New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Na ez már a régi BB volt. Ugy tűnik az a maniánk,hogy a 2. körben csak special teamereket hozunk. Azért ez elég wtf nap volt...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Malcom Brown is a future Pro-Bowler. Day Two wasn't the #Patriots best day. Tomorrow should be better.
Legyen úgy, van 3. negyedik körös pick. OG mindenképpen kell, akár kettő is. Remélem pár nagy csúszót elkapunk, hogy picit javuljon az összkép.

1/32 – Malcom Brown (NT)
2/64 – Jordan Richards (SS)
3/97 – Geneo Grissom (DE)
4/101
4/111
4/131
5/147
6/178
6/202
7/253

több mint 10 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
Tom E. Curran Grissomot mockolta nekünk pár napja 3/32-re 😊

Ezt írta róla:

Geneo Grissom, DE/OLB/DT, Oklahoma, 6-3 1/2, 262 pounds.

Couldn’t find a home so he rented space all over the Sooners defense. Played right outside linebacker in 2014 before an MCL ended his season. Played defensive end in 2013 and also lined up as a slim-line defensive tackle in a three-point stance and his explosiveness (37-inch vertical) made him a nasty matchup problem. He can drop, rush, set the edge, pursue and be a factor with his leaping ability at the line of scrimmage. He had 79 tackles, 15.5 tackles for loss and eight sacks over his final two seasons and was a beast against Alabama. The Patriots will find a spot for him and, if they wanted my opinion, it would be as the next Rob Ninkovich.
több mint 10 éve
Kár volt fennmaradni ezért, reménykedtem a végén Paul Dawsonban, Grissom lett belőle, hurrá. A Rashad Greene, Jay Ajayi, David Cobb, Mike Davis, Tyler Varga ötösből remélem valaki jön (nem fognak) 😊Foldesi26
Az első kettő után nem látom az upgrade-et. Clemmings nem tudom mit csinált, de ő jöhetne, akkor egyből elfelejteném ezt a napot, CB-t nem tudom, hogy akarnék-e még. Remélem, a csapat úgy van vele, hogy Butler fasza lesz, és a többiek elegek, és azért nem kellett oda ember ma. Az igazán pazar az lenne, ha Easley tényleg DE lenne, és a Ninko, Chandler Jones, Sheard, Easley sor mögé húztuk volna Grissomot. Na, alszom egyet rá, holnapra biztos szebben fog festeni a történet

több mint 10 éve
Kár volt fennmaradni ezért, reménykedtem a végén Paul Dawsonban, Grissom lett belőle, hurrá. A Rashad Greene, Jay Ajayi, David Cobb, Mike Davis, Tyler Varga ötösből remélem valaki jön (nem fognak) 😊
több mint 10 éve
Na jó, akkor vittünk egy 6. körbe várt safetyt (Jordan Richards), meg egy 7. körbe várt DE-t (Geneo Grissom).
Nem is baj, hogy kitrade-eltünk a 3/32-vel, mert ez nekem most nagyon sok mára.

több mint 10 éve
Ez most rohadtul elrontotta az első napos örömömet, úgy éreztem, hogy valami ilyet játszunk be...Wyatt
Dehát mindig ez van, aztán meg SB-t nyerünk. No para.Sobri Jóska
Akkor is, se nem need, se nem érték, az ilyentől a falnak megyekWyatt
Van aki meg need is, érték is, és mégis kuka.
2006 Jackson, 2008 Wheatley, 2009 Brace, 2011 Ras-I.Sobri Jóska
Persze, van az, hogy elcsesződik a dolog, de a safety-húzásaink után inkább néztem volna meg egy próbát valami nagyot csúszóra, és őt később. Ez nekem most nagyon nem tetszik, de van még pár pick javítaniWyatt
Ez BB-n kívül senkinek se tetszik, de bárkit húzunk idén, akkoris az AFC fő esélyesei maradunk.Sobri Jóska
Ez tény, és ezért nem is zavarna, ha nem needre, hanem BPA-ra mennénk. De nekem ez sérül nagyon. De majd a kövi két pick után térjünk vissza

