New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Egy első körös cserét nagy duzzogva elfogadnék 😊
Do your job
több mint 10 éve
Elég egyértelmű szabály, hogy szerződés alatt lévő játékossal kapcsolatosan még szándékokról sem szabad megnyilvánulni. Btw valóban nem túl izgalmas dolog. Főleg nem Revis esetében, csak a hülye nem tudta, hogy a Jets meg akarja majd szerezni. Ettől függetlenül Woody barom volt (szinte azonnal felhívta Kraftot bocsánatot kérve); büntessék csak meg. 😊Én mondjuk már az alapsztorit sem értem. Meg akarják majd szerezni az FA-n Revist, na bumm. Engem ez az egész történet nem tud izgalomba hozniWyattVolt már ilyen; kaphatnak büntit. Draftcetli elvételt, vagy kényszercserét a Jets-Patriots között (a Jets-nek hátrányosan).tomi-tomiespn.go.com/boston/nfl/story/_/id/12553992/new-york-jets-file-tampering-charge-new-england-patriots-darrelle-revis-commentsVolt már ilyen? Kaphatnak vmi büntit?
Na, azért ez vicces.
Gondolom azzal próbálkoznak, hogy ezzel valamennyire enyhíthetik a saját tampering ügyükben a büntit.
Az a kijelentés, h szerettük volna megtartani... kétlem hogy kimerítette volna a tampering fogalmát. Vagy akkor semelyik edzőt/tulajt ne kérdezzék az újságírók az FA-n távozókról...Gyulus
Revist visszaadják? 😀Demecs
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Én mondjuk már az alapsztorit sem értem. Meg akarják majd szerezni az FA-n Revist, na bumm. Engem ez az egész történet nem tud izgalomba hozniVolt már ilyen; kaphatnak büntit. Draftcetli elvételt, vagy kényszercserét a Jets-Patriots között (a Jets-nek hátrányosan).tomi-tomiespn.go.com/boston/nfl/story/_/id/12553992/new-york-jets-file-tampering-charge-new-england-patriots-darrelle-revis-commentsVolt már ilyen? Kaphatnak vmi büntit?
Na, azért ez vicces.
Gondolom azzal próbálkoznak, hogy ezzel valamennyire enyhíthetik a saját tampering ügyükben a büntit.
Az a kijelentés, h szerettük volna megtartani... kétlem hogy kimerítette volna a tampering fogalmát. Vagy akkor semelyik edzőt/tulajt ne kérdezzék az újságírók az FA-n távozókról...Gyulus

több mint 10 éve
Volt már ilyen; kaphatnak büntit. Draftcetli elvételt, vagy kényszercserét a Jets-Patriots között (a Jets-nek hátrányosan).espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/12553992/new-york-jets-file-tampering-charge-new-england-patriots-darrelle-revis-commentsVolt már ilyen? Kaphatnak vmi büntit?
Na, azért ez vicces.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/12553992/new-york-jets-file-tampering-charge-new-england-patriots-darrelle-revis-commentsVolt már ilyen? Kaphatnak vmi büntit?
Na, azért ez vicces.
Revist visszaadják? 😀
több mint 10 éve
espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/12553992/new-york-jets-file-tampering-charge-new-england-patriots-darrelle-revis-commentsNa, azért ez vicces.
Az a kijelentés, h szerettük volna megtartani... kétlem hogy kimerítette volna a tampering fogalmát. Vagy akkor semelyik edzőt/tulajt ne kérdezzék az újságírók az FA-n távozókról...
több mint 10 éve
Lynchnel jobb volt. 😊Belichick a régi. Az AFC edzők közös reggelijén adott interjút (ahogy mindegyik másik edző is), BB-től a leghosszabb mondat kb. az volt, hogy "i don't know, maybe". 😀peterk2005Ne keltsük rossz hírét BB-nek! Revis szerződtetésével kapcsolatban bőven beszélt: "Players leave teams and go to teams in free agency every year. That’s not a big story." Szerintem kifejezetten informatív volt, több újdonságot is megosztott szerencsétlen újságírókkal. 😀tomi-tomi
Szoszatyar banda. De...
