New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Martin érdekes próbálkozás lenne, és Moreno is, elkapóként is jól lehetne használni. Gaffneyvel nem akartam már boldkodni 😀Nagyjából azért most már aligha lesznek drasztikus átalakítások a keretben. Nyilván lesz idén is pats.hu-n tippjáték, így a sok topicban lévő nagy kérdéskört kihagyom, de ti kitől vártok támadó, illetve védő oldalon kiemelkedően jó, vagy gyenge teljesítményt, vagy éppen nagy fejlődést?😀 elismerésre való próbálkozás, de beszállok és támogatlak benne 😉
Én nagyon szeretném, ha Dobson (remélhetőleg most már egészséges) tudna bizonyítani, és elő tudna lépni a rangsorban. Megsaccolunk neki egy 500+ yardot (igaz, én tavaly is tőle vártam a kiugrást, csak a sérüléséről nem tudtunk 😀)
Védőknél is valami kevésbé vártat (Collins All-Pro eléggé papírforma 😀) gondoltam írni (mondjuk egy Ninko 10+ 😊 ), DB-knél viszont ez eléggé nehezen behatárolható. Legyen az, hogy Butler PD+interceptionből legalább 15-öt hoz össze a szezonbanWyatt
Támadóknál szerintem DOug Martin vagy Moreno hasítani fog emögött a fal mögött, míg védőoldalon Flatcher beint Kellynek és egész évben csak 1 td-t kapunk róla
Elég bold? 😊Spigo
Fletcheren én is gondolkodtam, de maradt Butler

több mint 10 éve
Nagyjából azért most már aligha lesznek drasztikus átalakítások a keretben. Nyilván lesz idén is pats.hu-n tippjáték, így a sok topicban lévő nagy kérdéskört kihagyom, de ti kitől vártok támadó, illetve védő oldalon kiemelkedően jó, vagy gyenge teljesítményt, vagy éppen nagy fejlődést?😀 elismerésre való próbálkozás, de beszállok és támogatlak benne 😉
Én nagyon szeretném, ha Dobson (remélhetőleg most már egészséges) tudna bizonyítani, és elő tudna lépni a rangsorban. Megsaccolunk neki egy 500+ yardot (igaz, én tavaly is tőle vártam a kiugrást, csak a sérüléséről nem tudtunk 😀)
Védőknél is valami kevésbé vártat (Collins All-Pro eléggé papírforma 😀) gondoltam írni (mondjuk egy Ninko 10+ 😊 ), DB-knél viszont ez eléggé nehezen behatárolható. Legyen az, hogy Butler PD+interceptionből legalább 15-öt hoz össze a szezonbanWyatt
Támadóknál szerintem DOug Martin vagy Moreno hasítani fog emögött a fal mögött, míg védőoldalon Flatcher beint Kellynek és egész évben csak 1 td-t kapunk róla
Elég bold? 😊
több mint 10 éve
Azért a pats normális becsületes csapat.Imádom mikor valaki igy fel tudja húzni magát. Hol élsz te Disneylandben ? 'Nem tehetik a kedvenc sportunkkal'..El ne sírd magad mert a végén tényleg megsajnállak 😊jajj de hát derült ki... nem emlékszel a PED-es ügyekre? és igen más csapatoknál is vannak dolgok, senki sem szent és tökéletes.utánatok csinálni a sorozatos csalásokkal való nyerést??? vagy mire gondolsz?Te pedig azt magyarázd meg, hogy más csapatnál miért nincsenek ilyen ügyek? -légyszi, ha erre az a válaszod, hogy mert más csapat teljesen tisztességesen minden szabályt betartva ténykedik, akkor azt inkább le se írd.
azt magyarázd meg, h miért mindig a Pats körül vannak ezek? isten látja lelkem, h nem vagyok irigy rátok. azt is elismerem, h őket "utálom" a legjobban. épp az ilyen dolgok miatt.
azt el kell ismerni, h az évek során igenis csaltak, nem egyszer, nem kétszer (a többi dolog mellett). emelett mindenki el van ismerve, úgy a Bré, mint Belicheck és társai, Krafttal együtt...
