New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
A lényeget is nézzétek azért www.nepatriotsdraft.com/2015-nfl-undrafted-free-agentsQB/WR - kedvenc hibridem 😀 bár a mostani QB/TE/LB talán ezen is túltesz!
New England Patriots
David Andrews C Georgia
Devin Gardner QB/WR Michigan
Jimmy Jean DB UAB
Alakulunk 😊Wyatt
több mint 10 éve
Ja hát nyilván, volt több reach. De hát te sem vagy 0km-es Patriots követő - BB megszállott, ami kell neki azért tesz, nem nagyon érdekli a közvélemény. Az idő egyelőre őt igazolja 😊 pluszban hozzávehető a bizarr vonzalma a special teams-hez.Persze, csak erre jó eséllyel egy utolsó UDFA pont ugyanennyire jó lehet, de mindegy most már, el tudtam volna szebb forgatókönyvet is képzelni, pár nagyot csúszó berántásával (a második nap egyelőre nekem nagy mínusz, remélem, jövőre kiröhöghetem magam 😊 ), de lehet, hogy nem ok nélkül csúsztak annyit. Egyelőre ezzel kell főzni, azt már BB úgyis megoldja, DT meg OG van, aztán a többit majd meglátjukWyatt5/166 – Joe Cardona (LS) – ezt nem akarom meglátniWyattOk, korán és minek, De Aiken helyett szerintem folyton próbáltak mást, volt jópár rossz pillanata. Kellett új long snapper, akármennyire "csicska" poszt. Cardona pedig azok alapján amit olvastam róla, nem fog hibázni és rajta nem fog múlni semmi, mert az a kicsi amit csinál, azt jól csinálja.winston
több mint 10 éve
A lényeget is nézzétek azért www.nepatriotsdraft.com/2015-nfl-undrafted-free-agentsNew England Patriots
David Andrews C Georgia
Devin Gardner QB/WR Michigan
Jimmy Jean DB UAB
Alakulunk 😊

több mint 10 éve
Persze, csak erre jó eséllyel egy utolsó UDFA pont ugyanennyire jó lehet, de mindegy most már, el tudtam volna szebb forgatókönyvet is képzelni, pár nagyot csúszó berántásával (a második nap egyelőre nekem nagy mínusz, remélem, jövőre kiröhöghetem magam 😊 ), de lehet, hogy nem ok nélkül csúsztak annyit. Egyelőre ezzel kell főzni, azt már BB úgyis megoldja, DT meg OG van, aztán a többit majd meglátjuk5/166 – Joe Cardona (LS) – ezt nem akarom meglátniWyattOk, korán és minek, De Aiken helyett szerintem folyton próbáltak mást, volt jópár rossz pillanata. Kellett új long snapper, akármennyire "csicska" poszt. Cardona pedig azok alapján amit olvastam róla, nem fog hibázni és rajta nem fog múlni semmi, mert az a kicsi amit csinál, azt jól csinálja.winston

több mint 10 éve
5/166 – Joe Cardona (LS) – ezt nem akarom meglátniWyattOk, korán és minek, De Aiken helyett szerintem folyton próbáltak mást, volt jópár rossz pillanata. Kellett új long snapper, akármennyire "csicska" poszt. Cardona pedig azok alapján amit olvastam róla, nem fog hibázni és rajta nem fog múlni semmi, mert az a kicsi amit csinál, azt jól csinálja.
több mint 10 éve
A nagy fiúk addig elugrottak a Kentucky Derby-re:
Gronk illően felöltözött. 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Mehh Xzavier Dicksonnal zártunk, értékre mentünk! 😀
Akkor CB, RB és WR need nincs, DT, DE, OG megoldva
Ha a 4. kör lett volna tegnap, és nincs a Cardona-pick, akkor végül is nem rossz ez, a DT és az OG volt a lényeg nálunk ezek szerint, CB remélhetőleg ez így elég lesz. Hogy futni ki fog, azt nem tudom mondjuk
1/32 – Malcom Brown (NT) – remélem, megvan Wilfork méltó utódja, nagyon jó pick
2/64 – Jordan Richards (SS) – ne legyen a kövi Tavon...
3/97 – Geneo Grissom (DE)
4/101 – Trey Flowers (DE) – sokkal jobban tetszik, mint Grissom, a két DE után Easley maradjon DT
4/111 – Tre Jackson (OG) – ha hozza, amit tud, a draft egyik legjobb guardja lehet, a második nagy needünk kiváló emberrel megoldva
4/131 – Shaquille Mason (OG) – nagyszerű univerzális csere lehet, sőt, át is veheti Wendell helyét
5/166 – Joe Cardona (LS) – ezt nem akarom meglátni
6/178 – Matthew Wells (OLB) – legyen egy jó cover LB, mélység elfért
6/202 – A. J. Derby (TE) – hátha elkapó TE-nek jó lesz
7/247 – Darryl Robers (CB) – mocsokjó SPARQ
7/253 – Xzavier Dickson (DE) – de kellett Grissom