Inkabb kevesebb duma es egy ilyen kvalitas.
több mint 10 éve
Belichick a régi. Az AFC edzők közös reggelijén adott interjút (ahogy mindegyik másik edző is), BB-től a leghosszabb mondat kb. az volt, hogy "i don't know, maybe". 😀peterk2005Ne keltsük rossz hírét BB-nek! Revis szerződtetésével kapcsolatban bőven beszélt: "Players leave teams and go to teams in free agency every year. That’s not a big story." Szerintem kifejezetten informatív volt, több újdonságot is megosztott szerencsétlen újságírókkal. 😀
több mint 10 éve
Belichick a régi. Az AFC edzők közös reggelijén adott interjút (ahogy mindegyik másik edző is), BB-től a leghosszabb mondat kb. az volt, hogy "i don't know, maybe". 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
közvetlenül a trade elöttMikor lesz Mayo terhelési tesztje?gordonAmikor má' jó állapotban van. Feltehetőleg májusban. 😀iktriad
több mint 10 éve
Mikor lesz Mayo terhelési tesztje?gordonAmikor má' jó állapotban van. Feltehetőleg májusban. 😀
több mint 10 éve
Mikor lesz Mayo terhelési tesztje?
több mint 10 éve
Nálam is DT-CB-OG-RB sorrend lenne.. De lassan csordogál ez az offseason..kyobaluMég 24 hét és 2 nap és újra tétmeccset játszotok. Már csak pár napot kell aludni addig. 😀
több mint 10 éve
Azt hiszem ezeket a húzásokat elfogadnám a drafton az első 4 választásunkkor:nesn.com/2015/03/patriots-mock-draft-new-england-grabs-athletic-cornerback-receivers/
Nálam is DT-CB-OG-RB sorrend lenne.. De lassan csordogál ez az offseason..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Kétségtelen, hogy máshogy viszonyulok az elmúlt hónapok történéseihez február 1-e óta. 10 éven keresztül mindig csak egy pici hiányzott, de most összejött.goingdeep.reblog.hu/nem-bajnokhoz-meltoÉn pont leszarom mi lesz.
vélemény?NB2
Mi vagyunk a bajnokok, felőlem ki is eshetünk.zinedine5
(tudom micsoda problémák...)
több mint 10 éve
2 kompenzációs picket kaptatok, köztük a legmagasabbat (3/33), és egy 7. köröst (7/36). A Rutgersnél (is) nagy az öröm. 😀😀
több mint 10 éve
Talibért kapunk egy 3. körös kompenzációt, így kb 10 picken belül lesz 3 választásunkén nagyon tudnék örülni egy második körös feltradenek
CB-DT-OG-t első két körben behúzni nem lenne rossz (nem ilyen sorrendben)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
goingdeep.reblog.hu/nem-bajnokhoz-meltoÉn pont leszarom mi lesz.
vélemény?NB2
Mi vagyunk a bajnokok, felőlem ki is eshetünk.
több mint 10 éve
A felvetés után azt hittem Burkus írta 😛Approve-olom. Jöhet az ötödik. 😀
Chandlert lehúzza, szerintem egyáltalán nem a hármas mögé jött, hanem Gronk mögé
McClain szerintem bőven fasza, de nem az a nagyon divatos név, kíváncsi vagyok, kivel számolnak első számúként majd (láttam olyat is, hogy Butler, aztán McClain csak valami 5-6. opció, egyik érdekesebb lenne, mint a másik, de ha működik, pont nem érdekel majd senkit)
............
Wyatt
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 10 éve
A felvetés után azt hittem Burkus írta 😛Chandlert lehúzza, szerintem egyáltalán nem a hármas mögé jött, hanem Gronk mögé
McClain szerintem bőven fasza, de nem az a nagyon divatos név, kíváncsi vagyok, kivel számolnak első számúként majd (láttam olyat is, hogy Butler, aztán McClain csak valami 5-6. opció, egyik érdekesebb lenne, mint a másik, de ha működik, pont nem érdekel majd senkit)
Vereenről nem nyitok újabb vitát. Woodhead sem ért meg nekünk évi 2 millát, nem fogunk egy olyan futónak 3.5 millát adni, aki nem tud futni, hiába nő a cap mint a szemét
Brownernél benne volt, hogy így sem, úgy sem marad, annyira nem nagy érvágás, a Revis megtartására törekvés szerintem helyes volt, nem sikerült, ez van. Brownert tudjuk pótolni, Revist sokkal nehezebb lesz. Viszont Shearddel együtt ha javul annyit az irányítósiettetés, mint szeretnénk, akkor megint visszatérhetünk a 2000-es évek eleji felfogáshoz, ahol nem a secondary volt elit, hanem a nyomás, ami feljavította az átlagos secondaryt. Nekem aztán tök mindegy, hogyan vagyunk sikeresek, amíg azok vagyunk.
