New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Ha nem kapok normális magyarázatot, akkor ez most nálam dislike Bradynek, hogy nem ment el a Fehér Házba!
több mint 10 éve
Meg a rangadókat, csak a miheztartás végett 😛Meg a Billst de csak Ryan miatt 😛ThundersNFLJó kis schedule csak túl korán jön a pihenőhét 😕 jobb lett volna a 8-9 hét környékénThundersNFLKlasszikus: "Leszarom csak a Jets-t oda-vissza" 😀gordon

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Meg a Billst de csak Ryan miatt 😛Jó kis schedule csak túl korán jön a pihenőhét 😕 jobb lett volna a 8-9 hét környékénThundersNFLKlasszikus: "Leszarom csak a Jets-t oda-vissza" 😀gordon
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Erre gondoltam. Most olvasom, hogy Brady nem megy, más elfoglaltság miatt. Lehet, hogy ő már csak beköltözni megy majd a Házba. 😀Kíváncsi vagyok, hogy Kraft úr és Brady eldicsekszik-e ma a President Obamanak, hogy nem rá szavaztak?"I didn't vote for you, you son of a bitch."
😊Kollega
biztos nem így teszik majd 😀ZERO_L
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Brady nem megy el, állítólag már elígérkezett máshova.Kíváncsi vagyok, hogy Kraft úr és Brady eldicsekszik-e ma a President Obamanak, hogy nem rá szavaztak?"I didn't vote for you, you son of a bitch."
😊Kollega
biztos nem így teszik majd 😀ZERO_L
Majd jövőre bepótolja 😀
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok, hogy Kraft úr és Brady eldicsekszik-e ma a President Obamanak, hogy nem rá szavaztak?"I didn't vote for you, you son of a bitch."
😊Kollega
biztos nem így teszik majd 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
A 12-4 jó lehet.Akkor leginkább sehol 😀😀Van ilyen is, nem értek egyet mindegyikkel, de egynek érdekes lehetHol kell aláírni?
espn.go.com/blog/new-england-patriots/post/_/id/4780560/game-by-game-predictions-new-england-patriotsWyatt
Én nagyon szeretném ha a denvert odahaza 1 ponttal vernénk egy 40+os meccsen. 😀Demecs
Btw,
előre a 2–14-ért? 😒WyattJó kis schedule csak túl korán jön a pihenőhét 😕 jobb lett volna a 8-9 hét környékénThundersNFLKlasszikus: "Leszarom csak a Jets-t oda-vissza" 😀gordon
Tavaly is sokat ért.
BB mit tudna mókolni egy első pickkel. Lenne helyette csilló második meg harmadik vagy még hátsóbb. 😀 ( de szép szó ez)
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok, hogy Kraft úr és Brady eldicsekszik-e ma a President Obamanak, hogy nem rá szavaztak?😊
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Akkor leginkább sehol 😀😀Van ilyen is, nem értek egyet mindegyikkel, de egynek érdekes lehetHol kell aláírni?
espn.go.com/blog/new-england-patriots/post/_/id/4780560/game-by-game-predictions-new-england-patriotsWyatt
Én nagyon szeretném ha a denvert odahaza 1 ponttal vernénk egy 40+os meccsen. 😀Demecs
Btw,
előre a 2–14-ért? 😒Jó kis schedule csak túl korán jön a pihenőhét 😕 jobb lett volna a 8-9 hét környékénThundersNFLKlasszikus: "Leszarom csak a Jets-t oda-vissza" 😀gordon

