New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Hardy tisztázta magát a bíróságon, ártatlannak is ítélték, ennek ellenére 27 mérkőzésre eltiltotta a liga.Hardy nem tisztázta magát, hanem eltűnt a hölgyemény és nem tudták, tudják előkeríteni, ezért megszűnt az ügy. Ha jól tudom. Ettől még persze nincs elítélve, ergo ártatlan.
Ezek alapján nem meglepő, ha Bradyt, de bárki mást eltiltanak csak azért, mert gyanúba keveredett.
Nem meglepő, csak Goodell egy idióta barom, de tényleg azon meglepődünk, hogy ilyenekre megy az eltiltás... Ne legyünk már naivak, erről szól másfél éve az NFL, minden második embert bizonyíték híján meszelnek el, csak azért, mert sározódik a liga hírneve, amire fent nagyon háklisok.Stez
Én csak azt kérdezném (pl Solditól), hogy akkor nem kéne a ligának eljárnia Rodgers esetében?
több mint 10 éve
Lehet, de egészen jól jöttünk ki ezekből az év közbeni trade-ekből az elmúlt időszakban 😊Másként gondolom, folyamatában nézve. És ugyanezt gondolom a frissen beszerzett 7. körös CB prospectről is: Hoztunk egy undrafted prospectet. Nyilván nem volt NFL kész, számos hibája lehetett, hiszen senkinek sem kellett a drafton. Kapott egy évet, hogy tanuljon, bizonyítson. Nem raktak túl nagy terhet a vállára. Amit vitán felül bizonyított, hogy van játékintelligenciája, illetve tanítható. A döntőn bemutatott játékok alapján az is kiderült, hogy képes a pályára vinni az elméletben megtanultakat. A többi feltételezés nyilván. De azt gondolom, hogy nyilván nem Dennard lépett előre (mivel kiraktuk). Az sem túl valószínű, hogy Arringtonban elemet cseréltek volna. Valakinek mégiscsak előre kellett lépnie, ha úgy ítélték, hogy a drafton nekünk elérhető játékosok nem tudnak többet hozzátenni (az első évükben legalábbis mindenképp), mint akik itt vannak.Kiváncsi lennék az SB óta, hol tudott bizonyítani vki annyira, hogy ekkora bizalmat kapjon a sec...Azért nagyon komoly jelei vannak, hogy valaki nagyot lépett előre a secondaryban. Talán nem akkora bátorság Butlerre szavazni. Ha nem így lenne, csak kerestünk volna egy komolyabb CB prospectet a drafton.Kollega...Martin érdekes próbálkozás lenne, és Moreno is, elkapóként is jól lehetne használni. Gaffneyvel nem akartam már boldkodni 😀
😀 elismerésre való próbálkozás, de beszállok és támogatlak benne 😉
Támadóknál szerintem DOug Martin vagy Moreno hasítani fog emögött a fal mögött, míg védőoldalon Flatcher beint Kellynek és egész évben csak 1 td-t kapunk róla
Elég bold? 😊Spigo
Fletcheren én is gondolkodtam, de maradt ButlerWyatt
én arra számítok, mint abban a szezonban, amikor Talibot hoztuk
megnézzük ez az állomány mire megy, aztán ha nem működik, akkor jön a trade (ha van partner)ZERO_L
És akkor jön a 7. körös prospect. Neki jó helye lesz PS-ban, nem akarja ellopni senki. Aztán, ha kiderül, hogy ő a következő Ty Law, nagyon hamar a kezdőben lehet.
Ami a szezon közben tradelhető játékosokat illeti. Ez azért erősen a kutya vacsorája kategória, itt meg a címvédést kellene megoldani. De az is biztos, hogy BB mindig azt teszi, ami a legjobb a franchisenak, nem fog kihagyni egy előnyös tradet.Kollega

több mint 10 éve
Hardy tisztázta magát a bíróságon, ártatlannak is ítélték, ennek ellenére 27 mérkőzésre eltiltotta a liga.Ezek alapján nem meglepő, ha Bradyt, de bárki mást eltiltanak csak azért, mert gyanúba keveredett.
