New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
és kit szeretnétek? nekem őszintén egyik se jön be, illetve egyikre sem tudnám azt mondani hogy ő belőle rövid időn belül #1 CB leszIfo-t is inkább személyes kedvencként írtam

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Én is felmennék a második kör elejére egy CB ért, aztán G, RB, WRA számomra tökéletes scenario az lenne, ha a második körben felmennénk valamelyik bent maradt CB-ért, aztán a comp pickkel jöhetne egy OG.Bostonvagy 2.körben viszünk egy jó kis OG-t (Cann,Marpet,Jackson), harmadik körben meg feltradelünk Ifo-ért | a Phily elé | 😕)ZERO_L
több mint 10 éve
Őőő. A másodiknak nagyon nem örülnék. Rengeteg olyan játékosunk van, aki slotban lehet, nekünk 1. számú kellA számomra tökéletes scenario az lenne, ha a második körben felmennénk valamelyik bent maradt CB-ért, aztán a comp pickkel jöhetne egy OG.Bostonvagy 2.körben viszünk egy jó kis OG-t (Cann,Marpet,Jackson), harmadik körben meg feltradelünk Ifo-ért | a Phily elé | 😕)ZERO_L

több mint 10 éve
A számomra tökéletes scenario az lenne, ha a második körben felmennénk valamelyik bent maradt CB-ért, aztán a comp pickkel jöhetne egy OG.Bostonvagy 2.körben viszünk egy jó kis OG-t (Cann,Marpet,Jackson), harmadik körben meg feltradelünk Ifo-ért | a Phily elé | 😕)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
A számomra tökéletes scenario az lenne, ha a második körben felmennénk valamelyik bent maradt CB-ért, aztán a comp pickkel jöhetne egy OG.
Do your job
több mint 10 éve
Remélem lesz majd video a draft room-ból is, ahogy az Öreg a maga kiforrott szofisztikált stílusában elmondja a telefonba: Hi Malcom! It's coach Belichick. We just selected you. 😊
Do your job
több mint 10 éve
Piszkosul őrülök ennek a Malcolm Brown picknek! Ezt a draftot már nem lehet elrontani. Azért 1-2 OG-t még várok.
több mint 10 éve
Legalább ő magasra teszi a lécet, nem úgy mint Leonard Williams, aki Brady ellen akarja elérni az első sackjét, tehát a 7. hétig nem szeretne senkit sackelni... 😀Egyébként nem értem, hogy mi értelme van az ilyen nyilatkozatoknak, tavaly is Pryor első dolga az volt, hogy elmondja hogy mennyire utálja a Patset.
több mint 10 éve
Hát igen, most lehet azt mondani, hogy bánatért nagyképű, de ebben a ligában kell az önbizalom 😊Basszus, pont akartam mondani, hogy Bradyzett egyet kapásból Brown 😀Kettőt bradyzett. Utána kérdezték tőle, hogy van-e barátja a csapatnál. Nincs - hosszabb szünet - Tom Brady.😊
Mondjuk nem lesz könnyű bizonyítania 😀Wyatt
Tetszik a magabiztossága.tomi-tomi

több mint 10 éve
Basszus, pont akartam mondani, hogy Bradyzett egyet kapásból Brown 😀Kettőt bradyzett. Utána kérdezték tőle, hogy van-e barátja a csapatnál. Nincs - hosszabb szünet - Tom Brady.😊
Mondjuk nem lesz könnyű bizonyítania 😀Wyatt
Tetszik a magabiztossága.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=cRYc8iET4ZINa lesz pénz anyu (ha ő ül a bal oldalán) fogsorát megcsináltatni 😊
gondolom már ment a hívás előtte, mosolyog előre 😀 én örülök neki nagyon!winston
több mint 10 éve
Asked if he had any message for Patriots fans, Brown replied: "Ya'll about to get the best player ya'll have ever drafted so just be ready for when I touch the field."az igen 😀 humorérzéke van legalább 😊
elég ha csak 4-ed annyira leszel jó mint a "TheBestever" 😀ZERO_L
több mint 10 éve
Basszus, pont akartam mondani, hogy Bradyzett egyet kapásból Brown 😀Mondjuk nem lesz könnyű bizonyítania 😀

több mint 10 éve
állítólag a Houston-nal már megbeszéltük a letradet, mert arra számítottunk, hogy Brown-t az Indy választja, de mivel nem tették, így maradtunk, szóval küldhetünk egy Thank you note-ot nekik 😊draft előtt Suh-hoz hasonlította magát, de mondta hogy még nála is jobb akar lenni, aztán tegnap ezzel a nyilatkozattal tette fel az i-re a pontot:
Asked if he had any message for Patriots fans, Brown replied: "Ya'll about to get the best player ya'll have ever drafted so just be ready for when I touch the field."

