New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
A lényeget is nézzétek azért  www.nepatriotsdraft.com/2015-nfl-undrafted-free-agents
New England Patriots
David Andrews C Georgia
Devin Gardner QB/WR Michigan
Jimmy Jean DB UAB
Alakulunk 😊Wyatt
QB/WR - kedvenc hibridem 😀 bár a mostani QB/TE/LB talán ezen is túltesz!
több mint 10 éve
5/166 – Joe Cardona (LS) – ezt nem akarom meglátniWyatt
Ok, korán és minek, De Aiken helyett szerintem folyton próbáltak mást, volt jópár rossz pillanata. Kellett új long snapper, akármennyire "csicska" poszt. Cardona pedig azok alapján amit olvastam róla, nem fog hibázni és rajta nem fog múlni semmi, mert az a kicsi amit csinál, azt jól csinálja.winston
Persze, csak erre jó eséllyel egy utolsó UDFA pont ugyanennyire jó lehet, de mindegy most már, el tudtam volna szebb forgatókönyvet is képzelni, pár nagyot csúszó berántásával (a második nap egyelőre nekem nagy mínusz, remélem, jövőre kiröhöghetem magam 😊 ), de lehet, hogy nem ok nélkül csúsztak annyit. Egyelőre ezzel kell főzni, azt már BB úgyis megoldja, DT meg OG van, aztán a többit majd meglátjukWyatt
Ja hát nyilván, volt több reach. De hát te sem vagy 0km-es Patriots követő - BB megszállott, ami kell neki azért tesz, nem nagyon érdekli a közvélemény. Az idő egyelőre őt igazolja 😊 pluszban hozzávehető a bizarr vonzalma a special teams-hez.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A lényeget is nézzétek azért  www.nepatriotsdraft.com/2015-nfl-undrafted-free-agents
New England Patriots
David Andrews C Georgia
Devin Gardner QB/WR Michigan
Jimmy Jean DB UAB
Alakulunk 😊

több mint 10 éve
Ok, korán és minek, De Aiken helyett szerintem folyton próbáltak mást, volt jópár rossz pillanata. Kellett új long snapper, akármennyire "csicska" poszt. Cardona pedig azok alapján amit olvastam róla, nem fog hibázni és rajta nem fog múlni semmi, mert az a kicsi amit csinál, azt jól csinálja.winston
Persze, csak erre jó eséllyel egy utolsó UDFA pont ugyanennyire jó lehet, de mindegy most már, el tudtam volna szebb forgatókönyvet is képzelni, pár nagyot csúszó berántásával (a második nap egyelőre nekem nagy mínusz, remélem, jövőre kiröhöghetem magam 😊 ), de lehet, hogy nem ok nélkül csúsztak annyit. Egyelőre ezzel kell főzni, azt már BB úgyis megoldja, DT meg OG van, aztán a többit majd meglátjuk

több mint 10 éve
Ok, korán és minek, De Aiken helyett szerintem folyton próbáltak mást, volt jópár rossz pillanata. Kellett új long snapper, akármennyire "csicska" poszt. Cardona pedig azok alapján amit olvastam róla, nem fog hibázni és rajta nem fog múlni semmi, mert az a kicsi amit csinál, azt jól csinálja.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A nagy fiúk addig elugrottak a Kentucky Derby-re:

Gronk illően felöltözött. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Mehh
Xzavier Dicksonnal zártunk, értékre mentünk! 😀
Akkor CB, RB és WR need nincs, DT, DE, OG megoldva
Ha a 4. kör lett volna tegnap, és nincs a Cardona-pick, akkor végül is nem rossz ez, a DT és az OG volt a lényeg nálunk ezek szerint, CB remélhetőleg ez így elég lesz. Hogy futni ki fog, azt nem tudom mondjuk

1/32 – Malcom Brown (NT) – remélem, megvan Wilfork méltó utódja, nagyon jó pick
2/64 – Jordan Richards (SS) – ne legyen a kövi Tavon...
3/97 – Geneo Grissom (DE)
4/101 – Trey Flowers (DE) – sokkal jobban tetszik, mint Grissom, a két DE után Easley maradjon DT
4/111 – Tre Jackson (OG) – ha hozza, amit tud, a draft egyik legjobb guardja lehet, a második nagy needünk kiváló emberrel megoldva
4/131 – Shaquille Mason (OG) – nagyszerű univerzális csere lehet, sőt, át is veheti Wendell helyét
5/166 – Joe Cardona (LS) – ezt nem akarom meglátni
6/178 – Matthew Wells (OLB) – legyen egy jó cover LB, mélység elfért
6/202 – A. J. Derby (TE) – hátha elkapó TE-nek jó lesz
7/247 – Darryl Robers (CB) – mocsokjó SPARQ
7/253 – Xzavier Dickson (DE) – de kellett Grissom

