New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
ez az egész Hörni ügy bosszú a labdák miatt 😊
több mint 10 éve
"Nem volt esze, hogy megpróbálja átverni a világot..." - ebben minden benne van 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Engem az lep meg, ahogy itt fröcsögtök, hogy Hernandez mennyire sír majd vasárnapokon, ...Az ilyennek a börtön elvileg a legjobb hely, mert kivívhatja azt a tiszteletet, ami a beteg feje szerint jár neki. Bandát építhet maga köré. Elvileg. Mert gondolom az életfogytosokat ott sem engedik a többi elítélt közé, ahogy nálunk is teljesen elkülönítve tartják őket, minimális érintkezési lehetőséggel. Hát még egy maximális szigorúságú börtönben, ami tele van nagyon veszélyes emberekkel.
abszolút nem is érdekli, hogy börtönben rohad meg, és majd húsz év múlva jön rá, hogy mit is tett valójában.Stez
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Mondtam már, hogy mennyire tenyérbemászó ez a pali?hamár friss SB gyűrűről nem tud beszélni és lábakról meg csak nem beszélhet sajtótájékoztatón, ez maradt neki 😊
www.nfl.com/videos/buffalo-bills/0ap3000000485577/Rex-Ryan-gives-Tom-Brady-pitching-advice?campaign=Facebook_video_rexKollega

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Mondtam már, hogy mennyire tenyérbemászó ez a pali?www.nfl.com/videos/buffalo-bills/0ap3000000485577/Rex-Ryan-gives-Tom-Brady-pitching-advice?campaign=Facebook_video_rex
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Majd látjuk a history, national geo, spektrum, stb. valamelyik csatornán, ahogy egy magánzárkában lenyilatkozza.Engem az lep meg, ahogy itt fröcsögtök, hogy Hernandez mennyire sír majd vasárnapokon, amikor a Patsre és a gamedayekre gondol.Azért 20 évnél hamarabb, de +1.Amadeus91
Frankón elhiszitek, hogy a csávót érdekli az egész. Kőbuta paraszt, aki a letartóztatása után a tárgyaláson és a börtönben egyaránt bizonyította, hogy még az esküdtek előtt sem volt esze, hogy legalább ideiglenesen visszafogja magát és legalább megpróbálja átverni a világot, hogy megbánta, amit csinált, és meg akar javulni.
Nem, inkább ott is nekiment mindenkinek, jókat vigyorgott az ügyvédek és a bíró monológján, és jókedvében még a börtönben is megvert, és állítólag meg is ölt rabtársat.
Ez a csávó szarik a Patsre, a megbánásra, nincsen annyi esze, hogy eszébe jussanak ilyen dolgok. Állítom, abszolút nem is érdekli, hogy börtönben rohad meg, és majd húsz év múlva jön rá, hogy mit is tett valójában.Stez
több mint 10 éve
Engem az lep meg, ahogy itt fröcsögtök, hogy Hernandez mennyire sír majd vasárnapokon, amikor a Patsre és a gamedayekre gondol.Azért 20 évnél hamarabb, de +1.
Frankón elhiszitek, hogy a csávót érdekli az egész. Kőbuta paraszt, aki a letartóztatása után a tárgyaláson és a börtönben egyaránt bizonyította, hogy még az esküdtek előtt sem volt esze, hogy legalább ideiglenesen visszafogja magát és legalább megpróbálja átverni a világot, hogy megbánta, amit csinált, és meg akar javulni.
Nem, inkább ott is nekiment mindenkinek, jókat vigyorgott az ügyvédek és a bíró monológján, és jókedvében még a börtönben is megvert, és állítólag meg is ölt rabtársat.
Ez a csávó szarik a Patsre, a megbánásra, nincsen annyi esze, hogy eszébe jussanak ilyen dolgok. Állítom, abszolút nem is érdekli, hogy börtönben rohad meg, és majd húsz év múlva jön rá, hogy mit is tett valójában.Stez
több mint 10 éve
Engem az lep meg, ahogy itt fröcsögtök, hogy Hernandez mennyire sír majd vasárnapokon, amikor a Patsre és a gamedayekre gondol.Frankón elhiszitek, hogy a csávót érdekli az egész. Kőbuta paraszt, aki a letartóztatása után a tárgyaláson és a börtönben egyaránt bizonyította, hogy még az esküdtek előtt sem volt esze, hogy legalább ideiglenesen visszafogja magát és legalább megpróbálja átverni a világot, hogy megbánta, amit csinált, és meg akar javulni.
Ez a csávó szarik a Patsre, a megbánásra, nincsen annyi esze, hogy eszébe jussanak ilyen dolgok. Állítom, abszolút nem is érdekli, hogy börtönben rohad meg, és majd húsz év múlva jön rá, hogy mit is tett valójában.
több mint 10 éve
Ha te ki tudod zárni azt, hogy embert ölt, és még kedvelni is azért, amit a pályán tett, akkor lelked rajta. De nehogy már szóvá tedd, hogy más nem. És a csapattól nem fordult el a szurkolótársad!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Az alapján amit tudni lehet ezt minimum megérdemli...Ne haragudj meg hogy ezt mondom, meg igazából nem sok közöm van hozzá, de ez megint a fényes magyar mentalitást tükrözi.
Nekem meg mint szurkolónak van 3 évnyi meccs amit azóta sem és valószínűleg soha többet nem is fogok visszanézni...Maniac84
Van egy szeretett csapatod, és egy negatív vonatkozás miatt, máris tabu neked az az időszak, amikor Hernandez játszott. Ki miatt nézed/nézted a Pats meccseket, Hörni?
Én kedvelem Hörnit, azért, amit a pályán művelt és mélységesen elítélem, azért, amit a pályán kívül. De szerintem nem szabad a sportot összekeverni a magánélettel, mint ahogy a munkádat sem kevered össze a magánélettel (jobb esetben). Azt megértem, hogy nem lesz példakép senki számára, de hogy miatta esetleg én bármilyen szankciót vezessek be a kedvenc csapatomra nézve...no way
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Az alapján amit tudni lehet ezt minimum megérdemli...Nekem meg mint szurkolónak van 3 évnyi meccs amit azóta sem és valószínűleg soha többet nem is fogok visszanézni...

