New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 050
Ha jól emlékszem Tomlin ügye is úgy kezdődött, hogy biztosan eltiltják, legalább egy szezonra.Kollega
rosszul emlékszel, ott a draftbüntetés volt belebegtetve...és végül lett belőle pénzbüntetés a csapatnak és Tomlinnak isKlaci79
Könnyen lehet. Minden esetre párhuzamot abban az értelemben akartam csak vonni, hogy azért az nem egy "more probable than not" eset volt, a szándékosságot ott is tagadta az érintett és annyira szigorú büntetés nem lett belőle, mint amiről első blikkre szó volt.Kollega
Párhuzamot lehet találni a két eset között, ugyanakkor szerintem értelmetlen. Tomlin hatalmasat hibázott (ha véletlen akkor véletlen ez már lényegtelen), de mint tudjuk -hiszen a Steelers kikapott- ez nem befolyásolta döntően a mérkőzés végkimenetelét.
Brady "lack of cooperation" hibája se változtatott érdemben semmit, már ami a "deflategate" üggyel kapcsolatos. (Azért tartom az egész ügyet borzalmasnak, mert szerintem a Pats bármilyen labdákkal megnyerte volna azt a meccset.) Akármilyen semmitmondó megállapításokat tesz is a Wells jelentés, egy tény van és ezért lehet az eltiltás: Brady nem működött együtt az elvárt szintnek megfelelően. És ugyebár ez Tomlin esetében nem volt kérdéses, mert ott az ügy egyértelmű volt. Nem is kellett az együttműködés.
Állandóan megy a példastatuálás az nfl-ben. Anno Ben a semmire kapott eltiltás, Hardy hosszú eltiltása bírósági ítélet nélkül, vicces. Sok-sok példa, ennek lehet áldozata most Brady is (ha esetleg hosszabb időt kap). Tetszik nem tetszik itt még Brady se akkora ember, hogy megtagadhassa magánéletének részleteit, ha azt az nfl kéri.Klaci79
Azt ugye érted, hogy semmi bajom sem a Steelersel, sem Tomlinnal? Csak párhuzamosságokat láttam a két dolog között. Te az eltéréseket hangsúlyozod, ezeket én is tudom. Akkor azt mondom, hogy mivel hasonló esetben Rodgersnél nem volt ügy és tekintettel arra, hogy a Wells jelentés megállapításai még közvetett bizonyítéknak is csekélyek, illetve Brady ügynökének megállapításai mellett a liga egyetlen jó ítéletet hozhat: A jövőben jobban szabályozza a labdák nyomásának mérését, és figyelmezteti Tom Bradyt a szabályok tiszteletben tartására.

