New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Mazo 😀Szerintem a O line itt soha sem volt akadálya a bajnokság megnyerésének (jó, '12-ben mondjuk nem alakítottak nagyot a döntőben). De, hogy ilyen jól jöjjünk ki az edzőváltásból, ahhoz azért kellett némi szerencse is. Elég hosszú ideig volt Scarnecchia az egyik legmegkérdőjelezhetetlenebb pozíciós edző. Egy ilyen váltás rosszabbul is elsülhetett volna.KollegaA 2007-es csapat most azért felsírt 😊. A 4-ik gyűrűre való tekintettel megnéztem újra azt a meccset (az élő közvetítés óta először). Tragédia mit nyújtott az támadófal pass-block terén (illetve nézőpont kérdése, milyen tökéletesen játszott a Giants d-line) a SB-on.LordTamas
Amúgy eléggé egyszerre ment 😀

több mint 10 éve
Szerintem a O line itt soha sem volt akadálya a bajnokság megnyerésének (jó, '12-ben mondjuk nem alakítottak nagyot a döntőben). De, hogy ilyen jól jöjjünk ki az edzőváltásból, ahhoz azért kellett némi szerencse is. Elég hosszú ideig volt Scarnecchia az egyik legmegkérdőjelezhetetlenebb pozíciós edző. Egy ilyen váltás rosszabbul is elsülhetett volna.KollegaA 2007-es csapat most azért felsírt 😊. A 4-ik gyűrűre való tekintettel megnéztem újra azt a meccset (az élő közvetítés óta először). Tragédia mit nyújtott az támadófal pass-block terén (illetve nézőpont kérdése, milyen tökéletesen játszott a Giants d-line) a SB-on.
több mint 10 éve
Szerintem a O line itt soha sem volt akadálya a bajnokság megnyerésének (jó, '12-ben mondjuk nem alakítottak nagyot a döntőben). De, hogy ilyen jól jöjjünk ki az edzőváltásból, ahhoz azért kellett némi szerencse is. Elég hosszú ideig volt Scarnecchia az egyik legmegkérdőjelezhetetlenebb pozíciós edző. Egy ilyen váltás rosszabbul is elsülhetett volna.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Nincs azzal semmi gond ha valaki leírja a véleményét. Az előző szezonban is sokan leírták a véleményüket,ahogy a csapatot is.Nem kell mindennel egyet érteni és bólogatni mint egy kutya csak szerintem ugyan úgy nincs értelme az összes lépést leszólni .Főleg úgy hogy nem látjuk a teljes képet. A szezon kezdete még nagyon messze van millió olyan dolog történhet és valószínű történni is fog amire (mivel nem vagyunk bennfentesek ) egyikünk se számít. Ilyen volt pl a tavalyi Mankins trade szezon előtt. Ami rosszul is elsülhetett volna de superbowlt nyert a csapat és így ez utólag jó döntés volt. A tavalyi szezonhoz képest egy nagy visszaesésünk van Revis. De érte úgy érzem mindent megtett a csapat hogy megtartsa és nem jött össze ez van jön a B terv aztán ha az se akkor a C és így tovább. A tavalyi győzelem szerintem nagy terhet vett le mint Tomrol mint Belichickröl. És ez a csapat most is a superbowlért fog harcolni. Aztán vagy megnyeri vagy nem (persze nagyon valószínű hogy nem mivel ebben a ligában nagyon nehéz ismételni,pont a fizetési sapka miatt). Persze hogy erősödtek a csoport riválisok mégis mit vártunk hogy ölbe tett kézzel nézik hogy megint megnyerjük a csoportot? Ezért ugyan úgy meg kell küzdenünk mint minden évben és én csak örülök neki. Mivel így talán még több jó meccset láthatok. De persze mindenki leírhatja a véleményét attól fórum a fórum és tényleg unalmas lenne hogy mindenki egyetért mindenkivel. Minden csapatfórumnak szüksége van egy Burkusra hogy valaki képviselje a kevésbé pozitív látásmódot 😊Musashiazzal egészíteném ki, hogy szerintem nem SB win volt a fokmérője, egyszerűen túl sok volt a fizuja és nem tett annyit hozzá a csapat eredményességéhez
mivel Stork bevált C-nek, így G posztokon volt normális alternatívája Mankinsnek, akik nem kértek annyit
(az, hogy ebből gyűrű lett, csak extra)ZERO_L
Mikor elcserélték Mankinst akkor szerintem még senki nem tudta hogy Stork ilyen jól helyt fog állni C-nek. Sőt azt sem hogy egyáltalán hogy fog felállni a támadófal. Az 5 fordulóig akkora káosz volt szinte mindenki játszott minden poszton. Aztán szerencsére sikerül megtalálni mindenkinek a megfelelő helyet. És így már tényleg nem hiányzott Mankins. Persze Mankinsnek nagy volt a fizetése és érthető is volt a trade de én pl szerettem a játékát volt benne tűz ami persze néha vissza is ütött. Sőt futó játékoknál élmény volt nézni. Ha lejjebb adott volna egy kicsit az igényeiből még mindig itt játszana és lenne egy gyűrűje. Persze ki tudja lehet ha nem megy el akkor nem lettünk volna bajnokok.
