New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
Jó lesz ez, jöhet egy CB, G aztán az egyik hátsó körünket odaadhatjuk a Ramsnek Stacy-ért 😀gordon
Rams fórumból másolva: #Rams RB Zac Stacy, after the selection of RB Todd Gurley, plans to ask the team for his release or to be traded, per league source.— Adam Caplan (@caplannfl) May 1, 2015

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Jó lesz ez, jöhet egy CB, G aztán az egyik hátsó körünket odaadhatjuk a Ramsnek Stacy-ért 😀
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
 youtu.be/szz9UIFBIiQ

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Jó lesz nézni, hogy mit fog variálni BB ezzel a front7-nel! Ninko kivételével TOP50 játékos mind; nem panaszkodhatunk tehetség hiányra.
Sikerült a két valódi 3down NT közül az egyiket berántani, hú, nagyon tetszik! 😊
Jöhet egy faszipántos guard.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
BB most úgy volt deviáns,hogy nem volt deviáns. Tetszik

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Tökéletes választás, DT poszt pipa, holnap jöhet CB/G/RB

több mint 10 éve
Detroit választásnál paráztam hogy ők fogják behúzni előlünk, de végül csak hozzánk hullott 😊
Pöpec D line lehet ez idén 😀

több mint 10 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Tökéletes. Jobbat nem is tudtunk volna húzni. Ezzel minden adott egy brutal front-7-hez.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
ennek a picknek azért én örülök, jobban mintha Goldman jött volna...manuszka86
Hú én nagyon fostam, hogy húzunk valami 3. körbe várt arcot. Azért a Brown, Easley, Siliga, Jones, Branch sor már elég pöpecül hangzik, és nyomatjuk tovább a DL erősítést.

több mint 10 éve
ennek a picknek azért én örülök, jobban mintha Goldman jött volna...

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Malcolm Brown, DT (Texas). Megpróbálok örülni, korábbra várták, jó lehet 😊Wyatt
dettó, feltrade helyett az ölünkbe esett

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Malcolm Brown, DT (Texas). Megpróbálok örülni, korábbra várták, jó lehet 😊

több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 215 — Patriots GM
Kozben a Pats elt az 5. evi opcios joggal Magastoronynal. Felkeszul Chandler Jones?Spigo
Állitólag Ch Jones 5. éves opciójával is élt a csapat
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
egy BPA húzás vagy egy (korai) draftcetlivel való feltrade simán belefér, ha azt vesszük hogy OG,DT,CB és RB (+WR?) posztra mindenféleképpen kéne húzni az első 4 körben

aztán ha hajnalban letradelünk, az még +2 picket jelentene, azzal aztán lehetne állatkodni 2-4. kör között 7. pickkel, beleférne még LB és DE v S pick is, esetleg valamelyik posztból duplázni 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Wyatt
Nekem tetszik! Bár mást várok.😊tomi-tomi
Hát ezek is inkább az én mit szeretnék típusú dolgok, sem mint az ezt várom 😊

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Wyatt
Nekem tetszik! Bár mást várok.😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
No, akkor még pár gondolat a draft előtt

Wyatt
Kissé összeszedetlennek és összecsapottnak érzem a gondolataidat. Elképzelésnek lehet szolid magja, de a helyedben jobban kifejteném. 😀ervinator
Bocsi 😕

több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943

Wyatt
Kissé összeszedetlennek és összecsapottnak érzem a gondolataidat. Elképzelésnek lehet szolid magja, de a helyedben jobban kifejteném. 😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve

Érkezett
Cadet (3rd down back)
Gibson (WR)
Chandler (TE)
Sheard (DE)
Freeny (LB)
Fletcher (CB)
McClain (CB)
Chekwa (CB)

Távozott
Ridley (RB)
Vereen (3rd down back)
Wilfork (NT)
Ayers (DE/LB)
Casillas (LB)
Revis (LCB)
Browner (RCB)
Connolly (OG)

