New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Wes who? 😊Wes már ejtve?? Szép, mondhatom. 😊tomi-tomiBtw Gronko már megint alakított 😀 Milyen az ideális nő?Nem is tudtam, hogy Gronk ilyen jól ismer engem... 😊lucas
„You really want me to describe? – he asked Rome. – Cleans, cooks, makes big cash, stays at home, lets me do whatever I want ... very nice, kind, everything, beautiful, just has it all.”Wyatt
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 10 éve
Wes már ejtve?? Szép, mondhatom. 😊Btw Gronko már megint alakított 😀 Milyen az ideális nő?Nem is tudtam, hogy Gronk ilyen jól ismer engem... 😊lucas
„You really want me to describe? – he asked Rome. – Cleans, cooks, makes big cash, stays at home, lets me do whatever I want ... very nice, kind, everything, beautiful, just has it all.”Wyatt
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Nem is tudtam, hogy Gronk ilyen jól ismer engem... 😊De, de már-már túl nagyot is 😊Konkrétan világrekord is elvileg a helyből távol 😊Azt mondod, nem ugrott elég nagyot? 😀tomi-tomi
De én csak arra utaltam, hogy ahhoz képest, hova várták, hirtelen a combine után nagyon nagy ugrás lenne ez az 1. kör 😊Wyatt
Btw Gronko már megint alakított 😀 Milyen az ideális nő?
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 10 éve
De, de már-már túl nagyot is 😊Konkrétan világrekord is elvileg a helyből távol 😊Azt mondod, nem ugrott elég nagyot? 😀tomi-tomi
De én csak arra utaltam, hogy ahhoz képest, hova várták, hirtelen a combine után nagyon nagy ugrás lenne ez az 1. kör 😊Wyatt
Btw Gronko már megint alakított 😀 Milyen az ideális nő?
„You really want me to describe? – he asked Rome. – Cleans, cooks, makes big cash, stays at home, lets me do whatever I want ... very nice, kind, everything, beautiful, just has it all.”

több mint 10 éve
Konkrétan világrekord is elvileg a helyből távol 😊Azt mondod, nem ugrott elég nagyot? 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Konkrétan világrekord is elvileg a helyből távol 😊Igen, általában 3-cone drill a legnagyobb értékmérő nálunk..Azért a 4,36-os 40 yardja sem rossz.. S combine rekord lett 12,3 lábas távolsági ugrása, a 44,5-es magassági ugrásával együtt..Jó hogy mindenki felkapta a fejét, hogy ki ez a srác.. 1/32-re még simán bent lehet..Igazi BB-s húzás lenne..Csodálkoznék, ha Trae Waynes, Jalen Collins, Kevin Johnson, vagy Ronald Darby előtt kihúznák..De nekem akkor is DT lenne az első húzásom..kyobaluByron Jones-t elvileg 2-3. körbe várták, de a combine-on attól függetlenül, hogy sérült vállal dolgozott elég impresszív számokat, mutatókat hozott...4,36 alatt a 40 yardos futás, a 3-cone drill 6,78 alatt, kifejezetten nagyot emelkedett 44,5 inch-el+ sérült vállal belenyomott 18-at a 225 fontba..Kifejezetten agresszív és labdabiztos okos játékosnak tűnt..Elég jó benyomást keltett mindenkire, így most egyre többen az első körbe várják... De nálam DT,OL, CB, LB lenne a lista.. De a főnök úgyis mindig a legjobb választható embert húzza..kyobaluJó 3 cone drill eredmény belépő a Pats draft board-jának az elejére. Márpedig 6,78 CB-nek jó eredmény.tomi-tomi
De én csak arra utaltam, hogy ahhoz képest, hova várták, hirtelen a combine után nagyon nagy ugrás lenne ez az 1. kör 😊

