New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
a második természetesen, és lemaradt az, hogy az "Eagles DB-kkel"Amit az Eagles próbál az irányítókkal, azt teszi a Patriots a DB-kkel, vicces 😊baggioMit? Elengedni a 70 milliós meg 15 milliós embert, és szerződtetni olcsókat? Vagy szimplán újjáéleszteni a karrierjüket? Mondjuk az Eaglesnél a CB gondozás az elmúlt években elég mókás volt, tökéletes illik bele a Maxwell-szerződés is 😊Wyatt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Amit az Eagles próbál az irányítókkal, azt teszi a Patriots a DB-kkel, vicces 😊baggioMit? Elengedni a 70 milliós meg 15 milliós embert, és szerződtetni olcsókat? Vagy szimplán újjáéleszteni a karrierjüket? Mondjuk az Eaglesnél a CB gondozás az elmúlt években elég mókás volt, tökéletes illik bele a Maxwell-szerződés is 😊

több mint 10 éve
Amit az Eagles próbál az irányítókkal, azt teszi a Patriots a DB-kkel, vicces 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nem egy Revis. Ha ráállítod egy az egyben a legjobb WR-re, és nem kap besegítést, akkor szét fogják szívatni. És ha az edző ezt két meccs alatt nem veszi észre, akkor két meccsen keresztül csak szopatják majd. De az is hülyeség, amit a Sport Tv-s kommentátorok mondtak, hogy idén nem lesz szerződése. Ja, ha egy-két rossz meccs után mindenkit kibasznának, mókásan nézne ki a liga 😀 De ettől nem lesz az, aki nekünk kell, egy igazi #1 CB, márpedig ilyen 2-3. számúból pont volt elég. Na mindegy, egynek lehet, hogy jó lesz, ha Chung szintű javulást mutat be, akkor meg pláne

több mint 10 éve
2013-ban nem volt rossz Fletcher, tavaly viszont de.
több mint 10 éve
Amikor idekerült, nem számított rossz CB-nek, de itt szanaszét szivatták.Bradley Fletcher egy év, 2.5 millióértStezMit kell tudni róla azon kívül hogy az Eagles topicba azt írják hogy hókifli a srác...DeX
Mindenesetre szerintem nálatok újraéled, mint Chung, elég hasonló utat jártak be ők ketten. Ha kap safety-segítséget, akkor képes jó teljesítményt nyújtani.
több mint 10 éve
Leigazoltuk Bradley Fletchert. Nem őt szivatták folyamatosan az ellenfél irányítói, amikor az Eaglesben játszott?cspeti98de
több mint 10 éve
Bradley Fletcher egy év, 2.5 millióértStezMit kell tudni róla azon kívül hogy az Eagles topicba azt írják hogy hókifli a srác...
több mint 10 éve
Bradley Fletcher egy év, 2.5 millióért
több mint 10 éve
Mondjuk megjegyzem csendben a nagyon aggódók kedvéért, hogy FA alatt nem csak sztárokat és instant kezdőket lehet szerződtetni, hanem perem/specteam/kiegészítő embereket is, úgyhogy talán nem kell minden kevésbé nagy nevű ember leigazolásakor kiakadni, hogy milyen szar FA-t tolunkIlyenkor látom, hogy én rohadtul nem értek ehhez az amifocihoz, mert ezt a csókát tuti nem igazoltam volna le😊NB2Cadet számai - 2014:De legalább labdabiztos, ja nem 😀gordon
Rushing Yds 37
Rushing Avg 3.4
Rushing TDs 0
Receptions 45
Receiving yards 345
Receiving TDs 2
Fumbles 3, Lost 3
2012-es UDFA, akit nem tenderezett meg még a Saints sem.
Egy ász.
Hasítunk a FA-ben basszus.Burkus