több mint 10 éve
Nincs azzal semmi gond ha valaki leírja a véleményét. Az előző szezonban is sokan leírták a véleményüket,ahogy a csapatot is.Nem kell mindennel egyet érteni és bólogatni mint egy kutya csak szerintem ugyan úgy nincs értelme az összes lépést leszólni .Főleg úgy hogy nem látjuk a teljes képet. A szezon kezdete még nagyon messze van millió olyan dolog történhet és valószínű történni is fog amire (mivel nem vagyunk bennfentesek ) egyikünk se számít. Ilyen volt pl a tavalyi Mankins trade szezon előtt. Ami rosszul is elsülhetett volna de superbowlt nyert a csapat és így ez utólag jó döntés volt. A tavalyi szezonhoz képest egy nagy visszaesésünk van Revis. De érte úgy érzem mindent megtett a csapat hogy megtartsa és nem jött össze ez van jön a B terv aztán ha az se akkor a C és így tovább. A tavalyi győzelem szerintem nagy terhet vett le mint Tomrol mint Belichickröl. És ez a csapat most is a superbowlért fog harcolni. Aztán vagy megnyeri vagy nem (persze nagyon valószínű hogy nem mivel ebben a ligában nagyon nehéz ismételni,pont a fizetési sapka miatt). Persze hogy erősödtek a csoport riválisok mégis mit vártunk hogy ölbe tett kézzel nézik hogy megint megnyerjük a csoportot? Ezért ugyan úgy meg kell küzdenünk mint minden évben és én csak örülök neki. Mivel így talán még több jó meccset láthatok. De persze mindenki leírhatja a véleményét attól fórum a fórum és tényleg unalmas lenne hogy mindenki egyetért mindenkivel. Minden csapatfórumnak szüksége van egy Burkusra hogy valaki képviselje a kevésbé pozitív látásmódot 😊Musashiazzal egészíteném ki, hogy szerintem nem SB win volt a fokmérője, egyszerűen túl sok volt a fizuja és nem tett annyit hozzá a csapat eredményességéhez
mivel Stork bevált C-nek, így G posztokon volt normális alternatívája Mankinsnek, akik nem kértek annyit
(az, hogy ebből gyűrű lett, csak extra)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
A talentfölényt arra a felvetésetekre értettem,hogy "nem fog BB álla leesni", nem pedig a rostereteket becsméreltem, nyugalom 😊 . Lehet, hogy tudja mivel támad az ellenfél,de a szerelést vagy elkapást ő sem tudja megakadályozni. Ergo van egy szint ahol ha nagy a tehetségbeli különbség, akkor már nehéz menedzselni.Nem tudom, mennyire lesz egyértelmű talent fölény. Rex ugyanazt csinálja, mint a Jetsnél, odavisz mindenkit, hogy legyen bajnoki cím, aztán ha nem jön össze majd egy-két éven belül, akkor ugyanúgy borul az egész (hahó all in 😛). Arról mondjuk ki tehet, hogy nem volt QB-ja? Draftolt egyet 1/5-ön (nevetségesen olcsón mehettek fel érte Mangininek hála...), meg elvittek még egyet, akit a draft előtt a legjobb irányítónak tartottak. Na most Cassel elmenedzselget egy csapatot, velünk is majdnem bejutott PO-ba, KC-vel sikerült is neki, elrontani ezt a Billst sem fogja, de szerintem elég sem lesz a sikerhez. Aztán jöhet majd az irányítókeresgélés, meg kinevelés, az viszont EDDIG nem ment neki, reméljük, ezt megtartja.Bocs,hogy beleszólok, de szerintem egyértelmű talentfölény mellett nem sok mindent csinálhat az ellenfél. Még BB is csak kozmetikázni tud olyankor.Ez nyilvánvaló.Készül az " ellenméreg".kolok1972Azért a Billsnél ez a Watkins,Harvin,McCoy,Clay offense még akár Cassellel is elég ütős lehet,megtámogatva a tavalyi bivaly védelmükkel. Dehát mint tudjuk az AFC East operettcsoport,azért van mindig olyan könnyű dolgunk.kolok1972Ütős lehet. Ha mondjuk, Harvin és Clay képesek egészségesek maradni fél idénynél hosszabban. Ha Cassel képes lesz konstansan három-négy másodpercnél hamarabb eldönteni, hogy hova dobja a labdát.
