New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
csodálatos!C-nél jobbat nem nagyon lehet erre draftra adni, és akkor lehet hogy még elfogult vagyok

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
igy már érthető az előző tradeLong snapper. SírokWyattszóval ennyire nem voltak már célpontjaink....gordon
több mint 10 éve
1/32 – Malcom Brown (NT) 2/64 – Jordan Richards (SS)
3/97 – Geneo Grissom (DE)
4/101 – Trey Flowers (DE)
4/111 – Tre Jackson (OG)
4/131 – Shaquille Mason (OG)
5/166 – Joe Cardona (LS) – ilyet a világ nem baszott még
6/178
6/202
7/253

több mint 10 éve
Long snapper. SírokWyattMiért? Húzzuk, akiket nem akar BB kiengedni UDFA piacra. Ráadásul katona.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Long snapper. SírokWyattszóval ennyire nem voltak már célpontjaink....
több mint 10 éve
Long snapper az 5. kör végén. 😀😀 De Schleck legalább örül. 😊
több mint 10 éve
Mason szülei szeretik a kosárlabdát. A teljes neve Shaquille Olajuwon Mason 😀 És ő is centert játszik 😀cspeti98Itt - szerintem - guard lesz. Triple option-ből jön; lehet rá rajzolni a guard húzásos játékokat.
A C tapasztalata miatt azt hiszem, hogy Connolly utolsó Pats meccse februárban volt.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Mason szülei szeretik a kosárlabdát. A teljes neve Shaquille Olajuwon Mason 😀 És ő is centert játszik 😀
több mint 10 éve
Na Bell sem lesz. Michael Bennetten besírnék 😀Konkrétan lenne két sornyi DL-ünk

több mint 10 éve
Raktam párat két napja, azokból jöhetnek szépen még 😊Akkor légyszi dobj fel pár nevet 😊Van még opció 😊 Csak Ajayit elnéztem volna itt. RB nem kell innentőlWyattNa, és kiment egyből két jó opció. Elég gyenge ez a tradeWyattlehet már nem is akarunk választani 😛manuszka86
Ajayit én is elnéztem volna itt de hát BB úgy gondolja majd White idén robbant 😀manuszka86

több mint 10 éve
Akkor légyszi dobj fel pár nevet 😊Van még opció 😊 Csak Ajayit elnéztem volna itt. RB nem kell innentőlWyattNa, és kiment egyből két jó opció. Elég gyenge ez a tradeWyattlehet már nem is akarunk választani 😛manuszka86
Ajayit én is elnéztem volna itt de hát BB úgy gondolja majd White idén robbant 😀
több mint 10 éve
Van még opció 😊 Csak Ajayit elnéztem volna itt. RB nem kell innentőlNa, és kiment egyből két jó opció. Elég gyenge ez a tradeWyattlehet már nem is akarunk választani 😛manuszka86

több mint 10 éve
UDFA szerződésnél nem akarunk versengeni; behúzunk minden jelöltet a drafton.Na, és kiment egyből két jó opció. Elég gyenge ez a tradeWyattlehet már nem is akarunk választani 😛manuszka86
több mint 10 éve
Na, és kiment egyből két jó opció. Elég gyenge ez a tradeWyattlehet már nem is akarunk választani 😛
több mint 10 éve
számíthatunk még valami jobbfajta játékosra a maradék opciókon?
több mint 10 éve
Pár éve lenyúltuk a Packerst, ha jól emlékszem. Most adtuk vissza. 😀166 +247 nagyon nem lehetett célpontunk ha ebbe belementünk..gordonIdei 5/30 és 7/30. Ehhez még kéne valami.tomi-tomiTradeEgonmit adtak?manuszka86
több mint 10 éve
Na, pedig már azt hittem, tényleg 2016/4. Ez valóban nem combos. És Tull is kiment166 +247 nagyon nem lehetett célpontunk ha ebbe belementünk..gordonIdei 5/30 és 7/30. Ehhez még kéne valami.tomi-tomiTradeEgonmit adtak?manuszka86

több mint 10 éve
166 +247 nagyon nem lehetett célpontunk ha ebbe belementünk..Idei 5/30 és 7/30. Ehhez még kéne valami.tomi-tomiTradeEgonmit adtak?manuszka86
több mint 10 éve
7. kört... nagyon nem akarunk már draftolni senkit úgy néz ki 😀Idei 5/30 és még valamitomi-tomiTradeEgonmit adtak?manuszka86

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Idei 5/30 és 7/30. Ehhez még kéne valami.TradeEgonmit adtak?manuszka86