New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
és kit szeretnétek? nekem őszintén egyik se jön be, illetve egyikre sem tudnám azt mondani hogy ő belőle rövid időn belül #1 CB lesz

Ifo-t is inkább személyes kedvencként írtam

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
A számomra tökéletes scenario az lenne, ha a második körben felmennénk valamelyik bent maradt CB-ért, aztán a comp pickkel jöhetne egy OG.Boston
vagy 2.körben viszünk egy jó kis OG-t (Cann,Marpet,Jackson), harmadik körben meg feltradelünk Ifo-ért | a Phily elé | 😕)ZERO_L
Én is felmennék a második kör elejére egy CB ért, aztán G, RB, WR
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A számomra tökéletes scenario az lenne, ha a második körben felmennénk valamelyik bent maradt CB-ért, aztán a comp pickkel jöhetne egy OG.Boston
vagy 2.körben viszünk egy jó kis OG-t (Cann,Marpet,Jackson), harmadik körben meg feltradelünk Ifo-ért | a Phily elé | 😕)ZERO_L
Őőő. A másodiknak nagyon nem örülnék. Rengeteg olyan játékosunk van, aki slotban lehet, nekünk 1. számú kell

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
vagy 2.körben viszünk egy jó kis OG-t (Cann,Marpet,Jackson), harmadik körben meg feltradelünk Ifo-ért | a Phily elé | 😕)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
A számomra tökéletes scenario az lenne, ha a második körben felmennénk valamelyik bent maradt CB-ért, aztán a comp pickkel jöhetne egy OG.

Do your job
több mint 10 éve
Remélem lesz majd video a draft room-ból is, ahogy az Öreg a maga kiforrott szofisztikált stílusában elmondja a telefonba: Hi Malcom! It's coach Belichick. We just selected you. 😊

Do your job
több mint 10 éve
HanSolo New England Patriots 651
Piszkosul őrülök ennek a Malcolm Brown picknek! Ezt a draftot már nem lehet elrontani. Azért 1-2 OG-t még várok.
több mint 10 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Legalább ő magasra teszi a lécet, nem úgy mint Leonard Williams, aki Brady ellen akarja elérni az első sackjét, tehát a 7. hétig nem szeretne senkit sackelni... 😀
Egyébként nem értem, hogy mi értelme van az ilyen nyilatkozatoknak, tavaly is Pryor első dolga az volt, hogy elmondja hogy mennyire utálja a Patset.

több mint 10 éve
Basszus, pont akartam mondani, hogy Bradyzett egyet kapásból Brown 😀
Mondjuk nem lesz könnyű bizonyítania 😀Wyatt
Kettőt bradyzett. Utána kérdezték tőle, hogy van-e barátja a csapatnál. Nincs - hosszabb szünet - Tom Brady.😊
Tetszik a magabiztossága.tomi-tomi
Hát igen, most lehet azt mondani, hogy bánatért nagyképű, de ebben a ligában kell az önbizalom 😊

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Mondjuk nem lesz könnyű bizonyítania 😀Wyatt
Kettőt bradyzett. Utána kérdezték tőle, hogy van-e barátja a csapatnál. Nincs - hosszabb szünet - Tom Brady.😊
Tetszik a magabiztossága.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 516 — Patriot
 www.youtube.com/watch?v=cRYc8iET4ZI

gondolom már ment a hívás előtte, mosolyog előre 😀 én örülök neki nagyon!winston
Na lesz pénz anyu (ha ő ül a bal oldalán) fogsorát megcsináltatni 😊
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Asked if he had any message for Patriots fans, Brown replied: "Ya'll about to get the best player ya'll have ever drafted so just be ready for when I touch the field."

elég ha csak 4-ed annyira leszel jó mint a "TheBestever" 😀ZERO_L
az igen 😀 humorérzéke van legalább 😊
több mint 10 éve
Mondjuk nem lesz könnyű bizonyítania 😀

több mint 10 éve
állítólag a Houston-nal már megbeszéltük a letradet, mert arra számítottunk, hogy Brown-t az Indy választja, de mivel nem tették, így maradtunk, szóval küldhetünk egy Thank you note-ot nekik 😊

draft előtt Suh-hoz hasonlította magát, de mondta hogy még nála is jobb akar lenni, aztán tegnap ezzel a nyilatkozattal tette fel az i-re a pontot:

Asked if he had any message for Patriots fans, Brown replied: "Ya'll about to get the best player ya'll have ever drafted so just be ready for when I touch the field."

elég ha csak 4-ed annyira leszel jó mint a "TheBestever" 😀

több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan

gondolom már ment a hívás előtte, mosolyog előre 😀 én örülök neki nagyon!winston
Epic a háttérben a Green Bay-es lufi..😛gordon
Tutira mentek mert van egy Cowboys lufi is 😛

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM

Epic a háttérben a Green Bay-es lufi..😛
több mint 10 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Február óta különösen kedvelem Malco(-l)m keresztnevet. 😊
Abszolút pozitív, hogy nem volt szokás szerint letrade, és szükségünk is volt egy remek DT-re, Baby Vince pótlása miatt, jó választás, tetszetős pick.
Remélem a jövőben ő is alappillére és majdan vezére lesz egy parádés D# falnak, ahogy Baby Vince volt, futás ellen különösen.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 10 éve
Mivel 2013-ban rendre belül játszott, tavaly meg sokat kívül (új edző alatt) és BB szereti a DL embereket össze-vissza játszatni, nem olyan elvetemült gondolat.

BB ezt emelte ki róla:
"He’s a guy that’s played inside on the nose all the way outside to the 5-technique and kind of everywhere in between.
He’s been moved around a little bit. He played a little more outside this year in [Texas coach Charlie] Strong’s defense, a little more inside for the previous staff. But he had plenty of snaps in a variety of spots. We look forward to working with him.
tomi-tomi
Hát majd meglátjuk, mindenesetre a picknek örülök, reméljük legalább annyira be fog válni mint baby Vince és nincs para hosszú évekig 😀

több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag

gondolom már ment a hívás előtte, mosolyog előre 😀 én örülök neki nagyon!
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Mayock ezt nem tudom honnan szedi ezt a marhaságot, nem hinném hogy BB hosszú távon össze vissza fogja játszatni....
manuszka86
Mivel 2013-ban rendre belül játszott, tavaly meg sokat kívül (új edző alatt) és BB szereti a DL embereket össze-vissza játszatni, nem olyan elvetemült gondolat.

BB ezt emelte ki róla:
"He’s a guy that’s played inside on the nose all the way outside to the 5-technique and kind of everywhere in between.
He’s been moved around a little bit. He played a little more outside this year in [Texas coach Charlie] Strong’s defense, a little more inside for the previous staff. But he had plenty of snaps in a variety of spots. We look forward to working with him.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Mayock ezt nem tudom honnan szedi ezt a marhaságot, nem hinném hogy BB hosszú távon össze vissza fogja játszatni....
Mai napot érdeklődve várom, OG,CB kellene, de sajnos van egy olyan érzésem hogy nagyon gyorsan fognak fogyni a CB-k és OL emberek.....

több mint 10 éve
"This is a great pick for the Patriots. To get Brown at 32 is tremendous. He has an ability to push the pocket. He can be a three-down player, but in New England he'll be in a system in which he plays all over the place." -- Mike Mayock

Csak annyira legyen igaza, mint Hightower és CJ kiválsztásakor...

Do your job
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Nekem is nagyon tetszik ez a pick, abszolút A+.
Így viszont a 2. körre igazából semmilyen pick nem lepne meg, jó talán a QB igen. De akár BPA-t se tartom kizártnak és ha épp az egy ILB akkor ő, ha WR akkor ő.

Ha viszont needre húzunk, akkor Guardot várok a 2. körben és 3 körben CB-t (akár kettőt).

Brown és Easley (ha felépül) akkor pusztítani fog, így kevésbé lehet szembetűnő, hogy rosszabb a sec. Izgalmas második nap lesz.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 157 — nabege2@yahoo.com
BB most úgy volt deviáns,hogy nem volt deviáns. Tetszik kolok1972
meglepődtem, hogy nincs meglepi😊
már lelkiekben felkészültem mindenre, bowl.hu és pats.hu fél órás olvasása, erre alig-alig pár hozzászólás és elégedett, örömteli arcok😊

jó, szerencsénk is volt nem vitás, de még van vissza a draftból ráérek később meglepődni 😊
több mint 10 éve
Inkább Masont adják 😊