Ryan építi a Buffalo Jets-t; futni fognak állat módjára, kontrollálni akarja az órát, és Brady arcába betolni bő egy tonnát. Működhet a dolog, kisebb-nagyobb sikert hozott neki már ez a stratégia. De azért azt nem várom, hogy BB leesett állal csodálkozzon a Bills elleni meccseken, hogy ezek mit ki nem találtak.tomi-tomi
Amúgy Rexnek NewYorkban nem volt Qb-ja, csak egy Sanchez és egy Geno. Itt lehet,hogy talál még jobbat is. A kritika pedig azért merül fel oly sokszor az északi csoporttal kapcsolatban, mert az elmúlt 15 évben a négy csapat közül egyedül a Patriotsnak volt frencsájz irányítója. A Miaminak is csak az utóbbi 2-3 évben van.undisputedly
Amúgy meg Keleti csoport 😊Wyatt
Pont ez a lényeg. Nem volt frencsájz Qb,mert nem volt kompetens vezetés és ezáltal csapat a másik 3 helyen. Ezért mondják sokan,hogy az East 10-15 éve már csak játszóház.
több mint 10 éve
Bocs,hogy beleszólok, de szerintem egyértelmű talentfölény mellett nem sok mindent csinálhat az ellenfél. Még BB is csak kozmetikázni tud olyankor.Wyatt után már csak annyit kérdezek, hogy melyik oldalon látsz egyértelmű talent fölényt a Bills részéről?
undisputedly
Hozzátéve, hogy BB szerintem a gyengeségeket az egyik legjobban maszkoló edző az NFL-ben.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Nem tudom, mennyire lesz egyértelmű talent fölény. Rex ugyanazt csinálja, mint a Jetsnél, odavisz mindenkit, hogy legyen bajnoki cím, aztán ha nem jön össze majd egy-két éven belül, akkor ugyanúgy borul az egész (hahó all in 😛). Arról mondjuk ki tehet, hogy nem volt QB-ja? Draftolt egyet 1/5-ön (nevetségesen olcsón mehettek fel érte Mangininek hála...), meg elvittek még egyet, akit a draft előtt a legjobb irányítónak tartottak. Na most Cassel elmenedzselget egy csapatot, velünk is majdnem bejutott PO-ba, KC-vel sikerült is neki, elrontani ezt a Billst sem fogja, de szerintem elég sem lesz a sikerhez. Aztán jöhet majd az irányítókeresgélés, meg kinevelés, az viszont EDDIG nem ment neki, reméljük, ezt megtartja.Bocs,hogy beleszólok, de szerintem egyértelmű talentfölény mellett nem sok mindent csinálhat az ellenfél. Még BB is csak kozmetikázni tud olyankor.Ez nyilvánvaló.Készül az " ellenméreg".kolok1972Azért a Billsnél ez a Watkins,Harvin,McCoy,Clay offense még akár Cassellel is elég ütős lehet,megtámogatva a tavalyi bivaly védelmükkel. Dehát mint tudjuk az AFC East operettcsoport,azért van mindig olyan könnyű dolgunk.kolok1972Ütős lehet. Ha mondjuk, Harvin és Clay képesek egészségesek maradni fél idénynél hosszabban. Ha Cassel képes lesz konstansan három-négy másodpercnél hamarabb eldönteni, hogy hova dobja a labdát.
