New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
 wellsreportcontext.combaggio
Örülök, hogy felvették a kesztyűt.
Azért az kemény, hogy egy kémiai(?) nobel díjas profot küldtek neki Wellsék tudományos fejtegetéseinek 😀
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Amúgy én el tudom képzelni, hogy mindenki nyomkodja, de már rég megvan a borító.
Mivel a pats neve most nem cseng fényesen ezért lett ez a végeredmény.Demecs
Először is legyél teljesen biztos benne, hogy ez egyáltalán nem befolyásolja a játék eladásait. A Pats miatt pont egyel sem adtak volna el kevesebbet.
Másodszor mind a két borítótervet elkészítették. Így nem csak a játékosokra, hanem a kész borítóra is lehetett szavazni.
Harmadszor, és innen már csak magánvélemény: A média akkora felhajtást csinál OBJ körül, hogy annak szinte lehetetlen megfelelni. Ha pedig nem lesznek jövőre látványos játékok, akkor a média hamar leírja és máris teljesül az átok. Sérülés nélkül is, ami azért remélhetőleg messze elkerüli a fiút. Ettől Gronkot nem kell félteni. Ő a Gronk, ha a pályán, van ő nagyon rossz (szinte) nem is tud lenni. Csak a sérülések elkerüljék!Kollega
láttunk ilyet idén Gronktól is.Demecs
mutiStez
 www.youtube.com/watch?v=rF91wi_jnb4
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Persze. Mocsoksokan a kedvencük ellen szavaznak az átok miattWyatt
Valószínűbb, hogy ellene szavaztak, mint nem....
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 48 263 — Whoops, looks like something went wrong.
Amúgy én el tudom képzelni, hogy mindenki nyomkodja, de már rég megvan a borító.
Először is legyél teljesen biztos benne, hogy ez egyáltalán nem befolyásolja a játék eladásait. A Pats miatt pont egyel sem adtak volna el kevesebbet.
Másodszor mind a két borítótervet elkészítették. Így nem csak a játékosokra, hanem a kész borítóra is lehetett szavazni.
Harmadszor, és innen már csak magánvélemény: A média akkora felhajtást csinál OBJ körül, hogy annak szinte lehetetlen megfelelni. Ha pedig nem lesznek jövőre látványos játékok, akkor a média hamar leírja és máris teljesül az átok. Sérülés nélkül is, ami azért remélhetőleg messze elkerüli a fiút. Ettől Gronkot nem kell félteni. Ő a Gronk, ha a pályán, van ő nagyon rossz (szinte) nem is tud lenni. Csak a sérülések elkerüljék!Kollega
láttunk ilyet idén Gronktól is.Demecs
muti

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
 wellsreportcontext.combaggio
Tegnap megnéztem ennek az ügyvédnek a nyilatkozatát. Azt mondta, hogy nem lehet őt elfogultsággal vádolni, mert Krafték még üdvözölték is, amikor kiderült, hogy ők vezetik a vizsgálatot.
Azt is mondta, hogy Bradyék nagyon együttműködők voltak, addig a pillanatig, amíg bele nem akartak tekinteni a telefonba. Azt állította, hogy ő nem kérte a telefont, csak azt kérte, hogy Yee adja át belőle azokat a dokumentumokat, amik az ügyre vonatkoztak. De ezt is elutasították.

Az első kijelentés a mellé beszélés típusesete.
A másodikról meg azt gondolom, hogy ha főleg erre alapozta az irányító bűnösségére vonatkozó kijelentést (nem olvastam el az egész jelentést), akkor nagy gondban lesz a liga a bíróság előtt.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
 wellsreportcontext.com

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Teljesen biztos nem lennék benne.
Hányszor volt már látszat szavazás. 😀
Mikor már rég lehetett tudni ki nyer csak kicsit még éreztették az emberek is beleszólhatnak.

Szép volt az elkapása persze, de láttunk ilyet idén Gronktól is. Nem hiszem egy rookienak kellett volna odakerülnie.
De ez az én véleményem.

több mint 10 éve
Harmadszor, és innen már csak magánvélemény: A média akkora felhajtást csinál OBJ körül, hogy annak szinte lehetetlen megfelelni. Ha pedig nem lesznek jövőre látványos játékok, akkor a média hamar leírja és máris teljesül az átok. Sérülés nélkül is, ami azért remélhetőleg messze elkerüli a fiút. Ettől Gronkot nem kell félteni. Ő a Gronk, ha a pályán, van ő nagyon rossz (szinte) nem is tud lenni. Csak a sérülések elkerüljék!

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Mivel a pats neve most nem cseng fényesen ezért lett ez a végeredmény.

több mint 10 éve
Nem létezik Madden-átok.
Ha pedig Gronkra ez az egyébként nem létező dolog úgysem hat, mert elmondásotok szerint ő bizony kicsinálja ezt a dolgot, akkor nem értem, miért nem rá szavaztatok, hiszen hatalmas elismerés egy ilyen, valljuk be, és ha valóban létezne valamiféle átok, Gronkra nem hatna.