ha meg téged, titeket nem érdekel, akkor miért nem szarjátok le?SeaSzilaHawk
Itt most semmi más nem történt, mint amit ARod is bevallt magáról. Az irányítók a kénye-kedvük szerint játszadoznak a labdák nyomásával, ami szabálytalan! akkor is ha Aaron Rodgers csinálja és akkor is ha Tom Brady, csak amíg az egyik ügy még csak szóra sem volt érdemes, a másikkal példát akarnak statuálni. Ugyanez volt anno a Saints kapcsán is és ugyanez volt a videózás ügy kapcsán is. Példastatuálás az éppen csúcson lévő csapatnál. Ne lepődj meg, ha majd a Seahawksról is kiderül valami (tudod, aki keres, az talál), ha pár évig ott lesztek a gyűrű közelében.ervinator
azt kell megérteni, h a Pats körül mindig van valami... és ez nem bounty gate, ez csalás.
igazad van, minden qb másként szereti a labdáját, ezért van rá szabály... ezt megszegték. ezen nincs mit magyarázni. és ugye nem először szegnek szabályt a patrióták. (mennyire jellemző egész amerikára ez: harcolunk a szabadságért, kell az olaj megölünk érte bárkit, mennyire szeretjük a katonáink, értelmetlen halálba küldjük őket, minden állampolgár fontos, kivéve ha vmi fontosabb van és fel "kell" áldozni őket). Bocs a kitérőért, csak ugye amcsi hazafiakról ez ugrott be.
igazából, valahol belül örülök is meg nem is ennek a hírnek. egy mert nagyon nem szeretem a petset. ezért ez jó, de talán valahol inkább rossz érzés önt el, mert a szeretett sportommal ezt csinálják. miért nem lehet tisztán játszani? úgy is megnyerték volna... vagy nem? miért kockáztatni ilyent? ilyenkor Lance Armstorng jut eszembe... ő is simán mindenkinek a szemébe hazudott, pont mint most Tom, és értem, h a szurkolói meg imádói keresik a magyarázatot, meg a kiutat, meg nem fogadják el az egészet.
De ez megtörtént. Kapják be! ezt nem tehetik a kedvenc sportunkkal.SeaSzilaHawk
Nincs még semmi bizonyítva de már előre megy a sírás. Meg valaki már írta előttem ez a sötét oldal mi mindig csalunk mert az egy ilyen csapat. Aki normális becsületes csapatot akar választani az ne pats szurkoló legyen..van még 31 másik csapat..
Mindenkinek további jó fröcsögést 😊Musashi
Minden csapatnak vannak stiklijei. Nincs olyan amelyiknek ne lenne.
Mi vagyunk folyamatosan felszínen ezért szívatnak.
több mint 10 éve
Nagyjából azért most már aligha lesznek drasztikus átalakítások a keretben. Nyilván lesz idén is pats.hu-n tippjáték, így a sok topicban lévő nagy kérdéskört kihagyom, de ti kitől vártok támadó, illetve védő oldalon kiemelkedően jó, vagy gyenge teljesítményt, vagy éppen nagy fejlődést? Én nagyon szeretném, ha Dobson (remélhetőleg most már egészséges) tudna bizonyítani, és elő tudna lépni a rangsorban. Megsaccolunk neki egy 500+ yardot (igaz, én tavaly is tőle vártam a kiugrást, csak a sérüléséről nem tudtunk 😀)
Védőknél is valami kevésbé vártat (Collins All-Pro eléggé papírforma 😀) gondoltam írni (mondjuk egy Ninko 10+ 😊 ), DB-knél viszont ez eléggé nehezen behatárolható. Legyen az, hogy Butler PD+interceptionből legalább 15-öt hoz össze a szezonban

több mint 10 éve
A lényeg ott van a kezükben, a többit meg inkább valószínű, hogy lesz@rjuk, mint, hogy nem.
több mint 10 éve
Két dolog és részemről lezártam ezt a baromságot:1. Wells azt a céget kérte fel szakértőként, amely korábban megállapította, hogy
a) a cigarettázás nem okoz rákot
b) az azbeszt nem okoz rákot
c) a Chevron olajszennyezése nem okoz rákot.