Maradt
Branch (NT)
DMC (FS)
Gost (K – taggel)

Unalomig ismételt történet, hogy a két kezdő CB-nk, közte a liga egyik legjobbjával távozott, cserében pedig csak 3-4. számú emberek jöttek, egyértelmű a visszaesés itt. Nekem viszont az is, hogy ezúttal a 2000-es évek eleji történetet próbáljuk erőltetni, inkább a nyomás legyen pöpec, és akkor elég egy közepes hátvédsor is. Márpedig ebben Sheard óriási segítség lehet, és abban is, hogy Ninko és Chandler Jones a rájátszásban is használható legyen. Ha képesek leszünk folyamatosan nyomás alá helyezni az irányítót, akkor nem kell olyan secondary, amely képes 12 másodpercig is fogni az embereket, míg a liga legjobb irányítója végül inkább kidobja a lasztit oldalra. Első ránézésre gyengültünk még a 3rd down backeket tekintve, de ez a poszt nálunk valahogy mindig elég jól elkarcolt (Faulk, Woodhead, Vereen), szóval nem félek attól, hogy nem oldjuk meg. Én többször is hangsúlyoztam, hogy Ridleyt megtartottam volna, Gaffney és Gray talány, Blount nem kezdő kaliber, kivéve, ha innentől csak a Colts ellen kell játszani 😊 Wilfork helyére Siliga, az övére Easley jöhet, ott sem mondom azt, hogy vállalhatatlanok maradtunk. CB-knél kérdés, hogy Butler elő tud-e lépni kezdővé (remélem), hogy Ryan a szokásos második éves bukta után a harmadik szezonban ismét jó lesz-e, az újak közül ki mit tud hozzátenni. Egyszóval itt kb csak kérdőjelek vannak. Ayers a végén már kevés lehetőséget kapott, Casillas ST-playa, Connolly helyére mindenképpen upgrade kell, nem bánnám, ha ennek ellenére kapna majd egy szerződést itt.

Na de haladjunk sorban

QB: Brady, Gerappa – remélhetőleg itt évekig nincs teendőnk, van még egy Gilbert, de én el tudnék nézni itt 3. számúnak egy Hutson Mason húzást is, akár UDFA-ként is.
FB: Develin – jó volt, elkapónak is használható, nincs itt látnivaló
RB: Blount, Cadet, Gray, Gaffney, White, bánat se tudja – na itt csak tippelni tudok, Blountot én nem szeretném kezdőnek látni, a többi talány. Gurley álomhúzás lenne, a 2. kör végén akár már Gordon, Coleman, Duke Johnson, Ajayi és Abdullah is jöhet, valakit én ide mindenképpen hoznék. Még esetleg David Johnsont tudnám elképzelni a 3. kör végén, vagy ha nincs bent, akkor Yeldont (ő mondjuk sanszos, hogy előbb kimegy). Ennél lejjebb már cakkos, nem tudom, hogy a jelenlegieknél jobbak lennének bent, aztán ilyen White-féle húzásokkal nem hiszem, hogy előrébb lennénk.
WR: Edelman, LaFell, Amendola, Dobson (?), Tyms (?) – Amendolának mocskosul kaparnia kell, hogy 2016-ban is a Patsben legyen, én erre nem teszek sokat. LaFell második számú elkapónak (harmadik számú célpontnak) elég korrekt volt, egy 60 elkapás/1000 yardot ha tud hozni, az már jó. Edelmant viszont folyamatosan ütik, nála is benne van, hogy két-három éven belül jön egy Welker-szintű történet, bár ne így legyen. Dobson remélhetőleg egészséges lesz, és nem dropol, akkor látom benne azt, hogy át tudja venni legalább LaFell helyét. Egy első számú elkapót el tudnék itt viselni, nem csináltam titkot belőle, hogy Dorial Green-Beckhamet szeretném a csapatban látni. Cooper, White és Parker tuti kimegy korán, ha egy kis szerencsénk van, és paráznak DGB pályán kívüli ügyeitől a csapatok, akkor lecsúszhat hozzánk. Persze, aligha húznánk be 😊 Perriman érdekes lehet, de lehet, hogy beleszeret valamelyik csapat korábban. Agholort írják hozzánk mostanában nagy erőkkel, hát nem tudom. Onnan valahogy nem szokott menni a WR-eknek a profiknál, de állítólag nagyon illene a rendszerbe. Stez Strongot mockolta hozzánk, nemrégiben még 1. kör közepére várták, lassan már csak a második közepére, kérdés, hogy mennyire feküdne neki a mi rendszerünk. Devin Smitht is láttam mostanában nálunk, hát az ő erősségét, cseszett gyors, jó mélységi célpont nálunk szerintem Brady egyre gyengülő karereje miatt nem tudnánk kihasználni. A második kör végén már egy Coates választás sokkal szimpatikusabb lenne, vagy a 4. kör végén Kenny Bell mondjuk.
TE: Gronko, Chandler, Hómanó, Wright – hát, egyrészt ezt a TE-classt nagyon gyengének tartják, másrészt az egész liga legjobb TE-je nálunk játszik. Mögötte Chandler és Hómanó blokkolásban elég jóféle, Wright red zone-ban nagyon jó lehet. Na jó, Pruittot el tudnám képzelni nálunk – úgyis Kroft lesz 😛
OL: Solder, X, Stork, Wendell (X. mert az Y-ra egy lájkot tol be 😀), Vollmer (6. OL – Fleming) – Hát, Kline sajna nem váltotta be az ígéreteket, de guardban amúgy se szinte senki. Elment Connolly, de ha itt lenne sem ártana egy kis erősítés ide. Scherff bőven nem lesz már bent Collinstről most épp UDFA-regényeket írnak. 1. körös tehetség itt aligha lesz, egy letrade utáni húzásnál Cann és Tomlinson is érdekes lehet, de talán a 2. kör végén is elérhető lesz valamelyik, esetleg Marpet. Morse-t is szokták hozzánk írni, 4-5. körben pickek függvényében érdekes lehet, még két név, Glowinski és Wichmann is elférhet itt valahol hátsóbb körökben. Érdekes alternatíva lehet, ha bent van még Erving, mert őt be lehetne akár próbálni az első kör végén is OG-nek.
DE: Ninko, Chandler Jones, Sheard, Moore – Sheard érkezésével az LE poszt jövője is jó lehet, a pihentetés és a 3rd down siettetés is javulhat, egy esélyt még Moore-nak is adnék. Ha Dupree valami csoda folytán bent lenne, ennek ellenére már vinném is, esetleg a 4. kör végén Frank Clarkot, de ő megint túl balhés ahhoz, hogy húzzuk. Rayt én nem szeretném, Gregoryt sem annyira, Orchardot, Kikahát sem a második körben, akkor már inkább Preston Smitht vagy Huntert, de ők úgysem lesznek bent, amikor mi húzunk.
DT: Siliga, Easley, Branch, Chris Jones – hát… Legyen Easley az új Donald, Siliga meg maradjon egészséges, akkor pöpec. Ha nem, akkor van egy rakat közepes emberke. Armstead inkább Easley helyére lenne sanszos, Shelton már tuti nincs bent sehol, amikor mi jövünk, talán Malcom Brown vagy Goldman lehet érdekes. A 2. körben ha bent van Jordan Phillips, Carl Davis vagy Grady Jarrett (de ő neki a 3.-ban örülnék nagyon), akkor jöhetnének, de itt is inkább relatív kisebb nevű vágyak, Tyeler Davison, UDFA-ként Angelo Blackson esetleg. Kisebb termetűek közül Easley állapota (sérülése) alapján tudok elképzelni Bennettet, Coopert, és kíváncsi vagyok, hogy az albán atletikus szörnyeteg Szokoli Krisztián mire megy majd a ligában, van upside-ja a csókának ahhoz, hogy egy próbát megérjen a vége felé. Szintén érdekes lehet a BC-ről Brian Mihalik, 6’9” magas védőfalember, ehhez képest kifejezetten atletikus volt. Ha Hardison, Covington vagy Bobby Richardson nevét halljuk meg a draft során húzásként, nem fogok eret vágni éppen.
LB: Hightower, Mayo, Collins – bízzunk benne, hogy Magastorony hamar egészséges lesz (mondjuk előszezon uccsó meccsein már be lehet dobni picit), Mayo tovább, mint az elmúlt két évben, és hogy Collins képes még fejlődni. Egyébként kb a liga legjobb LB-sora. Ide jelen információk (Mayo átstrukturált, csak nem basszuk már ki, Hightower felépüléséről sem jönnek rémhírek) alapján nem szeretnék magas picket látni. Az más, ha van valami csúszó (a bánatért nem Beasley hülyült 😀), de akkor is inkább 2-3. kör végén, és ahhoz nagyon meggyőző csúszás kell. Ellenkező esetben mondjuk én Davis Tullt (Collinst sem ILB-nek várták) bepróbálnám, ha 4. kör végén bent van, meg Mike Hullt is szívesen látnám, mélységnek pöpec lenne. 7–UDFA státuszban Marcus Rusht is elnézném.
CB: sorrend nélkül. Butler, Ryan, Arrington, Dennard, Fletcher, McClain… – fogalmam sincs. De tényleg. Remélem, Butler tudja azt hozni, amit a Super Bowlon, akkor egy poszt meglenne, de hogy rajta kívül mi lehet, teljes talány. Én remélem, hogy Ryan jó lesz, meg mondjuk McClain, de ha ide jön az 1. körben egy játékos, biztosan nem lepődöm meg. Waynes aligha lesz bent, de talán Peters a balhéi miatt igen, ő nagy fogás lenne. Byron Jonesnál sem vágnék eret, Kevin Johnson valszeg nem lesz már bent. De az első két körben valahol Collins, Rowe, Darby, Rollins mind elképzelhető, talán akkor járnánk legjobban, ha a 3. körben próbálnánk be P. J. Williamst. Ennél lejjebb viszont már nem tudom, húznék-e egyáltalán. Darabra van annyi CB, mint a szemét, sokadik számú nem kell több.
S: DMC, Chung – nekem jó. DMC FS-sé válása óta a liga egyik legjobbja, Chung meglepően jól tért vissza, TE-kkel is elboldogult, nekem ez bőven elég. Mögöttük Harmon mutatott biztató dolgokat, meg van pár ST-playa. A másik nagyon gyengének várt egység a drafton a söprögetőké, nem tudom, ki adhatna egyáltalán pluszt (most Collins egyrészt nem lesz bent 1/32-re, másrészt van akkor plusz Chunghoz képest, hogy a többi needünket halogassuk? Persze mindjárt ellent is mondok magamnak, mert ha ő a BPA, akkor legyen ő, ugyanis nagyon remélem, hogy nem körökkel lejjebb taksált embereket viszünk el csak azért, hogy meglegyünk darabszámra a szükséges helyeken, hanem a legjobb elérhetőket).
ST: Gost, Allen, tök mindegy. Gost az elmúlt két évben a liga egyik legjobb rúgója volt, Allen szépen fejlődik, LS meg őszintén annyira nem foglalkoztat. Kicsit gáz, de rá kellett keresnem Aiken nevére, mert nem akart beugrani. Pedig neki aztán még hibája is volt néhány. Na kb ennyire fontos egy poszt. Felőlem Ott, vagy valami UDFA jön, dobja oda szépen, aztán menjünk tovább, Aiken sem volt egy nagy ász, legfeljebb Ninko lesz megint, kicsire nem adunk. Nem kell ide ember, hacsak nem húzunk a jövőre való tekintettel. Tom Obarskit elnézném UDFA-ként PS-ben, aztán ha jövőre nincs egyezség Gosttal, akkor átveheti a helyét.

