New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Én nagyon remélem, hogy ebből az idei OG/C állományból nem az első körben fogunk meríteni... Kivéve, ha Scherff valami csoda folytán le nem csúszna hozzánk. De nem fog, szóval, ha lehet, hagyjuk csak ezt a posztot úgy a 3-4 kör környékére.BostonErving?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Én nagyon remélem, hogy ebből az idei OG/C állományból nem az első körben fogunk meríteni... Kivéve, ha Scherff valami csoda folytán le nem csúszna hozzánk. De nem fog, szóval, ha lehet, hagyjuk csak ezt a posztot úgy a 3-4 kör környékére.
Do your job
több mint 10 éve
sajnálnám ha visszavonulna, én nem láttam olyan rossznak a teljesítményét, és mikor nem játszott látszott, hogy a mögötte lévők nem tudják (még) helyettesíteniConnolly FA, senkinek nem kell(ett eddig). Szerintem vagy visszajön olcsó pénzért, vagy visszavonul.tomi-tomiReiss röviden összefoglalta a need-jeinket:szerintem OG és DT-t lehet első kör végén jó ár/érték arányban húzni, attól függően melyikből nem ment ki sok
espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots
1.OG
2.CB
3.DT
4. LB depth
5. WR
Maniac84
én DT-t nagyon nagy need-nek érzem, futónak viszont nagyon nem örülnék, annál szerintem a két fal és CB poszton nagyobb problémák vannak
amúgy Connolly-val kapcsolatban vki olvasott vmi infot? Más csapatokat keres, vagy van esély visszaigazolásra?ZERO_L
én nyugodtabb lennék, ha a vélhetően korai körös OG mögött ő lenne a backup vagy TC-re lenne egy veterán aki, nagyobb versenyheztet teremtene ezen a poszton

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Connolly FA, senkinek nem kell(ett eddig). Szerintem vagy visszajön olcsó pénzért, vagy visszavonul.Reiss röviden összefoglalta a need-jeinket:szerintem OG és DT-t lehet első kör végén jó ár/érték arányban húzni, attól függően melyikből nem ment ki sok
1.OG
2.CB
3.DT
4. LB depth
5. WR
Maniac84
én DT-t nagyon nagy need-nek érzem, futónak viszont nagyon nem örülnék, annál szerintem a két fal és CB poszton nagyobb problémák vannak
amúgy Connolly-val kapcsolatban vki olvasott vmi infot? Más csapatokat keres, vagy van esély visszaigazolásra?ZERO_L
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Reiss röviden összefoglalta a need-jeinket:szerintem OG és DT-t lehet első kör végén jó ár/érték arányban húzni, attól függően melyikből nem ment ki sok
1.OG
2.CB
3.DT
4. LB depth
5. WR
Maniac84
amúgy Connolly-val kapcsolatban vki olvasott vmi infot? Más csapatokat keres, vagy van esély visszaigazolásra?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Ezzel nagyjából kiegyeznék, én még azért egyelőre az RB-t is ideraknám max. a sorrenden lehet vitázni. Ezzel kapcsolatban egyébként titkon reménykedem abban, hogy Gurley lecsúszik hozzánk. Tipikus BB lenne, hogy amikor senki nem hajlandó RB-t húzni az első körben akkor ő kihúzná a végén a következő Lynch-et. :p Úgy általában nem vagyok híve én sem a korai RB pick-nek, de vele kivételt tennék.Ryan Grigson valószínűleg kb. ugyanezt mondhatta el pár tucatszor az elmúlt másfél évben - miközben a szőnyeg szélén állt Irsay irodájában. 😀
Tavalyi O mínusz Vereen plusz Lynch, nem hangzana rosszul. 😀 Nyilván túlzás ez amit írtam de Gurley simán az a szintű tehetség aki a liga következő top RB-je lehet. Egy ilyen szintű RB esetlegesen TB pályafutását is megtoldhatná 1-2 évvel. Első kör vége pedig nem jelentene nagy fizut, de 5. éves opciót igen.Maniac84

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Reiss röviden összefoglalta a need-jeinket:espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots
1.OG
2.CB
3.DT
4. LB depth
5. WR
Ezzel nagyjából kiegyeznék, én még azért egyelőre az RB-t is ideraknám max. a sorrenden lehet vitázni. Ezzel kapcsolatban egyébként titkon reménykedem abban, hogy Gurley lecsúszik hozzánk. Tipikus BB lenne, hogy amikor senki nem hajlandó RB-t húzni az első körben akkor ő kihúzná a végén a következő Lynch-et. :p Úgy általában nem vagyok híve én sem a korai RB pick-nek, de vele kivételt tennék.
Tavalyi O mínusz Vereen plusz Lynch, nem hangzana rosszul. 😀 Nyilván túlzás ez amit írtam de Gurley simán az a szintű tehetség aki a liga következő top RB-je lehet. Egy ilyen szintű RB esetlegesen TB pályafutását is megtoldhatná 1-2 évvel. Első kör vége pedig nem jelentene nagy fizut, de 5. éves opciót igen.