több mint 10 éve
Azért lehangoló pick, mert az összes még bennlévő G-nél, RB-nél, CB-nél, WR-nél és LB-nél is többre értékeltük a srácot value és need tekintetében 😊
több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
Hát igazából a Brown pick és egy faszányos OG-t ha még hozunk a 3. körben az okés lesz akkor, a többi meg hab a tortán 😊

több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
Ez most rohadtul elrontotta az első napos örömömet, úgy éreztem, hogy valami ilyet játszunk be...Wyatt
Persze, van az, hogy elcsesződik a dolog, de a safety-húzásaink után inkább néztem volna meg egy próbát valami nagyot csúszóra, és őt később. Ez nekem most nagyon nem tetszik, de van még pár pick javítaniWyatt
Ez BB-n kívül senkinek se tetszik, de bárkit húzunk idén, akkoris az AFC fő esélyesei maradunk.

több mint 10 éve
Persze, van az, hogy elcsesződik a dolog, de a safety-húzásaink után inkább néztem volna meg egy próbát valami nagyot csúszóra, és őt később. Ez nekem most nagyon nem tetszik, de van még pár pick javítani

több mint 10 éve
2006 Jackson, 2008 Wheatley, 2009 Brace, 2011 Ras-I.

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
mert mi már nem need-re húzunk, hanem mélységre 😊

Tavon Wilsonnak le fog járni a szerződése, kell a pótlás 😀😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Na, ki szerint lesz DMC CB?

több mint 10 éve
király már a Guardok is kezdenek fogyó eszközök lenni......

több mint 10 éve
Akkor is, se nem need, se nem érték, az ilyentől a falnak megyek

több mint 10 éve
azért ebben a második körben pusztítanak a csapatok olyan pickek vannak hogy beszarás 😀

több mint 10 éve
Dehát mindig ez van, aztán meg SB-t nyerünk. No para.

több mint 10 éve
Ez most rohadtul elrontotta az első napos örömömet, úgy éreztem, hogy valami ilyet játszunk be...

több mint 10 éve
bazze húztunk volna inkább Ajayit v. Cannt vagy más OG-t.....

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
szokásos DB pick... nálam előbb lett volna OG-RB

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
hát mi a ....... pick volt ez?

több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Döbbenet...

Do your job
több mint 10 éve
Megúsztuk a béna pass rushereket, erre kihúzunk a 2. körben egy 6. körre várt safetyt. Miért ismerős ez...

több mint 10 éve
A tegnapit folytatva

1/32 – Malcom Brown (NT) (Y)
2/64 – Coleman, Duke Johnson, Ajayi, Abdullah (RB-k), Coates (WR-ek), Cann, Marpet (OG-k), Preston Smith, Hunter (DE-k), Phillips, Davis (NT-k), Kendricks (LB), Rollins, Darby, Rowe, Collins (CB-k), Landon Collins (SS)
3/96 – David Johnson (RB), Grady Jarrett, Bennett, Cooper (UT-k), Dawson, Perryman, McKinney (LB-k), P. J. Williams (CB)
3/97 –
4/101 –
4/131 – Kenny Bell (WR), Pruitt (TE), Clark (DE), Tyeler Davison (NT), Covington, Hardison (UT-k, mondjuk), Davis Tull, Mike Hull, Kwon Alexander (LB)
6/178 – Glowinski (OG), Bobby Richardson (UT), Ben Heeney, Alani Fua (LB, mondjuk)
7/219 – Wichmann (OG), Sokoli (UT)
7/253 – Hutson Mason (QB), Angelo Blackson (NT), Brian Mihalik (UT), Marcus Rush (LB), Tom Obarski 💋‍

Kellene egy OG persze meg egy CB akár, de utóbbinál én csak akkor örülnék, ha az ötösből jönne valaki. Egy RB-t is el tudnék viselni, a DT-k annyira nem érdekesek most már, kivéve, ha Easley tényleg 260 font lett és DE lesz, mert akkor egy UT még elférhet