New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
A 2016-os első kört és a 2017-es 4.-et veszik még el
több mint 10 éve
a 2016-os első és a 2017-es negyedik kört vették el...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ha ez igaz akkor irány az új liga alapítása....................Jeff McLane @Jeff_McLane 1 min1 minute ago
Tom Brady will be suspended for first 4 gms, so he won't miss the game against the #Eagles. Patriots also fined $1M and lose 2 draft picks.
3 retweet 4 kedvenc
több mint 10 éve
And now NFL has announced it. Tom Brady suspended four games, Patriots fined $1 million, lose two picks.
több mint 10 éve
Legalább a 2016-os cap helyzetünk jól áll ezzel. Lesz kb. 24M-nk és csak Solder és Ghost lesz fontos FA.
több mint 10 éve
2015 $3,000,000 $1,625,000 $4,625,000Délután néztem, aszerint idén bukunk valami 3,2-t, jövőre meg 1,6 milliót. Csak 1,3m cap hely szabadul fel.KollegaA szerződés utolsó 2 évében lett volna kb 10 misi a capben. Ebből bukunk 3-at.zinedine5Több mint 3m dead money marad utána.KollegaÉn elvesztettem a fonalat.kolok19724,6 egy slot cb-ért. (Kilencedik ember volt a capben) Egyszerűen nem ér ennyit. Kint használhatatlan. Slotba meg van négy hasonló képességű játékos ötödennyiért.
Ilyen CB depth-tel egyébként sem fog senki a slot felé passzolni. 😉zinedine5
2016 $3,500,000 $1,625,000 $5,125,000
Ha a sötétített rész egészében signing bonus vagy garantált, akkor bukunk összesen 3.25 milkát.
Ha june 2 utáni cut akkor két évre oszlik ez. A 3+3,5 m. base salary, azt megspóroljuk. Elvileg.
több mint 10 éve
Délután néztem, aszerint idén bukunk valami 3,2-t, jövőre meg 1,6 milliót. Csak 1,3m cap hely szabadul fel.A szerződés utolsó 2 évében lett volna kb 10 misi a capben. Ebből bukunk 3-at.zinedine5Több mint 3m dead money marad utána.KollegaÉn elvesztettem a fonalat.kolok19724,6 egy slot cb-ért. (Kilencedik ember volt a capben) Egyszerűen nem ér ennyit. Kint használhatatlan. Slotba meg van négy hasonló képességű játékos ötödennyiért.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Délután néztem, aszerint idén bukunk valami 3,2-t, jövőre meg 1,6 milliót. Csak 1,3m cap hely szabadul fel.A szerződés utolsó 2 évében lett volna kb 10 misi a capben. Ebből bukunk 3-at.zinedine5Több mint 3m dead money marad utána.KollegaÉn elvesztettem a fonalat.kolok19724,6 egy slot cb-ért. (Kilencedik ember volt a capben) Egyszerűen nem ér ennyit. Kint használhatatlan. Slotba meg van négy hasonló képességű játékos ötödennyiért.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
A szerződés utolsó 2 évében lett volna kb 10 misi a capben. Ebből bukunk 3-at.Több mint 3m dead money marad utána.KollegaÉn elvesztettem a fonalat.kolok19724,6 egy slot cb-ért. (Kilencedik ember volt a capben) Egyszerűen nem ér ennyit. Kint használhatatlan. Slotba meg van négy hasonló képességű játékos ötödennyiért.
több mint 10 éve
Hát, amikor anno még játszogattam és kicsiben művelhettem is ezt a csodás sportot védőfelszerelések nélkül nagyon primitív módba, WR-ként kezdtem, de RB akartam lenni. Aztán beraktak OL-be, mert túl sok volt a 14-17 éves kisember 😀 A lineman-kedés nagyon nem jött be. Poénból kimentem safety-zni egy napon. Aznap mindenkit "levertem", nem vittek be semmit, volt 3 leütött labdám (INT sajnos nem) meg vagy 2-3 tackle-m is. Imádtam 😀 (nem, blitzelni nem küldtek)Nem csoda ha védelemben a DB alakzatot részesítem előnyben és nagyon szerettem a tavalyi mentalitásunkat védelem terén.
