New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
yourteamcheats.comÉrdekes, hogy ennyi csalás közül szinte mindig csak a miénk kap ekkora figyelmet.
több mint 10 éve
Szerintem Jimmy fiú egymaga többet ér mint nálunk a zseniális Bradford, Sanchez, Barkley trió úgyhogy no pánik 😀Jó, de nektek ott van még Timmy is
Amúgy tényleg kabaré amit Gúdell művel....dande

több mint 10 éve
Szerintem Jimmy fiú egymaga többet ér mint nálunk a zseniális Bradford, Sanchez, Barkley trió úgyhogy no pánik 😀Amúgy tényleg kabaré amit Gúdell művel....
több mint 10 éve
Egyik csapatot sem kéne kikezdenie. Mindenesetre szerintem nem tenne jót a csapatnak, ha sértődött kisgyerek stílusban reagálna rá. Finoman sokkal nagyobb hatást lehet elérni, ha ésszel csinálja az ember.Azt régóta tudja mindenki. Eddig mondjuk élvezte Kraft bizalmát, de szerintem innentől kezdve nem fogja és el fog kezdeni dolgozni ellene Kraft. Gondolom sok vezetőt maga mellé tud állítani.Azt írják eltilthatják. Bár szerintem nem fogják, de ha igen és management helyében picit fenyegetőznék az első meccs bojkottálásával. Aztán ha keménykednek, akkor nem lesz meccs vagy kimennek lemennek. Ennyi.én azt azért nem tenném, gyerekesnek érzem, úgyis az lenne, hogy 0-1-el indulna a szezon, meg lenne valami kemény büntetés. ki lehet fejezni a nemtetszést úriember módjára, amivel azt kommunikálja a csapat, hogy Goodell komolytalan, alkalmatlan ember.winston
A pats szurkolók meg fogják érteni, a többi meg...úgy is hater. Max jobban fog. 😀
Lehet közvetíteni főműsor időben a nagy semmit.
Az elég nagy presztízs veszteség lenne a ligának. Vagy még pluszban felfesteni a pályára valami kedves üzenetet.Demecs
Nem kellene ezt a dinasztiát kikezdenie.Demecs
több mint 10 éve
Majd nyerünk Gerappával, aztán jól vanWyattEgyértelmű. De szerintem JE11-el is. 😀 Ha kell...
több mint 10 éve
Azt régóta tudja mindenki. Eddig mondjuk élvezte Kraft bizalmát, de szerintem innentől kezdve nem fogja és el fog kezdeni dolgozni ellene Kraft. Gondolom sok vezetőt maga mellé tud állítani.Azt írják eltilthatják. Bár szerintem nem fogják, de ha igen és management helyében picit fenyegetőznék az első meccs bojkottálásával. Aztán ha keménykednek, akkor nem lesz meccs vagy kimennek lemennek. Ennyi.én azt azért nem tenném, gyerekesnek érzem, úgyis az lenne, hogy 0-1-el indulna a szezon, meg lenne valami kemény büntetés. ki lehet fejezni a nemtetszést úriember módjára, amivel azt kommunikálja a csapat, hogy Goodell komolytalan, alkalmatlan ember.winston
A pats szurkolók meg fogják érteni, a többi meg...úgy is hater. Max jobban fog. 😀
Az elég nagy presztízs veszteség lenne a ligának. Vagy még pluszban felfesteni a pályára valami kedves üzenetet.Demecs
Nem kellene ezt a dinasztiát kikezdenie.
több mint 10 éve
Azt írják eltilthatják. Bár szerintem nem fogják, de ha igen és management helyében picit fenyegetőznék az első meccs bojkottálásával. Aztán ha keménykednek, akkor nem lesz meccs vagy kimennek lemennek. Ennyi.én azt azért nem tenném, gyerekesnek érzem, úgyis az lenne, hogy 0-1-el indulna a szezon, meg lenne valami kemény büntetés. ki lehet fejezni a nemtetszést úriember módjára, amivel azt kommunikálja a csapat, hogy Goodell komolytalan, alkalmatlan ember.