több mint 10 éve
Igen, általában 3-cone drill a legnagyobb értékmérő nálunk..Azért a 4,36-os 40 yardja sem rossz.. S combine rekord lett 12,3 lábas távolsági ugrása, a 44,5-es magassági ugrásával együtt..Jó hogy mindenki felkapta a fejét, hogy ki ez a srác.. 1/32-re még simán bent lehet..Igazi BB-s húzás lenne..Csodálkoznék, ha Trae Waynes, Jalen Collins, Kevin Johnson, vagy Ronald Darby előtt kihúznák..De nekem akkor is DT lenne az első húzásom..Byron Jones-t elvileg 2-3. körbe várták, de a combine-on attól függetlenül, hogy sérült vállal dolgozott elég impresszív számokat, mutatókat hozott...4,36 alatt a 40 yardos futás, a 3-cone drill 6,78 alatt, kifejezetten nagyot emelkedett 44,5 inch-el+ sérült vállal belenyomott 18-at a 225 fontba..Kifejezetten agresszív és labdabiztos okos játékosnak tűnt..Elég jó benyomást keltett mindenkire, így most egyre többen az első körbe várják... De nálam DT,OL, CB, LB lenne a lista.. De a főnök úgyis mindig a legjobb választható embert húzza..kyobaluJó 3 cone drill eredmény belépő a Pats draft board-jának az elejére. Márpedig 6,78 CB-nek jó eredmény.tomi-tomi
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
„Érdekel is engem, honnan jött” 😀Ez a sztori megvan Hernandez most zajló tárgyalásáról?Patricia és Scar a Florida Pro Day-en járt tegnap..kyobaluFlorida State 😊Wyatt
Do you recall where Aaron played college football? Kraft: Florida. The University of Florida? Kraft: Wherever Urban Meyer was.baggio
Mondjuk mókásabb lenne egy Washington vs. Washington DC összevetésben kavarogni 😊

több mint 10 éve
Ez a sztori megvan Hernandez most zajló tárgyalásáról?Patricia és Scar a Florida Pro Day-en járt tegnap..kyobaluFlorida State 😊Wyatt
Do you recall where Aaron played college football? Kraft: Florida. The University of Florida? Kraft: Wherever Urban Meyer was.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Byron Jones-t elvileg 2-3. körbe várták, de a combine-on attól függetlenül, hogy sérült vállal dolgozott elég impresszív számokat, mutatókat hozott...4,36 alatt a 40 yardos futás, a 3-cone drill 6,78 alatt, kifejezetten nagyot emelkedett 44,5 inch-el+ sérült vállal belenyomott 18-at a 225 fontba..Kifejezetten agresszív és labdabiztos okos játékosnak tűnt..Elég jó benyomást keltett mindenkire, így most egyre többen az első körbe várják... De nálam DT,OL, CB, LB lenne a lista.. De a főnök úgyis mindig a legjobb választható embert húzza..kyobaluJó 3 cone drill eredmény belépő a Pats draft board-jának az elejére. Márpedig 6,78 CB-nek jó eredmény.
több mint 10 éve
Byron Jones-t elvileg 2-3. körbe várták, de a combine-on attól függetlenül, hogy sérült vállal dolgozott elég impresszív számokat, mutatókat hozott...4,36 alatt a 40 yardos futás, a 3-cone drill 6,78 alatt, kifejezetten nagyot emelkedett 44,5 inch-el+ sérült vállal belenyomott 18-at a 225 fontba..Kifejezetten agresszív és labdabiztos okos játékosnak tűnt..Elég jó benyomást keltett mindenkire, így most egyre többen az első körbe várják... De nálam DT,OL, CB, LB lenne a lista.. De a főnök úgyis mindig a legjobb választható embert húzza..Patricia és Scar a Florida Pro Day-en járt tegnap.. Patricia-t Eddie Goldman érdekelte..Scart pedig Cameron Erving és Tre Jackson.. Mindenki DT,OL, CB húzást vár a drafton tőlünk..Meglepetésre ( 😀 ) Byron Jones CB-t személyes edzésre hívtuk hozzánk, + Jamison Crowdert is.. Mondjuk Crowdert annyira nem értem.. Még egy slot WR minek, amikor ott van Julian, Dola és Boyce is a kalapban? De majd meglátjuk mit főz ki az öreg... 😉kyobaluFlorida State 😊
Byron Jonest meg már láttam első körben is hozzánk mockolni, azért akkorát csak nem ugrott 😊
Boyce eddig kuka, Dola egy év múlva simán benne van, hogy nem lesz a csapatnál, és ha ekkora terhelést és ütéseket kap Julian, neki sem biztos, hogy sok éve leszWyatt
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Patricia és Scar a Florida Pro Day-en járt tegnap.. Patricia-t Eddie Goldman érdekelte..Scart pedig Cameron Erving és Tre Jackson.. Mindenki DT,OL, CB húzást vár a drafton tőlünk..Meglepetésre ( 😀 ) Byron Jones CB-t személyes edzésre hívtuk hozzánk, + Jamison Crowdert is.. Mondjuk Crowdert annyira nem értem.. Még egy slot WR minek, amikor ott van Julian, Dola és Boyce is a kalapban? De majd meglátjuk mit főz ki az öreg... 😉kyobaluCsak Rejtőt tudnám idézni:"Most kavarja vagy nem kavarja?" szerintem kavarja 😊
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Patricia és Scar a Florida Pro Day-en járt tegnap.. Patricia-t Eddie Goldman érdekelte..Scart pedig Cameron Erving és Tre Jackson.. Mindenki DT,OL, CB húzást vár a drafton tőlünk..Meglepetésre ( 😀 ) Byron Jones CB-t személyes edzésre hívtuk hozzánk, + Jamison Crowdert is.. Mondjuk Crowdert annyira nem értem.. Még egy slot WR minek, amikor ott van Julian, Dola és Boyce is a kalapban? De majd meglátjuk mit főz ki az öreg... 😉kyobaluFlorida State 😊
Byron Jonest meg már láttam első körben is hozzánk mockolni, azért akkorát csak nem ugrott 😊
Boyce eddig kuka, Dola egy év múlva simán benne van, hogy nem lesz a csapatnál, és ha ekkora terhelést és ütéseket kap Julian, neki sem biztos, hogy sok éve lesz