Nem meglepő, csak Goodell egy idióta barom, de tényleg azon meglepődünk, hogy ilyenekre megy az eltiltás... Ne legyünk már naivak, erről szól másfél éve az NFL, minden második embert bizonyíték híján meszelnek el, csak azért, mert sározódik a liga hírneve, amire fent nagyon háklisok.
több mint 10 éve
Másként gondolom, folyamatában nézve. És ugyanezt gondolom a frissen beszerzett 7. körös CB prospectről is: Hoztunk egy undrafted prospectet. Nyilván nem volt NFL kész, számos hibája lehetett, hiszen senkinek sem kellett a drafton. Kapott egy évet, hogy tanuljon, bizonyítson. Nem raktak túl nagy terhet a vállára. Amit vitán felül bizonyított, hogy van játékintelligenciája, illetve tanítható. A döntőn bemutatott játékok alapján az is kiderült, hogy képes a pályára vinni az elméletben megtanultakat. A többi feltételezés nyilván. De azt gondolom, hogy nyilván nem Dennard lépett előre (mivel kiraktuk). Az sem túl valószínű, hogy Arringtonban elemet cseréltek volna. Valakinek mégiscsak előre kellett lépnie, ha úgy ítélték, hogy a drafton nekünk elérhető játékosok nem tudnak többet hozzátenni (az első évükben legalábbis mindenképp), mint akik itt vannak.Kiváncsi lennék az SB óta, hol tudott bizonyítani vki annyira, hogy ekkora bizalmat kapjon a sec...Azért nagyon komoly jelei vannak, hogy valaki nagyot lépett előre a secondaryban. Talán nem akkora bátorság Butlerre szavazni. Ha nem így lenne, csak kerestünk volna egy komolyabb CB prospectet a drafton.Kollega...Martin érdekes próbálkozás lenne, és Moreno is, elkapóként is jól lehetne használni. Gaffneyvel nem akartam már boldkodni 😀
Támadóknál szerintem DOug Martin vagy Moreno hasítani fog emögött a fal mögött, míg védőoldalon Flatcher beint Kellynek és egész évben csak 1 td-t kapunk róla
Elég bold? 😊Spigo
megnézzük ez az állomány mire megy, aztán ha nem működik, akkor jön a trade (ha van partner)ZERO_L
És akkor jön a 7. körös prospect. Neki jó helye lesz PS-ban, nem akarja ellopni senki. Aztán, ha kiderül, hogy ő a következő Ty Law, nagyon hamar a kezdőben lehet.
Ami a szezon közben tradelhető játékosokat illeti. Ez azért erősen a kutya vacsorája kategória, itt meg a címvédést kellene megoldani. De az is biztos, hogy BB mindig azt teszi, ami a legjobb a franchisenak, nem fog kihagyni egy előnyös tradet.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
De Brady nem bocsátotta rendelkezésre a vélhetően vagy így, vagy úgy, de perdöntő bizonyítékokat, amit kértek tőle. Az NFL-ben játszik és a vizsgálat alapján az a gyanú vetődött fel, hogy ő tudott a szabályszegésről. Ha az NFL-ben akar játszani, akkor ilyen gyanú esetén ez a tisztázás módja, ha ezt nem vállalja, akkor vállalja az esetleges eltiltást, mivel a tisztázhatta volna magát, de nem élt vele.SoldadosMiert neki kene?
Egy ha es valoszinu van csak. Erre nem tehetnek semmit.
