New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 646 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Az egész már egy koncepciós perre kezd emlékeztettetni....
Pats drukkereken kívül mindenkinek fáj, hogy 2001 óta jól megy a csapatnak...
Tessék utánunk csinálni és nem csak pofázni
Godell meg mehetne már nyugdíjba

Mivel a 4 támadó falemberes playeket is megvonták( ész is kell a játékhoz nem csak izom ugye Suggs és társai), így ezek után nem számítok semmi jóra büntetés téren...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 215 — Patriots GM
Állitólag: "More likely than not" is an nfl term that is a threshold for proving guilt. It does not mean that Wells isn't sure." - Joe Banner
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 828 — no es importante
jól tudom, hogy a "more probable than not" az egy angol jogi kifejezés? Az amerikai (angol-szász?) jogban jártasak el tudnák mondani, hogy mikor használják?Spigo
Bingó!

en.m.wikipedia.org/wiki/Legal_burden_of_proof#Preponderance_of_the_evidence

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
... a kedvencem egyébként az, hogy ez a gyönyörű kifejezés a legtöbb médiumnál már most úgy szerepel, hogy "more than probable"...
több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 215 — Patriots GM
jól tudom, hogy a "more probable than not" az egy angol jogi kifejezés? Az amerikai (angol-szász?) jogban jártasak el tudnák mondani, hogy mikor használják?
több mint 10 éve
Maniac84 New England Patriots 601
Nincs most kedvem visszaolvasni a fórumot. Röviden még egy ilyen bullshit report-ot nem nagyon láttam. "more probable than not"... elmehet Wells és a Gooddell bagázs is a sunyiba, perdöntő bizonyíték nuku, de higgyünk nekik hogy valószínűleg az történt amit mondanak. Kezdettől fogva a médiában akarják "megnyerni" az ügyet. nonszensz az egész...

több mint 10 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Konkrétum például, ami a mai riportból kiderült, a 12 labdában levő nyomás két hivatalos személy által mért adatai:

profootballtalk.nbcsports.com/2015/05/06/finally-the-halftime-psi-numbers-are-known/baggio
Legalább azt tudjuk ebből a táblázatból, hogy mennyire megbízható és pontos a mérés. Ez alapján lövik be ugye meccs előtt is a labdákat.

A jelentés leginkább meglepő része, hogy Walt Andersonéknak szólnak a meccs előtt, hogy figyeljenek a labdákra, mert a Colts szerint lesz "szabotázs". Ezt követően olyan történik, amire bírói pályafutása során még egyszer sem emlékei szerint, hogy a tudta nélkül kiviszik a labdákat az öltözőből. 😀
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Valahogy úgy érzem, hogy ez az egész "more probable than not" leginkább arról szól, hol nem találtak olyan bizonyítékokat, amik egyértelműen alátámasztották volna az állításaikat. Csak röviden átfutottam az anyagot... de ha jól veszem ki, nincs arra adat, h Brady konkrét utasításokat/kérést fogalmazott volna meg a két csóka irányába. Azonban Goodell miatt ezt ilyenformán nem irhatták le, helyette maradt ez a megfogalmazás. Hogy basznák szájba.

Azonban Goodell miatt ezt ilyenformán nem irhatták le, helyette maradt ez a megfogalmazás. Hogy basznák szájba.

Kraft nem tud mit tenni, elfogadja a report tartalmát, de szinte biztos h innentől kezdve Goodell fejére pályázik... Tomnak pedig jut a presztízsveszteség, valószínűleg több, mint ami BB-t a Spygate miatt érte.
Kiv vagyok, mi lesz a büntetés... egy egész szezonos eltiltásra szvsz lazán egy visszavonulással reagálna.
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 828 — no es importante
Viszont a bűnösnek bűnhödnie kell.Soldados
Mondjon már nekem valami komolyabb bizonyítékot, mert én hiába olvasom a sajtót, nem találok ilyesmit. Az említett csókák hol, milyen körülmények között eresztették le a labdát, és elismerték-e, hogy ilyesmit tettek. Van-e felvétel, ujjlenyomat, vagy bármi konkrétum. És arra is kíváncsi lennék, hogy ez a "valószínűbb, hogy igen, minthogy nem" megállapítás mennyiben állja meg a helyét az ottani jogalkalmazásban? Mert nekem nagyon óvatosnak tűnik ez a formula, számomra ez az "én erre következtetek, de nem tudom bizonyítani, ergo nem állítom" szint. Merthogy sok-sok napnyi kiszámlázott nyomozás után csak kell mondania valamit.
Soldi! Az a bűnös, akit a bíróság elítélt, és annak valóban bűnhődnie kell. De! Ez még nem történt meg, ez csak egy nyomozati anyag, és annak is eléggé semmitmondó. És ha a bírósági ítéletig mindenkit megillet a védekezés joga és az ártatlanság vélelme, akkor talán ez megjárna a mi ítélkezésünkig is.lucas
Konkrétum például, ami a mai riportból kiderült, a 12 labdában levő nyomás két hivatalos személy által mért adatai:

