New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
tomi-tomi grat a draft-hoz, nálam A++-os a pickjeid, szinte névre pontosan ugyan ezeket húztam volna 😀

amúgy Chris Conley rajta volt a listádon?
én őt húztam volna 4. kör végén ha még bent lett volna

(5.körtől már a neveket sem ismerem, szóval ahhoz nem tudok hozzászólni 😊 )

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Ridley Facebook oldalán virított egy Jets tetkót...DeX
Ez mekkora poén lesz, amikor augusztus végén kibasszák az utolsó cutoknál 😀Gyulus
erre azért sok esély nincs, ha mégis megtörténik akkor kb ennyi volt az NFL pályafutása (vélhetően a sérülése miatt)ZERO_L
Nagyon szeretem a srácot, de a sérülése miatt komoly hátrányból indul. Szvsz meg kell küzdenie a rosterért a TC-ben és a pre-season meccseken. A Jets szinte tutira draftolni fog futót, az idei draft class igencsak mély.
Még nem kerültek napvilágra a szerződés részletei. Meglepődnék, ha nagyobb garantáltat kapna...Gyulus
nyilván hátrányból indul, mint minden nem sztár igazolás egy csapatban
de neki csak azt kell bebizonyítania, hogy a sérülése miatt nem lett sokkal rosszabb játékos, ezt meg jelenleg csak ő tudja, ha fizikailag rendben lesz, akkor sima helye lesz második számú futóként
(TD ünneplése hiányozni fog nagyon 😊 )

4 RB+1FB-nek (top rookie futót is beleszámítva) simán van helye az 53as keretben

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Ez mekkora poén lesz, amikor augusztus végén kibasszák az utolsó cutoknál 😀Gyulus
erre azért sok esély nincs, ha mégis megtörténik akkor kb ennyi volt az NFL pályafutása (vélhetően a sérülése miatt)ZERO_L
Nagyon szeretem a srácot, de a sérülése miatt komoly hátrányból indul. Szvsz meg kell küzdenie a rosterért a TC-ben és a pre-season meccseken. A Jets szinte tutira draftolni fog futót, az idei draft class igencsak mély.
Még nem kerültek napvilágra a szerződés részletei. Meglepődnék, ha nagyobb garantáltat kapna...
több mint 10 éve
erre azért sok esély nincs, ha mégis megtörténik akkor kb ennyi volt az NFL pályafutása (vélhetően a sérülése miatt)

több mint 10 éve
toothy New England Patriots 222
Ugyanugy ott virit a karjan a Pats logo is. Sajat magan dokumentalja az elete torteneseit (vagy merfoldkoveit, ha ugy tetszik), nem feltetlen van ez osszefuggesben azzal, hogy mennyire hazafi, csak a amcsi media szereti felfujni az ilyen bulvar dolgokat.

Szerk. Inkabb tetovaltasson, mint szivjon, gyorshajtson, bunozzon 😊
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
OFF: Ez kicsit olyan mikor az exed megakarja mutatni neked, hogy nem fáj neki a szakítás...aztán mégis 😛
több mint 10 éve
Ez mekkora poén lesz, amikor augusztus végén kibasszák az utolsó cutoknál 😀
több mint 10 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Vegulis. Olyan mint a sok super bowl tetkos. Azert ilyenkor nem banom.
Lojalitas?Demecs
Az mi?
Viccet félretéve, eddig bírtam a srácot, még szurkoltam volna is neki a jetsben 1-1 jó futásért, meccsért...de hogy egy One-year deal után varrat egy ilyet, és a Patriots ilyen könnyen félre van téve, az sok nekem...Baby Vince szépen meg tudta oldani, senki nem tud rá haragudni. Mondjuk 1000x többet tett le az asztalra mint Ridley.

több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Vegulis. Olyan mint a sok super bowl tetkos. Azert ilyenkor nem banom.
Lojalitas?

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Csak nehogy neki is át kelljen varratnia mint Rexnek 😀

több mint 10 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Ridley Facebook oldalán virított egy Jets tetkót...

több mint 10 éve
Megvan a PS programja
Green Bay
@New Orleans
@Carolina
és persze az elmaradhatatlan Giants
Lesz azért tesztelve a védelem abban az egy-két drive-ban 😊Wyatt
Tippem szerint idén is tartunk közös edzéseket az egyik preseason ellenféllel. New Orleans? Elég erős a BB-Payton kapocs.Gyulus
"Információk szerint a Patriots tárgyal a Packersszel és a Saintscel közös edzésekről is." Pats.hu 😊

több mint 10 éve
Megvan a PS programja
Green Bay
@New Orleans
@Carolina
Lesz azért tesztelve a védelem abban az egy-két drive-ban 😊Wyatt
Tippem szerint idén is tartunk közös edzéseket az egyik preseason ellenféllel. New Orleans? Elég erős a BB-Payton kapocs.
több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Egyébként eddig a következő (nem helyi) RB prospektek jártak nálunk/interjúztattuk őket/vettük fel velük a kapcsolatot:
 www.nepatriotsdraft.com/2015/02/2015-patriots-draft-contacts.html