Jött egy rakat szotyi, mindig jön minden csapathoz, szezon előtt 90-ig fel lehet tolni a kereteket, akik a kisnevű játékosok elhozatala miatt problémázik, azok nem baj, ha picit elkezdenek jobban foglalkozni a ligával meg a csapatokkal. Ha egy-kettőből használható lesz, már tök jó.
Btw Woodhead is mekkora klasszis volt, mielőtt jött szezon közben hozzánk
Ez a Cadet srác még be is válhat, de úgyis jön még pár RB, aztán amelyik jobb lesz, tolja az
QB poszton remélhetőleg megvan a jövő embere, FB-re nem kell sokat áldozni, Develin pedig bőven jó opció olcsóért, RB-ben kérdés, ki lesz a kezdő (Blount tök jó lenne, ha minden héten a Coltscal játszanánk 😀), de van egy pár fiatal, valaki csak jó lesz, ha más nem, draftolunk valakit. WR-ben Gibson ha feleannyira beválik, mint a korábbi Miamiból érkező apró WR, már megérte, ha kuka lesz, akkor vet minért jött egy kuka, hát na bumm.
Edelman, LaFell egész jónak néz ki, Amendolának nagyon kaparnia kell, mert különben cut, remélhetőleg most már az alapszakaszban is használjuk majd. Remélem Dobson is egészséges marad egyszer végre, és mutat valami olyat, mint a Steelers ellen, és ott van persze még TYMS is! De ha ide jön egy újonc korán, akkor sem fogok szomorkodni. Falban LT, C, RT évekre előre megoldva, Wendell egészen életképesnek tűnik RG-ként, ha jön egy jófajta OG, akkor pöpec lehet ez. TE-ben Chandler nagyon jó lehet, Gronko miatt alapból elit a poszt, mögötte is vannak ügyes srácok, ott teljesen rendben vagyunk.
Támadóknál én visszahoznám Ridleyt, de ha nem, akkor jöhet egy RB a draftról, egy igazi első számú WR tök jó lenne, ha jönne, de ez a csapat az ilyen kis szorgos munkásoké azon a poszton, nem hiszem, hogy jön 1. körös emberke, és az Edelman, LaFell, Amendola (Dobson) kör mellé nem is feltétlenül muszáj. Jöjjön még egy OG, és ott vagyunk, hogy erősödtünk itt. Btw, a támadósor gyengülése az egy szem Vereen elengedése miatt volt? Hát az aztán drasztikus visszaesés lesz akkor. Connolly jöhet, ismeri a rendszer, korrekt szinten elkaristol. De úgysem árt az OG-upgrade a draftról, szal ebből a szempontból irreleváns
Védőknél. Ninko és Chandler Jones több mint jó opció, csak sajna két éve pusztulnak le a szezon végére, mert egyáltalán nem tudjuk őket pihentetni. Erre jött egy 25 éves, de már négy éve a ligában játszó DE, aki kifejezetten jó a futás ellen, azt meg BB nagyon szereti. Aztán remélem, majd néhány év múlva ő veszi át Ninko helyét. DT-ben Siliga jó lesz, ha egészséges lesz, Chris Jones bőven jó csere, meccsenként 20-30 snapre is. Ha Easley megmutatja, miért volt első körös, akkor itt sem lesz para, de ide jöhet még ember, akár DE-be is. LB-ben nagy a gond, ki menjen le nickel-felállásoknál a pályáról 😛 De vicc nélkül, ha Mayo marad, és mondjuk Hightower is vissza tud térni nem sokat kihagyva (már a szezont értve), Collins meg tud még valahol fejlődni (mondjuk coverben), akkor a liga egyik legjobb LB-sora a miénk. Depth az mondjuk nincs mögöttük idén sem, pedig jó lenne, ha nem a 425, meg az 524 lenne a két opció, viszont e mögé a hármas mögé ha még jön egy veterán, meg egy 3. körnél nem előbb húzott