New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
És a tavaly Pantherstől elcsent, az évet IR-en töltő Tyler Gaffney az smafu?Én nagyon bírtam Ridleyt, sztem rettenetesen peches volt nálunk, de sejteni lehetett, hogy BB elengedi. Negyedik körös draftnak örülnék, David Cobb vagy Tyler Varga jó lenne, utóbbi lehet később is bent lesz 😊
több mint 10 éve
eddig nem nagyon nézegettem az idei RB felhozatalt, titkon bíztam Ridley visszahozatalábanViszont van még egy 3/33 és egy 4/2 is ugye nálunkRidley elment, azért nem draftolnék RB-t (bár úgyis fogunk), de feltrade akkor már inkább falember vagy CB miatt menjünk fel, mint RB-ért.mennyiségre, de minőségre nagyon kevés ez felhozatal
Blount, Gray,White, Bolden..., tele vagyunk futóval.Studi
én maradnék a CB-DT-OG pickeknél az első 3 kört illetően, mert ott sokkal rosszabbul állunk, de jöhetne vmi talent futó mert szinte csak jó iparosok alkotják (+ White, Gray még nagy kérdőjelek és tavaly "szemét" módon elszipkázott Gaffney is)ZERO_L
Így szerintem is jöhetne CB is, DT is OG is, de mondjuk egy 3/32+4/2-vel felkapaszkodva lehet, hogy találnánk olyan futót is, aki négy évre megoldja a történteketWyatt
szóval nem tudom ki lenne az akiben megtalálhatnánk a mi Lacy-nket, de inkább legyen erős O-falunk, aki mögött a jelenlegi corps és egy esetleges 4/2-es RB pick is simán tud elfogadhatóan teljesíteni
(viszont ehhez min egy azonnal bevethető OG kell)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Viszont van még egy 3/33 és egy 4/2 is ugye nálunkRidley elment, azért nem draftolnék RB-t (bár úgyis fogunk), de feltrade akkor már inkább falember vagy CB miatt menjünk fel, mint RB-ért.mennyiségre, de minőségre nagyon kevés ez felhozatal
én maradnék a CB-DT-OG pickeknél az első 3 kört illetően, mert ott sokkal rosszabbul állunk, de jöhetne vmi talent futó mert szinte csak jó iparosok alkotják (+ White, Gray még nagy kérdőjelek és tavaly "szemét" módon elszipkázott Gaffney is)ZERO_L
Így szerintem is jöhetne CB is, DT is OG is, de mondjuk egy 3/32+4/2-vel felkapaszkodva lehet, hogy találnánk olyan futót is, aki négy évre megoldja a történteket

több mint 10 éve
Ridley elment, azért nem draftolnék RB-t (bár úgyis fogunk), de feltrade akkor már inkább falember vagy CB miatt menjünk fel, mint RB-ért.mennyiségre, de minőségre nagyon kevés ez felhozatal
én maradnék a CB-DT-OG pickeknél az első 3 kört illetően, mert ott sokkal rosszabbul állunk, de jöhetne vmi talent futó mert szinte csak jó iparosok alkotják (+ White, Gray még nagy kérdőjelek és tavaly "szemét" módon elszipkázott Gaffney is)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Ridley elment, azért nem draftolnék RB-t (bár úgyis fogunk), de feltrade akkor már inkább falember vagy CB miatt menjünk fel, mint RB-ért.Olyanok is 😊 Bolden nem futó, Gray nem tudom, mennyi szerepet kap, White-nak valami brutálisat kellene fejlődnie, mert eddig rendkívül harmatos, amit felmutat, Blount meg bebizonyította már, hogy nem első számú futó. Szerintem kellene hozni egy jóféle RB-t, hogy ne mindent Bradynek kelljen megoldania