A tobbit azert kar felhozni, mert sz eroszakos cselekmenyek kicsit sokkolobbak.
több mint 10 éve
Felteveseket kell tisztazni?Ez teljesen rendben van.Vállalja is. Nem olvastam olyat, hogy azt nyilatkozta volna, hogy nem fogja vállani a büntetést. Hülyeségnek ettől még tarthatja.winstonÉn megértem, ha vki nem akarja átadni a magáncuccait. Tényleg. Nincs ezzel gond. De ez esetben vállalja, hogy puszta gyanú alapján eltilthatják, ugyanis megvolt a lehetősége, hogy tisztázza magát, de nem élt vele.Soldados, deAz a védekezés pedig röhejes, hogy szegény Bradynek miért kellett volna odaadnia a saját mailjeit és telefonjait. Nos azért, mert ő az NFL-ben játszik és a vizsgálat alapján az a gyanú vetődött fel, hogy ő tudott a szabályszegésről (szándékosan nem csalást írtam). Ha az NFL-ben akar játszani, akkor ilyen gyanú esetén ez a tisztázás módja. Mivel nem bocsátotta rendelkezésre a vélhetően perdöntő dokumentumokat (ha nincs benne semmi, akkor azért perdöntő, ha meg van, akkor azért), így ne lepődjön meg, hogy puszta gyanú alapján eltiltják. A lehetősége meg lett volna, hogy tisztázza magát, de nem élt vele.SoldadosEgy TB szintű "híresség" szerintem többször átgondolja, hogy átadja-e a teljes magánlevelezését és egyebeit nem hatósági személyeknek. Gondolom rengeteg személyes dolga volt, amit nem szerette volna, ha más lát. akár az asszonnyal való sms-ek, bármi. nem azt mondom, hogy ártatlan volt, csak azt, hogy ha az volt, ha nem, én sem adnám oda egy ilyen társaságnak a magánéletem részleteit.winston
Én a Pats-szurkolóknak próbáltam magyarázatot adni, hogy milyen alapon tilthatják el, mert itt sokan röhejesnek tartották a büntetést valószínűsített feltételezés alapján. És erre volt az a válaszom, hogy ő az NFL egyik játékosa, akinek megvolt a lehetősége, hogy tisztázza magát az NFL előtt, de nem élt vele, így azt gondolom, gyanú alapján is eltilthatják.Soldados
Nem fog. Mert nincs elfogadhato bizonyitek.
Ezt o megbeszelte jogasszal managerrel.
Ez azert jott ki, hogy alaposnak tunjon az nfl es ne csinaljon majmot magabol.
több mint 10 éve
De Brady nem bocsátotta rendelkezésre a vélhetően vagy így, vagy úgy, de perdöntő bizonyítékokat, amit kértek tőle. Az NFL-ben játszik és a vizsgálat alapján az a gyanú vetődött fel, hogy ő tudott a szabályszegésről. Ha az NFL-ben akar játszani, akkor ilyen gyanú esetén ez a tisztázás módja, ha ezt nem vállalja, akkor vállalja az esetleges eltiltást, mivel a tisztázhatta volna magát, de nem élt vele.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Annak kell bizonyítania bármit is, aki a szabályszegést állítja és nem fordítva....