több mint 10 éve
Patricia és Scar a Florida Pro Day-en járt tegnap.. Patricia-t Eddie Goldman érdekelte..Scart pedig Cameron Erving és Tre Jackson.. Mindenki DT,OL, CB húzást vár a drafton tőlünk..Meglepetésre ( 😀 ) Byron Jones CB-t személyes edzésre hívtuk hozzánk, + Jamison Crowdert is.. Mondjuk Crowdert annyira nem értem.. Még egy slot WR minek, amikor ott van Julian, Dola és Boyce is a kalapban? De majd meglátjuk mit főz ki az öreg... 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Tesco gazdaságos 😀Mondjuk az egy nem túl acélos fal. ellenben az idő mindig jó ott. 😀Ja hát hogy mi mit kezdünk majd, az egy dolog, én most a Dolphins helyzetéről írtam. Majd jön egy első körös RB, azt jóvan 😀WyattAzért van a többiekben is kakaó. Ha Gray gyerek is összekapná magát.Ridley Miamiban járkál és nem nyaralni volt. Megnézte Hópihét. 😀Pont írtam, hogy remélem, nem marad a csoportban (ha eligazol valahová). Már most ő lenne a legjobb futójuk 😊Wyatt
Fura lenne, ha odaigazolna.Demecs
De mikor Blount és ő voltak együtt, akkor is inkább Blount futott többet. Aztán lehet rosszul emlékszem. 😀
A futóknál a teljesítmény fele a fal. Egy jó fal mögött sokkal könnyebb dolguk van. Ha megy tuti lesz minőségi pótlása.Demecs
Nem is kell első körben futó. Közepe felé elég lesz majd.
Cadet azért jó Vereen helyett mert 65 ezer a 2 éves garantáltja. 😀
Minőségi csere?
Kíváncsian várom mit fog kihozni ebből a keretből az öreg.
+1
Welker nem kell senkinek sem. veterán minimumért?
Na? Na? Akciós! 😀Demecs
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Mondjuk az egy nem túl acélos fal. ellenben az idő mindig jó ott. 😀Ja hát hogy mi mit kezdünk majd, az egy dolog, én most a Dolphins helyzetéről írtam. Majd jön egy első körös RB, azt jóvan 😀WyattAzért van a többiekben is kakaó. Ha Gray gyerek is összekapná magát.Ridley Miamiban járkál és nem nyaralni volt. Megnézte Hópihét. 😀Pont írtam, hogy remélem, nem marad a csoportban (ha eligazol valahová). Már most ő lenne a legjobb futójuk 😊Wyatt
De mikor Blount és ő voltak együtt, akkor is inkább Blount futott többet. Aztán lehet rosszul emlékszem. 😀
A futóknál a teljesítmény fele a fal. Egy jó fal mögött sokkal könnyebb dolguk van. Ha megy tuti lesz minőségi pótlása.Demecs
Nem is kell első körben futó. Közepe felé elég lesz majd.
Cadet azért jó Vereen helyett mert 65 ezer a 2 éves garantáltja. 😀
Minőségi csere?
Kíváncsian várom mit fog kihozni ebből a keretből az öreg.
+1
Welker nem kell senkinek sem. veterán minimumért?
Na? Na? Akciós! 😀
több mint 10 éve
Ja hát hogy mi mit kezdünk majd, az egy dolog, én most a Dolphins helyzetéről írtam. Majd jön egy első körös RB, azt jóvan 😀Azért van a többiekben is kakaó. Ha Gray gyerek is összekapná magát.Ridley Miamiban járkál és nem nyaralni volt. Megnézte Hópihét. 😀Pont írtam, hogy remélem, nem marad a csoportban (ha eligazol valahová). Már most ő lenne a legjobb futójuk 😊Wyatt