több mint 10 éve
A statok alapján 2013ban ugyanannyit hoztak kb yardban is meg td-ben is.. Viszont eggyel több fumblija volt Ridleynek.5-6 heten mar nem volt ergya.Na mondjuk Blount lenne kb a liga legjobb futója, ha csak a Colts ellen kellene mindig játszani 😀 Bár ott Gray is jó volt 😊
De erdekes volt mikor jott Blount felig meddig kiszorult. Jo srac volt de lattuk az ujonc Gray is mit muvelt. Biztos volt okunk elengedni. A szama nem volt nagy csak rosszkor jottek. Sokszor lobalta. Nem szoritotta kelloen. Jo futo,de tudtuk nem marad.Demecs
De Graynek a futásában így is több potenciál volt, mint Blountéban, csak őt meg teljesen elfelejtettük. Ha már Ridley (aki magasan a legjobb futó volt a keretünkben) nem jött vissza, és egyébként sem érkezett ide senki, akkor jöjjön egy 2. körös RB (igazából feltrade-elni is van muníció)Wyatt
Ha Graynek lenne agya és megtudna maradni, akkor jó lenne. Jót játszott azon a meccsen.
Meglátjuk ki fog futni.
több mint 10 éve
Ridley elment, azért nem draftolnék RB-t (bár úgyis fogunk), de feltrade akkor már inkább falember vagy CB miatt menjünk fel, mint RB-ért.Blount, Gray,White, Bolden..., tele vagyunk futóval.
több mint 10 éve
5-6 heten mar nem volt ergya.Na mondjuk Blount lenne kb a liga legjobb futója, ha csak a Colts ellen kellene mindig játszani 😀 Bár ott Gray is jó volt 😊
De erdekes volt mikor jott Blount felig meddig kiszorult. Jo srac volt de lattuk az ujonc Gray is mit muvelt. Biztos volt okunk elengedni. A szama nem volt nagy csak rosszkor jottek. Sokszor lobalta. Nem szoritotta kelloen. Jo futo,de tudtuk nem marad.Demecs
De Graynek a futásában így is több potenciál volt, mint Blountéban, csak őt meg teljesen elfelejtettük. Ha már Ridley (aki magasan a legjobb futó volt a keretünkben) nem jött vissza, és egyébként sem érkezett ide senki, akkor jöjjön egy 2. körös RB (igazából feltrade-elni is van muníció)

több mint 10 éve
Én is csíptem a srácot, de a Jestbe pont a jestbe...fublijaival csak annyi a gond hogy kényes szitukban történtek, ami mindig megakasztotta a meccset. Utána meg rágörcsölt mint állat. BJGE után persze hogy felüdülés volt, óriási volt a sebb. különbség. Maroney után ( nem tudom hogy jól írtam a nevét) BJGE,Fafej játéka is üdítő volt. Várom a meglepetést Peterson szemelyében, lepényhal meg utoljára.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
5-6 heten mar nem volt ergya. De erdekes volt mikor jott Blount felig meddig kiszorult. Jo srac volt de lattuk az ujonc Gray is mit muvelt. Biztos volt okunk elengedni. A szama nem volt nagy csak rosszkor jottek. Sokszor lobalta. Nem szoritotta kelloen. Jo futo,de tudtuk nem marad.
több mint 10 éve
Én nem fikáznám így Ridley-t. Tavaly addig tolta kb, amíg ergya volt a fal is, jó lett volna látni egész évben a teljesítményét. Én szerettem a játékát, BJGE után kifejezetten felüdülés volt egy olyan futó, aki tud cikázni a védők között, azt éreztem rajta, hogy pillanatok alatt képes volt dönteni és útvonalat változtatni ha kellett.Fumble: ez benne van a játékban, és tényleg nem volt nagy a fumblik száma, ráadásul BB-t lehet isteníteni, de nem biztos, hogy jó pedagógia érzékkel megáldott edző, ha ő úgy gondolja, hogy egy fumble után 3 évre jegeltetek valakit.
A kardomba persze nem dőlök, mert azért nem egy Gronk-ot vesztettünk, de én sajnálom, hogy elment...
több mint 10 éve
Ne legyél abban olyan biztos. Egyrészt az sem biztos, hogy játszik, másrészt semmivel sem veszít arányaiban több labdát, mint a legjobbak. Jó, nem egy BJGE, ami a labdabiztosságot illeti, de nem is egy BJGE, ami a képességeket illeti... Akkor jöhet a draft 😊

több mint 10 éve
Legalább TO statunkat szépíti a Jets elleni küzdelembenRidley csak Jestes lett!ParadSECIntek es fumblik vilaga lesz az.Demecs
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Ridley csak Jestes lett!
több mint 10 éve
Pats most tolta ki, itt mintha nem láttam volna, pedig bőven elfér, hogy a Pats–Seahawks Super Bowl lett a szavazók szerint a történelem legjobb amerikaifutball-meccse. Persze, ezek a szavazások mindig torzítanak az újabbak felé, mert a régieket egyre kevesebben látták, de azért tényleg nem volt rossz 😊Hát ilyen utolsó pár másodperc nem gyakran fordul elő SB-ben. 😊 Talán a goal line standes SB mérhető ehhez, az volt még ekkora WTF a végén.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000483475/article/super-bowl-xlix-voted-greatest-game-of-all-timeWyatt