profootballtalk.nbcsports.com/2015/05/06/finally-the-halftime-psi-numbers-are-known/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 565 — Dolphins Fan
Vélelmezhető, nem bizonyított semmi, inkább igen mint nem, ez nálad is igaz még nem bizonyított hogy idióta vagy, csak vélelmezhető, inkább igen mint nem!Studi
TB-re nem tudtak semmit bizonyítani. Vele kapcsolatban csak valószínű, hogy tudnia kellett, mert jelentésben írtak szerint kényes a labdára, meccs előtt ő választja ki melyikeket vigye majd a bíróknak a szertáros fószer, milyen legyen a labda felülete stb. A Pats vs. Jets meccsen cseszegette ezt a két jómadarat, hogy sz@rok, túl kemények a lasztik, meg a bírókat anyázta. Wells valami olyasmit sugall a jelentésben, hogy közvetve Brady kötekedése az ok. Szóvá teszi Brady, hogy gondoskodjanak róla, hogy a bírók a meccs előtt ne bassz.k el megint a lasztit.

McNally meg olyan sáros és ostoba, hogy az hihetetlen. Beviszi a budira a lasztikat amiket el sem vihetett volna. Előadja, hogy letette balra a labdát és jobbra az "urinal" -ba vizelt.. na most az nincs is abban a mosdóban. Érdemes elolvasni a jelentést végig mielőtt leidiótázol másokat. Rájuk bizonyították ezt kő keményen.

A szubjektív véleményem ( tudom olyan, mint a...) TB ebből max presztízsveszteséget könyvel el. A két szertáros megy a levesbe és meg is érdemlik, mert Brady nyafogása miatt babráltak a labdákkal. Brady csak annyira bűnös, mint bármelyik alapos QB a ligában. És no offense.. ősztől a pályán majd le lehet játszani 😊
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
A nyomozás alapján pedig 100%-os bizonyíték nem került elő, hogy ki tudott róla felül, de a jelek arra utalnak hogy nem a tulaj, vezetőség és HC, hanem Brady. (ez az a valószínűsítő mondat)
Soldados
Tételezzük fel, hogy Brady tudott róla és ő kérte meg a személyzetet 2 tagját hogy eresszenek le picit a labdából.
Azok után, hogy Rodgers maga nyilatkozta ki, hogy ő is rendszeresen babrál a labdák nyomásával és erre a liga még csak annyit sem reagált, hogy ejnye ejnye Aaron, hát ilyet azért mégsem szabad tenni, elég viccesnek hangzik az, hogy Bradyt már rögtön bűnösnek kiáltjuk ki és már a büntetésén gondolkozunk.

Értem én, hogy sok mindenki utálja a Patset (Bradyt), de azért a józan ítélőképességünket még nem kellene elveszteni. 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 299 — Így remélem megfelelek nektek.....
Neeeeeeeeee már még mindig ez, most tényleg... kb ez olyan nevetséges mint, hogy azt mondom a politikusok az ország javát akarják........................
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 912 — Deion Sanders for president!
Ismét adtak a szarnak egy pofont!
Goodell for President!!!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Na de most komoly, hogy Brady valószínűleg azért bűnös, mert nem adta oda a telóját? És mi van, ha tele van a galériája a család és Gizi (eseteleg meztelen) képeivel? Az asszonyka ugyan nem nagyon szégyellős, de hát komoly összeget kell azokért perkálni. Én sem adtam volna a helyében ha nem kötelez rá a rendőrség, vagy a bíróság.

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A bűnös-nem bűnös témához:
Hardy jelen állás szerint 27 meccsről marad(t) le egy olyan eset miatt, amit nem bizonyítottak.

Ezek után senki sem tudja, Goodell mit hogyan és miért dönt, párszor már bizonyította, hogy a ligát törvény felettinek tekinti.

És ezzel nem kívánok se pro, se kontra állást foglalni, csak jelzem, hogy ne lepődjön meg senki, ha logikátlan döntés fog születni.gabokocka
Noha teljesen más jellegű eset, pont ez az eset jutott nekem is eszembe a valószínűleg szó kapcsán. Ez sosem zavarta Goodellt.
Amúgy sztem a 2 vizesfiú viszi majd el a balhét, TB szvsz csak pénzbüntit kap legfeljebb.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
Igen, Goodell eleve egy ...!

OJ Simpson is több, mint valószínű, hogy gyilkolt, mégis döntő bizonyítékok hiányában felmentették!!!

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Hardy jelen állás szerint 27 meccsről marad(t) le egy olyan eset miatt, amit nem bizonyítottak.

Ezek után senki sem tudja, Goodell mit hogyan és miért dönt, párszor már bizonyította, hogy a ligát törvény felettinek tekinti.

És ezzel nem kívánok se pro, se kontra állást foglalni, csak jelzem, hogy ne lepődjön meg senki, ha logikátlan döntés fog születni.gabokocka
Valószínűbb, mint nem, hogy logikátlan döntés fog születni.

több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 231 — Keep pounding

És ezzel nem kívánok se pro, se kontra állást foglalni, csak jelzem, hogy ne lepődjön meg senki, ha logikátlan döntés fog születni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
ez komoly:

it's more probable than not

ezért ki kéne röhögnizinedine5
Hát, ahogy olvasom Kraft nem röhög. A nyilatkozata alapján ő nem fog perre menni, de Brady-ben nem vagyok biztos.