Ennél többet ez nem ér. Ennél több egy perben nem áll meg szerintem.Kollega
Ó nem 😀 Bocsánat ha félreérthető voltam, de nem is gondolnám, hogy azért keveredett ide Tomlin, mert bajod lenne a Steelers-el!
Értem amit mondasz, tökéletesen. Csak arra próbálnék rávilágítani, hogy (legalábbis nekem úgy tűnik) ha lesz egyáltalán eltiltás a végén, az nem az alapügy miatt lesz. Bizonyíték sincs rá, meg amúgy is rém nevetséges az egész.
Viszont a jelentés arra egyértelműen rámutatott, hogy az elvárt együttműködést nem kapták meg Brady-től.
Nekem az jön le az egészből, hogy lényegében kettő ügy lett a deflategate ügyből. És a nyomozó általános megállapításai miatt Brady nem fog büntetést kapni, viszont a nem elvárt szintű együttműködés miatt fog.
Lehet nem értünk ebben egyet, de ezeket a szabályokat az NFL tulajdonosok hozzák vagy fogadják el. Nagyon sajnálom az egész dolgot (nyilván nem azt, hogy ha úgy alakul Brady nem játszhat az első meccsen...Bell se lesz, így a két MVP hiányozhat majd), de nyilván nem ez lesz az első és az utolsó izzadságszagú eltiltás a ligában.
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ha jól emlékszem Tomlin ügye is úgy kezdődött, hogy biztosan eltiltják, legalább egy szezonra.Kollega
rosszul emlékszel, ott a draftbüntetés volt belebegtetve...és végül lett belőle pénzbüntetés a csapatnak és Tomlinnak isKlaci79
Könnyen lehet. Minden esetre párhuzamot abban az értelemben akartam csak vonni, hogy azért az nem egy "more probable than not" eset volt, a szándékosságot ott is tagadta az érintett és annyira szigorú büntetés nem lett belőle, mint amiről első blikkre szó volt.Kollega
Párhuzamot lehet találni a két eset között, ugyanakkor szerintem értelmetlen. Tomlin hatalmasat hibázott (ha véletlen akkor véletlen ez már lényegtelen), de mint tudjuk -hiszen a Steelers kikapott- ez nem befolyásolta döntően a mérkőzés végkimenetelét.
Brady "lack of cooperation" hibája se változtatott érdemben semmit, már ami a "deflategate" üggyel kapcsolatos. (Azért tartom az egész ügyet borzalmasnak, mert szerintem a Pats bármilyen labdákkal megnyerte volna azt a meccset.) Akármilyen semmitmondó megállapításokat tesz is a Wells jelentés, egy tény van és ezért lehet az eltiltás: Brady nem működött együtt az elvárt szintnek megfelelően. És ugyebár ez Tomlin esetében nem volt kérdéses, mert ott az ügy egyértelmű volt. Nem is kellett az együttműködés.
Állandóan megy a példastatuálás az nfl-ben. Anno Ben a semmire kapott eltiltás, Hardy hosszú eltiltása bírósági ítélet nélkül, vicces. Sok-sok példa, ennek lehet áldozata most Brady is (ha esetleg hosszabb időt kap). Tetszik nem tetszik itt még Brady se akkora ember, hogy megtagadhassa magánéletének részleteit, ha azt az nfl kéri.Klaci79
Azt ugye érted, hogy semmi bajom sem a Steelersel, sem Tomlinnal? Csak párhuzamosságokat láttam a két dolog között. Te az eltéréseket hangsúlyozod, ezeket én is tudom. Akkor azt mondom, hogy mivel hasonló esetben Rodgersnél nem volt ügy és tekintettel arra, hogy a Wells jelentés megállapításai még közvetett bizonyítéknak is csekélyek, illetve Brady ügynökének megállapításai mellett a liga egyetlen jó ítéletet hozhat: A jövőben jobban szabályozza a labdák nyomásának mérését, és figyelmezteti Tom Bradyt a szabályok tiszteletben tartására.

Ennél többet ez nem ér. Ennél több egy perben nem áll meg szerintem.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 184 — situational football
ez a telefonozás is hűen tükrözi az egész ügy-vizsgálat-nfl komolytalanságát...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Állandóan megy a példastatuálás az nfl-ben. Anno Ben a semmire kapott eltiltás, Hardy hosszú eltiltása bírósági ítélet nélkül, vicces. Sok-sok példa, ennek lehet áldozata most Brady is (ha esetleg hosszabb időt kap). Tetszik nem tetszik itt még Brady se akkora ember, hogy megtagadhassa magánéletének részleteit, ha azt az nfl kéri.
több mint 10 éve
Könnyen lehet. Minden esetre párhuzamot abban az értelemben akartam csak vonni, hogy azért az nem egy "more probable than not" eset volt, a szándékosságot ott is tagadta az érintett és annyira szigorú büntetés nem lett belőle, mint amiről első blikkre szó volt.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
rosszul emlékszel, ott a draftbüntetés volt belebegtetve...és végül lett belőle pénzbüntetés a csapatnak és Tomlinnak is
több mint 10 éve
Ha jól emlékszem Tomlin ügye is úgy kezdődött, hogy biztosan eltiltják, legalább egy szezonra.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Mi? Teljesen normálisan folyt eddig a beszélgetés és akkor sem változna. Szerintem most ezt kicsit túlreagálod.Schleck
inkább előre szólok, mint utólag törölnék

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
deflateGate-es dolgokat ezentúl ide
 bowl.hu/forum/nflncaa_-_divizioforumok/vege_a_manning_eranak_brady_kiegett_az_elet_fontos_kerdeseibaggio
Brady esetleges eltiltása annyira azért nem off ebben a topicban szerintem.winston
a nem Patriots fanoktól való megmondósdira gondoltam (ha nem szeparáljuk el a két tábort, bele se merek gondolni, hogy mi lesz itt, mikor Brady-t tényleg eltiltják...)baggio
Mi? Teljesen normálisan folyt eddig a beszélgetés és akkor sem változna. Szerintem most ezt kicsit túlreagálod.

