a szükséges minimumot. Gaffney-nak örülnék is, lenne végre egy all down RB a csapatban.
több mint 10 éve
Bush 49ers, nem bánom annyira. Max Vereen-szerepkör lett volna, arra meg túl drága

több mint 10 éve
Spikes felejtős, kifele lógna ebből az LB sorbból. Amúgy Rajival mi a helyzet? Mondjuk jó kérdés hogy így sérülés után hogyan tudna visszatérni, de egyik nagy kedvencem.
több mint 10 éve
Kizárt. Sheard pont a futás elleni védekezésben jó. Spikes meg csak abban volt jó.Spikest megérné beáldozni valakire és visszahozni? Bár kire...HT szintet lépett, Mayo-t felesleges kivágni, Collins atletikusabb...DeXDT és CB poszton van vmi normális FA a piacon?ZERO_LDT első kettő, ami szabad: Randy Starks (Ex-Miami) és Vince Wilfork 😊
Tramon Williams még nem egyezett meg a Szentekkel, egyébként CB fronton semmi.
Ahhoz képest, hogy Spikes mekkora arccal távozott tőlünk, szintén nincs még csapata...Burkus
több mint 10 éve
A spotrac szerint Scott nélkül van még kb 13millánk:www.spotrac.com/nfl/new-england-patriots/cap/
Én várok még egy Mayo átalakítást (kb+4 milla).
Az O-ból gyakorlatilag csak egy minőségi run blocker G ( Connoly vissza 2M/év és elveim ellenére 1. körben hoznék intOL-t a draftról) és egy 3down RB hiányzik viszont érkezett egy multi TE és ne felejtsük el, hogy ez az O 36 pontot átlagolt a PO ban.
Jöhetnek a 2TE-s felállások Gronk-al és Chandler-el, ez tetszik.
A D-be érkezett egy régen várt minőségi DE, kell egy DT (Branch vissza+ draft 2.kör) és egy CB1.
Minőségi CB nincs már a piacon, trade keretében hozhatnánk valakit de azon sem lepődnék meg ha szezon közben egy PO álmoktól búcsúzó csapattal üzletelnénk majd. (tampa--Verner? 😀 )
több mint 10 éve
Spikest megérné beáldozni valakire és visszahozni? Bár kire...HT szintet lépett, Mayo-t felesleges kivágni, Collins atletikusabb...DT és CB poszton van vmi normális FA a piacon?ZERO_LDT első kettő, ami szabad: Randy Starks (Ex-Miami) és Vince Wilfork 😊
Ahhoz képest, hogy Spikes mekkora arccal távozott tőlünk, szintén nincs még csapata...Burkus
több mint 10 éve
Keenan Lewist állítólag árulja a Saints. Egy 4. körös picket például szerintem gazdagon megérne az 5 milliós cap számával. Főleg, hogy milyen cornerek vannak még a piacon...
Do your job
több mint 10 éve
DT és CB poszton van vmi normális FA a piacon?ZERO_LDT első kettő, ami szabad: Randy Starks (Ex-Miami) és Vince Wilfork 😊
Ahhoz képest, hogy Spikes mekkora arccal távozott tőlünk, szintén nincs még csapata...
több mint 10 éve
DT és CB poszton van vmi normális FA a piacon?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Már csak a sorminta kedvéért is szerintem meg Hóember lesz a vesztes. Chandler nem sokkal gyengébb blokkolásban nála, elkapásban viszont sokkal jobb kaliber. A Jets gyűjti a DB-eket, lássuk mire mennek 6-4, 6-6 és 6-7 magas TE-ekkel.Szerintem marad Hómanó, Chandler jobban blokkol mint Wright, de emlékeim szerint közel sem annyira jól mint a hóember. Wright kivágását sem venném biztosra, őt WR-ként is fel lehet zavarni a pályára. TB meg válogathat RZ-ben, hogy melyik magas célpontjának dobja a TD-t. 😀Maniac84Hmm, én pedig majdnem biztos voltam benne, hogy megtesszük. Chandler egy javított Hómanó, harmadiknak meg jó a teljesen más karakterű WrightWyattHómanónak holnap járna 300k roster bónusz.April WineKétlem hogy kivágnánk. Inkább Wright lesz veszélyben, ő is inkább augusztus végén.Gyulus
több mint 10 éve
Szerintem marad Hómanó, Chandler jobban blokkol mint Wright, de emlékeim szerint közel sem annyira jól mint a hóember. Wright kivágását sem venném biztosra, őt WR-ként is fel lehet zavarni a pályára. TB meg válogathat RZ-ben, hogy melyik magas célpontjának dobja a TD-t. 😀Hmm, én pedig majdnem biztos voltam benne, hogy megtesszük. Chandler egy javított Hómanó, harmadiknak meg jó a teljesen más karakterű WrightWyattHómanónak holnap járna 300k roster bónusz.April WineKétlem hogy kivágnánk. Inkább Wright lesz veszélyben, ő is inkább augusztus végén.Gyulus

több mint 10 éve
óóóó Chandler jött neki nagyon örülök, BB mindig áradozott róla milyen jó TE, na ez a húzás tetszik Gronk mellé még egy "komplett" TE jött. Szerintem is inkább Hómanó van veszélyben. Bush-t nem szeretném itt látni, sérülékeny,öreg és sokat is kérne valszeg, akkor inkább húzzunk a draftról RB-t későbbi körökben.
több mint 10 éve
Reggie Bush is nálunk jár ma.April WineNagyszerű, futni nem fog, de legalább Vereen helyét betöltheti. Mondjuk kétlem, hogy olcsó lesz