New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ha már offolunk (bár én majdnem mindig offolok):
Ha olvassa a fórumot az a jóember, akivel a Stefánia - Thököly sarkán szoktam találkozni és tetőtől talpig, cipőstül, táskástul Patriots cuccba öltözve szokott járni, akkor üdvözlöm és rendkívül irigylem. 😉

Komolyan: Londonban, az NFL meccsen nem láttam senkit, aki ilyen hibátlanul Patses szettben lett volna.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Akkor én is hozzászólnék ehhez, az OFF témához..
Február végén barátaim hoztak egy eredeti New Era Patriots sapkát Amerikából..A mérettáblázat alapján az L-XL-es méretű 39 Thirty Flex Hat elég lett volna az én európai 58-as fejemre, azonban picit nagynak bizonyult..Rálóg a fülemre és azt én nem szeretem. Egy alkalommal volt rajtam, nem hordom. Kedvezményesen eladom, annak akit érdekel.
A sapit már nem lehet kapni a fanatics.com-on, onnan rendelték nekem is..
A sapka képei:
 www.fanatics.com/NFL_New_England_Patriots_Hats/New_England_Patriots_New_Era_On_Field_39THIRTY_Flex_Hat_%E2%80%93_Graphite

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Ti honnan szoktatok rendelni NFL-s (Patses) cuccokat?
Egy baseball sapkát néztem ki a Fanatics-on, megéri onnan rendelni?ervinator
Az Arena Plazaban a Pull&Bear-nél van Pats sapi. Eredeti NFL.GOSB4
Más cuccot is találni?

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
esetleg még innen, ha pont van ami kellene:
 www.sportmania.hu/termekek/amerikai_futball-c796/nfl-c872/new_england_patriots-c882/

én az új draft sapit vettem az idei sb-win emlékére😊, ráadásul várni sem kellett, csomó cuccal együtt ez is volt készletentriangle
az új draft sapka van az arénában? most angliában láttam 2015-ös draft sapkákat, de csak jags, raiders, redskins, dolphins és saints volt.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
BB kivágta LB Skinner mellett a long snappert is; nőtt a valószínűsége, hogy nem Cardona fogja leverni a talibokat.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
 www.sportmania.hu/termekek/amerikai_futball-c796/nfl-c872/new_england_patriots-c882/

én az új draft sapit vettem az idei sb-win emlékére😊, ráadásul várni sem kellett, csomó cuccal együtt ez is volt készletentriangle
Köszi srácok! 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
triangle 1 283

én az új draft sapit vettem az idei sb-win emlékére😊, ráadásul várni sem kellett, csomó cuccal együtt ez is volt készleten
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Dugót állítólag Trade blockra teszi a tampa. Elgondolkodnék 😀gordon
Mondjuk a Tampa Bayjel kötött trade-jeink igencsak jól szoktak alakulni, hajrá 😀

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Dugót állítólag Trade blockra teszi a tampa. Elgondolkodnék 😀
több mint 10 éve
GOSB-4 New England Patriots 31
Köszi, lehet esetleg képet nézni valahol róla, hogy milyenek vannak? Egyáltalán több féle van vagy csak egy? Van más Patses termék is?ervinator
Szia!
Nem láttam mást, de ezen nagyon meglepődtem. Nem is kerestem, véletlen volt. Nekem van eredeti régi széria Londonból + gyerekkel voltam, nem tudtam nobban nézelődni. Szerintem nézz be.

Üdv:

GOSB5!!!!

GOSB6
több mint 10 éve
Köszi, lehet esetleg képet nézni valahol róla, hogy milyenek vannak? Egyáltalán több féle van vagy csak egy? Van más Patses termék is?

több mint 10 éve
GOSB-4 New England Patriots 31
Az Arena Plazaban a Pull&Bear-nél van Pats sapi. Eredeti NFL.

GOSB6
több mint 10 éve
Egy baseball sapkát néztem ki a Fanatics-on, megéri onnan rendelni?

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Hmmm. Érdekes.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/mm6htjx9av9pa1q9aeaz
NFL Power Rankings: Patriots reclaim top spot with stellar draft
With the 2015 NFL Draft in the books, we now have a very good idea of what each team will look like in 2015. So how do the 32 member clubs stack up against each other? Elliot Harrison offers his hierarchy.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Julian sem teljesen kerek! 😀