több mint 10 éve
Azt írják eltilthatják. Bár szerintem nem fogják, de ha igen és management helyében picit fenyegetőznék az első meccs bojkottálásával. Aztán ha keménykednek, akkor nem lesz meccs vagy kimennek lemennek. Ennyi. A pats szurkolók meg fogják érteni, a többi meg...úgy is hater. Max jobban fog. 😀
Az elég nagy presztízs veszteség lenne a ligának. Vagy még pluszban felfesteni a pályára valami kedves üzenetet.
több mint 10 éve
Igazából abban látom a veszélyt, hogy "háború" esetén TB lehet h kap egy határozatlan időtartamú eltiltást, míg ha beadja a derekát, akkor megúszná pár meccsel.Szerintem sikeresen bekormányozták magukat egy lose-lose szituációba. TB-nek a beadja a derekát opció is lose, még hozzá nem sokkal kisebb, mintha beleállna az ügybe. A Liga háború esetén vesztene nagyon sokat, büntetés nélküli/minimális büntetésű folytatásnál keveset veszítene.
Furcsa dolog ez. A liga sem kevesett bukna a kiesésével, képzeljétek el az idei Denver elleni meccset Garoppolóval. Kevésbé lehet eladni.Gyulus
Ha más döntési mátrixot állítunk fel: Brady1: kitartok az igazam mellett - nagy nyereség, Brady2: beadom a derekam - nagy veszteség, NFL1: büntetés - kis/nulla nyereség, NFL2 elengedem a dolgot - kis veszteség.
TB1-NFL1: nem éri meg az NFL-nek
TB2-NFL1: nem éri meg TB-nek
TB1-NFL2: TB-nek nagyon jó, NFL-nek nagyjából semleges
TB2-NFL2: nem áll elő ilyen.
Ha az NFL a büntetés mögé nagy nyereséget és az elengedés mögé nagy veszteséget lát, akkor csirkejátszma lesz. Az bejósolhatatlan eredményű. (Ezzel együtt a csirkejátszmában sikeres stratégiát egyén könnyebben tudja megvalósítani, mint egy szervezet.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Hát Manning oké, de Brady simán lenyom bárkit 😛De ha szerzek jegyet az idénynyitóra, ezek a majmok meg eltiltják, tuti falnak megyek 😀
(btw, micsoda bajnokavatás és idénynyitó lenne fő műsoridőben, Brady, Blount, Bell, még Big Bent szórják ki a korábbi nőügye miatt 😀)

több mint 10 éve
Majd meglátjuk mi lesz a leszarom tablettát bevettem szal jöhet a dádá
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Nem vagyok biztos benne, hogy Brady hiánya olyan hatalmas űrt hozna a nézettségi adatokat tekintve például. Mert pont, hogy az utód éles játékára mindenki kíváncsi lesz, és hogy ha mondjuk valami csoda folytán nyerne a Pats a Steelers ellen, az milyen hullámot indítana el?Ne feledjétek el, hogy Brady is tök véletlenül került pályára, egy sérülés miatt.
Azt meg kétlem, hogy itt bárki is „le tudja nyomni a ligát”, legyen az Brady, Manning vagy akármelyik másik játékos. Persze lehet, hogy a fejesek úgy döntenek, hogy nem akarnak belemenni egy újabb fesztiválba, így a végén Brady kap valami pénzbüntetést, aztán szevasz.
több mint 10 éve
arról nem is beszélve, ha Jimmyvel címet védünk 😛 😛j/k

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Igazából abban látom a veszélyt, hogy "háború" esetén TB lehet h kap egy határozatlan időtartamú eltiltást, míg ha beadja a derekát, akkor megúszná pár meccsel.Furcsa dolog ez. A liga sem kevesett bukna a kiesésével, képzeljétek el az idei Denver elleni meccset Garoppolóval. Kevésbé lehet eladni.
több mint 10 éve
Brady ügynöke már nyilatkozott, ahogy látom ők háborúra készülnek... 😀A ligabeli fegyelmezések egyébként valami egészen durva, szürreális szintet érve.