Ez után nem meglepő módon azt szeretném, ha az elérhető legjobb tehetséget húznánk végig.

Egy nekem álom forgatókönyvet nem tudnék könnyen összehozni, nincs annyi pickünk, és olyan magasan, de mondjuk pickenként, cserét nem számítva

1/32 – Gurley (RB), DGB (WR, mert csak), Erving (OL), Dupree (DE), Malcom Brown, Goldman (NT-k, nem biztos, hogy nagyon örülnék, de megpróbálnék), Peters, Byron Jones, Collins (CB-k), Landon Collins (SS)
2/64 – Gordon, Coleman, Duke Johnson, Ajayi, Abdullah (RB-k), Perriman, Agholor, Coates (WR-ek), Cann, Tomlinson, Marpet (OG-k), Preston Smith, Hunter (DE-k), Phillips, Davis (NT-k), Kendricks (LB), Rollins, Darby, Rowe (CB-k)
3/96 – David Johnson (RB), Grady Jarrett, Bennett, Cooper(UT-k), Stephone Anthony, Dawson, Perryman, McKinney (LB-k), P. J. Williams (CB)
3/97 –
4/101 –
4/131 – Kenny Bell (WR), Pruitt (TE), Clark (DE), Tyeler Davison (NT), Covington, Hardison (UT-k, mondjuk), Davis Tull, Mike Hull, Kwon Alexander (LB)
6/178 – Glowinski (OG), Bobby Richardson (UT), Ben Heeney, Alani Fua (LB, mondjuk)
7/219 – Wichmann (OG), Sokoli (UT)
7/253 – Hutson Mason (QB), Angelo Blackson (NT), Brian Mihalik (UT), Marcus Rush (LB), Tom Obarski 💋‍

A 3/32, 3/33 és a 4/2 között annyira kevés a hely, hogy nem akartam bemásolni megint az összeset. Nagyjából mondjuk így, de ha esetleg van olyan, aki nagyot csúszik (pl 2. körre várták, de a 4.-ben még elérhető), akkor BPA alapon simán oda lehet képzelni mindenki ilyen esetben.

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ki mondaná, hogy Jimmy Garoppolo nem kiemelkedően tehetséges QB? Rookieként, 17 passzkísérlettel az NFL-ben, máris Super Bowl győztes! 😀 😉

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Ha Gerappa lesz a kövi Rodgers, nem érdekel, hogy hozhattunk volna egy kiegészítő TE-t, akivel jobb lehetne az az év, mert hosszú távon sokkal jobbak a lehetőségek.Wyatt
Ha Gerappa lesz a következő Rodgers, 3/4-es egyetértésben feloszlatják az AFC East-et... 😊LordTamas
Peyton Manning 15 éve után jött a kövi Peyton Manning 15 évre. Egyelőre nem látom a nagy oszlatást délen 😊

több mint 10 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Ha Gerappa lesz a kövi Rodgers, nem érdekel, hogy hozhattunk volna egy kiegészítő TE-t, akivel jobb lehetne az az év, mert hosszú távon sokkal jobbak a lehetőségek.Wyatt
Ha Gerappa lesz a következő Rodgers, 3/4-es egyetértésben feloszlatják az AFC East-et... 😊
több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 215 — Patriots GM
Kozben a Pats elt az 5. evi opcios joggal Magastoronynal. Felkeszul Chandler Jones?
több mint 10 éve
Holnap megpróbálom összeszedni én is a gondolataimat, de addig is
Easley szerintem nem volt annyira váratlan(főleg a poszt), az igazi WTF kategória az Jimmy draftja voltZERO_L
Miért volt WTF? Én vártam QB-t, az 1. körben Teddyt, de a 2. körös QB-húzáson sem voltam meglepődveWyatt
amíg itt van TB és akkor még Mallettnek volt egy éve, nem sok értelme volt backup QB-t húzni, főleg olyan helyen ahol mondjuk kezdő szintű játékosokat lehet találni