több mint 10 éve
SPARQ-huszár SB Darry Roberts is a fedélzeten
Wyatt
SB majd februárban lesz, most még CB.
(Megmondtam, vagy megmondtam.)tomi-tomi
Mi freudiWyatt
Ilyen ez a Zsiga! 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Wyatt
(Megmondtam, vagy megmondtam.)tomi-tomi
Mi freudi

több mint 10 éve
Wyatt
(Megmondtam, vagy megmondtam.)

több mint 10 éve
SPARQ-huszár CB Darry Roberts is a fedélzeten

1/32 – Malcom Brown (NT) – remélem, megvan Wilfork méltó utódja, nagyon jó pick
2/64 – Jordan Richards (SS) – ne legyen a kövi Tavon...
3/97 – Geneo Grissom (DE)
4/101 – Trey Flowers (DE) – sokkal jobban tetszik, mint Grissom, a két DE után Easley maradjon DT
4/111 – Tre Jackson (OG) – ha hozza, amit tud, a draft egyik legjobb guardja lehet, a második nagy needünk kiváló emberrel megoldva
4/131 – Shaquille Mason (OG) – nagyszerű univerzális csere lehet, sőt, át is veheti Wendell helyét
5/166 – Joe Cardona (LS) – ezt nem akarom meglátni
6/178 – Matthew Wells (OLB) – legyen egy jó cover LB, mélység elfért
6/202 – A. J. Derby (TE) – hátha elkapó TE-nek jó lesz
7/247 – Darryl Robers (CB) – mocsokjó SPARQ
7/253

több mint 10 éve
Na, McBride nem maradt bent, Ifo sem sokak bánatára

több mint 10 éve
Lesz még WR és CBtomi-tomi
Akkor jöjjön? 😊Wyatt
Ne. Nagy darab, lóbaszó jöjjön. 😀tomi-tomi
Jake Kumerow? 😀
Illene az all white csapatbaWyatt
Tyrell Williams. 😀 Tavaly is eltaláltam az egyik utolsó Pats húzást a mock játékban. Legyen idén is így.

több mint 10 éve
Most irtak a pats.hu chaten hogy Wells az egyik szemére 80%-os vak. Azért az elég durva.cspeti98
Asszem geciség lenne azt írni, hogy mehet a vakoldalra
Wyatt
😀 Az lenne.

Btw érdekes, mert azt írják róla, hogy kifejezetten jó mezőnyjátékban. Ahhoz meg kell a kiváló térlátás, térérzékelés.

több mint 10 éve
Akkor jöjjön? 😊Wyatt
Ne. Nagy darab, lóbaszó jöjjön. 😀tomi-tomi
Jake Kumerow? 😀
Illene az all white csapatba

több mint 10 éve
Most irtak a pats.hu chaten hogy Wells az egyik szemére 80%-os vak. Azért az elég durva.cspeti98
Asszem geciség lenne azt írni, hogy mehet a vakoldalra
Mihalik elkelt, örülök neki 😊

több mint 10 éve
Akkor jöjjön? 😊Wyatt
Ne. Nagy darab, lóbaszó jöjjön. 😀

több mint 10 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Most irtak a pats.hu chaten hogy Wells az egyik szemére 80%-os vak. Azért az elég durva.

több mint 10 éve
Akkor jöjjön? 😊

több mint 10 éve
Lesz még WR és CB

több mint 10 éve
McBride valaki?

több mint 10 éve
Na Stacy tényleg az AFC Eastben folytatja, a Jetsben 😀

több mint 10 éve
No Szokoli, no party, Wichmann is egyből, bár OG annyira már amúgy sem kell
Hú, a 6. kör végén szóltak a népeknek, hogy jókat is lehet húzni?

több mint 10 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Matthew Wells LB - 222 font ?zinedine5
Browner helyére tökéletes lesz 😀
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Sérült, nem tud blokkolni és csak egy évet játszott TE-ként. Cserébe QB-t is eljátszik, ha kell. Jó lesz ő. 😊Schleck
következő trükkös játékot már most lehet gyakorolni:

TB passzol Minitronnak, majd ő továbbpasszolja Derbynek a másik oldalra és ő dob egy TD-t, mondjuk Soldernek 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/