Ryan építi a Buffalo Jets-t; futni fognak állat módjára, kontrollálni akarja az órát, és Brady arcába betolni bő egy tonnát. Működhet a dolog, kisebb-nagyobb sikert hozott neki már ez a stratégia. De azért azt nem várom, hogy BB leesett állal csodálkozzon a Bills elleni meccseken, hogy ezek mit ki nem találtak.tomi-tomi
Amúgy Rexnek NewYorkban nem volt Qb-ja, csak egy Sanchez és egy Geno. Itt lehet,hogy talál még jobbat is. A kritika pedig azért merül fel oly sokszor az északi csoporttal kapcsolatban, mert az elmúlt 15 évben a négy csapat közül egyedül a Patriotsnak volt frencsájz irányítója. A Miaminak is csak az utóbbi 2-3 évben van.undisputedly
Amúgy meg Keleti csoport 😊

több mint 10 éve
Bocs,hogy beleszólok, de szerintem egyértelmű talentfölény mellett nem sok mindent csinálhat az ellenfél. Még BB is csak kozmetikázni tud olyankor.Ez nyilvánvaló.Készül az " ellenméreg".kolok1972Azért a Billsnél ez a Watkins,Harvin,McCoy,Clay offense még akár Cassellel is elég ütős lehet,megtámogatva a tavalyi bivaly védelmükkel. Dehát mint tudjuk az AFC East operettcsoport,azért van mindig olyan könnyű dolgunk.kolok1972Ütős lehet. Ha mondjuk, Harvin és Clay képesek egészségesek maradni fél idénynél hosszabban. Ha Cassel képes lesz konstansan három-négy másodpercnél hamarabb eldönteni, hogy hova dobja a labdát.
Amúgy Rexnek NewYorkban nem volt Qb-ja, csak egy Sanchez és egy Geno. Itt lehet,hogy talál még jobbat is. A kritika pedig azért merül fel oly sokszor az északi csoporttal kapcsolatban, mert az elmúlt 15 évben a négy csapat közül egyedül a Patriotsnak volt frencsájz irányítója. A Miaminak is csak az utóbbi 2-3 évben van.
több mint 10 éve
Ez nyilvánvaló.Készül az " ellenméreg".Azért a Billsnél ez a Watkins,Harvin,McCoy,Clay offense még akár Cassellel is elég ütős lehet,megtámogatva a tavalyi bivaly védelmükkel. Dehát mint tudjuk az AFC East operettcsoport,azért van mindig olyan könnyű dolgunk.kolok1972Ütős lehet. Ha mondjuk, Harvin és Clay képesek egészségesek maradni fél idénynél hosszabban. Ha Cassel képes lesz konstansan három-négy másodpercnél hamarabb eldönteni, hogy hova dobja a labdát.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Azért a Billsnél ez a Watkins,Harvin,McCoy,Clay offense még akár Cassellel is elég ütős lehet,megtámogatva a tavalyi bivaly védelmükkel. Dehát mint tudjuk az AFC East operettcsoport,azért van mindig olyan könnyű dolgunk.kolok1972Ütős lehet. Ha mondjuk, Harvin és Clay képesek egészségesek maradni fél idénynél hosszabban. Ha Cassel képes lesz konstansan három-négy másodpercnél hamarabb eldönteni, hogy hova dobja a labdát.
Ryan építi a Buffalo Jets-t; futni fognak állat módjára, kontrollálni akarja az órát, és Brady arcába betolni bő egy tonnát. Működhet a dolog, kisebb-nagyobb sikert hozott neki már ez a stratégia. De azért azt nem várom, hogy BB leesett állal csodálkozzon a Bills elleni meccseken, hogy ezek mit ki nem találtak.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Nevek alapján nem rossz, meg a Marshall, Decker páros is ígéretesen hangzik, sőt, Crabtree is lehet jó Miamiban meg Jordan is. Aztán majd meglátjuk, hogy csak nevek lesznek-e vagy csapat is

több mint 10 éve
Azért a Billsnél ez a Watkins,Harvin,McCoy,Clay offense még akár Cassellel is elég ütős lehet,megtámogatva a tavalyi bivaly védelmükkel. Dehát mint tudjuk az AFC East operettcsoport,azért van mindig olyan könnyű dolgunk.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Kraft papa, arról, hogy miért is nem sikerült Revist megtartani:"The story isn't known, and I'm gonna tell the story here, and you're gonna know how sensitive I am to what the people in this room care about. The money was about the same, he was actually favoring us, coming to us a little cheaper, but he had one demand, and that demand was ... he wanted to change the name down the street here of Castle Island to Revis Island. I told him that was non-negotiable and a deal-breaker."