több mint 10 éve
Ez olyan jó lett, hogy nyomtasd rá pólóra szerintem. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Az egész szabálymódosítás a következőket jelenti:1. A játékaink szabályosak voltak. Különben nem kellett volna szabályt alkotni. Ennyit a Ravens/Colts & Co. hisztiről. Jobb helyeken erre mondják nyasgem.
2. A hülyék/buták/stb. a zseni ellen szitu ismét kialakult. Próbálják a zsenit/BB korlátozni. Előre biztos vagyok benne, hogy nem lehet. Mert zseni. Mindig talál rést. Az agyára megy a ligának.
3. Következtetés: feltétlen bizalom BB-ben, még akkor is, ha képtelenséget tesz. Ha hibázik, korrigál. Van önkritikája: a mérce magával szemben is a hatékonyság.
4. Jelenleg sejtelmünk sem lehet mit talál ki 2015-re.
Üdv:
GOSB5
GOSB6
több mint 10 éve
Azért az mindent elmon, hogy rögtön a ravens tette ki. 😀Valtozott a szabaly. Nem tudunk mar jatszani a ki elkapo ki nem elkapo tortenettel.Eligible számozású játékos ha ineligible-nek jelenti magát, akkor csak a tackle boxon belül állhat fel.
Pontosan meg nem tudom, de a ravens twitteren kint volt.Demecs
Csak a szokásos: a Pats él a szabályok adta lehetőséggel; a megoldást betiltják. Suggs agykapacitásához igazították a szabályt. 😀tomi-tomi
De sebaj, majd találnak mást amivel megsz@patják Postás Patet. 😀
több mint 10 éve
Nekem is vehetne egyet. El sem ásnám 😀Magánsziget 😀EgonKiszabadult! 😀Milyen beach ez? Sehol senki.zinedine5
www.facebook.com/video.php?v=888117987896019&set=vb.214003275307497&type=2&theaterWyatt
Btw, minden idők legszebb (se) címe a témában
„Eltemették Gisele Bündchen férjét” (nem mondom, hogy egy pillanatra nem néztem hirtelen...)
Saját gyermekei kaparták ki a két kezükkel a homokot, hogy eltemessék Tom Bradyt (37), Gisele Bündchen férjét.
Baszod, már tényleg csak a kereszt hiányzott a 37 mögül...

több mint 10 éve
Magánsziget 😀Kiszabadult! 😀Milyen beach ez? Sehol senki.zinedine5
www.facebook.com/video.php?v=888117987896019&set=vb.214003275307497&type=2&theaterWyatt
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
Nem jól látod! A Pats mocskosul kihasználja a kiskapukat és trükközik állandóan. Meg kell torolni ezt! 😀Valtozott a szabaly. Nem tudunk mar jatszani a ki elkapo ki nem elkapo tortenettel.Eligible számozású játékos ha ineligible-nek jelenti magát, akkor csak a tackle boxon belül állhat fel.
Csak a szokásos: a Pats él a szabályok adta lehetőséggel; a megoldást betiltják. Suggs agykapacitásához igazították a szabályt. 😀tomi-tomi

több mint 10 éve
Istenem nem lett ruganyosabb a futása Brady apunak 😀Megelőztél 😀Wyattsaját 😀lolKiszabadult! 😀Milyen beach ez? Sehol senki.zinedine5
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Valtozott a szabaly. Nem tudunk mar jatszani a ki elkapo ki nem elkapo tortenettel.Eligible számozású játékos ha ineligible-nek jelenti magát, akkor csak a tackle boxon belül állhat fel.
Csak a szokásos: a Pats él a szabályok adta lehetőséggel; a megoldást betiltják. Suggs agykapacitásához igazították a szabályt. 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Megelőztél 😀saját 😀lolKiszabadult! 😀Milyen beach ez? Sehol senki.zinedine5

több mint 10 éve
saját 😀Kiszabadult! 😀Milyen beach ez? Sehol senki.zinedine5
több mint 10 éve
Kiszabadult! 😀Milyen beach ez? Sehol senki.
több mint 10 éve
Kiszabadult! 😀www.facebook.com/video.php?v=888117987896019&set=vb.214003275307497&type=2&theater

több mint 10 éve
Valtozott a szabaly. Nem tudunk mar jatszani a ki elkapo ki nem elkapo tortenettel. Pontosan meg nem tudom, de a ravens twitteren kint volt.
több mint 10 éve
vagy pickelne egy CB bustot 😉Egy első körös cserét nagy duzzogva elfogadnék 😊Bostonhu BB hogy orulne, abban 3-4 hatra trade is beleferne 😊andreas

több mint 10 éve
andreas
12
Egy első körös cserét nagy duzzogva elfogadnék 😊Bostonhu BB hogy orulne, abban 3-4 hatra trade is beleferne 😊