több mint 10 éve
Azért van a többiekben is kakaó. Ha Gray gyerek is összekapná magát.Ridley Miamiban járkál és nem nyaralni volt. Megnézte Hópihét. 😀Pont írtam, hogy remélem, nem marad a csoportban (ha eligazol valahová). Már most ő lenne a legjobb futójuk 😊Wyatt
A futóknál a teljesítmény fele a fal. Egy jó fal mögött sokkal könnyebb dolguk van. Ha megy tuti lesz minőségi pótlása.
több mint 10 éve
Ridley Miamiban járkál és nem nyaralni volt. Megnézte Hópihét. 😀Pont írtam, hogy remélem, nem marad a csoportban (ha eligazol valahová). Már most ő lenne a legjobb futójuk 😊

több mint 10 éve
Ridley Miamiban járkál és nem nyaralni volt. Megnézte Hópihét. 😀Fura lenne, ha odaigazolna.
több mint 10 éve
Egy újabb született Brady rajongó! 😀Szia Ricsi!
www.nlcafe.hu/csalad/20150331/baba-anyajegy-szam/#slEgon
Én 11 éve követem az NFL-t (mióta adja a sportv) és 11 éve a kedvenc csapatom a New England. Bnőmet 5 éve ismertem meg, ő is megkedvelte az NFL-t, de neki kedvenc csapata a Green Bay. Két hete született egy közös gyerekünk egy 12-es számú anyajeggyel. Én azt szeretném ha a gyerek neve Tombrédi lenne, de a bnőm ragaszkodik az Áronhoz. Most mi legyen? Tudtok segíteni? 😀
több mint 10 éve
Egy újabb született Brady rajongó! 😀www.nlcafe.hu/csalad/20150331/baba-anyajegy-szam/#sl
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
Mondjuk trollkodásnak sem lenne rossz az új LB szerződtetése. Mennyire örülnének a statisztikusok, amikor pl egy közös szerelésnél be lehetne írni R. McClainnek és R. McClainnek is a tackle-t.

több mint 10 éve
bleacherreport.com/articles/2410842-fearing-bill-belichick-only-makes-him-strongerpeterk2005Ezt írtam korábban a saját szavaimmal. Rettegnek tőle. A módszeres zseni. Imádom a stílusát és az állandó stratégiát. A SB előtt kb. 10 sajtótájékoztatóját néztem meg. Mindent elmond róla: "bárhogy lesz megoldjuk, ahogy a csapatnak a legjobb." Ez a filozófia. Ez az ami kitermeli WW-T, NINKO-T,JE-T, VRABEL-T, stb. Ezért egy dolgunk van. Várni és bízni. Ezért nem kell sírni. Aki TB nélkül egészen váratlanul 11-5 hoz, az az ember mindig képes nyerni. Ez látszik a statisztikákon. Szóval minden évben várom a meglepit/a szezont, mint a karácsonyt. Sajna még messze van. Egy kis tréfa a draft. Itt részben módszeres, részben hazardíroz. Mindig az adott év dönt. Soha nem tudjuk mi lesz. Még draft után sem. A liga pedig azon töri a fejét: MIN TÖRI A FEJÉT BB
Aztán jön a tréfa és a meglepi. Vagyis a szezon.
Üdv:
GOSB5!!!!
ps.: amint látszik a free agency sem zárult le ....
GOSB6