Do your job
több mint 10 éve
Ez teljesen rendben van.Vállalja is. Nem olvastam olyat, hogy azt nyilatkozta volna, hogy nem fogja vállani a büntetést. Hülyeségnek ettől még tarthatja.winstonÉn megértem, ha vki nem akarja átadni a magáncuccait. Tényleg. Nincs ezzel gond. De ez esetben vállalja, hogy puszta gyanú alapján eltilthatják, ugyanis megvolt a lehetősége, hogy tisztázza magát, de nem élt vele.SoldadosAz a védekezés pedig röhejes, hogy szegény Bradynek miért kellett volna odaadnia a saját mailjeit és telefonjait. Nos azért, mert ő az NFL-ben játszik és a vizsgálat alapján az a gyanú vetődött fel, hogy ő tudott a szabályszegésről (szándékosan nem csalást írtam). Ha az NFL-ben akar játszani, akkor ilyen gyanú esetén ez a tisztázás módja. Mivel nem bocsátotta rendelkezésre a vélhetően perdöntő dokumentumokat (ha nincs benne semmi, akkor azért perdöntő, ha meg van, akkor azért), így ne lepődjön meg, hogy puszta gyanú alapján eltiltják. A lehetősége meg lett volna, hogy tisztázza magát, de nem élt vele.SoldadosEgy TB szintű "híresség" szerintem többször átgondolja, hogy átadja-e a teljes magánlevelezését és egyebeit nem hatósági személyeknek. Gondolom rengeteg személyes dolga volt, amit nem szerette volna, ha más lát. akár az asszonnyal való sms-ek, bármi. nem azt mondom, hogy ártatlan volt, csak azt, hogy ha az volt, ha nem, én sem adnám oda egy ilyen társaságnak a magánéletem részleteit.winston
Én a Pats-szurkolóknak próbáltam magyarázatot adni, hogy milyen alapon tilthatják el, mert itt sokan röhejesnek tartották a büntetést valószínűsített feltételezés alapján. És erre volt az a válaszom, hogy ő az NFL egyik játékosa, akinek megvolt a lehetősége, hogy tisztázza magát az NFL előtt, de nem élt vele, így azt gondolom, gyanú alapján is eltilthatják.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Vállalja is. Nem olvastam olyat, hogy azt nyilatkozta volna, hogy nem fogja vállani a büntetést. Hülyeségnek ettől még tarthatja.Én megértem, ha vki nem akarja átadni a magáncuccait. Tényleg. Nincs ezzel gond. De ez esetben vállalja, hogy puszta gyanú alapján eltilthatják, ugyanis megvolt a lehetősége, hogy tisztázza magát, de nem élt vele.SoldadosAz a védekezés pedig röhejes, hogy szegény Bradynek miért kellett volna odaadnia a saját mailjeit és telefonjait. Nos azért, mert ő az NFL-ben játszik és a vizsgálat alapján az a gyanú vetődött fel, hogy ő tudott a szabályszegésről (szándékosan nem csalást írtam). Ha az NFL-ben akar játszani, akkor ilyen gyanú esetén ez a tisztázás módja. Mivel nem bocsátotta rendelkezésre a vélhetően perdöntő dokumentumokat (ha nincs benne semmi, akkor azért perdöntő, ha meg van, akkor azért), így ne lepődjön meg, hogy puszta gyanú alapján eltiltják. A lehetősége meg lett volna, hogy tisztázza magát, de nem élt vele.SoldadosEgy TB szintű "híresség" szerintem többször átgondolja, hogy átadja-e a teljes magánlevelezését és egyebeit nem hatósági személyeknek. Gondolom rengeteg személyes dolga volt, amit nem szerette volna, ha más lát. akár az asszonnyal való sms-ek, bármi. nem azt mondom, hogy ártatlan volt, csak azt, hogy ha az volt, ha nem, én sem adnám oda egy ilyen társaságnak a magánéletem részleteit.winston
több mint 10 éve
