New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Szerzünk egy jövő évi 4. kört
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Trade
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
Tudom, highlight videóból nem szabad következtetéseket levonni, de ez a Shaq srác futásoknál nagyon durván pusztít 😀 Tetszik ez a pick, ahogy az egész negyedik kör. A két falat rendesen megerősítettük, utólag már jónak tűnik a Grissom pick is, jó látni, hogy kellő rotáció lesz a front sevenben (valaki csak beválik, tavalyról is ott van még Zach Moore). Talán most már jönnek a skill posztok, Ajayi, Artis-Payne, Varga is tetszene RB-k közül, WR-eknél Tony Lippett, esetleg Darren Waller 😊Foldesi26Shaq futás blokkban király, csak passz blokkolásra kell megtanítani de simán tetszetős pick 😊
több mint 10 éve
Tre McBride-ot mondták hozzánk, keresztneve alapján nagyon illene a mi classunkba 😀Én azon flesseltem, hogy a 4. körben öt egymást követő picknek kezdődött J-vel a neve
4/101 – Trey Flowers (DE)
4/111 – Tre Jackson (OG)ZERO_L

több mint 10 éve
Bennett miért csúszik ennyit?
több mint 10 éve
Tre McBride-ot mondták hozzánk, keresztneve alapján nagyon illene a mi classunkba 😀4/101 – Trey Flowers (DE)
4/111 – Tre Jackson (OG)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Tudom, highlight videóból nem szabad következtetéseket levonni, de ez a Shaq srác futásoknál nagyon durván pusztít 😀 Tetszik ez a pick, ahogy az egész negyedik kör. A két falat rendesen megerősítettük, utólag már jónak tűnik a Grissom pick is, jó látni, hogy kellő rotáció lesz a front sevenben (valaki csak beválik, tavalyról is ott van még Zach Moore). Talán most már jönnek a skill posztok, Ajayi, Artis-Payne, Varga is tetszene RB-k közül, WR-eknél Tony Lippett, esetleg Darren Waller 😊
több mint 10 éve
K mert Ghost megy trade block-ra 😉
több mint 10 éve
CB jön. Mert Wyatt már lemondott róla.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Ilyen keretnél ez benne van, az lenne baj, ha mindenki egyből kezdő lehetne 😊ezt a sec-et nem is a 4.körben gondoltam javítani :pse WR, se RB, se CB, se LBWR-ből lehet még egy két érdekes azért, RB már nem igen, CB-ben nem nagyon van upgrade a 20 ittlévőhöz képest, LB-ben meg Hullt vagy Tullt aka😛 rom egy kör múlva 😊Wyatt
ergo erős a keret 😀ZERO_L
most már tényleg mind1 kit húzunk, leszögezhetjük, hogy idén is max 2 ember lesz fix kezdő ebből a drafton(amiből az egyik egy 4. körös OG lesz) 😊ZERO_L
Ez a sec nekem rendben van, DMC-ből kinézem, hogy CB-t csinálunk megint 😀
De am, DMC, Chung kettős S-ben jó, meg jött oda még. CB-ben meg annyi van, valaki csak jó lesz

több mint 10 éve
Az a két fix kezdő elég is, mert eléggé impact játékosok.ezt a sec-et nem is a 4.körben gondoltam javítani :pse WR, se RB, se CB, se LBWR-ből lehet még egy két érdekes azért, RB már nem igen, CB-ben nem nagyon van upgrade a 20 ittlévőhöz képest, LB-ben meg Hullt vagy Tullt aka😛 rom egy kör múlva 😊Wyatt
most már tényleg mind1 kit húzunk, leszögezhetjük, hogy idén is max 2 ember lesz fix kezdő ebből a drafton(amiből az egyik egy 4. körös OG lesz) 😊ZERO_L
több mint 10 éve
se WR, se RB, se CB, se LBEz a Grissom gyerek akármi si, így LB is lehet. 😀
több mint 10 éve
ezt a sec-et nem is a 4.körben gondoltam javítani :pse WR, se RB, se CB, se LBWR-ből lehet még egy két érdekes azért, RB már nem igen, CB-ben nem nagyon van upgrade a 20 ittlévőhöz képest, LB-ben meg Hullt vagy Tullt aka😛 rom egy kör múlva 😊Wyatt
most már tényleg mind1 kit húzunk, leszögezhetjük, hogy idén is max 2 ember lesz fix kezdő ebből a drafton(amiből az egyik egy 4. körös OG lesz) 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
na azóta se igen emésztettem meg azt a picket de hát majd idén megmutathatja 😀😀147.pickre már jöhetne Ajayi 😛manuszka86Fosok, hogy megint egy White-féle pick jön... 😊Wyatt
több mint 10 éve
se WR, se RB, se CB, se LBWR-ből lehet még egy két érdekes azért, RB már nem igen, CB-ben nem nagyon van upgrade a 20 ittlévőhöz képest, LB-ben meg Hullt vagy Tullt akarom egy kör múlva 😊

több mint 10 éve
147.pickre már jöhetne Ajayi 😛manuszka86Fosok, hogy megint egy White-féle pick jön... 😊

több mint 10 éve
se WR, se RB, se CB, se LBergo erős a keret 😀

több mint 10 éve
na kaptunk 2 Guardot is ma, akkor ez ki is van pipálva, kár a tegnapi agymenésért 😀
több mint 10 éve
Na, még egy OG, Shaquille Mason, picit talán korán, a támadófal akkor pipa1/32 – Malcom Brown (NT)
2/64 – Jordan Richards (SS)
3/97 – Geneo Grissom (DE)
4/101 – Trey Flowers (DE)
4/111 – Tre Jackson (OG)
4/131 – Shaquille Mason (OG)
5/147
6/178
6/202
7/253

több mint 10 éve
Az a szép, ha ezt a kettőt húzzuk tegnap, szerintem senki egy szót nem szólt volna 😊

több mint 10 éve
Egy O falembernél annyira nem érzem gáznak a térdsérülésttényleg ennyire tropára van a térde?manuszka86Volt viziten nálunk. Gondolom az orvosok arra jutottak, hogy lehet még valami belőle.Schleck
több mint 10 éve
Na mosmár jöhetnének a potenciális udfa jelöltek 😀gordon4. kör a steal húzások helye. 😊
UDFA utána dögivel.
több mint 10 éve
Na mosmár jöhetnének a potenciális udfa jelöltek 😀