New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
OK, könnyen előfordulhat, hogy Hightower PUP-on kezdi a szezont. Ettől még kicsit túlzásnak éreznék egy McClain igazolást. Inkább egy passzvédekezésben kiemelkedő, sub LB-re lenne szükségünk.
Mayo egy rakás post-SB programban szerepelt Kraft társaságában. Kétlem, hogy kihajítanánk...
több mint 10 éve
tamssss
31
Nekem sajnos az a tapasztalatom, hogy a "sírásoknak" előbb-utóbb van haszna. Ha nem is közvetlenül, de benne maradnak sokakban. Lehet, hogy pl. 2007 januárjában ez is közre játszott a Hobbs elleni ítéletben.bleacherreport.com/articles/2410842-fearing-bill-belichick-only-makes-him-strongerpeterk2005Épp tegnap néztem meg azt a Pats-Colts meccset. Döbbenetesen hasonlít az a Pats az ideire. Ha a Colts első drive-ját az idei védelem engedi, akkor mindenki anyázik, hogy tele van a töke a hajlik, de nem törik védelemmel. 😀
Az egyénre szabott szabályváltozástatásról már leírtam a véleményem. Ez a Colts által forszírozott is a várt eredményt hozta: akire szabták, azt nem befolyásolta, ellenben mindenki mást igen.tomi-tomi
több mint 10 éve
b, lesz ebből meglássátokÉs mocsok jó húzás. Ha tud rá hatni, hogy úgy tolja, mint tavaly, és ne mint a Raidersnél, akkor Hightowernek sem kell kapkodnia a visszatéréssel, vagy Mayótól is megválhatunkWyattRolando McClain jön beszélgetni.HöriTipikus BB manőver lenne a szerződtetése.tomi-tomi
több mint 10 éve
És mocsok jó húzás. Ha tud rá hatni, hogy úgy tolja, mint tavaly, és ne mint a Raidersnél, akkor Hightowernek sem kell kapkodnia a visszatéréssel, vagy Mayótól is megválhatunkRolando McClain jön beszélgetni.HöriTipikus BB manőver lenne a szerződtetése.tomi-tomi

több mint 10 éve
Rolando McClain jön beszélgetni.HöriTipikus BB manőver lenne a szerződtetése.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
bleacherreport.com/articles/2410842-fearing-bill-belichick-only-makes-him-strongerpeterk2005Épp tegnap néztem meg azt a Pats-Colts meccset. Döbbenetesen hasonlít az a Pats az ideire. Ha a Colts első drive-ját az idei védelem engedi, akkor mindenki anyázik, hogy tele van a töke a hajlik, de nem törik védelemmel. 😀
Az egyénre szabott szabályváltozástatásról már leírtam a véleményem. Ez a Colts által forszírozott is a várt eredményt hozta: akire szabták, azt nem befolyásolta, ellenben mindenki mást igen.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
bleacherreport.com/articles/2410842-fearing-bill-belichick-only-makes-him-stronger

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
www.facebook.com/video.php?v=618742191590743&set=vb.150081301790170&type=2&theaterPats anthem
több mint 10 éve
A legszebb, hogy három napja épp NSO-s munkatársad, Wyatt volt kiakadva a blikkes „Eltemették Gisele Bündchen férjét” címadáson, jobban be se lehetne lőni a színvonalatbaggioNa igen, es azt is megertem, ha ez nem tetszik valakinek...