😀😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
andreas
12
belichick-es/patriots-os mercevel az egvilagon semmi meglepo nincs ebben az offseasonben. ja de, az hogy mccourty-t visszahoztuk. persze, vitanak mindig van helye, de azt nem ertem hogy aki ennyire kritikus a csapat strategiajaval az miert egy ilyen karakterisztikaju csapatnak kezdett el szurkolni? mert olyan szep a kek-ezust mezunk, vagy mert olyan josrac az a tommy? azt kene eszrevenni hogy ez pontosan ugyanaz a csapat amelyikbe beleszerettetek....(a parcells idokbol maradt osszurkoloktol termeszetesen elnezest, ok jogosan lehetnek csalodottak az elmult 20 ev sikertelensege lattan...😉 )
több mint 10 éve
Én is szeretnék így sírni egy SB győzelem után, pláne előre 😉 😛
több mint 10 éve
Jaja. Mondjuk a rekorddöntő offense esetleg hozhatott volna 14 pontnál többet is... Vagy az új csoda offense 17-nél többet. Oké, akkor nem állította meg a védelem a végén az ellent, de így is kevesebb pontot engedett. Azoknak a támadósoroknak viszont kutya kötelességük lett volna legalább húsz pontig jutni. Oké, hogy a végén elbaltázta a D, de a pontokat tekintve így is jól (erőn felül) teljesített, míg a kiváló támadók mocskosul alul. Szal nem venném el a támadóktól ezt az „érdemet”.Mindehhez csak annyit, hogy szerintem 2007-ben sem és 2011-ben sem a védelmen ment el a SB. Ha ott is csak annyira megy az offense mint várható lett volna, akkor most 6 csillag lehetne a Patslogón 😊FunHunA fenét! 2007-ben egyetlen tacklet kellett volna megcsinálni az 5 missből! Azt pont a védelem tökölte el!Kollega

több mint 10 éve
Mindehhez csak annyit, hogy szerintem 2007-ben sem és 2011-ben sem a védelmen ment el a SB. Ha ott is csak annyira megy az offense mint várható lett volna, akkor most 6 csillag lehetne a Patslogón 😊FunHunA fenét! 2007-ben egyetlen tacklet kellett volna megcsinálni az 5 missből! Azt pont a védelem tökölte el!
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Tényleg gyengült a védelem. És?Ez nem vita kultúra kérdése.Én esküszöm nem értem ezt az össznépi felelősségre vonást Burkus véleményét illetően.Egy FÓRUMON miért baj,ha Burkus leírja,hogy neki nem tetszik ami történt az offseasonben és meg is indokolja ,hogy miért.Borúlátó a többi csoportellenfél (vitathatatlan) erősödése miatt és a tőlünk távozók és a hozzánk érkezők minősége miatt.Lehet vele nem egyetérteni,lehet vitatkozni,de lehurrogni,pikírten kifigurázni a véleményét ....?!Mindenkinek kötelező az "In Bill we trust" mantrát ,meg tökmindegy mi történik most mantrát hajtogatni?Ez semelyik másik topikban nem szentségtörés,mindenhol fikázzák FO-t nagy erőkkel ilyen vagy olyan ok miatt,nálunk meg ha vki le meri írni,hogy ez vagy az a move nem tetszik ,akkor rögtön jön,hogy mit ért ő a dolgokhoz BB-hez képest,meg egyébként is minek ez a károgás,meg nyafogás.kolok1972Ez ilyen magyar sajátosság. Nálunk nem szokás vitázni, csak veszekedni, nem lehet érveket kifejteni, csak a másikat legyőzni és ha nincs érdemi érv a másikkal szemben, akkor stílusváltás következik.
A mantrák közül kifelejtetted a "jó hogy elment, ennyit nem ért meg" szöveget.
Köszönöm a támogatást, jólesett.Burkus
Egyszerűen arról van szó, hogy vannak userek (ennek egyik legeklatánsabb példája te vagy), aki valamiért mindig temeti a csapatot. Nincs evvel baj, én csak röhögök rajta, de ha most leírnám azt, hogy három éven keresztül egy csoport ellenfél secondary-je egy bizonyos Cromartie - Revis CB duóval állt fel, oszt mégis túléltük valahogy, nem kell tőle összecsinálnunk magunkat, tőled garantáltan az a válasz jönne, hogy mennyire szétaláztak minket a PO-ban 2010-ben.