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 491 — Ajmo Vatreni
A legegyszerűbb az lenne, ha elvennék a címet és eltiltanák egy évre 😀😀Voice
Plusz lehetne, hogy miután a Coltsot gyakorlatilag tönkre vertük, ezért ti és a Seattle újrajátszhatná a SB-t Cantonban.zinedine5
Jó, de a Ravensnek könnyű volt meccsben maradnia kemény labdákkal 😀dugo1993
Jogos. Végül is a 2. félidőt szorossá tettétek. 😉
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
 bowl.hu/forum/nflncaa_-_divizioforumok/vege_a_manning_eranak_brady_kiegett_az_elet_fontos_kerdeseibaggio
Brady esetleges eltiltása annyira azért nem off ebben a topicban szerintem.winston
a nem Patriots fanoktól való megmondósdira gondoltam (ha nem szeparáljuk el a két tábort, bele se merek gondolni, hogy mi lesz itt, mikor Brady-t tényleg eltiltják...)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Brady esetleges eltiltása annyira azért nem off ebben a topicban szerintem.
több mint 10 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 639
Plusz lehetne, hogy miután a Coltsot gyakorlatilag tönkre vertük, ezért ti és a Seattle újrajátszhatná a SB-t Cantonban.zinedine5
Jó, de a Ravensnek könnyű volt meccsben maradnia kemény labdákkal 😀

több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Annak aki nem látta volna (eng):
 thedailyshow.cc.com/videos/yyhnyn/the-fresh-prince-of-ball-air
naon jó😊
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 491 — Ajmo Vatreni
Plusz lehetne, hogy miután a Coltsot gyakorlatilag tönkre vertük, ezért ti és a Seattle újrajátszhatná a SB-t Cantonban.
több mint 10 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
A legegyszerűbb az lenne, ha elvennék a címet és eltiltanák egy évre 😀😀

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
Sinisa New England Patriots 3 174 — Gràcies Pep!
Számomra nagyon szimpatikus, hogy a "baráti" városok mérték adó médiája licitálásba kezd.
A full racionális komisszár döntését szerencsére ezzel nem akarják befolyásolni, terelni.

Az eddig amúgy is teljesen objektív es megalapozott vizsgálatot nem kene ilyesmivel besározni.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
CB Eric Patterson.
O milyen srac?

több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Addig néztem, hogy Miami HeraldWyatt
Az USA BLIKK-je?ThundersNFL
Ja azt nem tudom, de gondolom a következő valami New York-i lap lesz, amely felveti, hogy jó lenne visszamenőleg elvenni minden bajnoki címetWyatt
Sőt bontsák le a Foxboroughot, szántsák fel és szórják be sóval....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az USA BLIKK-je?ThundersNFL
Ja azt nem tudom, de gondolom a következő valami New York-i lap lesz, amely felveti, hogy jó lenne visszamenőleg elvenni minden bajnoki címet

több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Az USA BLIKK-je?

Draft

több mint 10 éve
Addig néztem, hogy Miami Herald

több mint 10 éve
 www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25177527
Report: Tom Brady could be suspended for up to one year

Ha ez valósulna meg meg Goodellt pofán is basznám

Draft

több mint 10 éve
4 meccset emlegetnek.Demecs
Preseason is beleszámít és akkor mindenki lenyugodhat a... 😛 😉dande
Jó lenne 😀
Amúgy meg képmutató faszok, ha ezt tényleg meg merik húzni, és egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt be mernék vállalni.
Btw, ha igen, akkor jöhet az 5. 😊Wyatt
Wyatt, a JAFL-on Írj majd rám kérlek ha már nem laszti itt a téma...addig bojkottálok 😀gordon
😀

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
4 meccset emlegetnek.Demecs
Preseason is beleszámít és akkor mindenki lenyugodhat a... 😛 😉dande
Jó lenne 😀
Amúgy meg képmutató faszok, ha ezt tényleg meg merik húzni, és egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt be mernék vállalni.
Btw, ha igen, akkor jöhet az 5. 😊Wyatt
Wyatt, a JAFL-on Írj majd rám kérlek ha már nem laszti itt a téma...addig bojkottálok 😀