New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 899
A 2016-os első kört és a 2017-es 4.-et veszik még el
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 828 — no es importante
a 2016-os első és a 2017-es negyedik kört vették el...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 299 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha ez igaz akkor irány az új liga alapítása....................

Jeff McLane ‏@Jeff_McLane 1 min1 minute ago

Tom Brady will be suspended for first 4 gms, so he won't miss the game against the #Eagles. Patriots also fined $1M and lose 2 draft picks.
3 retweet 4 kedvenc
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 899
And now NFL has announced it. Tom Brady suspended four games, Patriots fined $1 million, lose two picks.
több mint 10 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Legalább a 2016-os cap helyzetünk jól áll ezzel. Lesz kb. 24M-nk és csak Solder és Ghost lesz fontos FA.
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Én elvesztettem a fonalat.kolok1972
4,6 egy slot cb-ért. (Kilencedik ember volt a capben) Egyszerűen nem ér ennyit. Kint használhatatlan. Slotba meg van négy hasonló képességű játékos ötödennyiért.
Ilyen CB depth-tel egyébként sem fog senki a slot felé passzolni. 😉zinedine5
Több mint 3m dead money marad utána.Kollega
A szerződés utolsó 2 évében lett volna kb 10 misi a capben. Ebből bukunk 3-at.zinedine5
Délután néztem, aszerint idén bukunk valami 3,2-t, jövőre meg 1,6 milliót. Csak 1,3m cap hely szabadul fel.Kollega
2015 $3,000,000 $1,625,000 $4,625,000
2016 $3,500,000 $1,625,000 $5,125,000

Ha a sötétített rész egészében signing bonus vagy garantált, akkor bukunk összesen 3.25 milkát.
Ha june 2 utáni cut akkor két évre oszlik ez. A 3+3,5 m. base salary, azt megspóroljuk. Elvileg.
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
4,6 egy slot cb-ért. (Kilencedik ember volt a capben) Egyszerűen nem ér ennyit. Kint használhatatlan. Slotba meg van négy hasonló képességű játékos ötödennyiért.
A szerződés utolsó 2 évében lett volna kb 10 misi a capben. Ebből bukunk 3-at.zinedine5
Délután néztem, aszerint idén bukunk valami 3,2-t, jövőre meg 1,6 milliót. Csak 1,3m cap hely szabadul fel.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Délután néztem, aszerint idén bukunk valami 3,2-t, jövőre meg 1,6 milliót. Csak 1,3m cap hely szabadul fel.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
A szerződés utolsó 2 évében lett volna kb 10 misi a capben. Ebből bukunk 3-at.
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Hát, amikor anno még játszogattam és kicsiben művelhettem is ezt a csodás sportot védőfelszerelések nélkül nagyon primitív módba, WR-ként kezdtem, de RB akartam lenni. Aztán beraktak OL-be, mert túl sok volt a 14-17 éves kisember 😀 A lineman-kedés nagyon nem jött be. Poénból kimentem safety-zni egy napon. Aznap mindenkit "levertem", nem vittek be semmit, volt 3 leütött labdám (INT sajnos nem) meg vagy 2-3 tackle-m is. Imádtam 😀 (nem, blitzelni nem küldtek)
Nem csoda ha védelemben a DB alakzatot részesítem előnyben és nagyon szerettem a tavalyi mentalitásunkat védelem terén.
A mostani fejlemények DMC visszaszerzését leszámítva engem több, mint elkeserítenek. Nem szeretem az agresszív D-lineman játékot. A boszorkányos, fifikás elit DB alakulatok híve vagyok. De majd meglátjuk.

több mint 10 éve
Több mint 3m dead money marad utána.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 093 — Axel Foley
Keretszűkítések után úgyis jön valaki. Kár megint előre pánikolni. 😊

több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Na ez igaz.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Ilyen CB depth-tel egyébként sem fog senki a slot felé passzolni. 😉
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Én elvesztettem a fonalat.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Hoppá!

@MikeReiss: CB Kyle Arrington was informed of his release this morning by the Patriots, per source. A reunion in the future has not been ruled out.cspeti98
Zinedine5 már valahol nyitja a söröket! 😀😀😀
több mint 10 éve
Szerintem hamar ki fog derülni, hogy ez is valami roster körüli kavarás és visszaigazoljuk.
Ámbár most, hogy így megnéztem a cap számait, ez nem igazán tűnik ésszerűnek.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Besza behu Arrington is a Jetsbe megy vajon? Nagyon szép lenne. Màr csak a kérdés vajon TE dekkel fogunk védekezni is, mert azokbòl van elég..?

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
April Wine New England Patriots 256
TE Fred Davis egy évre patrióta. Vagy kevesebbre, vagy többre...Spigo
Jaj deminek?? Van a rosteren ìgy màr 5-6 TE. Ez valami új kezdete? Bill bà TE varàzslat új epizòdja.ParadSEC
Csak kiújult a régi mániája 😊
Amúgy nem egy hülyeség, hogy megversenyezteti őket. Csak kellene Gronk mögé valaki, elfogadhatóan játszik és nem csak blokkolni tud. Pláne, hogy a RB-kek között sincs már igazán jó kezű elkapó.Kollega
Remélem, valamelyikük tud CB-t is játszani 😊
több mint 10 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Ennek az Arrington cutnak semmi értelme. Egy offseason alatt buktuk a három kezdő CB-nket.
több mint 10 éve
Jaj deminek?? Van a rosteren ìgy màr 5-6 TE. Ez valami új kezdete? Bill bà TE varàzslat új epizòdja.ParadSEC
Csak kiújult a régi mániája 😊
Amúgy nem egy hülyeség, hogy megversenyezteti őket. Csak kellene Gronk mögé valaki, elfogadhatóan játszik és nem csak blokkolni tud. Pláne, hogy a RB-kek között sincs már igazán jó kezű elkapó.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hoppá!

@MikeReiss: CB Kyle Arrington was informed of his release this morning by the Patriots, per source. A reunion in the future has not been ruled out.cspeti98
Így a maradók névsora:
Patriots remaining CBs: Malcolm Butler, Bradley Fletcher, Logan Ryan, Robert McClain, Chimdi Chekwa, Daz Swanson, Justin Green, and rookies.
több mint 10 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Hoppá!

@MikeReiss: CB Kyle Arrington was informed of his release this morning by the Patriots, per source. A reunion in the future has not been ruled out.

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Arrington-t kitettétek.
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Jaj deminek?? Van a rosteren ìgy màr 5-6 TE. Ez valami új kezdete? Bill bà TE varàzslat új epizòdja.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich