New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
vhol nincs összeszedve, hogy a Pats melyik prospectekkel/ket dolgozik külön, hívja meg Bostonba?ZERO_LOFF: erről a prospect szóról mindig a Sons of Anarchy jut eszembe
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Tyler Kroft! ^_^vhol nincs összeszedve, hogy a Pats melyik prospectekkel/ket dolgozik külön, hívja meg Bostonba?ZERO_Lwww.nepatriotsdraft.com/2015/02/2015-patriots-draft-contacts.htmlApril Wine
több mint 10 éve
Üdv! Landon Collinsról mit lehet tudni?Kb. az egyetlen olyan safety aki első napos kezdő lehet. Ergo nem is lesz bent már nálunk.
A Pats csak ő iránt érdeklődött S poziban. Lehet olyat kérni, hogy azokról akikről eddig nem volt, de a Pats érdeklődik, azokról írtok néhány szót? Nincs mozgás, ráérünk. Esetleg erre most lenne idő.
Előre is köszi.
Üdv:
GOSB5GOSB4
több mint 10 éve
Üdv! Landon Collinsról mit lehet tudni?A Pats csak ő iránt érdeklődött S poziban. Lehet olyat kérni, hogy azokról akikről eddig nem volt, de a Pats érdeklődik, azokról írtok néhány szót? Nincs mozgás, ráérünk. Esetleg erre most lenne idő.
Előre is köszi.
Üdv:
GOSB5
GOSB6
több mint 10 éve
vhol nincs összeszedve, hogy a Pats melyik prospectekkel/ket dolgozik külön, hívja meg Bostonba?ZERO_Lwww.nepatriotsdraft.com/2015/02/2015-patriots-draft-contacts.html
több mint 10 éve
vhol nincs összeszedve, hogy a Pats melyik prospectekkel/ket dolgozik külön, hívja meg Bostonba?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Valaki vegye már ki a fluxus kondenzátort ebből a topikból 😀
több mint 10 éve
pats.hu igazi mazo embereknek való
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Jaja, én miután beindult a funkció az oldalon pár meccs után le is szoktam róla. Max. PreSeason alatt érdemes, akkor az ilyen sírós kommenteket futószalagon gyártó személyek jelentős része még "alszik".á ez semmi, a meccs alatti chat szoba a pats.hu-n, na azaz igazán kemény 😊batyuÉn is szeretnék így sírni egy SB győzelem után, pláne előre 😉 😛dandeNa, jól lebuktatsz, hogy nem is olvasom a topicot. 😊
De azért élmény. 😀peterk2005

több mint 10 éve
Lehet számítani majd valami közvetítésre erről?A gyűrűket megkapták már a játékosok?polonicNem. Nyár elején lesz a gyűrűátadó buli Kraft házában/birtokán.tomi-tomi
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 10 éve
á ez semmi, a meccs alatti chat szoba a pats.hu-n, na azaz igazán kemény 😊Én is szeretnék így sírni egy SB győzelem után, pláne előre 😉 😛dandeNa, jól lebuktatsz, hogy nem is olvasom a topicot. 😊
De azért élmény. 😀peterk2005
több mint 10 éve
Én is szeretnék így sírni egy SB győzelem után, pláne előre 😉 😛dandeNa, jól lebuktatsz, hogy nem is olvasom a topicot. 😊
De azért élmény. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Kinek ez, kinek az a problémája 😊
több mint 10 éve
Élmény ezt a topicot olvasni.Remélem jövőre a Colts topicban mi is így eshetünk majd egymás torkának másfél hónappal az SB győzelem után. 😀 Vagy ha ott nem, akkor a Denverében. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Az a baj, hogy nem BigSey volt a safety, és nem taposhatta így el. Nem érted te eztvagy Seymournak el kellett volna taposnia Tyreet. Ennyi.KollegaBigSey gyors volt, de azért nem ennyire.😊 Harrison maszatolt Tyree körül, gyalulás helyett.tomi-tomi