Csak tavaly Rice, AP és Hardy esete. Előbb, v utóbb ez lesz Goddell végzete.
Szakik szerint a Rice ügybe többek közt bukott bele Roger Nyúl, mert Kraft mögé állt... 😀
több mint 10 éve
A végén majd eltiltják Bradyt vagy 6 meccsre hátha akkor nem jutunk PO-ba...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
www.coldhardfootballfacts.com/content/wells-report-more-probable-than-not-colts-played-with-under-inflated-footballs/33495/Mindent elmond, amit én is gondolok az ügyről. Persze tuti Belichick volt, kell valami, ami felrazza a csapatot a SB másnaposságból 😉.
több mint 10 éve
Hosszú cikk és angol, de érdemes elolvasni, tökéletes összefoglalása a helyzetneksportsworld.nbcsports.com/tom-brady-deflategate-justin-bieber-britney-spears-coffee-pizza-top-google-search-terms/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
"Employees, depending on their particular employer, may have a duty to fully cooperate with the assigned investigator or can decline to participate in the investigation"De Brady nem bocsátotta rendelkezésre a vélhetően vagy így, vagy úgy, de perdöntő bizonyítékokat, amit kértek tőle. Az NFL-ben játszik és a vizsgálat alapján az a gyanú vetődött fel, hogy ő tudott a szabályszegésről. Ha az NFL-ben akar játszani, akkor ilyen gyanú esetén ez a tisztázás módja, ha ezt nem vállalja, akkor vállalja az esetleges eltiltást, mivel a tisztázhatta volna magát, de nem élt vele.SoldadosLétezik olyan kollektív szerződés, szabályozó eszköz, ami ezt előírja? Kötve hiszem, mert akkor kötelezhető lenne ezek átadására. Erről pedig szó sincs. A bizonyítási teher mindig a vádlót terheli és ez így is van rendjén. Nem kötelezhetsz senkit arra, hogy bizonyítsa az ártatlanságát...Boston
Az nfl conduct policy-be kellene ennek megértéséhez belebújni, de ez is tipikusan olyan eset, amit az egyik oldal így, a másik meg máshogy magyaráz, és tulajdonképp mindkét félnek igaza van...
Bűnügyeknél pl. biztos, hogy a játékosnak kell határozottan bizonyítania az ártatlanságát, és nem a vádlónak a bűnösséget (hangsúlyozom nem az élet minden területén, de az NFL játékosokra ez a szabályzat vonatkozik)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ez tök szép. Csak éppen: Bár nem ismerem a liga szabályzatát elég jól, de elég jó eséllyel adom, hogy egy a ligával szerződében álló játékos, egy franchise pedig pláne nem perelheti a ligát. KollegaA játékosok az NFL-ben nem a Liga alkalmazottjai. (Btw munkaügyi perek?) Hogyne perelhetnék, a lockout után éppen TB, PM és Brees perelte be a Ligát.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Kijött TB ügynökének a nyilatkozata:Ez tök szép. Csak éppen: Bár nem ismerem a liga szabályzatát elég jól, de elég jó eséllyel adom, hogy egy a ligával szerződében álló játékos, egy franchise pedig pláne nem perelheti a ligát. Addig meg sajnos az van, hogy ők sugalmaznak, a sajtó felfújja. Ez a vizsgálat már az elején elvérzett erkölcsileg és technikailag egyaránt. Akkor idejönnek emberek és csalóznak olyan megállapítások alapján, ami még a Sztálin alatt is kevés lett volna.
espn.go.com/nfl/story/_/id/12839449/don-yee-statement-response-ted-wells-report
Attól tartok, hogy a Liga felkötheti a gatyáját.