Naszóval. 😀Stez
Azért mert nem ő lett a borítón, gondolod aki pats drukker nem rá szavazott?
Jó logika. 😀Demecs
Az én logikámmal nincsen gond. 😉
Tekintve, hogy valószínűsíthetően nagyon sok Gronko-fan az átok miatt OBJ-re szavazott. Mint ahogy itt is írták páran, hogy irány OBJ-re szavazni. Viccnek tűnik, de nagyon sokan szavaznak ettől függően.

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Persze. Mocsoksokan a kedvencük ellen szavaznak az átok miatt

több mint 10 éve
Nem létezik Madden-átok.
Ha pedig Gronkra ez az egyébként nem létező dolog úgysem hat, mert elmondásotok szerint ő bizony kicsinálja ezt a dolgot, akkor nem értem, miért nem rá szavaztatok, hiszen hatalmas elismerés egy ilyen, valljuk be, és ha valóban létezne valamiféle átok, Gronkra nem hatna.

Naszóval. 😀Stez
Azért mert nem ő lett a borítón, gondolod aki pats drukker nem rá szavazott?
Jó logika. 😀

több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 412 — Invisible man
Nem létezik Madden-átok.

Naszóval. 😀Stez
Mert minden Pats fan besegített pumpálni a labdákat. Mit nem lehet ezen érteni? 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Nem létezik Madden-átok.

Naszóval. 😀

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 050
Ami a Madden borítót illeti, az ifjabb Beckham most elrendezte a karrierjét.
Öööööö, most nem is tudom milyen smileyt kellene ide raknom. Alapvetően nem unszimpatikus a srác, de az átok csak Gronktól fél, egy nyiszlett WR-től nem nagyon.Kollega
én is Gronk-ra szavaztam...átok ide, átok oda komoly elismerés, amiért ő jobban megdolgozott, mint az ifjú Beckham, aki nagyszerű játékos
több mint 10 éve
Ami a Madden borítót illeti, az ifjabb Beckham most elrendezte a karrierjét.
Öööööö, most nem is tudom milyen smileyt kellene ide raknom. Alapvetően nem unszimpatikus a srác, de az átok csak Gronktól fél, egy nyiszlett WR-től nem nagyon.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Arrington postás lettZERO_L
Jò helyre ment, fàjjon csak a kàrrogòk csöre Arrington sloton kìvüli teljesìtményén. NyàmiiParadSEC
Ideális esetben slot-ba jött... ugye mert Smith és Webb a két szélen... de jogos a felvetés... maradjon csak Arrington slotban... év végéig 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 412 — Invisible man
Ma éjfélkor derül ki, hogy Gronk, vagy Beckham lesz-e a Madden 16 borítóján.
Mint mondtam, bármilyen átok vonyítva takarodik a sarokba, ha Gronkról van szó! 😊Kollega
Én is egy jópárat Gronkra szavaztam. Túl jó volt tavaly... 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 346 — Patriots fan
Arrington postás lettZERO_L
Jò helyre ment, fàjjon csak a kàrrogòk csöre Arrington sloton kìvüli teljesìtményén. Nyàmii

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 185 — situational football
Arrington postás lett

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
A fiuk megijjedtek a sztar ugyvedektol. Van aki mast mond. Pl Adam Schafter.
Szerinte mar nem lesz eltiltas.Demecs
Nyilván. Én is beszarnék, ha valaki a Chewbacca-védelemmel fenyegetne, mert kurvára nincs semmi értelme.

több mint 10 éve
Ehhez képest küldte el ma Wells a büdös francba Brady ügynökét. Azt is kifejtette, hogy semmi sem igaz abból amit mondott.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
A fiuk megijjedtek a sztar ugyvedektol. Van aki mast mond. Pl Adam Schafter.
Szerinte mar nem lesz eltiltas.

több mint 10 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 467 — #neverpunt
Schefter tegnap azt mondta az ESPN-en, hogy ezek után nem lepné meg, ha rövidesen eltörölnék a büntetést, és Brady egy meccset sem hagyna ki.

Mondjuk az megint szánalmas lenne a ligától. Kitartott a semmiben, bizonyítékok nélkül, majd amikor már megcsinálta a saját hülyeségét, jól felhergeli a nép másik felét is, nehogy elcsituljon az egész cirkusz.Stez
Bountyban egyszer már fűbe harapott a liga, amikor a bíróság előtt kellett volna bizonyítékokat prezentálni, akkor hirtelen a Tagliabue-jelentés felmentett mindenkit, aki perelt.

Itt is hasonlót várok, Vilma már lázítja is (nem mintha szüksége lenne rá) Bradyt

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
ebben az ügyben Tredi, csak a hátulmegakrumplifejű lehet, a masinisztákat valahun a NYJ-Pennsilvania tengelyen kéne keresgélnisutianap
First of all, egy poénért a lelki üdvömet is.😊
Honnan keríthettem volna ilyen szókimondó gif(ek)et az említett tengely arcairól?😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)