(Btw most statisztikai szakértők voltak.)
2,
Itt van az egész (Gronk az Gronk! 😀):
bleacherreport.com/video_embed?id=43cjN4dDpkOmPe7r0Wio24ZlLD7zdM2N
szerk. Illetve három.
Azt a NFL-t fogadják el sokan orákulumként az ügyben, amelyik
a) folyamatosan, éveken keresztül részrehajlóan büntette szegény Harrison-t - egy Steelers szurkoló se jöjjön ide megmagyarázni, hogy hirtelen milyen objektív lett az NFL
b) ugyanígy megállapította szakértői jelentés alapján, hogy az agyrázkódás nem okoz hosszú távon károsodást (éppen mostanában fizet néhány százmillió dollárt peren kívül a játékosoknak)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Imádom mikor valaki igy fel tudja húzni magát. Hol élsz te Disneylandben ? 'Nem tehetik a kedvenc sportunkkal'..El ne sírd magad mert a végén tényleg megsajnállak 😊jajj de hát derült ki... nem emlékszel a PED-es ügyekre? és igen más csapatoknál is vannak dolgok, senki sem szent és tökéletes.utánatok csinálni a sorozatos csalásokkal való nyerést??? vagy mire gondolsz?Te pedig azt magyarázd meg, hogy más csapatnál miért nincsenek ilyen ügyek? -légyszi, ha erre az a válaszod, hogy mert más csapat teljesen tisztességesen minden szabályt betartva ténykedik, akkor azt inkább le se írd.
azt magyarázd meg, h miért mindig a Pats körül vannak ezek? isten látja lelkem, h nem vagyok irigy rátok. azt is elismerem, h őket "utálom" a legjobban. épp az ilyen dolgok miatt.
azt el kell ismerni, h az évek során igenis csaltak, nem egyszer, nem kétszer (a többi dolog mellett). emelett mindenki el van ismerve, úgy a Bré, mint Belicheck és társai, Krafttal együtt...
Itt most semmi más nem történt, mint amit ARod is bevallt magáról. Az irányítók a kénye-kedvük szerint játszadoznak a labdák nyomásával, ami szabálytalan! akkor is ha Aaron Rodgers csinálja és akkor is ha Tom Brady, csak amíg az egyik ügy még csak szóra sem volt érdemes, a másikkal példát akarnak statuálni. Ugyanez volt anno a Saints kapcsán is és ugyanez volt a videózás ügy kapcsán is. Példastatuálás az éppen csúcson lévő csapatnál. Ne lepődj meg, ha majd a Seahawksról is kiderül valami (tudod, aki keres, az talál), ha pár évig ott lesztek a gyűrű közelében.ervinator
azt kell megérteni, h a Pats körül mindig van valami... és ez nem bounty gate, ez csalás.
igazad van, minden qb másként szereti a labdáját, ezért van rá szabály... ezt megszegték. ezen nincs mit magyarázni. és ugye nem először szegnek szabályt a patrióták. (mennyire jellemző egész amerikára ez: harcolunk a szabadságért, kell az olaj megölünk érte bárkit, mennyire szeretjük a katonáink, értelmetlen halálba küldjük őket, minden állampolgár fontos, kivéve ha vmi fontosabb van és fel "kell" áldozni őket). Bocs a kitérőért, csak ugye amcsi hazafiakról ez ugrott be.
igazából, valahol belül örülök is meg nem is ennek a hírnek. egy mert nagyon nem szeretem a petset. ezért ez jó, de talán valahol inkább rossz érzés önt el, mert a szeretett sportommal ezt csinálják. miért nem lehet tisztán játszani? úgy is megnyerték volna... vagy nem? miért kockáztatni ilyent? ilyenkor Lance Armstorng jut eszembe... ő is simán mindenkinek a szemébe hazudott, pont mint most Tom, és értem, h a szurkolói meg imádói keresik a magyarázatot, meg a kiutat, meg nem fogadják el az egészet.
Nincs még semmi bizonyítva de már előre megy a sírás. Meg valaki már írta előttem ez a sötét oldal mi mindig csalunk mert az egy ilyen csapat. Aki normális becsületes csapatot akar választani az ne pats szurkoló legyen..van még 31 másik csapat..