elég ha csak 4-ed annyira leszel jó mint a "TheBestever" 😀

több mint 10 éve
Tutira mentek mert van egy Cowboys lufi is 😛www.youtube.com/watch?v=cRYc8iET4ZIEpic a háttérben a Green Bay-es lufi..😛gordon
gondolom már ment a hívás előtte, mosolyog előre 😀 én örülök neki nagyon!winston
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=cRYc8iET4ZIEpic a háttérben a Green Bay-es lufi..😛
több mint 10 éve
Február óta különösen kedvelem Malco(-l)m keresztnevet. 😊Abszolút pozitív, hogy nem volt szokás szerint letrade, és szükségünk is volt egy remek DT-re, Baby Vince pótlása miatt, jó választás, tetszetős pick.
Remélem a jövőben ő is alappillére és majdan vezére lesz egy parádés D# falnak, ahogy Baby Vince volt, futás ellen különösen.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 10 éve
Mivel 2013-ban rendre belül játszott, tavaly meg sokat kívül (új edző alatt) és BB szereti a DL embereket össze-vissza játszatni, nem olyan elvetemült gondolat.Hát majd meglátjuk, mindenesetre a picknek örülök, reméljük legalább annyira be fog válni mint baby Vince és nincs para hosszú évekig 😀
BB ezt emelte ki róla:
"He’s a guy that’s played inside on the nose all the way outside to the 5-technique and kind of everywhere in between.
He’s been moved around a little bit. He played a little more outside this year in [Texas coach Charlie] Strong’s defense, a little more inside for the previous staff. But he had plenty of snaps in a variety of spots. We look forward to working with him.”tomi-tomi
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=cRYc8iET4ZIgondolom már ment a hívás előtte, mosolyog előre 😀 én örülök neki nagyon!
több mint 10 éve
Mayock ezt nem tudom honnan szedi ezt a marhaságot, nem hinném hogy BB hosszú távon össze vissza fogja játszatni....Mivel 2013-ban rendre belül játszott, tavaly meg sokat kívül (új edző alatt) és BB szereti a DL embereket össze-vissza játszatni, nem olyan elvetemült gondolat.
manuszka86
BB ezt emelte ki róla:
"He’s a guy that’s played inside on the nose all the way outside to the 5-technique and kind of everywhere in between.
He’s been moved around a little bit. He played a little more outside this year in [Texas coach Charlie] Strong’s defense, a little more inside for the previous staff. But he had plenty of snaps in a variety of spots. We look forward to working with him.”
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Mayock ezt nem tudom honnan szedi ezt a marhaságot, nem hinném hogy BB hosszú távon össze vissza fogja játszatni....Mai napot érdeklődve várom, OG,CB kellene, de sajnos van egy olyan érzésem hogy nagyon gyorsan fognak fogyni a CB-k és OL emberek.....
több mint 10 éve
"This is a great pick for the Patriots. To get Brown at 32 is tremendous. He has an ability to push the pocket. He can be a three-down player, but in New England he'll be in a system in which he plays all over the place." -- Mike MayockCsak annyira legyen igaza, mint Hightower és CJ kiválsztásakor...
Do your job
több mint 10 éve
Nekem is nagyon tetszik ez a pick, abszolút A+.Így viszont a 2. körre igazából semmilyen pick nem lepne meg, jó talán a QB igen. De akár BPA-t se tartom kizártnak és ha épp az egy ILB akkor ő, ha WR akkor ő.
Ha viszont needre húzunk, akkor Guardot várok a 2. körben és 3 körben CB-t (akár kettőt).
Brown és Easley (ha felépül) akkor pusztítani fog, így kevésbé lehet szembetűnő, hogy rosszabb a sec. Izgalmas második nap lesz.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
BB most úgy volt deviáns,hogy nem volt deviáns. Tetszik kolok1972meglepődtem, hogy nincs meglepi😊
már lelkiekben felkészültem mindenre, bowl.hu és pats.hu fél órás olvasása, erre alig-alig pár hozzászólás és elégedett, örömteli arcok😊
jó, szerencsénk is volt nem vitás, de még van vissza a draftból ráérek később meglepődni 😊