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
SB-t nyertünk. Amikor eszembe jut, mindig rácsodálkozom. Nem tudom még most sem felfogni teljesen.túl nagy kérés lenne ezt a hsz-t kiemelni? 😊
De egy biztos, ez valami kurvajó érzés. xDpolonic
esetleges későbbi vitákat meg lehetne ezzel előzni

több mint 10 éve
Pats most tolta ki, itt mintha nem láttam volna, pedig bőven elfér, hogy a Pats–Seahawks Super Bowl lett a szavazók szerint a történelem legjobb amerikaifutball-meccse. Persze, ezek a szavazások mindig torzítanak az újabbak felé, mert a régieket egyre kevesebben látták, de azért tényleg nem volt rossz 😊
több mint 10 éve
SB-t nyertünk. Amikor eszembe jut, mindig rácsodálkozom. Nem tudom még most sem felfogni teljesen.NFL Mobile alkalmazáson, amikor rámegyek a csapatszűrésre, mindig elsőre a 28–24-et dobja fel, nekem is mindig feldobja a napom 😊
De egy biztos, ez valami kurvajó érzés. xDpolonic

több mint 10 éve
SB-t nyertünk. Amikor eszembe jut, mindig rácsodálkozom. Nem tudom még most sem felfogni teljesen.De egy biztos, ez valami kurvajó érzés. xD
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 10 éve
főleg az FA piacon mutatott CB igazolásaink után, én számítok rá hogy Ifo nálunk köt ki, nagyon illene az eddigi BB-s DB pick-ekbe, viszont DMC után messze ő lenne a legtehetségesebb választottunk a közelmúltból, csak hát a sérülése miatt nagy kérdőjel a srácén örülnék neki a 3. kör végén, persze ha Kelly nem pickeli ki hamarabb 😀

több mint 10 éve
Ez van ha egy totál zokni ember mock draftol:R1P32: DT JORDAN PHILLIPS OKLAHOMA
R2P32: G TRE' JACKSON FLORIDA STATE
R3P32: CB ALEX CARTER STANFORD
R3P33: RB DAVID COBB MINNESOTA
R4P2: CB IFO EKPRE-OLOMU OREGON
R4P32: TE TYLER KROFT RUTGERS - csak a szokásos Rutgers pick 😊
R6P2: WR DRES ANDERSON UTAH
R7P2: DE ZACK WAGENMANN MONTANA
R7P36: RB COREY GRANT AUBURN
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Szó sincs vadászatról. BB nagyon sokszor megnéz olyan játékosokat is, akiket első szándékból nem akar behúzni. Jól jönnek az ilyen infok, mondjuk, négy év múlva, mint idén Sheard esetében.Köszi, megnyugodtam, hogy akkor nem én vagyok ennyire tudatlan 😀 Hasonlóan vélekedek az ILB-helyzetről nálatok, 2/30-ra pedig sanszosan nem lesz bent egyikük sem, ezért nem értem mi ez a nagy korai ILB-vadászat 😀HulkeinsteinArra tudtok valami magyarázatot adni, hogy miért nézitek az 1.-2. körös ILB-ket? 😀Biztos megfigyeljük a leendő ellenfelek gyengéit. Amúgy Hightower a szezon első meccsére talán fel sem épül, Mayo ha távozik, akkor kicsit elfogyunk, de mocsok nagy baromság lenne 1-2. körben ILB-t húzni, hacsak nem kapunk az 1/30-ért monjuk három 2. köröst 😀Wyatt
Mert Perryman után Dawson is volt privát edzésen nálatok, pedig ha jól tudom akkor van 2 nagyon stabil emberetek belülre. Még egy esetleges Mayo-távozás esetén sem értem, hogy miért kéne nektek egy 1. vagy 2. körös csere, amikor aprópénzért tudtok szerezni olyan remek csereembereket, mint Ayers vagy Casillas.Hulkeinstein
Ebben az esetben bejátszhat olyan megfontolás is, hogy szeretné tudni, hogy egy esetleges Mayo trade esetén milyen érték található a draft elején.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)