Mindenkinek további jó fröcsögést 😊
több mint 10 éve
Sztyopa
315
Aha. - Sorozatos csalások? Mi van?
- Azok közül akik itt vergődnek, hányan mentek GB topikba ARodot csalózni, követelni büntetését?
- Colts előre tudta h gond lesz a labdákkal (honnan?), szóltak a bíróknak. Ehhez képest simán ki lehet sétálni a meccslabdákkal. Éééértem ?! Bírók elő lettek véve? Nem ciki a ligának?
- 4-5 tizedes eltérés a két bíró mérése között. Azt hogy. Ha ennyire fontos dolog, nem kellene valami pontosabb műszerrel mérni?Colts labdák is vannak megengedett határ alatt. Ja és náluk csak négy labdára volt idő. Aha. Mi bizonyítja, hogy a Colts labdáit 13-ra , és nem tovább fújták? Ha 13 ra fújták, akkor is van 12.15 psi-s mérés , mégse vesznek tudomást az időjárási körülményekről, ráadásul semmi viszonyítási alapjuk nincs korábbi esetekről.
- Vicc.
Why so serious?
több mint 10 éve
utánatok csinálni a sorozatos csalásokkal való nyerést??? vagy mire gondolsz?nem csak a pats körül vannak ilyen ügyek, csak azok vannak felfújva, ami érthető is, hiszen most éppen az élcsapatok közé tartozik. másokat is büntettek ezért meg azért, csak az kevésbé érdekes. nem atomfizika ez, (épp) sikeres csapaton minden jobban csattan.(ezt most azoknak is célzom, akik azt kérdezik másoknál miértnem buknak ki ilyenek) szerintem az usában nem olyan csapat, amit sokat utálnának alapból egyébként, itthon már más a helyzet. a "sorozatos csalásokkal való nyerés"-sel meg kérlek ne égesd már magad.
ha meg téged, titeket nem érdekel, akkor miért nem szarjátok le?ThundersNFL
több mint 10 éve
Ameraki sport jogászoktól....Gyakorlatilag a jelentés védi a ligát. Nagyjából ezen vannak ők is.
www.nbcnews.com/news/us-news/hit-bradys-reputation-could-be-worse-league-discipline-n355011
több mint 10 éve
Nekem az a véleményem, hogy azért akarják ránk kenni, mert ez egy bődületesen nagy hiba volt a liga részéről, hogy a bevizsgált és a bírók által őrzött labdákhoz valaki hozzáférhetett, aki nem a liga embere. Ilyenkor látszik, hogy az angol szász jog néha elég szar tud lenni. Mert amit írnak arra 51% esély van, hogy több mint valószínű mint sem, hogy....
A maradék 49-ben meg kapott a Colts egy 25-0-ás félidőt. 😀
Csalás mindig lesz. Minden sportban. A játékosok mindig meg fognak bukni cumókkal. El kell fogadni, hogy ez benne van ilyen szinten. Aki győzni akar az tesz érte. Ki így, ki úgy.
Elítélni valakit fiktív dolgok miatt meg nem szép dolog. Ahogy Kraft is írta tények kellenek, mert addig ez fing reszelés.
Az, hogy mindig a pats? Egy volt és most ez. A szabály módosítást is ráfogták Bradyre, hogy kisírta pedig nem.
Több szabályt is alkottak elennünk. Pl most a lineman felállásoknál.
De persze ha Flacco felkúrja a labdát, hogy majd lesz vele valami a red zoneban, mondjuk dpi, mert erre játszanak legtöbbször, akkor az tök legális.
Bár most ezt is megcsavarták végre. Mindenki kihasználja, ha kitudja a kiskapukat és ha nem bukik le akkor sumákolni is fog.
Bizonyítsák be és legközelebb meg vigyázzon a liga jobban a lasztikra. Van épp elég pénze, meccsenként egy két plusz ellenőr belefér.