Running Backs
Cameron Artis-Payne, RB, Auburn (PW)
Mike Davis, RB, South Carolina (OV)
Michael Dyer, RB, Louisville (CI)
Jalston Fowler, FB, Alabama (PW)
Corey Grant, RB, Auburn (PW)
Kenny Hilliard, RB, LSU (CI)
Josh Robinson, RB, Mississippi State (CI)

Hát, egyiküktől sem dobtam el az agyam.,,
Nem mintha ez bármit is jelentene, anno a Ridley/Vereen páros felé sem szagoltunk.
A Fowler private workout kicsit gyanús, lehet hogy idén "megversenyeztetjük" az FB posztot.Gyulus
Szerintem Davis nem lenne rossz választás a hátsóbb körökben, Dyer nehezen illik az itteni filozófiába, biztos kikérdezték rendesen. Jó lenne vmi statisztika, hogy általában hány interjúztatott játékost draftolunk, nem hinném, hogy túlságosan magasa számot kapnánk.

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Ha Fletcherről hamar kiderül, hogy reménytelen már megérte 😀

több mint 10 éve
Megvan a PS programja
Green Bay
@New Orleans
@Carolina
Lesz azért tesztelve a védelem abban az egy-két drive-ban 😊

több mint 10 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Teljesen esélytelen, hogy Magyarországon kapjak valahol Do your job-os cuccot?
több mint 10 éve
Egyébként eddig a következő (nem helyi) RB prospektek jártak nálunk/interjúztattuk őket/vettük fel velük a kapcsolatot:
 www.nepatriotsdraft.com/2015/02/2015-patriots-draft-contacts.html

Running Backs
Cameron Artis-Payne, RB, Auburn (PW)
Mike Davis, RB, South Carolina (OV)
Michael Dyer, RB, Louisville (CI)
Jalston Fowler, FB, Alabama (PW)
Corey Grant, RB, Auburn (PW)
Kenny Hilliard, RB, LSU (CI)
Josh Robinson, RB, Mississippi State (CI)

Hát, egyiküktől sem dobtam el az agyam.,,
Nem mintha ez bármit is jelentene, anno a Ridley/Vereen páros felé sem szagoltunk.
A Fowler private workout kicsit gyanús, lehet hogy idén "megversenyeztetjük" az FB posztot.
több mint 10 éve
Ridleynek sok szerencsét, sajnálom, hogy pont a Jetshez megy, így nehezebben tudok majd drukkolni neki...
Egyébként ez a térdsérülés könnyen hazavághatja az idei szezonra, hiszen a sebessége/robbanékonysága épp egy csipetnyivel volt jobb, mint a liga "minimum"... ja és Ivory szvsz jobb all-around-RB, mint ő.

Egyébként ahhoz képest, hogy a draftolásakor eredetileg csak szituációs, short-yardage backnek gondoltam/uk, egész sokra vitte😀

Majdhogynem biztos, hogy az első 2 körben behúzunk egy Florida State OL-t. Ezen kívül szvsz BPA megy. Anno Hightowernél amiatt elégedetlenkedtünk, hogy luxus-pick Spikes mellé. Aztán mi lett a vége... 😀
több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
Ridleyt lehet sajnálni is meg nem is, tényleg felüdülés volt az elődeihez képest, a jelenlegi futó brigáddal csak annyi baj van, hogy ha ők pályára lépnek minden hülye fogja tudni hogy csak futni próbálunk mivel labdát elkapni egyik se képes kb 😀
Gaffney lehet itt a nagy sleeper a bandában, rá nagyon kíváncsi lennék, még talán benne látom a potenciált, ennek a csapatnak egy olyan futó kell aki tud futni és elkapni is frankón, Gurley 1/32-re BB pick lenne és még ACL szakadása is van (oké túl szép álom) 😛
RB-t korán nem fog draftolni az öreg, jó lesz nekünk a DT-CB-OG hármas az első 3 körben 😀

több mint 10 éve
Második körben T.J Yeldon pick?ThundersNFL
Höriék ezt írták róla:

Pass protectionben nem sokat tud segíteni. Nekidobja a vállát a pass rushernek, és ennyi, semmi kidolgozott blokkoló mozdulata nincs.

Az egyetemen 576 futásból 10 fumble-t csinált, ami túl sok.

ennyi erővel Ridley is maradhatott volna, meglepődnék, ha az elején BB-ék őt húznák

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 417 — Ajmo Vatreni
Második körben T.J Yeldon pick?ThundersNFL
Azért a másodikban ne.
Első kettőben a két falba, utána jöhet.
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 650 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Második körben T.J Yeldon pick?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Baby Vince után Ridley távozását sajnálom a legjobban az eddigi offseasonben. Kedveltem én is a srácot, meg volt benne az a bizonyos "upside", ahogy korábban is írtam, egyértelműen a legtehetségesebb futónk volt, Mivel már korábban haknikörútra indult, az biztos, hogy nem volt váratlan lépés.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 10 éve
És a tavaly Pantherstől elcsent, az évet IR-en töltő Tyler Gaffney az smafu?

Én nagyon bírtam Ridleyt, sztem rettenetesen peches volt nálunk, de sejteni lehetett, hogy BB elengedi. Negyedik körös draftnak örülnék, David Cobb vagy Tyler Varga jó lenne, utóbbi lehet később is bent lesz 😊Foldesi26
Na, Gaffney legyen első számú, ilyen névvel amúgy sem megy rosszul itt 😊