több mint 10 éve
Van ilyen is, nem értek egyet mindegyikkel, de egynek érdekes lehetHol kell aláírni?
Én nagyon szeretném ha a denvert odahaza 1 ponttal vernénk egy 40+os meccsen. 😀
több mint 10 éve
Jó kis schedule csak túl korán jön a pihenőhét 😕 jobb lett volna a 8-9 hét környékénThundersNFLKlasszikus: "Leszarom csak a Jets-t oda-vissza" 😀
több mint 10 éve
sportgeza.hu/sport/nfl/2015/04/22/aaron_hernandez_manipulalja_az_oroket/Hogy a francba nem bukott ki a teszteken, hogy egy szociopata?
😀
több mint 10 éve
Dane Fletchert is visszahozhatnánk cserének és akkor meg is lennénk LB poszton. Szerettem mikor itt volt.Akartam mondani, hogy épüljön fel Hightower az előszezon végére, Mayónak ne legyen semmi baja, aztán az legyen a legnagyobb gondunk, hogyan játszatjuk ezt a hármat 😀A snapek 85% ban pályán kell lennie a +1.5milláért. Érdekes lesz ha idén is sokat állunk fel dimeban.S a hírek szerint plusz két év opcióval.Mayo szerződését átalakítottuk. Loyko szerint kb. 4 milliót spóroltunk.cspeti98Állitolag 4,5 millió alap + 1,5 millio bonusz lett a fizu a következő évre.
Szóval ez 4,5 m sporolás és egy éves szerződés.zinedine5
Mayo itt akart maradni és BB is itt akarta tartani.
Érdekes lesz 2016: Hightower, Chandler Jones, Mayo és Collins négyesből mennyit tudnak/akarnak megtartani.tomi-tomi
Collins 2017ben lesz esedékes akkor szvsz már nem lesz TB.
Mondjuk Mayo coverben jobb volt mint Hightower. Meglátjuk, egyébként jelenleg talán ez a liga legjobb 4-3as LB sora.gordon
Magam részéről én örültem volna (örülnék) még egy McCarthy-igazolásnak azért 😊Wyatt
több mint 10 éve
Jó kis schedule csak túl korán jön a pihenőhét 😕 jobb lett volna a 8-9 hét környékén
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Van ilyen is, nem értek egyet mindegyikkel, de egynek érdekes lehetespn.go.com/blog/new-england-patriots/post/_/id/4780560/game-by-game-predictions-new-england-patriots

több mint 10 éve
Akartam mondani, hogy épüljön fel Hightower az előszezon végére, Mayónak ne legyen semmi baja, aztán az legyen a legnagyobb gondunk, hogyan játszatjuk ezt a hármat 😀A snapek 85% ban pályán kell lennie a +1.5milláért. Érdekes lesz ha idén is sokat állunk fel dimeban.S a hírek szerint plusz két év opcióval.Mayo szerződését átalakítottuk. Loyko szerint kb. 4 milliót spóroltunk.cspeti98Állitolag 4,5 millió alap + 1,5 millio bonusz lett a fizu a következő évre.
Érdekes lesz 2016: Hightower, Chandler Jones, Mayo és Collins négyesből mennyit tudnak/akarnak megtartani.tomi-tomi
Mondjuk Mayo coverben jobb volt mint Hightower. Meglátjuk, egyébként jelenleg talán ez a liga legjobb 4-3as LB sora.gordon
Magam részéről én örültem volna (örülnék) még egy McCarthy-igazolásnak azért 😊

több mint 10 éve
A snapek 85% ban pályán kell lennie a +1.5milláért. Érdekes lesz ha idén is sokat állunk fel dimeban.S a hírek szerint plusz két év opcióval.Mayo szerződését átalakítottuk. Loyko szerint kb. 4 milliót spóroltunk.cspeti98Állitolag 4,5 millió alap + 1,5 millio bonusz lett a fizu a következő évre.
Mondjuk Mayo coverben jobb volt mint Hightower. Meglátjuk, egyébként jelenleg talán ez a liga legjobb 4-3as LB sora.
több mint 10 éve
Én nem látom annyira vészesnek a sorsolást.En csak 3 meccstol fazok. Dallas, denver es a bills. A tobbi hozhato. A hazai meccseket hozzuk. A giants es a texanst verni kell. A delfinek es a jetek nem lehetnek gond. Az indy kerdeses.
Első fordulóban otthon a Bell nélküli Steelers ellen én győzelmet várok, utána Bills idegenben, itt is szerintem szerencsés, hogy hamar játszunk Rexyék ellen és főleg idegenben, mert talán még nem lesz annyira hatékony. Jags ellen nem lehet reálisan komoly gond majd, pihi.
Pihi után Dallas és Colts idegenben, ilyen szempontból szerencsés lehet a pihenőhét mert ez két kőkemény meccs lesz. Utána Jets-Phins-Redskins Foxboroughban, amiből legalább kettőt nagy eséllyel hozni fogunk.
Giants ellen az alapszakaszban jól szokott menni 😀, Bills otthon kőkemény lesz, majd Broncos idegenben, ahol Brady tovább fogja javítani a mérlegét Peyton ellen 😊 majd Eagles, bár tőlük nem várok kiemelkedő idényt ebben a szezonban ,de kemény meccs lesz, legalább hazai pályán.
Hajrá pedig Texans, Titans, Jets, Phins, amiből csak a Titans ellen leszünk otthon. Texans és Titans ellen nem hiszem hogy komoly gondjaink lennének, Phins is meglehet a végén, ha még számítani fog, Jets viszont necces lehet.
Egy szó mint száz, én nem látom annyira nehéznek, 12 győzelem idén is bőven benne van véleményem szerint.ervinator
A first seed kene. Lattuk mi lett a vege. 😊
De 12 ala nem kene bemenni. Szerintem nem is fogunk.
A sracok majd turneznak egyet dallas utan. Ottalvos buli indyben.
több mint 10 éve
S a hírek szerint plusz két év opcióval.Mayo szerződését átalakítottuk. Loyko szerint kb. 4 milliót spóroltunk.cspeti98Állitolag 4,5 millió alap + 1,5 millio bonusz lett a fizu a következő évre.
Érdekes lesz 2016: Hightower, Chandler Jones, Mayo és Collins négyesből mennyit tudnak/akarnak megtartani.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Mayo szerződését átalakítottuk. Loyko szerint kb. 4 milliót spóroltunk.cspeti98Állitolag 4,5 millió alap + 1,5 millio bonusz lett a fizu a következő évre.
Szóval ez 4,5 m sporolás és egy éves szerződés.
több mint 10 éve
kár számolgatni, nekünk trade deadline után kezdődik az igazi szezon, addig csak kísérletezgetünk 😀

több mint 10 éve
Mayo szerződését átalakítottuk. Loyko szerint kb. 4 milliót spóroltunk.
több mint 10 éve
Jól szokott? 😊 Bradynek volt egy 38.1 százalékos pontosságú meccse, egy amelyiken majdnem elment a veretlen alapszakasz meg egy hazai vereség legutóbb 😊 Mondjuk volt két W kétségtelen 😊WyattHmmm igazad van, én memóriám rossz 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Jól szokott? 😊 Bradynek volt egy 38.1 százalékos pontosságú meccse, egy amelyiken majdnem elment a veretlen alapszakasz meg egy hazai vereség legutóbb 😊 Mondjuk volt két W kétségtelen 😊

több mint 10 éve
Én nem látom annyira vészesnek a sorsolást.Első fordulóban otthon a Bell nélküli Steelers ellen én győzelmet várok, utána Bills idegenben, itt is szerintem szerencsés, hogy hamar játszunk Rexyék ellen és főleg idegenben, mert talán még nem lesz annyira hatékony. Jags ellen nem lehet reálisan komoly gond majd, pihi.
Pihi után Dallas és Colts idegenben, ilyen szempontból szerencsés lehet a pihenőhét mert ez két kőkemény meccs lesz. Utána Jets-Phins-Redskins Foxboroughban, amiből legalább kettőt nagy eséllyel hozni fogunk.
Giants ellen az alapszakaszban jól szokott menni 😀, Bills otthon kőkemény lesz, majd Broncos idegenben, ahol Brady tovább fogja javítani a mérlegét Peyton ellen 😊 majd Eagles, bár tőlük nem várok kiemelkedő idényt ebben a szezonban ,de kemény meccs lesz, legalább hazai pályán.
Hajrá pedig Texans, Titans, Jets, Phins, amiből csak a Titans ellen leszünk otthon. Texans és Titans ellen nem hiszem hogy komoly gondjaink lennének, Phins is meglehet a végén, ha még számítani fog, Jets viszont necces lehet.
Egy szó mint száz, én nem látom annyira nehéznek, 12 győzelem idén is bőven benne van véleményem szerint.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"