Végigolvastam a múlt szezonban, hogy
- Mankins nélkül senkik vagyunk
- Brady már nem olyan mint volt
- BB óriási coaching hibái
- Ez így kevés lesz a ()következő ellenfél ellen () a Broncos ellen () a PO-ban (a megfelelőt fordulónként X-elhetjük)
- Túl hamar kerültünk jó formában, a PO-ra kipukkadunk
- Köszönjük a Ravensnek, hogy ilyen szart hívott
- Köszönjük a Kócnak, hogy nem a Denver jön, mert akkor nekünk annyi
- Köszönjük a Kócnak, hogy elbaszta a D felállásait
- Köszönjük a Seahawksnak, hogy nem Lynch-re hívták azt a játékot
Ezek után a következő szezont március elején (tulajdonképp már az SB win utáni másnap) temetni, szerintem nevetséges, persze tiltva nincs, de engedtessék meg, hogy ne értsünk egyet vele. Mert te sem érvelsz, hanem a negatív érzéseid írod le. Oly mértékű maximalizmus(?),vagy a szar nem elég büdös hozzáállásvan benned, amivel nehéz vitatkozni.
Kb az jön le, hogy szarok vagyunk, csak azért nyerhettünk, mert mások hibáztak (ergo még szarabbak)
Nekem viszont az a hozzáállásom, hogy mindenki jó volt, de mi jobbak, sőt a legjobbak.
Hiányozni fog Revis? Persze.
Browner? Ő is.
Wilfork? Annyira nem.
Szarok lettünk? Nem.
Defense nyeri a bajnokságot? Hát a Seahawks topicot olvasva nekem nem úgy tűnik...
Írd le nyugodtan a véleményed, de ha valaki nem fogadja el, nem kell besértődni, hogy nincs vitakultúra.vpi
Azt hiszem nem a liga top defenséből leszünk jövőre a legszarabb defense...
Egyik egység sem volt top 3 a számokat tekintve (talán csak a RZ defense...???), így szerintem sokkal fontosabb, hogy az offense úgy tűnik együtt tud maradni, sőt talán még 2 TE-s játékok terén előre is (vagy inkább vissza 😊) léphetünk!
Mindehhez csak annyit, hogy szerintem 2007-ben sem és 2011-ben sem a védelmen ment el a SB. Ha ott is csak annyira megy az offense mint várható lett volna, akkor most 6 csillag lehetne a Patslogón 😊
több mint 10 éve
Ez nem vita kultúra kérdése.Én esküszöm nem értem ezt az össznépi felelősségre vonást Burkus véleményét illetően.Egy FÓRUMON miért baj,ha Burkus leírja,hogy neki nem tetszik ami történt az offseasonben és meg is indokolja ,hogy miért.Borúlátó a többi csoportellenfél (vitathatatlan) erősödése miatt és a tőlünk távozók és a hozzánk érkezők minősége miatt.Lehet vele nem egyetérteni,lehet vitatkozni,de lehurrogni,pikírten kifigurázni a véleményét ....?!Mindenkinek kötelező az "In Bill we trust" mantrát ,meg tökmindegy mi történik most mantrát hajtogatni?Ez semelyik másik topikban nem szentségtörés,mindenhol fikázzák FO-t nagy erőkkel ilyen vagy olyan ok miatt,nálunk meg ha vki le meri írni,hogy ez vagy az a move nem tetszik ,akkor rögtön jön,hogy mit ért ő a dolgokhoz BB-hez képest,meg egyébként is minek ez a károgás,meg nyafogás.kolok1972Ez ilyen magyar sajátosság. Nálunk nem szokás vitázni, csak veszekedni, nem lehet érveket kifejteni, csak a másikat legyőzni és ha nincs érdemi érv a másikkal szemben, akkor stílusváltás következik.
Köszönöm a támogatást, jólesett.Burkus
Egyszerűen arról van szó, hogy vannak userek (ennek egyik legeklatánsabb példája te vagy), aki valamiért mindig temeti a csapatot. Nincs evvel baj, én csak röhögök rajta, de ha most leírnám azt, hogy három éven keresztül egy csoport ellenfél secondary-je egy bizonyos Cromartie - Revis CB duóval állt fel, oszt mégis túléltük valahogy, nem kell tőle összecsinálnunk magunkat, tőled garantáltan az a válasz jönne, hogy mennyire szétaláztak minket a PO-ban 2010-ben.