több mint 10 éve
A legszebb, hogy három napja épp NSO-s munkatársad, Wyatt volt kiakadva a blikkes „Eltemették Gisele Bündchen férjét” címadáson, jobban be se lehetne lőni a színvonalat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Szerintem semmi gáz sincs benne, mert igaz, és kétlem, hogy az emberek arra gondolnának, hogy itt bármiféle öngyilkosságról, vagy annak kísérletéről lenne szó. Főleg, hogy NSO-nál rendre odaírjuk a Gyász-előtagot, ha olyan van.Mint ahogy az sem véletlen, hogy rajtad kívül senki sem gondolt ilyen témára. De köszönöm a feloldozást. 😀
több mint 10 éve
Ne haragudj, de épp eléggé bosszant, hogy máshol ezzel találkozok. (lehet én vagyok ilyen maradi) Legalább itt nem kéne. Ez aláássa minden maradék tekintélyét a szakmának, ha van még egyáltalán. Viccesnek tűnik meg értem a szándékot, de akkor is.....Most az egyszer még elnézem 😉
több mint 10 éve
OFFÉn voltam. 😉
Ezt a címadást ez mindennek a legalja. Szólni kéne az NSO-knak, hogy legalább az amcsifocis cikkeknél hanyagolhatnánk ezt. Nem tudom ki volt az elkövetője...................épp elég baj, hogy lassan már nincs olyan oldal amin ne szórakoznának ezzel, az Origo ennek fő művelője.........
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-melybe-vetette-magat-a-patriots-klasszis-iranyitoja-2404075dande
több mint 10 éve
OFFEzt a címadást ez mindennek a legalja. Szólni kéne az NSO-knak, hogy legalább az amcsifocis cikkeknél hanyagolhatnánk ezt. Nem tudom ki volt az elkövetője...................épp elég baj, hogy lassan már nincs olyan oldal amin ne szórakoznának ezzel, az Origo ennek fő művelője.........
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-melybe-vetette-magat-a-patriots-klasszis-iranyitoja-2404075
több mint 10 éve
Mindig előszeretettel nézem, amikor NFL-es playa kosarazik/zsákolgat, stb, aztán eszembe jut, hogy Suggs és egy tucat játékos sérült meg súlyosan ugrálgatás közben. Lehet, hogy szemét dolog, de mondjuk egy élsportolónál, aki brutális pénzeket akaszt le évente, én biztos betiltanám. Tök fölöslegesen veszélyezteti a saját testi épségét, viszont ha ő megsérül, csapata húzóembereként az egész banda érzi a következményeit.
több mint 10 éve
nesn.com/2015/03/tom-brady-michael-jordan-play-pickup-basketball-in-the-bahamas-video/Majd mindezek után dobál egyet MJ-vel..
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 10 éve
Sanszos, hogy nem hívta fel előtte telefonon, hogy kikérje a véleményét 😀Miután kiszabadult, megtanult repülni is 😀Az betyár biztos, hogy BB nem lájkolja. 😀tomi-tomi
www.facebook.com/video.php?v=889540911087060&set=vb.214003275307497&type=2&theaterervinator
(én meg is lepődtem rajta, hogy ilyet bevállalt)
több mint 10 éve
Gronk szerintem kb. 15 éves korában olyan tempóban kezdett fizikálisan nőni, hogy az agya feladta, és nem követte. 😀Miután kiszabadult, megtanult repülni is 😀Az betyár biztos, hogy BB nem lájkolja. 😀tomi-tomi
www.facebook.com/video.php?v=889540911087060&set=vb.214003275307497&type=2&theaterervinator

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Miután kiszabadult, megtanult repülni is 😀Mar varom a TB vigjatekokat. 😊
több mint 10 éve
Miután kiszabadult, megtanult repülni is 😀Az betyár biztos, hogy BB nem lájkolja. 😀
több mint 10 éve
Miután kiszabadult, megtanult repülni is 😀Szerintem instant be is lehetne ide ágyazni a FB-csatornát, mindig van valami móka 😀

több mint 10 éve
Miután kiszabadult, megtanult repülni is 😀www.facebook.com/video.php?v=889540911087060&set=vb.214003275307497&type=2&theater
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Na jó, ezt az embert nem lehet nem imádni 😀 Idióta 😀bleacherreport.com/articles/2411874-rob-gronkowski-twerks-during-set-at-ultra-music-festival-in-miami