újonc, akkor az bőven elég. S-eknél megvagyunk, DMC, Chung, meg az elmúlt évek magasan húzott emberei bőven jók, annyi, hogy karcos abban bízni, hogy Chung megint lehoz egy szezont egészségesen. De Harmonnak illene domborítania valamit. S-t most annyira elöl nem lehet húzni, utána csak ilyen 3. körös megoldások vannak, az meg nem biztos, hogy feltétlenül erősítés a mostaniakhoz képest. CB-ben van a gebasz, hogy nincs Revis. De van Ryan, Butler, Arrington, Dennard, jött McClain, Fletcher de még Chekwa is, ha pedig jó lesz a front seven, még az sem kizárt, hogy ez is elég. Ha jön egy első körös CB, az sem lep majd meg ettől függetlenül. Returnernek Amendola korrekt, Allen sem szar punter, Gost mondjuk jó lenne, ha kapna egy 2-3 éves szerződést, 3 milla körüli átlaggal, mert különben jövőre aligha marad, de majd legfeljebb hozunk egy újabb rúgót, azon a poszton egész jókat szoktunk.
Jöhet akár egy magasan húzott DT, adott esetben DE (ezt én mondjuk annyira nem tartom valószínűnek, a Chandler Jones, Ninko, Sheard hármas mögé azért nem biztos, hogy erőltetni kellene, de ha igen, vannak elképzeléseim 😀), meg ott van még Zach Moore, én neki is adnék egy sanszot. LB-t kizártnak tartom (ha csak nem néz ki szarul Hightower felépülése ÉS engedjük el Mayót), S nem lesz ott olyan, aki nekünk kell (2. körben ezért tuti húzunk valami Tavon Wilson jellegűt 😀), CB viszont még így is elfér
RB, WR, OG, OT, DT, DE, LB, CB, S jöhet valamikor a drafton, QB, FB, TE, C több mint meglepő lenne nekem most
Ebből OG-t nem nagyon tartanak első körös embernek, OT átképzés mondjuk lehet, 1/32-n volt már sikeres projektünk 😊 DE-t nem hiszem, hogy húzunk első körben, talán első kettőben sem, LB-t sem, és S-t sem
1. körre maradt opciónak WR (igazából ezt sem gondolom), DT, CB
Most csak így példának
1/32 CB
2/32 OG
3/32 DT
(ide várnak még egy kompenzációs picket is 😮, ja gondolom Talib miatt)
3. kör kompenzációs pick RB (vagy Ridley)
4/2 (Via TB – Logan Mankins) WR
4/32 S
6/2 DE
7/2 LB (+veterán)
Olyan égető hiányposztunk támadóknál szerintem nincs, egy OG kellene mondjuk jóféle, de OG-ből általában lejjebb is található jóféle. A védőknél az #1 CB személye a kérdés, a többi miatt nem aggódom, de persze jöhet egy kifejezetten pöpec DT-prospect is. A többi poszt közül a kezdő RB lehet kérdéses, de ha jönne egy pazar OG, akkor egy Ridley is tök jó lenne, vagy akár Gray. WR/TE-ben nem rossz ez, OT jöhet, de szerintem Solder marad, Vollmer még néhány évig nagyon jó, ott van még Cannon is RT-ben, Fleming is, nem feltétlenül muszáj hozni.
De amúgy meg nem posztra kell draftolni, hanem a legjobb értéket hozni poszttól függetlenül, aztán szevasz, a többit majd a szezon közben megoldja BB
Nem látom, hogy annyira drasztikusan gyengültünk volna, és hogy egy jó drafttal ne lehetne a most még kérdéses helyeket is megoldani

több mint 10 éve
Ha már az ilyen kis lurkók is földbe döngölik Tomot, akkor mi lesz Suh ellen? 😀
Someone please dig me out before training camp! 😀Wyatt
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Hiaba. Kell a jo fal ele. 😊
Someone please dig me out before training camp! 😀Wyatt