Én megértem, ha vki nem akarja átadni a magáncuccait. Tényleg. Nincs ezzel gond. De ez esetben vállalja, hogy puszta gyanú alapján eltilthatják, ugyanis megvolt a lehetősége, hogy tisztázza magát, de nem élt vele.Az a védekezés pedig röhejes, hogy szegény Bradynek miért kellett volna odaadnia a saját mailjeit és telefonjait. Nos azért, mert ő az NFL-ben játszik és a vizsgálat alapján az a gyanú vetődött fel, hogy ő tudott a szabályszegésről (szándékosan nem csalást írtam). Ha az NFL-ben akar játszani, akkor ilyen gyanú esetén ez a tisztázás módja. Mivel nem bocsátotta rendelkezésre a vélhetően perdöntő dokumentumokat (ha nincs benne semmi, akkor azért perdöntő, ha meg van, akkor azért), így ne lepődjön meg, hogy puszta gyanú alapján eltiltják. A lehetősége meg lett volna, hogy tisztázza magát, de nem élt vele.SoldadosEgy TB szintű "híresség" szerintem többször átgondolja, hogy átadja-e a teljes magánlevelezését és egyebeit nem hatósági személyeknek. Gondolom rengeteg személyes dolga volt, amit nem szerette volna, ha más lát. akár az asszonnyal való sms-ek, bármi. nem azt mondom, hogy ártatlan volt, csak azt, hogy ha az volt, ha nem, én sem adnám oda egy ilyen társaságnak a magánéletem részleteit.winston
(Ettől nem lesz maga a megátalkodott gonosz TB - még akkor sem, ha amúgy 100%-osan kiderült volna, hogy érintett a szabályszegésben -, csak eltiltás jár/járhat rá)

több mint 10 éve
Na végre. 😊 Ezek szerint mostantól nem kell számítanom a puszta személyeskedésedre minden héten különböző topikokban, ahova csak fikázódni jártál.SoldadosHiába idézel, válaszolsz. Némítva vagy és így is marad.tomi-tomi

több mint 10 éve
Csak MVP ne legyen, mert akkor cseszhetjük az ötödiket 😀bold/nem annyira bold egybenInkább úgy mondanám, hogy a FO több emberben látja azt a potenciált, ami az idei tervezett szinthez elég lesz. Ezek között kétségtelenül ott van Butler is. Aztán lehet, hogy a 7. körös újonc veszi el snap-jei jó részét.😊Azért nagyon komoly jelei vannak, hogy valaki nagyot lépett előre a secondaryban. Talán nem akkora bátorság Butlerre szavazni. Ha nem így lenne, csak kerestünk volna egy komolyabb CB prospectet a drafton.Kollega...Martin érdekes próbálkozás lenne, és Moreno is, elkapóként is jól lehetne használni. Gaffneyvel nem akartam már boldkodni 😀
Elég bold? 😊Spigo
Támadóknál White nyeri a 3rd down back posztért a csatát, Tyms-nek több yard-ja és/vagy TD-ja lesz, mint Dobson-nak. Védőknél Easley elit interior puss rusher szintet hoz és idény végére nem lesz WTF pick a 2. körös választás.
Ja, és zinadine megkedveli Arrington-t! 😀tomi-tomi
- Malcom Brown defensive rookie of the year lesz
- Butler 6+ intet szerez
- Edelman 1000+ / Gray 1000+
- Brady MVPwinston

több mint 10 éve
bold/nem annyira bold egybenInkább úgy mondanám, hogy a FO több emberben látja azt a potenciált, ami az idei tervezett szinthez elég lesz. Ezek között kétségtelenül ott van Butler is. Aztán lehet, hogy a 7. körös újonc veszi el snap-jei jó részét.😊Azért nagyon komoly jelei vannak, hogy valaki nagyot lépett előre a secondaryban. Talán nem akkora bátorság Butlerre szavazni. Ha nem így lenne, csak kerestünk volna egy komolyabb CB prospectet a drafton.Kollega...Martin érdekes próbálkozás lenne, és Moreno is, elkapóként is jól lehetne használni. Gaffneyvel nem akartam már boldkodni 😀
Elég bold? 😊Spigo
Támadóknál White nyeri a 3rd down back posztért a csatát, Tyms-nek több yard-ja és/vagy TD-ja lesz, mint Dobson-nak. Védőknél Easley elit interior puss rusher szintet hoz és idény végére nem lesz WTF pick a 2. körös választás.
