New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Ilyen ez a Zsiga! 😀Mi freudiWyattSPARQ-huszár SB Darry Roberts is a fedélzetenSB majd februárban lesz, most még CB.
Wyatt
(Megmondtam, vagy megmondtam.)tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Mi freudiSPARQ-huszár SB Darry Roberts is a fedélzetenSB majd februárban lesz, most még CB.
Wyatt
(Megmondtam, vagy megmondtam.)tomi-tomi

több mint 11 éve
SPARQ-huszár SB Darry Roberts is a fedélzetenSB majd februárban lesz, most még CB.
Wyatt
(Megmondtam, vagy megmondtam.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
SPARQ-huszár CB Darry Roberts is a fedélzeten1/32 – Malcom Brown (NT) – remélem, megvan Wilfork méltó utódja, nagyon jó pick
2/64 – Jordan Richards (SS) – ne legyen a kövi Tavon...
3/97 – Geneo Grissom (DE)
4/101 – Trey Flowers (DE) – sokkal jobban tetszik, mint Grissom, a két DE után Easley maradjon DT
4/111 – Tre Jackson (OG) – ha hozza, amit tud, a draft egyik legjobb guardja lehet, a második nagy needünk kiváló emberrel megoldva
4/131 – Shaquille Mason (OG) – nagyszerű univerzális csere lehet, sőt, át is veheti Wendell helyét
5/166 – Joe Cardona (LS) – ezt nem akarom meglátni
6/178 – Matthew Wells (OLB) – legyen egy jó cover LB, mélység elfért
6/202 – A. J. Derby (TE) – hátha elkapó TE-nek jó lesz
7/247 – Darryl Robers (CB) – mocsokjó SPARQ
7/253

több mint 11 éve
Tyrell Williams. 😀 Tavaly is eltaláltam az egyik utolsó Pats húzást a mock játékban. Legyen idén is így.Jake Kumerow? 😀Ne. Nagy darab, lóbaszó jöjjön. 😀tomi-tomiLesz még WR és CBtomi-tomiAkkor jöjjön? 😊Wyatt
Illene az all white csapatbaWyatt
több mint 11 éve
😀 Az lenne.Most irtak a pats.hu chaten hogy Wells az egyik szemére 80%-os vak. Azért az elég durva.cspeti98Asszem geciség lenne azt írni, hogy mehet a vakoldalra
Wyatt
Btw érdekes, mert azt írják róla, hogy kifejezetten jó mezőnyjátékban. Ahhoz meg kell a kiváló térlátás, térérzékelés.
több mint 11 éve
Jake Kumerow? 😀Ne. Nagy darab, lóbaszó jöjjön. 😀tomi-tomiLesz még WR és CBtomi-tomiAkkor jöjjön? 😊Wyatt
Illene az all white csapatba

több mint 11 éve
Most irtak a pats.hu chaten hogy Wells az egyik szemére 80%-os vak. Azért az elég durva.cspeti98Asszem geciség lenne azt írni, hogy mehet a vakoldalra
Mihalik elkelt, örülök neki 😊

több mint 11 éve
Ne. Nagy darab, lóbaszó jöjjön. 😀Lesz még WR és CBtomi-tomiAkkor jöjjön? 😊Wyatt
több mint 11 éve
Most irtak a pats.hu chaten hogy Wells az egyik szemére 80%-os vak. Azért az elég durva.
több mint 11 éve
Lesz még WR és CB
több mint 11 éve
No Szokoli, no party, Wichmann is egyből, bár OG annyira már amúgy sem kellHú, a 6. kör végén szóltak a népeknek, hogy jókat is lehet húzni?

több mint 11 éve
Matthew Wells LB - 222 font ?zinedine5Browner helyére tökéletes lesz 😀
több mint 11 éve
Sérült, nem tud blokkolni és csak egy évet játszott TE-ként. Cserébe QB-t is eljátszik, ha kell. Jó lesz ő. 😊Schleckkövetkező trükkös játékot már most lehet gyakorolni:
TB passzol Minitronnak, majd ő továbbpasszolja Derbynek a másik oldalra és ő dob egy TD-t, mondjuk Soldernek 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Derby Loyko nagy kedvence volt, engem felültetett a bandwagonra, örülök neki 😊 Én már csak Vargáért szorítokFoldesi26Loyko engem is meggyőzött már a draft előtt
több mint 11 éve
Milyen ön megtartoztató volt BB! Ezzel a pedigrével simán 2. kör lehetett a board-on.és még ráadásul korábbi Qb 😛manuszka86Egy TE mindig elférFőleg az Arkansas-ról! 😀tomi-tomi
Wyatt
szerk. Ja, még sérült is volt; Malcom Brown éppen megelőzte.
több mint 11 éve
Sérült, nem tud blokkolni és csak egy évet játszott TE-ként. Cserébe QB-t is eljátszik, ha kell. Jó lesz ő. 😊
több mint 11 éve
Derby Loyko nagy kedvence volt, engem felültetett a bandwagonra, örülök neki 😊 Én már csak Vargáért szorítok
több mint 11 éve
és még ráadásul korábbi Qb 😛Egy TE mindig elférFőleg az Arkansas-ról! 😀tomi-tomi
Wyatt
több mint 11 éve
Egy TE mindig elférFőleg az Arkansas-ról! 😀
Wyatt
több mint 11 éve
Egy TE mindig elfér1/32 – Malcom Brown (NT) – remélem, megvan Wilfork méltó utódja, nagyon jó pick
2/64 – Jordan Richards (SS) – ne legyen a kövi Tavon...
3/97 – Geneo Grissom (DE)
4/101 – Trey Flowers (DE) – sokkal jobban tetszik, mint Grissom, a két DE után Easley maradjon DT
4/111 – Tre Jackson (OG) – ha hozza, amit tud, a draft egyik legjobb guardja lehet, a második nagy needünk kiváló emberrel megoldva
4/131 – Shaquille Mason (OG) – nagyszerű univerzális csere lehet, sőt, át is veheti Wendell helyét
5/166 – Joe Cardona (LS) – ezt nem akarom meglátni
6/178 – Matthew Wells (OLB) – legyen egy jó cover LB, mélység elfért
6/202 – A. J. Derby (TE) – hátha elkapó TE-nek jó lesz
7/247
7/253