A mostani fejlemények DMC visszaszerzését leszámítva engem több, mint elkeserítenek. Nem szeretem az agresszív D-lineman játékot. A boszorkányos, fifikás elit DB alakulatok híve vagyok. De majd meglátjuk.
több mint 10 éve
Több mint 3m dead money marad utána.Én elvesztettem a fonalat.kolok19724,6 egy slot cb-ért. (Kilencedik ember volt a capben) Egyszerűen nem ér ennyit. Kint használhatatlan. Slotba meg van négy hasonló képességű játékos ötödennyiért.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Keretszűkítések után úgyis jön valaki. Kár megint előre pánikolni. 😊
több mint 10 éve
Na ez igaz.Én elvesztettem a fonalat.kolok19724,6 egy slot cb-ért. (Kilencedik ember volt a capben) Egyszerűen nem ér ennyit. Kint használhatatlan. Slotba meg van négy hasonló képességű játékos ötödennyiért.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Én elvesztettem a fonalat.kolok19724,6 egy slot cb-ért. (Kilencedik ember volt a capben) Egyszerűen nem ér ennyit. Kint használhatatlan. Slotba meg van négy hasonló képességű játékos ötödennyiért.
Ilyen CB depth-tel egyébként sem fog senki a slot felé passzolni. 😉
több mint 10 éve
Én elvesztettem a fonalat.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Hoppá!Zinedine5 már valahol nyitja a söröket! 😀😀😀
@MikeReiss: CB Kyle Arrington was informed of his release this morning by the Patriots, per source. A reunion in the future has not been ruled out.cspeti98
több mint 10 éve
Szerintem hamar ki fog derülni, hogy ez is valami roster körüli kavarás és visszaigazoljuk.Ámbár most, hogy így megnéztem a cap számait, ez nem igazán tűnik ésszerűnek.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Besza behu Arrington is a Jetsbe megy vajon? Nagyon szép lenne. Màr csak a kérdés vajon TE dekkel fogunk védekezni is, mert azokbòl van elég..?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Remélem, valamelyikük tud CB-t is játszani 😊Csak kiújult a régi mániája 😊TE Fred Davis egy évre patrióta. Vagy kevesebbre, vagy többre...SpigoJaj deminek?? Van a rosteren ìgy màr 5-6 TE. Ez valami új kezdete? Bill bà TE varàzslat új epizòdja.ParadSEC
Amúgy nem egy hülyeség, hogy megversenyezteti őket. Csak kellene Gronk mögé valaki, elfogadhatóan játszik és nem csak blokkolni tud. Pláne, hogy a RB-kek között sincs már igazán jó kezű elkapó.Kollega
több mint 10 éve
Ennek az Arrington cutnak semmi értelme. Egy offseason alatt buktuk a három kezdő CB-nket.
több mint 10 éve
Csak kiújult a régi mániája 😊TE Fred Davis egy évre patrióta. Vagy kevesebbre, vagy többre...SpigoJaj deminek?? Van a rosteren ìgy màr 5-6 TE. Ez valami új kezdete? Bill bà TE varàzslat új epizòdja.ParadSEC
Amúgy nem egy hülyeség, hogy megversenyezteti őket. Csak kellene Gronk mögé valaki, elfogadhatóan játszik és nem csak blokkolni tud. Pláne, hogy a RB-kek között sincs már igazán jó kezű elkapó.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hoppá!Így a maradók névsora:
@MikeReiss: CB Kyle Arrington was informed of his release this morning by the Patriots, per source. A reunion in the future has not been ruled out.cspeti98
Patriots remaining CBs: Malcolm Butler, Bradley Fletcher, Logan Ryan, Robert McClain, Chimdi Chekwa, Daz Swanson, Justin Green, and rookies.
több mint 10 éve
Hoppá!@MikeReiss: CB Kyle Arrington was informed of his release this morning by the Patriots, per source. A reunion in the future has not been ruled out.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Arrington-t kitettétek.
több mint 10 éve
TE Fred Davis egy évre patrióta. Vagy kevesebbre, vagy többre...SpigoJaj deminek?? Van a rosteren ìgy màr 5-6 TE. Ez valami új kezdete? Bill bà TE varàzslat új epizòdja.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich