New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Szerzünk egy jövő évi 4. kört

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
Trade

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
Tudom, highlight videóból nem szabad következtetéseket levonni, de ez a Shaq srác futásoknál nagyon durván pusztít 😀 Tetszik ez a pick, ahogy az egész negyedik kör. A két falat rendesen megerősítettük, utólag már jónak tűnik a Grissom pick is, jó látni, hogy kellő rotáció lesz a front sevenben (valaki csak beválik, tavalyról is ott van még Zach Moore). Talán most már jönnek a skill posztok, Ajayi, Artis-Payne, Varga is tetszene RB-k közül, WR-eknél Tony Lippett, esetleg Darren Waller 😊Foldesi26
Shaq futás blokkban király, csak passz blokkolásra kell megtanítani de simán tetszetős pick 😊

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tre McBride-ot mondták hozzánk, keresztneve alapján nagyon illene a mi classunkba 😀

4/101 – Trey Flowers (DE)
4/111 – Tre Jackson (OG)ZERO_L
Én azon flesseltem, hogy a 4. körben öt egymást követő picknek kezdődött J-vel a neve

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Bennett miért csúszik ennyit?
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Tre McBride-ot mondták hozzánk, keresztneve alapján nagyon illene a mi classunkba 😀

4/111 – Tre Jackson (OG)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
Tudom, highlight videóból nem szabad következtetéseket levonni, de ez a Shaq srác futásoknál nagyon durván pusztít 😀 Tetszik ez a pick, ahogy az egész negyedik kör. A két falat rendesen megerősítettük, utólag már jónak tűnik a Grissom pick is, jó látni, hogy kellő rotáció lesz a front sevenben (valaki csak beválik, tavalyról is ott van még Zach Moore). Talán most már jönnek a skill posztok, Ajayi, Artis-Payne, Varga is tetszene RB-k közül, WR-eknél Tony Lippett, esetleg Darren Waller 😊
több mint 10 éve
K mert Ghost megy trade block-ra 😉
több mint 10 éve
CB jön. Mert Wyatt már lemondott róla.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
védelembe húztunk eleget most itt Rb playa kell 😊

több mint 10 éve
se WR, se RB, se CB, se LB

ergo erős a keret 😀ZERO_L
WR-ből lehet még egy két érdekes azért, RB már nem igen, CB-ben nem nagyon van upgrade a 20 ittlévőhöz képest, LB-ben meg Hullt vagy Tullt aka😛 rom egy kör múlva 😊Wyatt
ezt a sec-et nem is a 4.körben gondoltam javítani :p

most már tényleg mind1 kit húzunk, leszögezhetjük, hogy idén is max 2 ember lesz fix kezdő ebből a drafton(amiből az egyik egy 4. körös OG lesz) 😊ZERO_L
Ilyen keretnél ez benne van, az lenne baj, ha mindenki egyből kezdő lehetne 😊
Ez a sec nekem rendben van, DMC-ből kinézem, hogy CB-t csinálunk megint 😀
De am, DMC, Chung kettős S-ben jó, meg jött oda még. CB-ben meg annyi van, valaki csak jó lesz

több mint 10 éve

WR-ből lehet még egy két érdekes azért, RB már nem igen, CB-ben nem nagyon van upgrade a 20 ittlévőhöz képest, LB-ben meg Hullt vagy Tullt aka😛 rom egy kör múlva 😊Wyatt

most már tényleg mind1 kit húzunk, leszögezhetjük, hogy idén is max 2 ember lesz fix kezdő ebből a drafton(amiből az egyik egy 4. körös OG lesz) 😊ZERO_L
Az a két fix kezdő elég is, mert eléggé impact játékosok.

több mint 10 éve

Ez a Grissom gyerek akármi si, így LB is lehet. 😀

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football

most már tényleg mind1 kit húzunk, leszögezhetjük, hogy idén is max 2 ember lesz fix kezdő ebből a drafton(amiből az egyik egy 4. körös OG lesz) 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
147.pickre már jöhetne Ajayi 😛manuszka86
Fosok, hogy megint egy White-féle pick jön... 😊Wyatt
na azóta se igen emésztettem meg azt a picket de hát majd idén megmutathatja 😀😀

több mint 10 éve

WR-ből lehet még egy két érdekes azért, RB már nem igen, CB-ben nem nagyon van upgrade a 20 ittlévőhöz képest, LB-ben meg Hullt vagy Tullt akarom egy kör múlva 😊

több mint 10 éve
147.pickre már jöhetne Ajayi 😛manuszka86
Fosok, hogy megint egy White-féle pick jön... 😊

több mint 10 éve

ergo erős a keret 😀

több mint 10 éve
147.pickre már jöhetne Ajayi 😛

több mint 10 éve
na kaptunk 2 Guardot is ma, akkor ez ki is van pipálva, kár a tegnapi agymenésért 😀

több mint 10 éve
Na, még egy OG, Shaquille Mason, picit talán korán, a támadófal akkor pipa

1/32 – Malcom Brown (NT)
2/64 – Jordan Richards (SS)
3/97 – Geneo Grissom (DE)
4/111 – Tre Jackson (OG)
4/131 – Shaquille Mason (OG)
5/147
6/178
6/202
7/253

több mint 10 éve
Az a szép, ha ezt a kettőt húzzuk tegnap, szerintem senki egy szót nem szólt volna 😊

több mint 10 éve
tényleg ennyire tropára van a térde?manuszka86
Volt viziten nálunk. Gondolom az orvosok arra jutottak, hogy lehet még valami belőle.Schleck
Egy O falembernél annyira nem érzem gáznak a térdsérülést
több mint 10 éve
Na mosmár jöhetnének a potenciális udfa jelöltek 😀gordon
4. kör a steal húzások helye. 😊
UDFA utána dögivel.

több mint 10 éve
Na mosmár jöhetnének a potenciális udfa jelöltek 😀