New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
wellsreportcontext.combaggioÖrülök, hogy felvették a kesztyűt.
Azért az kemény, hogy egy kémiai(?) nobel díjas profot küldtek neki Wellsék tudományos fejtegetéseinek 😀
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=rF91wi_jnb4mutiStezláttunk ilyet idén Gronktól is.DemecsAmúgy én el tudom képzelni, hogy mindenki nyomkodja, de már rég megvan a borító.Először is legyél teljesen biztos benne, hogy ez egyáltalán nem befolyásolja a játék eladásait. A Pats miatt pont egyel sem adtak volna el kevesebbet.
Mivel a pats neve most nem cseng fényesen ezért lett ez a végeredmény.Demecs
Másodszor mind a két borítótervet elkészítették. Így nem csak a játékosokra, hanem a kész borítóra is lehetett szavazni.
Harmadszor, és innen már csak magánvélemény: A média akkora felhajtást csinál OBJ körül, hogy annak szinte lehetetlen megfelelni. Ha pedig nem lesznek jövőre látványos játékok, akkor a média hamar leírja és máris teljesül az átok. Sérülés nélkül is, ami azért remélhetőleg messze elkerüli a fiút. Ettől Gronkot nem kell félteni. Ő a Gronk, ha a pályán, van ő nagyon rossz (szinte) nem is tud lenni. Csak a sérülések elkerüljék!Kollega
több mint 10 éve
Persze. Mocsoksokan a kedvencük ellen szavaznak az átok miattWyattValószínűbb, hogy ellene szavaztak, mint nem....
több mint 10 éve
mutiláttunk ilyet idén Gronktól is.DemecsAmúgy én el tudom képzelni, hogy mindenki nyomkodja, de már rég megvan a borító.Először is legyél teljesen biztos benne, hogy ez egyáltalán nem befolyásolja a játék eladásait. A Pats miatt pont egyel sem adtak volna el kevesebbet.
Másodszor mind a két borítótervet elkészítették. Így nem csak a játékosokra, hanem a kész borítóra is lehetett szavazni.
Harmadszor, és innen már csak magánvélemény: A média akkora felhajtást csinál OBJ körül, hogy annak szinte lehetetlen megfelelni. Ha pedig nem lesznek jövőre látványos játékok, akkor a média hamar leírja és máris teljesül az átok. Sérülés nélkül is, ami azért remélhetőleg messze elkerüli a fiút. Ettől Gronkot nem kell félteni. Ő a Gronk, ha a pályán, van ő nagyon rossz (szinte) nem is tud lenni. Csak a sérülések elkerüljék!Kollega
több mint 10 éve
wellsreportcontext.combaggioTegnap megnéztem ennek az ügyvédnek a nyilatkozatát. Azt mondta, hogy nem lehet őt elfogultsággal vádolni, mert Krafték még üdvözölték is, amikor kiderült, hogy ők vezetik a vizsgálatot.
Azt is mondta, hogy Bradyék nagyon együttműködők voltak, addig a pillanatig, amíg bele nem akartak tekinteni a telefonba. Azt állította, hogy ő nem kérte a telefont, csak azt kérte, hogy Yee adja át belőle azokat a dokumentumokat, amik az ügyre vonatkoztak. De ezt is elutasították.
Az első kijelentés a mellé beszélés típusesete.
A másodikról meg azt gondolom, hogy ha főleg erre alapozta az irányító bűnösségére vonatkozó kijelentést (nem olvastam el az egész jelentést), akkor nagy gondban lesz a liga a bíróság előtt.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
wellsreportcontext.com

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Teljesen biztos nem lennék benne.Amúgy én el tudom képzelni, hogy mindenki nyomkodja, de már rég megvan a borító.Először is legyél teljesen biztos benne, hogy ez egyáltalán nem befolyásolja a játék eladásait. A Pats miatt pont egyel sem adtak volna el kevesebbet.
Hányszor volt már látszat szavazás. 😀
Mikor már rég lehetett tudni ki nyer csak kicsit még éreztették az emberek is beleszólhatnak.
Szép volt az elkapása persze, de láttunk ilyet idén Gronktól is. Nem hiszem egy rookienak kellett volna odakerülnie.
De ez az én véleményem.
több mint 10 éve
Amúgy én el tudom képzelni, hogy mindenki nyomkodja, de már rég megvan a borító.Először is legyél teljesen biztos benne, hogy ez egyáltalán nem befolyásolja a játék eladásait. A Pats miatt pont egyel sem adtak volna el kevesebbet.
Harmadszor, és innen már csak magánvélemény: A média akkora felhajtást csinál OBJ körül, hogy annak szinte lehetetlen megfelelni. Ha pedig nem lesznek jövőre látványos játékok, akkor a média hamar leírja és máris teljesül az átok. Sérülés nélkül is, ami azért remélhetőleg messze elkerüli a fiút. Ettől Gronkot nem kell félteni. Ő a Gronk, ha a pályán, van ő nagyon rossz (szinte) nem is tud lenni. Csak a sérülések elkerüljék!
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Amúgy én el tudom képzelni, hogy mindenki nyomkodja, de már rég megvan a borító.Mivel a pats neve most nem cseng fényesen ezért lett ez a végeredmény.
több mint 10 éve
Az én logikámmal nincsen gond. 😉Nem létezik Madden-átok.Azért mert nem ő lett a borítón, gondolod aki pats drukker nem rá szavazott?
Ha pedig Gronkra ez az egyébként nem létező dolog úgysem hat, mert elmondásotok szerint ő bizony kicsinálja ezt a dolgot, akkor nem értem, miért nem rá szavaztatok, hiszen hatalmas elismerés egy ilyen, valljuk be, és ha valóban létezne valamiféle átok, Gronkra nem hatna.
Naszóval. 😀Stez
Jó logika. 😀Demecs
Tekintve, hogy valószínűsíthetően nagyon sok Gronko-fan az átok miatt OBJ-re szavazott. Mint ahogy itt is írták páran, hogy irány OBJ-re szavazni. Viccnek tűnik, de nagyon sokan szavaznak ettől függően.
több mint 10 éve
Nem létezik Madden-átok.Azért mert nem ő lett a borítón, gondolod aki pats drukker nem rá szavazott?
Ha pedig Gronkra ez az egyébként nem létező dolog úgysem hat, mert elmondásotok szerint ő bizony kicsinálja ezt a dolgot, akkor nem értem, miért nem rá szavaztatok, hiszen hatalmas elismerés egy ilyen, valljuk be, és ha valóban létezne valamiféle átok, Gronkra nem hatna.
Naszóval. 😀Stez
Jó logika. 😀
több mint 10 éve
Nem létezik Madden-átok.Mert minden Pats fan besegített pumpálni a labdákat. Mit nem lehet ezen érteni? 😊
Naszóval. 😀Stez