több mint 10 éve
Ami azt illeti megnéztem a térképen: A Cedar Junction supermax állami börtön bejárata éppen 2,5km-re van a Razor világítótornyától. Az biztos, hogy minden meccsnapot meg fog emlegetni!Most nézem, hogy van Wikipédia oldala a börtönnek. A híres elítéltek sorába valami kedves lélek már be is véste Hernandezt 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
A hír tv is be fog számolni röviden Hernandezről nemsokára, a 9 órás hírek vége felé.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
pats.hu-n megszületett az év kommentje:
xD

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Ez azért elég brutális. Remélem elrohad a sitten. Én midig büszke voltam, hogy nem balhés a csapat, erre ez a balf*sz. Elég durva belegondolni, hogy még bőven játszott, ordibált vele Brady, mikor már valószínűleg kettős gyilkos volt.Gondolj bele, az is lehet, hogy Brady is egy gyilkos. Nem tudhatod, lehet remekul titkolja. 😀 Gyilkos kiabalt a gyilkossal. 2012-ben meg Kronko kozel allt ahhoz, hogy egy dropja utan lebassza Hernandezt, aki akkor lehet, hogy fegyvert rantott volna, es megsorozza a csapattarsakat.
Amúgy meg felelősségre vonnám a biztonsági főnököt is, hogy egy ilyen állat volt a csapatban...LordTamas
Kicsit uldozesi maniad van.
több mint 10 éve
Már többször is volt hangoztatva, hogy ezeknél a bandatagoknál nem a pénz a lényeg, hanem a tisztelet, ő pont leszarja, hogy tele van zsével, neki nem ez volt a lényeg, amitől megváltozik az élete, neki nem a pénz számít. Neki bent sem lesz sokkal szarabb valszeg, tele lesz ismerősökkel, aztán ő lesz ott a kiskirály, neki más jelenti az életet. Nekem elég lenne, ha pár évre csak nézném oldalról a csapatot, már akkor is meg tudnám becsülni magam 😀

több mint 10 éve
attól mert valaki egyetemre megy, még nem jelenti, hogy jó, okos ember... rossz példákért meg nem kell messzire menni, sajnos

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
A két fiatalt azért lőtte le, mert nem kapott elég tiszteletet. Ennek az alaknak nagyon súlyos személyiségzavara volt. Ha ezt el tudta titkolni a Pats teljes személyzete előtt annyira, hogy rekordgázsit kapjon, akkor ez tényleg patologikus.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
3 merfoldre fog ulni a stadiontol. Egy jobb td hallani fog. 😊Amugy, hogy lehetnek ilyen idiotak. Elvileg egyetemre jartak.
több mint 10 éve
Ez azért elég brutális. Remélem elrohad a sitten. Én midig büszke voltam, hogy nem balhés a csapat, erre ez a balf*sz. Elég durva belegondolni, hogy még bőven játszott, ordibált vele Brady, mikor már valószínűleg kettős gyilkos volt.Amúgy meg felelősségre vonnám a biztonsági főnököt is, hogy egy ilyen állat volt a csapatban...
több mint 10 éve
Akkor marad Hernandeznek a Sittesek Csapata...Most gyűrűnek örülhetne a marharépája....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Első fokú gyilkosságban találták bűnösnek, előre megfontolt szándékkal elkövetett. Massachusetts államban nincs halálbüntetés, a várható ítélet tényleges életfogytiglan. Ez az ítélet most csak az Odin Lloyd gyilkosság ügyében született ítélet. Ezen felül még ott van a kettős emberölés vádja is.Na, ha TÉSZ lesz a vége, akkor félév múlva már saját magát is gyűlölni fogja, amiért megszületett erre a világra.
www.boston.com/news/local/massachusetts/2015/04/15/verdict-reached-aaron-hernandez-murder-trial/vAKB6tdDIakFmKn1IuShhP/story.htmlKollega
több mint 10 éve
Nem várható ítélet. Már meghozták az ítéletet, életfogytiglant kapott, nem szabadulhat.
több mint 10 éve
Első fokú gyilkosságban találták bűnösnek, előre megfontolt szándékkal elkövetett. Massachusetts államban nincs halálbüntetés, a várható ítélet tényleges életfogytiglan. Ez az ítélet most csak az Odin Lloyd gyilkosság ügyében született ítélet. Ezen felül még ott van a kettős emberölés vádja is.www.boston.com/news/local/massachusetts/2015/04/15/verdict-reached-aaron-hernandez-murder-trial/vAKB6tdDIakFmKn1IuShhP/story.html
We are all PATRIOTS!