tomi-tomi
Sosem volt. De attól még Juliaaaaaaan 😀

több mint 10 éve
Julian sem teljesen kerek! 😀

Belsős szerint Dennard mellé mindig kellett egy "őr". Magyarul nem nőtt be a feje lágya; így járt.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 215 — Patriots GM
Hmm, létezik, hogy valahogy nála még tender volt a 4. év, nem 660k körüli? Az érdekes lenne, de akkor nincs miről beszélni. Mondjuk nem a fizetése volt szerintem a sokWyatt
Dennard's $1.542m salary will be replaced by a $585K salary = $957K in net cap space created. Real-life example of Top 51 rule application
több mint 10 éve
April Wine New England Patriots 256
Ez teljesen kizártnak tartom. 7. körös volt, újoncszerződéssel fut.
Hmm, létezik, hogy valahogy nála még tender volt a 4. év, nem 660k körüli? Az érdekes lenne, de akkor nincs miről beszélni. Mondjuk nem a fizetése volt szerintem a sokWyatt
1.4600.000 a 4. éves fizetése a patscap szerint. A CBA-ban van ez a Proven Performance Escalator nevezetű dolog, amiatt több a fizetése.
több mint 10 éve
Hát, én picit sajnálom, mert ígéretesen indult, de őszintén, ez minden, csak nem meglepő. Máshol szerintem több esélye lesz felférni a rosterreWyatt
Ezt hogy érted Wyatt? Mert nálunk olyan barom erős a CB helyzet?kolok1972
Szerintem egyrészt nem rossz, másrészt rengetegen vannak. CB-knél én úgy voltam/vagyok, hogy
Butler remélem elöl lesz a rangsorban. Fletcherre sajna jó esély van, hogy előre kerül, de én inkább Ryant látnám szívesen magasan a DC-n. Arrington/McClain lehet slotban, és akkor még ott volt Dennard, Chekwa és Darryl Roberts.
Ez így elég sok így elsőre. Nálunk azt mondom, hogy egyelőre 2-3. számú CB-k vannak, de abból rengeteg. Lehet, hogy ezek közül pl Dennard nálunk simán feláldozható, de máshol 3-4. számúnak adott esetben simán jó lehet, hiába van két sokkal jobb kezdő mondjuk, mint nálunk, de mondjuk mögöttük sokkal nagyobb a szakadék
Neki is jobb, ha több esélye van máshol, nekünk sem fog hiányozni szerintem, mert a mostani sok jómunkásemberből nem emelkedne ki jó eséllyel. Engem ezért nem lep meg, és nem véletlenül trade-eltem el én is két helyen isWyatt
És nálunk gyakorlatilag a harmadik legtöbbet kereső CB volt a keretben, a méltán híres és megérdemelten ennyit kereső slot CB gyöngyszem és Ryan után. Ennyit nekünk nem ért meg.zinedine5
Ez teljesen kizártnak tartom. 7. körös volt, újoncszerződéssel fut.
Hmm, létezik, hogy valahogy nála még tender volt a 4. év, nem 660k körüli? Az érdekes lenne, de akkor nincs miről beszélni. Mondjuk nem a fizetése volt szerintem a sok

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Hát, én picit sajnálom, mert ígéretesen indult, de őszintén, ez minden, csak nem meglepő. Máshol szerintem több esélye lesz felférni a rosterreWyatt
Szerintem egyrészt nem rossz, másrészt rengetegen vannak. CB-knél én úgy voltam/vagyok, hogy
Butler remélem elöl lesz a rangsorban. Fletcherre sajna jó esély van, hogy előre kerül, de én inkább Ryant látnám szívesen magasan a DC-n. Arrington/McClain lehet slotban, és akkor még ott volt Dennard, Chekwa és Darryl Roberts.
Ez így elég sok így elsőre. Nálunk azt mondom, hogy egyelőre 2-3. számú CB-k vannak, de abból rengeteg. Lehet, hogy ezek közül pl Dennard nálunk simán feláldozható, de máshol 3-4. számúnak adott esetben simán jó lehet, hiába van két sokkal jobb kezdő mondjuk, mint nálunk, de mondjuk mögöttük sokkal nagyobb a szakadék
Neki is jobb, ha több esélye van máshol, nekünk sem fog hiányozni szerintem, mert a mostani sok jómunkásemberből nem emelkedne ki jó eséllyel. Engem ezért nem lep meg, és nem véletlenül trade-eltem el én is két helyen isWyatt
És nálunk gyakorlatilag a harmadik legtöbbet kereső CB volt a keretben, a méltán híres és megérdemelten ennyit kereső slot CB gyöngyszem és Ryan után. Ennyit nekünk nem ért meg.
több mint 10 éve
még a "leszarom tabletta" sem tudja elnyomni azt a keserűséget, ha Fletcher megéli az 53-at...ZERO_L
Erre pedig
Egyrészt remélem, hogy nem ő lesz az egyik kezdő, de ha igen, akkor nem úgy szopatjuk, mint az Eagles tette a szezon hajrájában. Besegítéssel nem biztos, hogy annyira ergya lenne, mint ahogyan kinézett. De mondom, ne ő legyen az első számú CB, de még csak feltétlenül kezdő sem 😊

több mint 10 éve
Neki is jobb, ha több esélye van máshol, nekünk sem fog hiányozni szerintem, mert a mostani sok jómunkásemberből nem emelkedne ki jó eséllyel. Engem ezért nem lep meg, és nem véletlenül trade-eltem el én is két helyen is

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
még a "leszarom tabletta" sem tudja elnyomni azt a keserűséget, ha Fletcher megéli az 53-at...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Kidobtuk Dennardot! o_o
mert mi idén megmutatjuk, hogy CB nélkül is tudunk nyerni 😀😀Spigo
Már elnézést, de draftoltunk egyet! Pont a 7. körben - egyértelműen Dennard helyére. 😀

több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Ezt hogy érted Wyatt? Mert nálunk olyan barom erős a CB helyzet?

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.