több mint 10 éve
Ilyenkor látom, hogy én rohadtul nem értek ehhez az amifocihoz, mert ezt a csókát tuti nem igazoltam volna le😊Cadet számai - 2014:De legalább labdabiztos, ja nem 😀gordon
Rushing Yds 37
Rushing Avg 3.4
Rushing TDs 0
Receptions 45
Receiving yards 345
Receiving TDs 2
Fumbles 3, Lost 3
Egy ász.
több mint 10 éve
Leigazoltuk Bradley Fletchert. Nem őt szivatták folyamatosan az ellenfél irányítói, amikor az Eaglesben játszott?
több mint 10 éve
Cadet számai - 2014:De legalább labdabiztos, ja nem 😀
Rushing Yds 37
Rushing Avg 3.4
Rushing TDs 0
Receptions 45
Receiving yards 345
Receiving TDs 2
Fumbles 3, Lost 3
Egy ász.
több mint 10 éve
További bulvár😊Hűha, Tom-nak ideje átgondolnia a fizuját, vége az eltartott aranyéletnek. 😀 😛
www.origo.hu/sport/20150317-lejon-a-kifutorol-a-szexi-sportolofeleseg.htmlNB2

több mint 10 éve
Cadet számai - 2014:Rushing Yds 37
Rushing Avg 3.4
Rushing TDs 0
Receptions 45
Receiving yards 345
Receiving TDs 2
Fumbles 3, Lost 3
Egy ász.
Hasítunk a FA-ben basszus.
több mint 10 éve
@FieldYates: Source: the Patriots have signed former Saints RB Travaris Cadet.cspeti98Azért remélem, ennyivel nem pipáljuk ki a 3rd down RB needet...
több mint 10 éve
@FieldYates: Source: the Patriots have signed former Saints RB Travaris Cadet.
több mint 10 éve
További bulvár😊www.origo.hu/sport/20150317-lejon-a-kifutorol-a-szexi-sportolofeleseg.html
több mint 10 éve
Egy kis bulvár.Könnyes dráma minden szinten...
Azért én is remélem nem fogják Tomot a földbe döngölni.
www.facebook.com/TomBrady/photos/a.233362006704957.53331.214003275307497/883323498375468/?type=1&theaterDemecs
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Egy kis bulvár.Azért én is remélem nem fogják Tomot a földbe döngölni.
www.facebook.com/TomBrady/photos/a.233362006704957.53331.214003275307497/883323498375468/?type=1&theater
több mint 10 éve
Ezzel együtt azt írják Johnsonról, hogy vagy ide, va a Chargershez megy, bár a Jets is érdeklődik.Közben Branch számai is megvannak.
Signing bonus: $700,000
2015 base salary: $1.2 million
2015 roster bonus: $400,000 ($25,000 per game on the roster)
2015 playing time incentives: $750,000
2015 weight bonus: $400,000
2016 base salary: $1.2 million
2016 roster bonus-part 1: $400,000 (paid on first day of 2016 league year if on the roster)
2016 roster bonus-part 2: $400,000 ($25,000 per game on the roster)
2016 playing time incentives: $750,000
2016 weight bonus: $400,000
Az idei évet jelenleg 2,15m-val terheli (roster bonus 8 meccsel számolva), de ez az ösztönzőkkel 3,1m-ig felmehet.
több mint 10 éve
Ha ment volna neki, bevonták volna a játékba 😛Mondjuk Amendolánál toltunk egy Wilforkot, és ha idén sem megy neki az alapszakaszban, akkor ingyencut. Edelman egy állat, de nem ártana kicsit limitálni, hogy bírja még pár évetWyattNem értem ezt az idén sem megy neki megjegyzést...hogy ment volna neki, ha nem vonták be a játékba?
Edelman limitálásához miért van szükség egy vélhetően drága S.Johnsonra, aki ráadásul nem slotban erős? 2WR 2TE felállásokkal is lehetne limitálni, ha akarnánk..
A kérdésem arra vonatkozott, hogy egy vélhetően drága, nem 4. elkapónak érkező játékost miért favorizálunk?Muck

több mint 10 éve
Ezt a Stevie Johnnson látogatást egyébként sem értettem. LaFell és Brady összeszokott, utóbbinál ez nagy szó... egy teljes, konzisztensebb második szezonban lazán behúz majd 1200 yardot. Gondolom nem sok esélyt látnak arra, hogy Dobsonból legyen bármi is, egy méretes buston kívül...Vagy jöttek eggyel Johnson ügynökének. Vagy most már Johnson ügynöke jön eggyel. 😊
Gyulus
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)