New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 650 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Crabtree a Phinsnél tárgyal. Ahogy látom, mindenki a secondarynk ellen készül...[/quote]Nyugi Minitron megoldja 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Cadet számai - 2014:

Rushing Yds 37
Rushing Avg 3.4
Rushing TDs 0
Receptions 45
Receiving yards 345
Receiving TDs 2
Fumbles 3, Lost 3

2012-es UDFA, akit nem tenderezett meg még a Saints sem.

Egy ász.

Hasítunk a FA-ben basszus.Burkus
De legalább labdabiztos, ja nem 😀gordon
Ilyenkor látom, hogy én rohadtul nem értek ehhez az amifocihoz, mert ezt a csókát tuti nem igazoltam volna le😊NB2
Mondjuk megjegyzem csendben a nagyon aggódók kedvéért, hogy FA alatt nem csak sztárokat és instant kezdőket lehet szerződtetni, hanem perem/specteam/kiegészítő embereket is, úgyhogy talán nem kell minden kevésbé nagy nevű ember leigazolásakor kiakadni, hogy milyen szar FA-t tolunkWyatt
Örülök a megjegyzésednek, úgy látom, hogy a perem/specteam/rostertöltelék igazolás mint feladat teljesítve, most már jöhetnek a sztárok és az instant kezdők. 😊
Az nfl.com a második helyre tesz minket, ez mutatja, hogy mennyire nem értenek a focihoz 😀 De ez jó szöveg volt: "I did like the Scott Chandler add, by the way. He makes up for Revis' exit.

Not really."

A CB sorunkról nekem az a véleményem, hogy inkább 3-4-5. CB-ink vannak szép számmal, ez látszott abból is, hogy ahogy Browner eltiltása letelt, rögtön ő lett a 2. CB. Valamelyiknek nagyot kell javulnia ahhoz ( vagy Butlernek konstans jó formát hoznia), hogy azt lehessen mondani, hogy a CB2 poszt rendben van.

Crabtree a Phinsnél tárgyal. Ahogy látom, mindenki a secondarynk ellen készül...
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Danna most írta a Pats.hu-n:
A Patriots megemelte a DE Rob Ninkovich fizetését. Az új szerződés alapján a játékos 5 millió dollárt kereshet, ebből 4.5 millió garantált (aláírási pénzzel együtt) és a maradék 500 ezer pedig a bónuszokból jöhet össze.

A korábbi szerződése 2.45 millió dollárról szólt, 2.1 millió garantált és 350 ezer bónusszal.

Végre!Studi
A mocskosul megérdemelte, erre enyhe kifejezés 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 650 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nem biztos, hogy kellene erőltetni azt a CB draftolást. Nem egy sikerágazat az minálunk.Kollega
dehogynem csak safetyt kell belőle képezni

Draft

több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Olyan CB sorunk van jelen pillanatban, hogy normális safety páros ide vagy oda meccsenként garantált a 350-400 benyelt passzolt yard....ThundersNFL
Visszatérünk sajna a jól bevált recepthez ezek szerint...

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Olyan CB sorunk van jelen pillanatban, hogy normális safety páros ide vagy oda meccsenként garantált a 350-400 benyelt passzolt yard....

Draft

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Nem biztos, hogy kellene erőltetni azt a CB draftolást. Nem egy sikerágazat az minálunk.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Danna most írta a Pats.hu-n:
A Patriots megemelte a DE Rob Ninkovich fizetését. Az új szerződés alapján a játékos 5 millió dollárt kereshet, ebből 4.5 millió garantált (aláírási pénzzel együtt) és a maradék 500 ezer pedig a bónuszokból jöhet össze.

A korábbi szerződése 2.45 millió dollárról szólt, 2.1 millió garantált és 350 ezer bónusszal.

Végre!
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Welker sajtfeju lehet. Nincs mas erdeklodo iranta.

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 417 — Ajmo Vatreni
Még egy CB: Robert McClain.April Wine
Na, az viszont elég lájkos. Viszont ő sem első számú, kíváncsi vagyok, mi lesz a sorrend köztük, mert most már van ő, Fletcher, Ryan, Butler, Dennard, Arrington.Wyatt
Majd lemeccselik egymás közt. Messze van még szeptember. Mindenesetre egyre kevesebb az égető need, ami a draft szempontjából előnyös.April Wine
Jó persze. Csak igazából most az a baj, hogy darabra vagyunk meg. Mert ezek közül Arrington tök pöpec slot, ha ott tud maradni, a többi meg lehet akár második számú is, de ezekhez rohadtul kellene szerintem egy első számú még, hogy az egység megint elit legyen 😊Wyatt
OK, de az nyilvánvaló volt, hogy egy Revis Browner duó után csak visszaléphetünk, különösen hogy sok elkölthető pénzünk sem volt.April Wine
Ja persze, de nem baj, ha van egy olyan tehetségű CB, aki 1. számú lehet, mert Brownerért nem sírok, őt tudjuk pótolni a mostaniakból, a depth is elég pöpec. Szóval nem lepődöm meg, ha az 1/32-vel egy igazán jó CB-prospect jön (jelenállás szerint persze 😀)Wyatt
Felkötöm magam, ha CB-t draftolunk az elején.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ja persze, de nem baj, ha van egy olyan tehetségű CB, aki 1. számú lehet, mert Brownerért nem sírok, őt tudjuk pótolni a mostaniakból, a depth is elég pöpec. Szóval nem lepődöm meg, ha az 1/32-vel egy igazán jó CB-prospect jön (jelenállás szerint persze 😀)Wyatt
Azért az jól érzékelhető, hogy a B-tervre feküdtek rá Revis sikertelen tárgyalása után. Én inkább azt mondanám, hogy pass rusher látszódik 1/32-re (vagy 2. kör első harmadában 😊 ) .tomi-tomi
Hát én Sheard után már annyira nem érzem ezt a csít, azért Chandler és Ninko mellé nem kell Sheard után még egy 1. körös pass rusher, de lenne oda kiszemeltem, ha mégis 😀

