New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 640 — Whoops, looks like something went wrong.
Mindkettő bent lehet 2/30-ra simán. Sok a red flag és a kérdőjel náluk, főleg Perrymannél.

több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Arra tudtok valami magyarázatot adni, hogy miért nézitek az 1.-2. körös ILB-ket? 😀

Mert Perryman után Dawson is volt privát edzésen nálatok, pedig ha jól tudom akkor van 2 nagyon stabil emberetek belülre. Még egy esetleges Mayo-távozás esetén sem értem, hogy miért kéne nektek egy 1. vagy 2. körös csere, amikor aprópénzért tudtok szerezni olyan remek csereembereket, mint Ayers vagy Casillas.Hulkeinstein
Biztos megfigyeljük a leendő ellenfelek gyengéit. Amúgy Hightower a szezon első meccsére talán fel sem épül, Mayo ha távozik, akkor kicsit elfogyunk, de mocsok nagy baromság lenne 1-2. körben ILB-t húzni, hacsak nem kapunk az 1/30-ért monjuk három 2. köröst 😀Wyatt
Köszi, megnyugodtam, hogy akkor nem én vagyok ennyire tudatlan 😀 Hasonlóan vélekedek az ILB-helyzetről nálatok, 2/30-ra pedig sanszosan nem lesz bent egyikük sem, ezért nem értem mi ez a nagy korai ILB-vadászat 😀
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Arra tudtok valami magyarázatot adni, hogy miért nézitek az 1.-2. körös ILB-ket? 😀

Mert Perryman után Dawson is volt privát edzésen nálatok, pedig ha jól tudom akkor van 2 nagyon stabil emberetek belülre. Még egy esetleges Mayo-távozás esetén sem értem, hogy miért kéne nektek egy 1. vagy 2. körös csere, amikor aprópénzért tudtok szerezni olyan remek csereembereket, mint Ayers vagy Casillas.Hulkeinstein
Biztos megfigyeljük a leendő ellenfelek gyengéit. Amúgy Hightower a szezon első meccsére talán fel sem épül, Mayo ha távozik, akkor kicsit elfogyunk, de mocsok nagy baromság lenne 1-2. körben ILB-t húzni, hacsak nem kapunk az 1/30-ért monjuk három 2. köröst 😀

több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan

Mert Perryman után Dawson is volt privát edzésen nálatok, pedig ha jól tudom akkor van 2 nagyon stabil emberetek belülre. Még egy esetleges Mayo-távozás esetén sem értem, hogy miért kéne nektek egy 1. vagy 2. körös csere, amikor aprópénzért tudtok szerezni olyan remek csereembereket, mint Ayers vagy Casillas.
több mint 10 éve
Feribali New England Patriots 48
Ridley szerződés nélkül távozik New Yorkból is, nem igazán talál csapatot magának...manuszka86
Helyes. Jöjjön csak vissza egyéves szerződéssel hozzánk, aztán bizonyítson 😊Wyatt
Előre az Edelmani úton!Feribali
Dob majd egy TD-t? o_oZERO_L
A 2012-es lábtörése utáni 1 éves "prove it" szerződésre gondoltam, ha jól emlékszem akkor 0 garntált volt benne 900ezer körüli bónuszokkal. Akkor tolta a 105 elkapásos, 1000+ yardos szezonját, ami után tesztelte a piacot, de szerencsére maradt. Addig négy idény alatt összesen nem volt ennyi elkapása és yardja (persze Welker mellett). A hasonló út szerint Ridleynek az kívánnám, hogy akkorát fejlődjön bizonyító évében (nálunk), mint Minitron azóta!
több mint 10 éve
Ridley szerződés nélkül távozik New Yorkból is, nem igazán talál csapatot magának...manuszka86
Helyes. Jöjjön csak vissza egyéves szerződéssel hozzánk, aztán bizonyítson 😊Wyatt
Dob majd egy TD-t? o_oZERO_L
Minimum. De elég, ha SB-döntő TD-t szerez nálunk 😀

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Dob majd egy TD-t? o_o

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Feribali New England Patriots 48
Előre az Edelmani úton!
több mint 10 éve
Helyes. Jöjjön csak vissza egyéves szerződéssel hozzánk, aztán bizonyítson 😊

több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
Ridley szerződés nélkül távozik New Yorkból is, nem igazán talál csapatot magának...

több mint 10 éve
Maniac84 New England Patriots 601
Aki szereti a draftjainkat kritizálni annak ez kötelező anyag, az elmúlt 10 évben hogyan is sikerült ez a draft-mizéria a többi csapathoz képest:
 www.sportingnews.com/list/4640416-nfl-draft-pick-grades-best-drafting-teams-history-packers-patriots-cowboys-steelers-seahawks-giants-jets-49ers-colts/slide/312660