Számomra megdöbbentő, hogy egy jogász ilyen vizsgálati jelentést kiad a kezéből (Amerikában).tomi-tomi
Talán mert Kraft tudja, hogy ez ciki, méghozzá nagyon. 10 éven belül a második kihágás a szabályok ellen. Ez nem vicces egyetlen tulajnak sem, hanem komoly presztízsveszteség. 😉

Ezen nem változtat az a tény, hogy a Coltsot pöttyös gumilabdával is elverte volna a Pats. Az bebizonyosodott, hogy 2 alkalmazottja csalt. Na már most az nehezen feltételezhető, hogy ezt saját kútfőből találták ki. A nyomozás alapján pedig 100%-os bizonyíték nem került elő, hogy ki tudott róla felül, de a jelek arra utalnak hogy nem a tulaj, vezetőség és HC, hanem Brady. (ez az a valószínűsítő mondat)

Ettől függetlenül - ahogy a videós botránynál, úgy most is - azt mondom, hogy a Pats bajnoki címe megérdemelt, a legjobb győzött. Viszont a bűnösnek bűnhödnie kell.Soldados
Vélelmezhető, nem bizonyított semmi, inkább igen mint nem, ez nálad is igaz még nem bizonyított hogy idióta vagy, csak vélelmezhető, inkább igen mint nem!Studi
Kicsit szerényebben. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
ez komoly:

Hát, ahogy olvasom Kraft nem röhög. A nyilatkozata alapján ő nem fog perre menni, de Brady-ben nem vagyok biztos.

Számomra megdöbbentő, hogy egy jogász ilyen vizsgálati jelentést kiad a kezéből (Amerikában).tomi-tomi
Talán mert Kraft tudja, hogy ez ciki, méghozzá nagyon. 10 éven belül a második kihágás a szabályok ellen. Ez nem vicces egyetlen tulajnak sem, hanem komoly presztízsveszteség. 😉

Ezen nem változtat az a tény, hogy a Coltsot pöttyös gumilabdával is elverte volna a Pats. Az bebizonyosodott, hogy 2 alkalmazottja csalt. Na már most az nehezen feltételezhető, hogy ezt saját kútfőből találták ki. A nyomozás alapján pedig 100%-os bizonyíték nem került elő, hogy ki tudott róla felül, de a jelek arra utalnak hogy nem a tulaj, vezetőség és HC, hanem Brady. (ez az a valószínűsítő mondat)

Ettől függetlenül - ahogy a videós botránynál, úgy most is - azt mondom, hogy a Pats bajnoki címe megérdemelt, a legjobb győzött. Viszont a bűnösnek bűnhödnie kell.Soldados
Éppen te hiányoztál észt osztani.tomi-tomi
😊 😊 😊 😊

Ezt pont Te mondod, aki csak velem személyeskedni jártál minden topikba. Jó vicc. 😊

több mint 10 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
ez komoly:

Vélelmezhető, nem bizonyított semmi, inkább igen mint nem, ez nálad is igaz még nem bizonyított hogy idióta vagy, csak vélelmezhető, inkább igen mint nem!
több mint 10 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Viszont a bűnösnek bűnhödnie kell.Soldados
Mondjon már nekem valami komolyabb bizonyítékot, mert én hiába olvasom a sajtót, nem találok ilyesmit. Az említett csókák hol, milyen körülmények között eresztették le a labdát, és elismerték-e, hogy ilyesmit tettek. Van-e felvétel, ujjlenyomat, vagy bármi konkrétum. És arra is kíváncsi lennék, hogy ez a "valószínűbb, hogy igen, minthogy nem" megállapítás mennyiben állja meg a helyét az ottani jogalkalmazásban? Mert nekem nagyon óvatosnak tűnik ez a formula, számomra ez az "én erre következtetek, de nem tudom bizonyítani, ergo nem állítom" szint. Merthogy sok-sok napnyi kiszámlázott nyomozás után csak kell mondania valamit.
Soldi! Az a bűnös, akit a bíróság elítélt, és annak valóban bűnhődnie kell. De! Ez még nem történt meg, ez csak egy nyomozati anyag, és annak is eléggé semmitmondó. És ha a bírósági ítéletig mindenkit megillet a védekezés joga és az ártatlanság vélelme, akkor talán ez megjárna a mi ítélkezésünkig is.

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
ez komoly:

Éppen te hiányoztál észt osztani.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
ez komoly:

Köszönjük értékes soraid! Várjuk vissza a Ravens szurkolókat is csalózni...
Hangosan felkacagtam a "bűnösnek bűnhődnie kell" mantrán.. 😀
több mint 10 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Szerintem amúgy ez itt offtopic, a viccek fórumba sokkal inkább illene ez a jelentés 😊