több mint 10 éve
Na, az viszont elég lájkos. Viszont ő sem első számú, kíváncsi vagyok, mi lesz a sorrend köztük, mert most már van ő, Fletcher, Ryan, Butler, Dennard, Arrington.Wyatt
Majd lemeccselik egymás közt. Messze van még szeptember. Mindenesetre egyre kevesebb az égető need, ami a draft szempontjából előnyös.April Wine
Jó persze. Csak igazából most az a baj, hogy darabra vagyunk meg. Mert ezek közül Arrington tök pöpec slot, ha ott tud maradni, a többi meg lehet akár második számú is, de ezekhez rohadtul kellene szerintem egy első számú még, hogy az egység megint elit legyen 😊Wyatt
OK, de az nyilvánvaló volt, hogy egy Revis Browner duó után csak visszaléphetünk, különösen hogy sok elkölthető pénzünk sem volt.April Wine
Nyilván ez most is benne van a pakliban, ha lesz ott olyan CB, aki megéri. Viszont ha ezeket sem hozzuk...April Wine
Szerintem darabra eddig sem volt igazán para, de ha ezek jobbak lesznek, mint a meglévők (McClain elég pöpec lehet), akkor már megérte 😊

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Azért az jól érzékelhető, hogy a B-tervre feküdtek rá Revis sikertelen tárgyalása után. Én inkább azt mondanám, hogy pass rusher látszódik 1/32-re (vagy 2. kör első harmadában 😊 ) .

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
April Wine New England Patriots 256
Nyilván ez most is benne van a pakliban, ha lesz ott olyan CB, aki megéri. Viszont ha ezeket sem hozzuk...
több mint 10 éve
Ja persze, de nem baj, ha van egy olyan tehetségű CB, aki 1. számú lehet, mert Brownerért nem sírok, őt tudjuk pótolni a mostaniakból, a depth is elég pöpec. Szóval nem lepődöm meg, ha az 1/32-vel egy igazán jó CB-prospect jön (jelenállás szerint persze 😀)

több mint 10 éve
OK, de az nyilvánvaló volt, hogy egy Revis Browner duó után csak visszaléphetünk, különösen hogy sok elkölthető pénzünk sem volt.
több mint 10 éve
Azért még mert lesz egy halom közepes CB-nk,attól még nem lesz #1CB-nk egy sem... De valóban messze még a szezon.kolok1972
Hú de egyszerre 😊

több mint 10 éve
Jó persze. Csak igazából most az a baj, hogy darabra vagyunk meg. Mert ezek közül Arrington tök pöpec slot, ha ott tud maradni, a többi meg lehet akár második számú is, de ezekhez rohadtul kellene szerintem egy első számú még, hogy az egység megint elit legyen 😊

több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Azért még mert lesz egy halom közepes CB-nk,attól még nem lesz #1CB-nk egy sem... De valóban messze még a szezon.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Majd lemeccselik egymás közt. Messze van még szeptember. Mindenesetre egyre kevesebb az égető need, ami a draft szempontjából előnyös.
több mint 10 éve
Na, az viszont elég lájkos. Viszont ő sem első számú, kíváncsi vagyok, mi lesz a sorrend köztük, mert most már van ő, Fletcher, Ryan, Butler, Dennard, Arrington.

több mint 10 éve
Még egy CB: Robert McClain.
több mint 10 éve
Bár egyszer választanának meg a legjobban keresőnek 😛Wyatt
A legjobban kereső sportolófeleségnek? 😀Demecs
Ha adnak évi 47 millió dollárt, annak választanak meg , aminek akarnak 😀

több mint 10 éve
Bár egyszer választanának meg a legjobban keresőnek 😛Wyatt
A legjobban kereső sportolófeleségnek? 😀

több mint 10 éve
Az új szerzemény. Véletlen, hogy pont az ő volt csoportjukkal játszunk?
Amúgy nem rossz srác.