több mint 10 éve
Ilyen ez a Zsiga! 😀Mi freudiWyattSPARQ-huszár SB Darry Roberts is a fedélzetenSB majd februárban lesz, most még CB.
Wyatt
(Megmondtam, vagy megmondtam.)tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Mi freudiSPARQ-huszár SB Darry Roberts is a fedélzetenSB majd februárban lesz, most még CB.
Wyatt
(Megmondtam, vagy megmondtam.)tomi-tomi

több mint 10 éve
SPARQ-huszár SB Darry Roberts is a fedélzetenSB majd februárban lesz, most még CB.
Wyatt
(Megmondtam, vagy megmondtam.)
több mint 10 éve
SPARQ-huszár CB Darry Roberts is a fedélzeten1/32 – Malcom Brown (NT) – remélem, megvan Wilfork méltó utódja, nagyon jó pick
2/64 – Jordan Richards (SS) – ne legyen a kövi Tavon...
3/97 – Geneo Grissom (DE)
4/101 – Trey Flowers (DE) – sokkal jobban tetszik, mint Grissom, a két DE után Easley maradjon DT
4/111 – Tre Jackson (OG) – ha hozza, amit tud, a draft egyik legjobb guardja lehet, a második nagy needünk kiváló emberrel megoldva
4/131 – Shaquille Mason (OG) – nagyszerű univerzális csere lehet, sőt, át is veheti Wendell helyét
5/166 – Joe Cardona (LS) – ezt nem akarom meglátni
6/178 – Matthew Wells (OLB) – legyen egy jó cover LB, mélység elfért
6/202 – A. J. Derby (TE) – hátha elkapó TE-nek jó lesz
7/247 – Darryl Robers (CB) – mocsokjó SPARQ
7/253

több mint 10 éve
Tyrell Williams. 😀 Tavaly is eltaláltam az egyik utolsó Pats húzást a mock játékban. Legyen idén is így.Jake Kumerow? 😀Ne. Nagy darab, lóbaszó jöjjön. 😀tomi-tomiLesz még WR és CBtomi-tomiAkkor jöjjön? 😊Wyatt
Illene az all white csapatbaWyatt
több mint 10 éve
😀 Az lenne.Most irtak a pats.hu chaten hogy Wells az egyik szemére 80%-os vak. Azért az elég durva.cspeti98Asszem geciség lenne azt írni, hogy mehet a vakoldalra
Wyatt
Btw érdekes, mert azt írják róla, hogy kifejezetten jó mezőnyjátékban. Ahhoz meg kell a kiváló térlátás, térérzékelés.
több mint 10 éve
Jake Kumerow? 😀Ne. Nagy darab, lóbaszó jöjjön. 😀tomi-tomiLesz még WR és CBtomi-tomiAkkor jöjjön? 😊Wyatt
Illene az all white csapatba

több mint 10 éve
Most irtak a pats.hu chaten hogy Wells az egyik szemére 80%-os vak. Azért az elég durva.cspeti98Asszem geciség lenne azt írni, hogy mehet a vakoldalra
Mihalik elkelt, örülök neki 😊

több mint 10 éve
Ne. Nagy darab, lóbaszó jöjjön. 😀Lesz még WR és CBtomi-tomiAkkor jöjjön? 😊Wyatt
több mint 10 éve
Most irtak a pats.hu chaten hogy Wells az egyik szemére 80%-os vak. Azért az elég durva.
több mint 10 éve
Lesz még WR és CB
több mint 10 éve
No Szokoli, no party, Wichmann is egyből, bár OG annyira már amúgy sem kellHú, a 6. kör végén szóltak a népeknek, hogy jókat is lehet húzni?

több mint 10 éve
Matthew Wells LB - 222 font ?zinedine5Browner helyére tökéletes lesz 😀
több mint 10 éve
Sérült, nem tud blokkolni és csak egy évet játszott TE-ként. Cserébe QB-t is eljátszik, ha kell. Jó lesz ő. 😊Schleckkövetkező trükkös játékot már most lehet gyakorolni:
TB passzol Minitronnak, majd ő továbbpasszolja Derbynek a másik oldalra és ő dob egy TD-t, mondjuk Soldernek 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/