több mint 10 éve
vagy Seymournak el kellett volna taposnia Tyreet. Ennyi.KollegaBigSey gyors volt, de azért nem ennyire.😊 Harrison maszatolt Tyree körül, gyalulás helyett.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
A gyűrűket megkapták már a játékosok?polonicNem. Nyár elején lesz a gyűrűátadó buli Kraft házában/birtokán.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Hát ki a francot hibáztatnék? Az utolsó drive előtt vezettünk. Az utolsó driveban számos konkrét lehetőség lett volna megállítani a Manningéket.Felőlem azt hibáztatsz akit akarsz. Hibáztathatod a kurva nagy balszerencsével együtt 17 pontot kapó védelmet is. De hadd érezze már más gázabbnak, hogy a rekordok sorát megdöntő támadósor 14 pontot szerzett az egész meccsen, az egész szezon során kitűnő OL gyakorlatilag olyan volt, mint egy átjáróház. Ha az a támadósor megközelítette volna azt, amit tud, nyerünk egy 10-15 ponttal.
Középszerű védelem? Az lenne a közepes védelem, amelyiknek a LB sora a Sports illustrated címlapjáról vigyorgott, azzal a felirattal, hogy még mindig hibátlanok? Ezek címlapos LB-ek nem tudnak megcsinálni egy tacklet az irányítón?
Tény, az utolsó meccsre mindkét csapatrész leépült, elfáradt. De Samuelnek el kellett volna kapni a labdát, vagy a front7-nek le kellett volna vinnie Elit, vagy Seymournak el kellett volna taposnia Tyreet. Ennyi.Kollega

több mint 10 éve
Szerintem a O line itt soha sem volt akadálya a bajnokság megnyerésének (jó, '12-ben mondjuk nem alakítottak nagyot a döntőben). De, hogy ilyen jól jöjjünk ki az edzőváltásból, ahhoz azért kellett némi szerencse is. Elég hosszú ideig volt Scarnecchia az egyik legmegkérdőjelezhetetlenebb pozíciós edző. Egy ilyen váltás rosszabbul is elsülhetett volna.KollegaSzerintem meg mind a két elbukott döntő pont az o lineon ment el(főleg a 2007). Persze idén a döntőben nem volt annyira erős a seahawks front sevenje mint az akkori giantsnak de azért ők se voltak kutyaütők 😊 Főleg úgy hogy a seahawksnak talán minden idők legerősebb secondaryje volt. És szinte alig tudtak odaérni Tomhoz. Parádés védelmet kapott és ez ki is használta.
több mint 10 éve
Hát ki a francot hibáztatnék? Az utolsó drive előtt vezettünk. Az utolsó driveban számos konkrét lehetőség lett volna megállítani a Manningéket.Középszerű védelem? Az lenne a közepes védelem, amelyiknek a LB sora a Sports illustrated címlapjáról vigyorgott, azzal a felirattal, hogy még mindig hibátlanok? Ezek címlapos LB-ek nem tudnak megcsinálni egy tacklet az irányítón?
Tény, az utolsó meccsre mindkét csapatrész leépült, elfáradt. De Samuelnek el kellett volna kapni a labdát, vagy a front7-nek le kellett volna vinnie Elit, vagy Seymournak el kellett volna taposnia Tyreet. Ennyi.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
A gyűrűket megkapták már a játékosok?
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 10 éve
Tényleg nincs értelme annak az offense nyakába varrni, amelyik szinte minden rekordot megdöntött az alapszakaszban, majd 14 pontot ért el az SB...Hu. A 2007-es döntőt meg ne nézd akkor 😀WyattMár levívtuk ezt a vitát. Továbbra sem vagyok hajlandó az offense nyakába varrni a '07-es vereséget.Kollega
Sokkal korrektebb egy a szezonban is csak jóindulattal közepesnek mondható védelmet hibáztatni!
több mint 10 éve
Ne tedd, ha nem akarod, igazából senkinek a nyakába nem kell varrni, jobb volt a Giants, aztán jó napot.Hu. A 2007-es döntőt meg ne nézd akkor 😀WyattMár levívtuk ezt a vitát. Továbbra sem vagyok hajlandó az offense nyakába varrni a '07-es vereséget.Kollega
Azt mondjuk nem magyarázza meg nekem senki, hogy az OL jó volt a 2007-es szezon döntőjében, meg a támadók jól teljesítettek, de ezt nem is kell persze senkinek sem

több mint 10 éve
Hu. A 2007-es döntőt meg ne nézd akkor 😀WyattMár levívtuk ezt a vitát. Továbbra sem vagyok hajlandó az offense nyakába varrni a '07-es vereséget.
We are all PATRIOTS!