Lényegi pontok:
A vizsgálat egy előre kialakított konklúzióhoz gyűjtötte a tényeket.
May be more probable than not, hogy a Liga együttműködött a Colts-cal egy rajtakapáson, ahelyett, hogy értesítette volna a csapatot.
Wells nem független vizsgáló, mivel a publikus adatok szerint bevételeinek döntő többsége a Liga szerződéseiből keletkeznek.
A jelentés nagy mértékben teret enged különböző interpretációknak/értelmezéseknek. (Magyarán nem egyértelmű.)
TB egy napon át állt rendelkezésre személyes interjú formájában. Ennek tartalma teljesen kimaradt a jelentésből. Az ügynök (jelen volt, szó szerinti jegyzetet készített) egyértelmű benyomása szerint a vizsgálók nem nagyon értik a profi futballt.
Wells - ígérete ellenére - a jelentésben nem hozza nyilvánosságra az összes rendelkezésére álló információt. Ez a viselkedés ismert a jogi szakmában, amikor a megbízó kedvére való jelentés elkészítése a cél.tomi-tomi
Részemről ennyit erről. Engem innentől az érdekel hány INT-je lesz Butlernek. Illetve arról szeretnék inkább olvasni, hogy állunk át power blockingra. Ennek ugyanis szerintem van értelme, a "more probable than not" kifejezésnek meg nincs.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Lehet, de egészen jól jöttünk ki ezekből az év közbeni trade-ekből az elmúlt időszakban 😊WyattKétségtelen, de ha nincs kínálat, arra posztra, amire nekünk kell, verhetjük a földhöz magunkat. Szezon közben mindig van olyan csapat, akinek a cetlik jobban kellenek, mint egy-egy játékos, ha az adott szezon már a lecsóban van.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
De Brady nem bocsátotta rendelkezésre a vélhetően vagy így, vagy úgy, de perdöntő bizonyítékokat, amit kértek tőle. Az NFL-ben játszik és a vizsgálat alapján az a gyanú vetődött fel, hogy ő tudott a szabályszegésről. Ha az NFL-ben akar játszani, akkor ilyen gyanú esetén ez a tisztázás módja, ha ezt nem vállalja, akkor vállalja az esetleges eltiltást, mivel a tisztázhatta volna magát, de nem élt vele.SoldadosLétezik olyan kollektív szerződés, szabályozó eszköz, ami ezt előírja? Kötve hiszem, mert akkor kötelezhető lenne ezek átadására. Erről pedig szó sincs. A bizonyítási teher mindig a vádlót terheli és ez így is van rendjén. Nem kötelezhetsz senkit arra, hogy bizonyítsa az ártatlanságát...
Do your job
több mint 10 éve
Kijött TB ügynökének a nyilatkozata:espn.go.com/nfl/story/_/id/12839449/don-yee-statement-response-ted-wells-report
Attól tartok, hogy a Liga felkötheti a gatyáját.
Lényegi pontok:
A vizsgálat egy előre kialakított konklúzióhoz gyűjtötte a tényeket.
May be more probable than not, hogy a Liga együttműködött a Colts-cal egy rajtakapáson, ahelyett, hogy értesítette volna a csapatot.
Wells nem független vizsgáló, mivel a publikus adatok szerint bevételeinek döntő többsége a Liga szerződéseiből keletkeznek.
A jelentés nagy mértékben teret enged különböző interpretációknak/értelmezéseknek. (Magyarán nem egyértelmű.)
TB egy napon át állt rendelkezésre személyes interjú formájában. Ennek tartalma teljesen kimaradt a jelentésből. Az ügynök (jelen volt, szó szerinti jegyzetet készített) egyértelmű benyomása szerint a vizsgálók nem nagyon értik a profi futballt.
Wells - ígérete ellenére - a jelentésben nem hozza nyilvánosságra az összes rendelkezésére álló információt. Ez a viselkedés ismert a jogi szakmában, amikor a megbízó kedvére való jelentés elkészítése a cél.