Végigolvastam a múlt szezonban, hogy
- Mankins nélkül senkik vagyunk
- Brady már nem olyan mint volt
- BB óriási coaching hibái
- Ez így kevés lesz a ()következő ellenfél ellen () a Broncos ellen () a PO-ban (a megfelelőt fordulónként X-elhetjük)
- Túl hamar kerültünk jó formában, a PO-ra kipukkadunk
- Köszönjük a Ravensnek, hogy ilyen szart hívott
- Köszönjük a Kócnak, hogy nem a Denver jön, mert akkor nekünk annyi
- Köszönjük a Kócnak, hogy elbaszta a D felállásait
- Köszönjük a Seahawksnak, hogy nem Lynch-re hívták azt a játékot
Ezek után a következő szezont március elején (tulajdonképp már az SB win utáni másnap) temetni, szerintem nevetséges, persze tiltva nincs, de engedtessék meg, hogy ne értsünk egyet vele. Mert te sem érvelsz, hanem a negatív érzéseid írod le. Oly mértékű maximalizmus(?),
Kb az jön le, hogy szarok vagyunk, csak azért nyerhettünk, mert mások hibáztak (ergo még szarabbak)
Nekem viszont az a hozzáállásom, hogy mindenki jó volt, de mi jobbak, sőt a legjobbak.
Hiányozni fog Revis? Persze.
Browner? Ő is.
Wilfork? Annyira nem.
Szarok lettünk? Nem.
Defense nyeri a bajnokságot? Hát a Seahawks topicot olvasva nekem nem úgy tűnik...
Írd le nyugodtan a véleményed, de ha valaki nem fogadja el, nem kell besértődni, hogy nincs vitakultúra.
több mint 10 éve
Én esküszöm nem értem ezt az össznépi felelősségre vonást Burkus véleményét illetően.Egy FÓRUMON miért baj,ha Burkus leírja,hogy neki nem tetszik ami történt az offseasonben és meg is indokolja ,hogy miért.Borúlátó a többi csoportellenfél (vitathatatlan) erősödése miatt és a tőlünk távozók és a hozzánk érkezők minősége miatt.Lehet vele nem egyetérteni,lehet vitatkozni,de lehurrogni,pikírten kifigurázni a véleményét ....?!Mindenkinek kötelező az "In Bill we trust" mantrát ,meg tökmindegy mi történik most mantrát hajtogatni?Ez semelyik másik topikban nem szentségtörés,mindenhol fikázzák FO-t nagy erőkkel ilyen vagy olyan ok miatt,nálunk meg ha vki le meri írni,hogy ez vagy az a move nem tetszik ,akkor rögtön jön,hogy mit ért ő a dolgokhoz BB-hez képest,meg egyébként is minek ez a károgás,meg nyafogás.kolok1972A véleménnyel semmi gond nincsen. Amikor a véleményemhez igazítom a tényeket, az már necces.
Burkus véleménye, hogy szétszéledt a védelem. OK. Ami azért baj, mert "és a bajnokságot a D nyeri (ahogy ez idén is beigazolódott)." Többször leírta már több ember, hogy ez egyszerűen nem igaz.
S ezzel van a gondom. Olyan tényekkel alátámasztani az érvemet, amelyek nem fedik a valóságot.
A másik része a dolgoknak, hogy a Pats FO-nál kevés kiszámíthatóbb társaság van a Ligában. Ennek ellenére sokan folyamatosan meglepődnek a lépéseiken (Wilfork elengedése stb.). Az északi szél azért északi szél, hogy Északról fújjon, ezen nap mint nap csodálkozni egy idő után nem túl élvezetes.
Ez ilyen magyar sajátosság. Nálunk nem szokás vitázni, csak veszekedni, nem lehet érveket kifejteni, csak a másikat legyőzni és ha nincs érdemi érv a másikkal szemben, akkor stílusváltás következik. BurkusWyatt kétszer fél oldalas érvzuhatagára egy Jó szurkolást! volt a válaszod.
Az lesz mindennek a teteje, ha még mártírnak is beállítod magad.