Még valami. Azért az is elég röhej, hogy a két bíró mérései közt is van olyan ami majd fél psi-vel kevesebb vagy több. 😀
Ha hiteles a mérőeszköz amikkel mérnek, akkor kutya kötelessége lenne egyezni de max 1-2 tizeden belül mozogni.
több mint 10 éve
Azért majd olvasd át a baggio által linkelt cikket is.jajj de hát derült ki... nem emlékszel a PED-es ügyekre? és igen más csapatoknál is vannak dolgok, senki sem szent és tökéletes.utánatok csinálni a sorozatos csalásokkal való nyerést??? vagy mire gondolsz?Te pedig azt magyarázd meg, hogy más csapatnál miért nincsenek ilyen ügyek? -légyszi, ha erre az a válaszod, hogy mert más csapat teljesen tisztességesen minden szabályt betartva ténykedik, akkor azt inkább le se írd.
Picit azért boszorkányüldözés szaga van a dolognak.
profootballtalk.nbcsports.com/2015/05/06/finally-the-halftime-psi-numbers-are-known/
több mint 10 éve
Most jött ki, hogy az Goodell döntése, hogy újra kell játszani a Colts meccset falabdákkal, Szent Iván éjszakáján, de úgy, hogy nálunk Tebow irányít, mert ő makulátlan.Sobri Jóskaés Szentes lesz az edző, nem?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Most jött ki, hogy az Goodell döntése, hogy újra kell játszani a Colts meccset falabdákkal, Szent Iván éjszakáján, de úgy, hogy nálunk Tebow irányít, mert ő makulátlan.
több mint 10 éve
fogadjátok el, hogy a sötét oldalnak szurkoltok és a Sith nagyúrt követitek, sokkal egyszerűbb lesz...Halál minden Jedire!!!

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Lényegre tapintok. Montenegrói. És azok tényleg állatok 😊WyattOppábocs. És szerintem is. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Értem én, hogy sok mindenki utálja a Patset (Bradyt), de azért a józan ítélőképességünket még nem kellene elveszteni. 😊ervinatorEz sport, itt jelentős részben arról szólnak a dolgok, hogy elveszítsük a józan ítélőképességünket. 😊 Mutass nekem egyetlen Pats szurkolót például, aki szerint a Pats ebben az ügyben a legkisebb mértékig legalább ludas. És mutass egy Ravens/Colts szurkolót, aki szerint a Pats teljesen, de 100%-ban tiszta, mint a szűzlány (engem is beleértve 😀 ) Milyen józan ítélőképességről beszélünk akkor? 😉
Ez általában véve is igaz. A sport egy fura imitációja/reinkarnációja a régi lovagi harcoknak, ahol a sportszerűség ("lovag"iasság) és a minden áron győzni akarás keveredik. Ebből aztán az jön ki, hogy ha a saját csapatom rúg egy szabálytalan gólt, amit a bíró megadott, akkor szétteszem a kezem, hogy sajnálom, de előfordul. Ha meg a saját csapatom kap ilyen gólt, akkor a teljes sportvezetés leváltását követelem. Tavaly egy ország utálta azt a bosnyák női kézicsapatot, amelyik a BL négyes döntőben a fizikalitás sportszerűség-határait feszegetve játszott a győri lányok ellen. Ha a győri lányok csinálták volna, akkor viszont kikértük volna magunknak, hogy mi csak kihasználjuk a szabályok adta lehetőségeket.
Belichick egy olyan típusú edző, mint annak szerb kézicsapatnak az edzője. A személyiségében is ilyen, a sporthoz való hozzáállásában is ilyen, ami ennyi idő után az egész franchise-ra rávetül, a franchise képévé is vált. Rendkívül eredményes, magas színvonalú, de ugyanakkor néha "nem fair", "sportszerűségi határokat feszeget", stb. Ez nem egy objektív értékítélet, hanem szurkolói kép. Én így látom, és ha fejreállsz se fogsz meggyőzni, hogy a Pats/Belichick nem ilyen, te pedig nem ilyennek látod, és nekem felesleges téged győzködni.
