New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Jogos. Végül is a 2. félidőt szorossá tettétek. 😉Jó, de a Ravensnek könnyű volt meccsben maradnia kemény labdákkal 😀dugo1993A legegyszerűbb az lenne, ha elvennék a címet és eltiltanák egy évre 😀😀VoicePlusz lehetne, hogy miután a Coltsot gyakorlatilag tönkre vertük, ezért ti és a Seattle újrajátszhatná a SB-t Cantonban.zinedine5
több mint 10 éve
a nem Patriots fanoktól való megmondósdira gondoltam (ha nem szeparáljuk el a két tábort, bele se merek gondolni, hogy mi lesz itt, mikor Brady-t tényleg eltiltják...)deflateGate-es dolgokat ezentúl ideBrady esetleges eltiltása annyira azért nem off ebben a topicban szerintem.winston
bowl.hu/forum/nflncaa_-_divizioforumok/vege_a_manning_eranak_brady_kiegett_az_elet_fontos_kerdeseibaggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
deflateGate-es dolgokat ezentúl ideBrady esetleges eltiltása annyira azért nem off ebben a topicban szerintem.
bowl.hu/forum/nflncaa_-_divizioforumok/vege_a_manning_eranak_brady_kiegett_az_elet_fontos_kerdeseibaggio
több mint 10 éve
Jó, de a Ravensnek könnyű volt meccsben maradnia kemény labdákkal 😀A legegyszerűbb az lenne, ha elvennék a címet és eltiltanák egy évre 😀😀VoicePlusz lehetne, hogy miután a Coltsot gyakorlatilag tönkre vertük, ezért ti és a Seattle újrajátszhatná a SB-t Cantonban.zinedine5
több mint 10 éve
Annak aki nem látta volna (eng):thedailyshow.cc.com/videos/yyhnyn/the-fresh-prince-of-ball-air
naon jó😊
több mint 10 éve
A legegyszerűbb az lenne, ha elvennék a címet és eltiltanák egy évre 😀😀VoicePlusz lehetne, hogy miután a Coltsot gyakorlatilag tönkre vertük, ezért ti és a Seattle újrajátszhatná a SB-t Cantonban.
több mint 10 éve
A legegyszerűbb az lenne, ha elvennék a címet és eltiltanák egy évre 😀😀

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
Számomra nagyon szimpatikus, hogy a "baráti" városok mérték adó médiája licitálásba kezd.A full racionális komisszár döntését szerencsére ezzel nem akarják befolyásolni, terelni.
Az eddig amúgy is teljesen objektív es megalapozott vizsgálatot nem kene ilyesmivel besározni.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 10 éve
Sőt bontsák le a Foxboroughot, szántsák fel és szórják be sóval....Ja azt nem tudom, de gondolom a következő valami New York-i lap lesz, amely felveti, hogy jó lenne visszamenőleg elvenni minden bajnoki címetWyattAddig néztem, hogy Miami HeraldWyattAz USA BLIKK-je?ThundersNFL
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Ja azt nem tudom, de gondolom a következő valami New York-i lap lesz, amely felveti, hogy jó lenne visszamenőleg elvenni minden bajnoki címetAddig néztem, hogy Miami HeraldWyattAz USA BLIKK-je?ThundersNFL

több mint 10 éve
Addig néztem, hogy Miami HeraldWyattAz USA BLIKK-je?
Draft

több mint 10 éve
www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25177527 Report: Tom Brady could be suspended for up to one year
Ha ez valósulna meg meg Goodellt pofán is basznám
Draft

több mint 10 éve
😀Wyatt, a JAFL-on Írj majd rám kérlek ha már nem laszti itt a téma...addig bojkottálok 😀gordonJó lenne 😀4 meccset emlegetnek.DemecsPreseason is beleszámít és akkor mindenki lenyugodhat a... 😛 😉dande
Amúgy meg képmutató faszok, ha ezt tényleg meg merik húzni, és egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt be mernék vállalni.
Btw, ha igen, akkor jöhet az 5. 😊Wyatt

több mint 10 éve
Wyatt, a JAFL-on Írj majd rám kérlek ha már nem laszti itt a téma...addig bojkottálok 😀Jó lenne 😀4 meccset emlegetnek.DemecsPreseason is beleszámít és akkor mindenki lenyugodhat a... 😛 😉dande
Amúgy meg képmutató faszok, ha ezt tényleg meg merik húzni, és egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt be mernék vállalni.
Btw, ha igen, akkor jöhet az 5. 😊Wyatt
több mint 10 éve
Jó lenne 😀4 meccset emlegetnek.DemecsPreseason is beleszámít és akkor mindenki lenyugodhat a... 😛 😉dande
Btw, ha igen, akkor jöhet az 5. 😊

több mint 10 éve
Demecs írta, hogy annyit emlegetnek.Értem, tehát ha a Vikings manipulálja a labdákat megúszza 30K-val, Rodgers semmit nem kap érte, Bradyt meg eltiltják 4 meccsről. Szánalmascspeti98Honnan az info a 4 meccsről?ThundersNFL
több mint 10 éve
4 meccset emlegetnek.DemecsPreseason is beleszámít és akkor mindenki lenyugodhat a... 😛 😉 (nyugi egyébként szerintem is röhögséges már csak a felvetés is....)
több mint 10 éve
Egyre jobb: A CSN New England szerint a csapatnál attól félnek, hogy 6 meccsre tiltják el Bradyt.
több mint 10 éve
Értem, tehát ha a Vikings manipulálja a labdákat megúszza 30K-val, Rodgers semmit nem kap érte, Bradyt meg eltiltják 4 meccsről. Szánalmascspeti98Honnan az info a 4 meccsről?
Draft

több mint 10 éve
Értem, tehát ha a Vikings manipulálja a labdákat megúszza 30K-val, Rodgers semmit nem kap érte, Bradyt meg eltiltják 4 meccsről. Szánalmas
több mint 10 éve
Szánalmas ez az egész...
több mint 10 éve
Jól van. Akkor most felejtsék is el. Meg tiltsák el Rodgerst is. Az jó móka lesz