(A magyar sajátossággal meg különösen vigyáznék, egyelőre Te tartasz az itt minden szar ősi magyar mondásnál.)
több mint 10 éve
Nincs azzal semmi gond ha valaki leírja a véleményét. Az előző szezonban is sokan leírták a véleményüket,ahogy a csapatot is.Nem kell mindennel egyet érteni és bólogatni mint egy kutya csak szerintem ugyan úgy nincs értelme az összes lépést leszólni .Főleg úgy hogy nem látjuk a teljes képet. A szezon kezdete még nagyon messze van millió olyan dolog történhet és valószínű történni is fog amire (mivel nem vagyunk bennfentesek ) egyikünk se számít. Ilyen volt pl a tavalyi Mankins trade szezon előtt. Ami rosszul is elsülhetett volna de superbowlt nyert a csapat és így ez utólag jó döntés volt. A tavalyi szezonhoz képest egy nagy visszaesésünk van Revis. De érte úgy érzem mindent megtett a csapat hogy megtartsa és nem jött össze ez van jön a B terv aztán ha az se akkor a C és így tovább. A tavalyi győzelem szerintem nagy terhet vett le mint Tomrol mint Belichickröl. És ez a csapat most is a superbowlért fog harcolni. Aztán vagy megnyeri vagy nem (persze nagyon valószínű hogy nem mivel ebben a ligában nagyon nehéz ismételni,pont a fizetési sapka miatt). Persze hogy erősödtek a csoport riválisok mégis mit vártunk hogy ölbe tett kézzel nézik hogy megint megnyerjük a csoportot? Ezért ugyan úgy meg kell küzdenünk mint minden évben és én csak örülök neki. Mivel így talán még több jó meccset láthatok. De persze mindenki leírhatja a véleményét attól fórum a fórum és tényleg unalmas lenne hogy mindenki egyetért mindenkivel. Minden csapatfórumnak szüksége van egy Burkusra hogy valaki képviselje a kevésbé pozitív látásmódot 😊
több mint 10 éve
Sajnos nem trade volt, hanem kitettük Thompkinst, egy 7. kört vagy egy long snappert sem ért volna senkinek. De itt már voltak olyan írások, hogy azért kell távoznia, mert nem ért egyet az inkompetens JMD ámokfutásával, és ennek hangot is adott.Volt valami Brady kiégett story is, Gerappa kezdjen... 😊vpiKomolyan nem értem sok ember hozzáállását... Emberek, március van könyörgöm, ne jósolgassunk már, hogy így nem nyerünk SB-t vagy úgy nem jutunk PO-ba se. Tavaly a Mankins trade után a fórumozók 80%-a temette a csapatot és kérdőjelezte meg BB szemüvegét...ervinatorSőt, a Thompkins trade után is el lett temetve a csapat. 😊winston
Volt, aki TOP10-es drafthelyre jósolta a csapatot 4 fordulót követően(nem Burkus volt). Tudjuk mi lett a vége. 😊 Én full nyugodt vagyok a gyűrű után, max egy Brady cut akasztana ki kicsit, minden másra tényleg jó orvosság az In Bill We Trust mantra: szeret nyerni az Öreg és ért is ahhoz, hogy hogyan kell ezt elérni.
több mint 10 éve
Én esküszöm nem értem ezt az össznépi felelősségre vonást Burkus véleményét illetően.Egy FÓRUMON miért baj,ha Burkus leírja,hogy neki nem tetszik ami történt az offseasonben és meg is indokolja ,hogy miért.Borúlátó a többi csoportellenfél (vitathatatlan) erősödése miatt és a tőlünk távozók és a hozzánk érkezők minősége miatt.Lehet vele nem egyetérteni,lehet vitatkozni,de lehurrogni,pikírten kifigurázni a véleményét ....?!Mindenkinek kötelező az "In Bill we trust" mantrát ,meg tökmindegy mi történik most mantrát hajtogatni?Ez semelyik másik topikban nem szentségtörés,mindenhol fikázzák FO-t nagy erőkkel ilyen vagy olyan ok miatt,nálunk meg ha vki le meri írni,hogy ez vagy az a move nem tetszik ,akkor rögtön jön,hogy mit ért ő a dolgokhoz BB-hez képest,meg egyébként is minek ez a károgás,meg nyafogás.kolok1972Ez ilyen magyar sajátosság. Nálunk nem szokás vitázni, csak veszekedni, nem lehet érveket kifejteni, csak a másikat legyőzni és ha nincs érdemi érv a másikkal szemben, akkor stílusváltás következik.
Köszönöm a támogatást, jólesett.