Goodellnek ilyen helyzetekben, ügyekben kell eligazodni és valamit dönteni. Úgy, hogy hatósági nyomozati jogköre természetesen nincs, és legyen szó asszonyverésről, meleg játékosról, bounty úgyről, leeresztett labdáról, tulajdonképpen mindegy hogyan dönt, mert az NFL társadalom már eleve eldöntötte a bűnösség kérdését így vagy úgy. Nem mondom, hogy Goodell mindent jól csinál, de azért az egyértelmű, hogy könnyű dolga sincs. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
köszi 😀m.youtube.com/watch?v=U7rPIg7ZNQ8ProxiAz egész már egy koncepciós perre kezd emlékeztettetni....utánatok csinálni a sorozatos csalásokkal való nyerést??? vagy mire gondolsz?
Pats drukkereken kívül mindenkinek fáj, hogy 2001 óta jól megy a csapatnak...
Tessék utánunk csinálni és nem csak pofázni
Godell meg mehetne már nyugdíjba
Mivel a 4 támadó falemberes playeket is megvonták( ész is kell a játékhoz nem csak izom ugye Suggs és társai), így ezek után nem számítok semmi jóra büntetés téren...ThundersNFL
már elemeztem eleget... bitch please!
profootballtalk.nbcsports.com/2015/05/06/more-probable-than-not-carries-important-legal-meaning/
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
jajj de hát derült ki... nem emlékszel a PED-es ügyekre? és igen más csapatoknál is vannak dolgok, senki sem szent és tökéletes.utánatok csinálni a sorozatos csalásokkal való nyerést??? vagy mire gondolsz?Te pedig azt magyarázd meg, hogy más csapatnál miért nincsenek ilyen ügyek? -légyszi, ha erre az a válaszod, hogy mert más csapat teljesen tisztességesen minden szabályt betartva ténykedik, akkor azt inkább le se írd.
De ez megtörtént. Kapják be! ezt nem tehetik a kedvenc sportunkkal.
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
m.youtube.com/watch?v=U7rPIg7ZNQ8Az egész már egy koncepciós perre kezd emlékeztettetni....utánatok csinálni a sorozatos csalásokkal való nyerést??? vagy mire gondolsz?
Mivel a 4 támadó falemberes playeket is megvonták( ész is kell a játékhoz nem csak izom ugye Suggs és társai), így ezek után nem számítok semmi jóra büntetés téren...ThundersNFL

több mint 10 éve
utánatok csinálni a sorozatos csalásokkal való nyerést??? vagy mire gondolsz?Te pedig azt magyarázd meg, hogy más csapatnál miért nincsenek ilyen ügyek? -légyszi, ha erre az a válaszod, hogy mert más csapat teljesen tisztességesen minden szabályt betartva ténykedik, akkor azt inkább le se írd.
Itt most semmi más nem történt, mint amit ARod is bevallt magáról. Az irányítók a kénye-kedvük szerint játszadoznak a labdák nyomásával, ami szabálytalan! akkor is ha Aaron Rodgers csinálja és akkor is ha Tom Brady, csak amíg az egyik ügy még csak szóra sem volt érdemes, a másikkal példát akarnak statuálni. Ugyanez volt anno a Saints kapcsán is és ugyanez volt a videózás ügy kapcsán is. Példastatuálás az éppen csúcson lévő csapatnál. Ne lepődj meg, ha majd a Seahawksról is kiderül valami (tudod, aki keres, az talál), ha pár évig ott lesztek a gyűrű közelében.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Nincs most kedvem visszaolvasni a fórumot. Röviden még egy ilyen bullshit report-ot nem nagyon láttam. "more probable than not"... elmehet Wells és a Gooddell bagázs is a sunyiba, perdöntő bizonyíték nuku, de higgyünk nekik hogy valószínűleg az történt amit mondanak. Kezdettől fogva a médiában akarják "megnyerni" az ügyet. nonszensz az egész...Maniac84ha nem tudod, mit jelent, akkor mi alapján küldöd el őket a halál f...ára?
több mint 10 éve
Az egész már egy koncepciós perre kezd emlékeztettetni....utánatok csinálni a sorozatos csalásokkal való nyerést??? vagy mire gondolsz?
ha meg téged, titeket nem érdekel, akkor miért nem szarjátok le?