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Nem létezik Madden-átok. Ha pedig Gronkra ez az egyébként nem létező dolog úgysem hat, mert elmondásotok szerint ő bizony kicsinálja ezt a dolgot, akkor nem értem, miért nem rá szavaztatok, hiszen hatalmas elismerés egy ilyen, valljuk be, és ha valóban létezne valamiféle átok, Gronkra nem hatna.
Naszóval. 😀
több mint 10 éve
Ami a Madden borítót illeti, az ifjabb Beckham most elrendezte a karrierjét.én is Gronk-ra szavaztam...átok ide, átok oda komoly elismerés, amiért ő jobban megdolgozott, mint az ifjú Beckham, aki nagyszerű játékos
Öööööö, most nem is tudom milyen smileyt kellene ide raknom. Alapvetően nem unszimpatikus a srác, de az átok csak Gronktól fél, egy nyiszlett WR-től nem nagyon.Kollega
több mint 10 éve
Ami a Madden borítót illeti, az ifjabb Beckham most elrendezte a karrierjét.Öööööö, most nem is tudom milyen smileyt kellene ide raknom. Alapvetően nem unszimpatikus a srác, de az átok csak Gronktól fél, egy nyiszlett WR-től nem nagyon.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Ideális esetben slot-ba jött... ugye mert Smith és Webb a két szélen... de jogos a felvetés... maradjon csak Arrington slotban... év végéig 😊Arrington postás lettZERO_LJò helyre ment, fàjjon csak a kàrrogòk csöre Arrington sloton kìvüli teljesìtményén. NyàmiiParadSEC

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Ma éjfélkor derül ki, hogy Gronk, vagy Beckham lesz-e a Madden 16 borítóján.Én is egy jópárat Gronkra szavaztam. Túl jó volt tavaly... 😊
Mint mondtam, bármilyen átok vonyítva takarodik a sarokba, ha Gronkról van szó! 😊Kollega

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Arrington postás lettZERO_LJò helyre ment, fàjjon csak a kàrrogòk csöre Arrington sloton kìvüli teljesìtményén. Nyàmii
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Arrington postás lett

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
A fiuk megijjedtek a sztar ugyvedektol. Van aki mast mond. Pl Adam Schafter.Nyilván. Én is beszarnék, ha valaki a Chewbacca-védelemmel fenyegetne, mert kurvára nincs semmi értelme.
Szerinte mar nem lesz eltiltas.Demecs
több mint 10 éve
Ehhez képest küldte el ma Wells a büdös francba Brady ügynökét. Azt is kifejtette, hogy semmi sem igaz abból amit mondott.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
A fiuk megijjedtek a sztar ugyvedektol. Van aki mast mond. Pl Adam Schafter. Szerinte mar nem lesz eltiltas.
több mint 10 éve
Schefter tegnap azt mondta az ESPN-en, hogy ezek után nem lepné meg, ha rövidesen eltörölnék a büntetést, és Brady egy meccset sem hagyna ki.Bountyban egyszer már fűbe harapott a liga, amikor a bíróság előtt kellett volna bizonyítékokat prezentálni, akkor hirtelen a Tagliabue-jelentés felmentett mindenkit, aki perelt.
Mondjuk az megint szánalmas lenne a ligától. Kitartott a semmiben, bizonyítékok nélkül, majd amikor már megcsinálta a saját hülyeségét, jól felhergeli a nép másik felét is, nehogy elcsituljon az egész cirkusz.Stez
Itt is hasonlót várok, Vilma már lázítja is (nem mintha szüksége lenne rá) Bradyt
több mint 10 éve
ebben az ügyben Tredi, csak a hátulmegakrumplifejű lehet, a masinisztákat valahun a NYJ-Pennsilvania tengelyen kéne keresgélnisutianapFirst of all, egy poénért a lelki üdvömet is.😊
Honnan keríthettem volna ilyen szókimondó gif(ek)et az említett tengely arcairól?😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)