én tavaly biztosra vettem például a TE picket, de Mankins pótlására akár egy OG-t is simán húzhattunk volna, de ha mindenképpen QB kell, akkor én is inkább Teddy-t hoztam volna el az első kör végén, szóval ezért mondom hogy nekem akkor érthetetlen volt a döntés

utólag, hogy már láttam játszani Garoppolo-t egyáltalán nem az, a végső győzelem után meg aztán végképp nem érdekel, hogy csak 1 játékost tudtunk a kezdőbe hozni, de idén azért örülnék neki, ha nem ilyen "egyszer csak biztos jó lesz" játékosokat hoznánk, hanem akikre akár első héten számíthatunkZERO_L
Na, pont jól indítod. Mallettnek van egy éve, simán benne volt tehát, hogy legkésőbb idén kell hozni valakit a helyére, és szerintem igencsak kezdő szintű játékos lesz Jimmy 😉
Én mondom, Teddyt vártam, hogy 2-3 év után Rodgerskedjen nálunk, de Jimmyvel is megbékéltem, elég ígéretesen kezdett.
Hát mondjuk igen, lehet olyat hozni, aki már most bevethető, cserébe lehet, hogy jobb már nem lesz. Anno viszont engem CM-ben (ha ez mond valakinek valamit 😀) inkább érdekeltek az akár aránylag alacsony abilityvel bírók, viszont rohadt magas potential abilityvel bíró játékosok. Ha sikerül kinevelni, akkor sokkal nagyobb hasznot hozhatnak. Szóval én inkább a high rewardot tartom itt is inkább fontosabbnak, ha Easley felépülve egy Donald-szintű játékos lesz, akkor leszarom, hogy első évében nem játszott, csak keveset. Ha Gerappa lesz a kövi Rodgers, nem érdekel, hogy hozhattunk volna egy kiegészítő TE-t, akivel jobb lehetne az az év, mert hosszú távon sokkal jobbak a lehetőségek.
Persze, könnyű úgy ezt mondani, hogy van egy évről évre bajnokesélyes keret. A Steelersnél volt egy időben hagyomány, hogy újonc nem kezdett, nem hogy az első meccsen, de még az első évben sem nagyon. Megvolt (egy jó ideje megvan) az a keretünk, hogy ne kelljen mindenképpen needre húzni, magam részéről idén sem sértődnék meg egy BPA-záson. Lehet, hogy az OG sokkal fontosabb need, mint az RB (hajaj), de szemrebbenés nélkül kapaszkodnék fel egy 2. kör beáldozásával is Gurleyért, minthogy az 1. kör végén hozzak egy OG-t. Na, bővebben holnap

több mint 10 éve
Holnap megpróbálom összeszedni én is a gondolataimat, de addig is
Easley szerintem nem volt annyira váratlan(főleg a poszt), az igazi WTF kategória az Jimmy draftja voltZERO_L
Miért volt WTF? Én vártam QB-t, az 1. körben Teddyt, de a 2. körös QB-húzáson sem voltam meglepődveWyatt
amíg itt van TB és akkor még Mallettnek volt egy éve, nem sok értelme volt backup QB-t húzni, főleg olyan helyen ahol mondjuk kezdő szintű játékosokat lehet találni

én tavaly biztosra vettem például a TE picket, de Mankins pótlására akár egy OG-t is simán húzhattunk volna, de ha mindenképpen QB kell, akkor én is inkább Teddy-t hoztam volna el az első kör végén, szóval ezért mondom hogy nekem akkor érthetetlen volt a döntés

utólag, hogy már láttam játszani Garoppolo-t egyáltalán nem az, a végső győzelem után meg aztán végképp nem érdekel, hogy csak 1 játékost tudtunk a kezdőbe hozni, de idén azért örülnék neki, ha nem ilyen "egyszer csak biztos jó lesz" játékosokat hoznánk, hanem akikre akár első héten számíthatunk