- Malcom Brown defensive rookie of the year lesz
- Butler 6+ intet szerez
- Edelman 1000+ / Gray 1000+
- Brady MVP
több mint 10 éve
Az a védekezés pedig röhejes, hogy szegény Bradynek miért kellett volna odaadnia a saját mailjeit és telefonjait. Nos azért, mert ő az NFL-ben játszik és a vizsgálat alapján az a gyanú vetődött fel, hogy ő tudott a szabályszegésről (szándékosan nem csalást írtam). Ha az NFL-ben akar játszani, akkor ilyen gyanú esetén ez a tisztázás módja. Mivel nem bocsátotta rendelkezésre a vélhetően perdöntő dokumentumokat (ha nincs benne semmi, akkor azért perdöntő, ha meg van, akkor azért), így ne lepődjön meg, hogy puszta gyanú alapján eltiltják. A lehetősége meg lett volna, hogy tisztázza magát, de nem élt vele.SoldadosEgy TB szintű "híresség" szerintem többször átgondolja, hogy átadja-e a teljes magánlevelezését és egyebeit nem hatósági személyeknek. Gondolom rengeteg személyes dolga volt, amit nem szerette volna, ha más lát. akár az asszonnyal való sms-ek, bármi. nem azt mondom, hogy ártatlan volt, csak azt, hogy ha az volt, ha nem, én sem adnám oda egy ilyen társaságnak a magánéletem részleteit.
több mint 10 éve
A bussiness of football blog facen irja mire jutottak deflategate ugyben. Gyakorlatilag semmit nem tudni. A vezetosegnek nincs hozza koze de Tomnak valamilyen szintu tudasa kellett legyen rola.Nem a Daily News-ra gondoltál? Mert az ilyen szép lett
Mindez 103 oldalnyi jelentesbol.
Mar latom a holnapi NY times cimlapot.Demecs

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
SoldadosHiába idézel, válaszolsz. Némítva vagy és így is marad.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Én támadásban sok 2 TE - 2 WR (egyik slot) - RB feállást várok, sok futással és PA passzokkal.Wright-ra kíváncsi lennék pozíciós elkapóként.
Védekezésben a történtek alapján várható erősebb PR és főként zóna védekezés a sec részéről.
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
😀Ja, és zinadine megkedveli Arrington-t! 😀tomi-tomiMiért? Arrington cut? :p Mer' akkor igen.HanSolo
De ez nem bold prediction.😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Két dolog és részemről lezártam ezt a baromságot:Az NFL sosem volt objektív. Se Harrisonnál, se Hardynál, se Rice-nál, se Petersonnál, se most.
1. Wells azt a céget kérte fel szakértőként, amely korábban megállapította, hogy
a) a cigarettázás nem okoz rákot
b) az azbeszt nem okoz rákot
c) a Chevron olajszennyezése nem okoz rákot.
(Btw most statisztikai szakértők voltak.)
2,
vine.co/v/eZP7m1liQQ0
Itt van az egész (Gronk az Gronk! 😀):
bleacherreport.com/video_embed?id=43cjN4dDpkOmPe7r0Wio24ZlLD7zdM2N
szerk. Illetve három.
Azt a NFL-t fogadják el sokan orákulumként az ügyben, amelyik
a) folyamatosan, éveken keresztül részrehajlóan büntette szegény Harrison-t - egy Steelers szurkoló se jöjjön ide megmagyarázni, hogy hirtelen milyen objektív lett az NFL
b) ugyanígy megállapította szakértői jelentés alapján, hogy az agyrázkódás nem okoz hosszú távon károsodást (éppen mostanában fizet néhány százmillió dollárt peren kívül a játékosoknak)tomi-tomi
Épp ezért sztem pedig egyetlen Pats szurkoló se sírjon, ha eltiltás lesz, amikor mások elmarasztaló ítélet nélkül 26 meccses eltiltásban részesültek. 😉
Az a védekezés pedig röhejes, hogy szegény Bradynek miért kellett volna odaadnia a saját mailjeit és telefonjait. Nos azért, mert ő az NFL-ben játszik és a vizsgálat alapján az a gyanú vetődött fel, hogy ő tudott a szabályszegésről (szándékosan nem csalást írtam). Ha az NFL-ben akar játszani, akkor ilyen gyanú esetén ez a tisztázás módja. Mivel nem bocsátotta rendelkezésre a vélhetően perdöntő dokumentumokat (ha nincs benne semmi, akkor azért perdöntő, ha meg van, akkor azért), így ne lepődjön meg, hogy puszta gyanú alapján eltiltják. A lehetősége meg lett volna, hogy tisztázza magát, de nem élt vele.
PS: ettől függetlenül tartom, hogy a Pats megérdemelten nyert az AFC-döntőn, és a bajnoki cím is a legjobb csapathoz került. De emellett az is igaz, hogy szabályszegés történt, amiért vkinek vállalnia kell a felelősséget. 😊

több mint 10 éve
Miért? Arrington cut? :p Mer' akkor igen.Inkább úgy mondanám, hogy a FO több emberben látja azt a potenciált, ami az idei tervezett szinthez elég lesz. Ezek között kétségtelenül ott van Butler is. Aztán lehet, hogy a 7. körös újonc veszi el snap-jei jó részét.😊Azért nagyon komoly jelei vannak, hogy valaki nagyot lépett előre a secondaryban. Talán nem akkora bátorság Butlerre szavazni. Ha nem így lenne, csak kerestünk volna egy komolyabb CB prospectet a drafton.Kollega...Martin érdekes próbálkozás lenne, és Moreno is, elkapóként is jól lehetne használni. Gaffneyvel nem akartam már boldkodni 😀
Elég bold? 😊Spigo
több mint 10 éve
Kiváncsi lennék az SB óta, hol tudott bizonyítani vki annyira, hogy ekkora bizalmat kapjon a sec...Azért nagyon komoly jelei vannak, hogy valaki nagyot lépett előre a secondaryban. Talán nem akkora bátorság Butlerre szavazni. Ha nem így lenne, csak kerestünk volna egy komolyabb CB prospectet a drafton.Kollega...Martin érdekes próbálkozás lenne, és Moreno is, elkapóként is jól lehetne használni. Gaffneyvel nem akartam már boldkodni 😀
Elég bold? 😊Spigo
megnézzük ez az állomány mire megy, aztán ha nem működik, akkor jön a trade (ha van partner)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Hú, nagyon bold felé kezdünk elmenni 😀Inkább úgy mondanám, hogy a FO több emberben látja azt a potenciált, ami az idei tervezett szinthez elég lesz. Ezek között kétségtelenül ott van Butler is. Aztán lehet, hogy a 7. körös újonc veszi el snap-jei jó részét.😊Azért nagyon komoly jelei vannak, hogy valaki nagyot lépett előre a secondaryban. Talán nem akkora bátorság Butlerre szavazni. Ha nem így lenne, csak kerestünk volna egy komolyabb CB prospectet a drafton.Kollega...Martin érdekes próbálkozás lenne, és Moreno is, elkapóként is jól lehetne használni. Gaffneyvel nem akartam már boldkodni 😀
Elég bold? 😊Spigo

több mint 10 éve
Inkább úgy mondanám, hogy a FO több emberben látja azt a potenciált, ami az idei tervezett szinthez elég lesz. Ezek között kétségtelenül ott van Butler is. Aztán lehet, hogy a 7. körös újonc veszi el snap-jei jó részét.😊Azért nagyon komoly jelei vannak, hogy valaki nagyot lépett előre a secondaryban. Talán nem akkora bátorság Butlerre szavazni. Ha nem így lenne, csak kerestünk volna egy komolyabb CB prospectet a drafton.Kollega...Martin érdekes próbálkozás lenne, és Moreno is, elkapóként is jól lehetne használni. Gaffneyvel nem akartam már boldkodni 😀
Elég bold? 😊Spigo
Ja, és zinadine megkedveli Arrington-t! 😀
több mint 10 éve
Azért nagyon komoly jelei vannak, hogy valaki nagyot lépett előre a secondaryban. Talán nem akkora bátorság Butlerre szavazni. Ha nem így lenne, csak kerestünk volna egy komolyabb CB prospectet a drafton....Martin érdekes próbálkozás lenne, és Moreno is, elkapóként is jól lehetne használni. Gaffneyvel nem akartam már boldkodni 😀
Elég bold? 😊Spigo
We are all PATRIOTS!