Majd az idei draft után a számtalan kritika megfogalmazása előtt érdemes lesz erre visszaemlékezni. :p

több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Szerencsétlen, a lehető legrosszabbkor szedte össze ezt a súlyos sérülést. Ivory miatt a jetshez egyébként is felesleges, a bills dugig van minőségi RB-kel... az ilyen köröket kihagyhatná.Gyulus
Futni kimondottan jól tud a srác, nekem mindig is tetszett amikor nálatok pályán volt. Csak sajnos a sérülése mellett még az is rontja az esélyeit, hogy nagyon egyoldalú, a védelem tudja, hogy passzjátéknál nyugodtan üresen lehet hagyni, úgyse fog felé labda menni. Manapság nem az ilyen futók a népszerűek.peterk2005
Na igen, bár annyira nem is dobáltunk felé ezerrel. Ezért volt rossz, hogy bármelyik futónk volt fent, egyértelmű volt a játék. De futóként ő volt a legjobb, magasanWyatt
Epp ma neztem a 2012 januari Denver elleni meccset ujra. Volt mikor nem volt fent futo es Hernandezt futtattuk. Oriasi playek voltak.

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 157 — nabege2@yahoo.com
 www.patriots.com/news/2015/04/03/rob-gronkowski-goes-los-angeles-angels%E2%80%99-spring-training
több mint 10 éve
Szerencsétlen, a lehető legrosszabbkor szedte össze ezt a súlyos sérülést. Ivory miatt a jetshez egyébként is felesleges, a bills dugig van minőségi RB-kel... az ilyen köröket kihagyhatná.Gyulus
Futni kimondottan jól tud a srác, nekem mindig is tetszett amikor nálatok pályán volt. Csak sajnos a sérülése mellett még az is rontja az esélyeit, hogy nagyon egyoldalú, a védelem tudja, hogy passzjátéknál nyugodtan üresen lehet hagyni, úgyse fog felé labda menni. Manapság nem az ilyen futók a népszerűek.peterk2005
Na igen, bár annyira nem is dobáltunk felé ezerrel. Ezért volt rossz, hogy bármelyik futónk volt fent, egyértelmű volt a játék. De futóként ő volt a legjobb, magasan

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Futni kimondottan jól tud a srác, nekem mindig is tetszett amikor nálatok pályán volt. Csak sajnos a sérülése mellett még az is rontja az esélyeit, hogy nagyon egyoldalú, a védelem tudja, hogy passzjátéknál nyugodtan üresen lehet hagyni, úgyse fog felé labda menni. Manapság nem az ilyen futók a népszerűek.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
és mi van, ha már közöltük vele, hogy nem számítunk rá, max aprópénzért ZS tervként?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Évi 250-300 millióért én is bekopognék pár helyre, még ha karcos is, hogy lesz -e játék,

több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Ridley a Jetset nezi meg.Demecs
Szegény Ridley... Nem jött még rá, hogy miért csak a csoportellenfelek számára érdekes?lucas
Psszt, kémkedő körútra küldtük...Wyatt
Mar latom jovore mi lesz a szabalyvaltozas.
Egy pats jatekos ellatogat minden kovetkezo evi ellenfelhez.Demecs
Szerencsétlen, a lehető legrosszabbkor szedte össze ezt a súlyos sérülést. Ivory miatt a jetshez egyébként is felesleges, a bills dugig van minőségi RB-kel... az ilyen köröket kihagyhatná.
több mint 10 éve
Szegény Ridley... Nem jött még rá, hogy miért csak a csoportellenfelek számára érdekes?lucas
Mar latom jovore mi lesz a szabalyvaltozas.
Egy pats jatekos ellatogat minden kovetkezo evi ellenfelhez.

több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Ridley Gate? 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Psszt, kémkedő körútra küldtük...

több mint 10 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Szegény Ridley... Nem jött még rá, hogy miért csak a csoportellenfelek számára érdekes?

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 10 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Btw Gronko már megint alakított 😀 Milyen az ideális nő?
„You really want me to describe? – he asked Rome. – Cleans, cooks, makes big cash, stays at home, lets me do whatever I want ... very nice, kind, everything, beautiful, just has it all.”Wyatt
Nem is tudtam, hogy Gronk ilyen jól ismer engem... 😊lucas
Wes már ejtve?? Szép, mondhatom. 😊tomi-tomi
Wes who? 😊lucas
Hűség a klubhoz, nem a férfihez? Vagy csak csere egy fiatalabbra? 😀tomi-tomi
A férfi egy pici hűséget sem mutatott a klub irányába, így teljes mértékben kegyvesztett lett. A szívem csücskében neki már nincs hely. Pedig jó néhányan elférnek ott. 😊

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 10 éve
Ridley a Jetset nezi meg.

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Btw Gronko már megint alakított 😀 Milyen az ideális nő?
„You really want me to describe? – he asked Rome. – Cleans, cooks, makes big cash, stays at home, lets me do whatever I want ... very nice, kind, everything, beautiful, just has it all.”Wyatt
Nem is tudtam, hogy Gronk ilyen jól ismer engem... 😊lucas
Wes már ejtve?? Szép, mondhatom. 😊tomi-tomi
Wes who? 😊lucas
Hűség a klubhoz, nem a férfihez? Vagy csak csere egy fiatalabbra? 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)